Na végre, közel 2 hét kihagyás után újra írhatom:
Ahoj Fórumlakók!
Gyors élménybeszámoló:
Ábécésorrendben játszottam le a csatákat így Bogpista volt az első "páciensem". Ellene körülbelül 2-3 csatát nyomtam, no nem azért mert olyan nehéz volt, hanem mert állandóan lefagyott a masina, amin játszottam. De végül 9 baziliszkusz + a 3 Dragonfly veszteség akkor még kevésnek tűnt. Mint kiderült ez csak egy laza bemelegítő csata volt...
Jöttek a pixiiiiiiiek! Egyszerre 470-et resurrectionölt az ellen szakadatlanul minden körben, igaz a defense-attack oldala igen-igen sovány volt. Így még a Bogpista elleni veszteségemet is sikerült túlszárnyalni: 6 B + 3 DF mmm... gondoltam nem is olyan rossz ez a csapat, ahhoz képest, hogy határidő előtt 8 órával 10 perc alatt csaptam össze egy sulis gépen...
Jou ellen hülyét kaptam szimplán... nagyon-nagyon **** volt a terep. Átkoztam a Baziliszkuszok két hexáját, no meg Jou villámait (5ösével harapott)... persze a resistance néha jól jött... kábé 6-7-szer ugrottam neki időhiány végett (ahogy ez nálam szokásos

), de sehogy se tudtam összehozni jó eredményt. Illetve igen még egyszer az elején, csak az utolsó két manőver előtt egyszerűen lefagyott a gép. (Faterom laptopján játszottam az első négy mentéssel). Gratulálok a csapatához igen nagy fejtörést okozott sokszor. Persze a terepnek köszönhetően is... Ja, a veszteség:

23 B + 3 DF
Scoundrel elleni ütközet: mivel én rögtön letámadtam a gogokat az archdevilek problémát okoztak a végén. Gog egy szál nem volt már..., viszotn a két AD még vígan pattogott.

Levettem egyet, gép resurrectionölt, ugye maradt a kettő, nincs visszaütés... grrrr... aztán végül is sikerült összehoznom egy (akkor még jónak hitt) eredményt, bár még ezt is sokalltam. 16 B + 3 DF.
Ssth! Nem csuklottál szerda délelőtt, meg csütörtök délelőtt??

Átkozott töméntelen mennyiségű pixiehadsereg tornyosult előttem... hú mondom... expert leadershipem volt és a 15 csata alatt egyszer sem kaptam morált! a pixiek meg persze 1-2-őt mindig... Totál kikészültem, téptem a hajam, hol kikaptam valami baromság miatt, hol meg nyertem, de 80 bazil veszteséggel. aztán előkapartam egy laptopos mentést ami 41 B +3 DF veszteségggel ért véget. SOK!
Syoke csapatáról azt hittem, hogy könnyű menet lesz, azért háromszor neki kellett állni újra

, mert okoztak problémát... Itt már súlyos időszűkében voltam, ezért játszottam csak le háromszor...
Veszteség 22 B + 3 DF.
Ubul a csoportgyőztes (!!) ellen értem el a legjobb eredményt. Kétszer játszottam le a csatát. Egyszer 3 B + 3 DF veszteséggel. Utána már csak 3 DF-t vesztettem. Szegény-szegény (vörös, komcsi) marxmenek, egy (!) csapásra elhullottak bazilok harapásától, az angyalok pedig nem okoztak problémát.
Tapasztalataim:
Megnéztem az eredményt, mondva, azért ez a 6,5 % nemrég még nem is volt olyan rossz, és leesett az állam a 7. hely láttán.

Sokat tanultam ebből a támadásból ismét, de furcsállom, hogy a magas defense-m + blind immunity nem okozott senkinek (Syoke-n kívül) problémát, leszámítva a pixieket.
Jesszus de sokat írtam!
Na üdv, Cooper