Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 9:52 

Sziasztok!

Sajnos vagy szerencsére az offline és az online támadás is olyan dolog, amit tanulni, szokni kell, és szerencse is kell hozzá. Én nagyon örülök, hogy továbbjutottam, d nekem ez a 3. offline támadás versenyem, az első kettőn csúfosan kudarcot valottam, bár miniden egyes alkalommal jobb volt az eredményem.

Személy szerint Bakos Zsoltot sajnálom, aki 2 megnyert után más taktikát választott, és még a szerencse is elpártolt tőle, amikor a csoportjába egy gargoyle csapat került utólag.

Őszinteén szólva nem hittem volna, hogy lesznek 0%-os eredmények, és bevallom, bár pixie csapattal vagyon én is kicsit megijedtem a 0%-októl.
A következő körben azomban biztos nagy pixie hentelés lesz, mert a 18 csapatból ha jól látom 8 pixie-s csapat van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 10:24 

Syoke írta:
Nem hitem volna ,hogy 4,5% nem lesz elég.
Gratula a többi játékosnak.

Csak egy zavar mindenki ijen jol tolja 0.00 %
Én lennék ennyire alma.

Coooper csapata ellne a 7 titánom tört nyilal 4 baziliszkusz
döglöt meg (279 baziliszkus volt,8 sepeség, ö egy harival megölte a titánom) És még is 11.22% veszitetem (1db titán 1 naga)

na mindegy
Kicsit feszült vagyok.

Holnapra megnyukszom

ui: elég hihetetlen a egyes embereknek a százalékjuk

akinek nem ige ne vegye magára

by

syk

Na jo tényleg meglehet csinálni.
Utána jártam vagyis lejátszotam egyketö csatát az elenfél oldarol.

sory

de akoris feszült vagyok

by

syk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 10:26 

Átnéztem a továbbkutók csapatait, igazából csak egyetlen meglepetés van számomra, hogy Magic a 24 deviljável hogyan tudott 0%-ot elérni, pl Bakos Zsolt vámpírjai ellen, illetve Ryck pixie-i ellen, vagy pl Nimbus Medusa Quenjei ellen, a többi viszonylag könnyen verhető ellenfél volt.
Azt hiszem minden elismerésem számára, biztos nagy stratéga lehet, remélem nem kerülök vele össze a köv. körben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 10:56 
Heroes Team

Na hali!

Hát igen meglepetés az van böven. Még a végén örülnöm kellett, hogy bent maradtam... :D Az beztos, hogy Magic eredménye engem is meglepett... bár tulkép tényleg meglehet csinálni, hiszen egyedül Pimpoapo vett Recantert, viszont blind elleni védelmet nem :shock: . Ha még az is van a crusaderek nyakában Magic vihette volna hulla zsákban haza a deviljeit, de így sajna símán nyerhetett...

Azért azt még meg kell jegyezzem a B csoport negyedik helyezettje baromi luckkal bír, kb mint HZsolt, és Cooper a BB-n. :D

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 11:05 

sziasztok!

Magic engem is meglepett!

de vegyetek sok recanter cloak-ot és máris kevesebb csontnulla százalékos lesz...

én is veszek...

üdv.sco

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 11:26 
Heroes Team

Üdv,

scoundrel írta:
sziasztok!

Magic engem is meglepett!

de vegyetek sok recanter cloak-ot és máris kevesebb csontnulla százalékos lesz...

én is veszek...

üdv.sco

Ja-ja, mindenki vegyen. Így legalább nekem nem kell és többet költhetek lényekre :lol:

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 11:44 

Na végre, közel 2 hét kihagyás után újra írhatom:

Ahoj Fórumlakók!

Gyors élménybeszámoló:

Ábécésorrendben játszottam le a csatákat így Bogpista volt az első "páciensem". Ellene körülbelül 2-3 csatát nyomtam, no nem azért mert olyan nehéz volt, hanem mert állandóan lefagyott a masina, amin játszottam. De végül 9 baziliszkusz + a 3 Dragonfly veszteség akkor még kevésnek tűnt. Mint kiderült ez csak egy laza bemelegítő csata volt... :(

Jöttek a pixiiiiiiiek! Egyszerre 470-et resurrectionölt az ellen szakadatlanul minden körben, igaz a defense-attack oldala igen-igen sovány volt. Így még a Bogpista elleni veszteségemet is sikerült túlszárnyalni: 6 B + 3 DF mmm... gondoltam nem is olyan rossz ez a csapat, ahhoz képest, hogy határidő előtt 8 órával 10 perc alatt csaptam össze egy sulis gépen... :)

Jou ellen hülyét kaptam szimplán... nagyon-nagyon **** volt a terep. Átkoztam a Baziliszkuszok két hexáját, no meg Jou villámait (5ösével harapott)... persze a resistance néha jól jött... kábé 6-7-szer ugrottam neki időhiány végett (ahogy ez nálam szokásos :(), de sehogy se tudtam összehozni jó eredményt. Illetve igen még egyszer az elején, csak az utolsó két manőver előtt egyszerűen lefagyott a gép. (Faterom laptopján játszottam az első négy mentéssel). Gratulálok a csapatához igen nagy fejtörést okozott sokszor. Persze a terepnek köszönhetően is... Ja, a veszteség: :oops: 23 B + 3 DF

Scoundrel elleni ütközet: mivel én rögtön letámadtam a gogokat az archdevilek problémát okoztak a végén. Gog egy szál nem volt már..., viszotn a két AD még vígan pattogott. :) Levettem egyet, gép resurrectionölt, ugye maradt a kettő, nincs visszaütés... grrrr... aztán végül is sikerült összehoznom egy (akkor még jónak hitt) eredményt, bár még ezt is sokalltam. 16 B + 3 DF.

Ssth! Nem csuklottál szerda délelőtt, meg csütörtök délelőtt?? :D Átkozott töméntelen mennyiségű pixiehadsereg tornyosult előttem... hú mondom... expert leadershipem volt és a 15 csata alatt egyszer sem kaptam morált! a pixiek meg persze 1-2-őt mindig... Totál kikészültem, téptem a hajam, hol kikaptam valami baromság miatt, hol meg nyertem, de 80 bazil veszteséggel. aztán előkapartam egy laptopos mentést ami 41 B +3 DF veszteségggel ért véget. SOK!

Syoke csapatáról azt hittem, hogy könnyű menet lesz, azért háromszor neki kellett állni újra :), mert okoztak problémát... Itt már súlyos időszűkében voltam, ezért játszottam csak le háromszor...
Veszteség 22 B + 3 DF.

Ubul a csoportgyőztes (!!) ellen értem el a legjobb eredményt. Kétszer játszottam le a csatát. Egyszer 3 B + 3 DF veszteséggel. Utána már csak 3 DF-t vesztettem. Szegény-szegény (vörös, komcsi) marxmenek, egy (!) csapásra elhullottak bazilok harapásától, az angyalok pedig nem okoztak problémát.

Tapasztalataim:

Megnéztem az eredményt, mondva, azért ez a 6,5 % nemrég még nem is volt olyan rossz, és leesett az állam a 7. hely láttán. :) Sokat tanultam ebből a támadásból ismét, de furcsállom, hogy a magas defense-m + blind immunity nem okozott senkinek (Syoke-n kívül) problémát, leszámítva a pixieket. :)

Jesszus de sokat írtam!

Na üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 11:55 

cooper írta:
furcsállom, hogy a magas defense-m + blind immunity nem okozott senkinek (Syoke-n kívül) problémát, leszámítva a pixieket. :)
A blind immunitás csak akkor okoz problémát, ha valaki blindet vesz :D Ha jól emlékszem a csoportból senki nem vett... :) A magas defence annyi problémát okozott, hogy több körig tartott a vadászat, így több magic arrowot eregetett a hősöd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 12:09 

cooper írta:
hogy a magas defense-m + blind immunity nem okozott senkinek (Syoke-n kívül) problémát, leszámítva a pixieket. :)

Jesszus de sokat írtam!

Na üdv, Cooper

Problémát hát, ez nem kifejezés!!!!!!!!!!!!!!!!

iszonyat nehézvolt.
8 speed meg hastle

lol
na mindegy

by

syk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 12:31 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista: Arifactokat lehet csak eladni 50%-os áron és az árkülönbözet kifizetésével lehet upgradelni a lényeket! Lényeket eladni nem lehet, csak ha nincs rá szükséged, akkor kidobhatod a csapatból! :roll: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 12:36 

A rendezőkhöz lenne az a kérdésem, hogy mikorra várható a 2. fordulós jelentkezési lap, illetve, hogyan fogom jelezni, ha 2 1. fordulós csapatot összevonok, és az üres helyre vzsek új lényeket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 14:00 

sziasztok!

ugye vehetek artifact-et úgy, h azt a backpack-be kérem elhelyezni?

üdv.sco

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 14:17 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Warlock: A 2. fordulós adatlap Gepy szerint ma estére várható. Ha jól tudom, akkor a 2. fordulónál is lesz csapatösszeállítás rublika, ott az összevont 1.-2. fordulós csapatod felállítását kell beírnod!

Scoundrel: Igen vehetsz úgy artifactot, hogy a backpackba kéred.

Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 14:22 

Gratulálok a továbbjutóknak, úgy látom pixie-kkel csak nekem sikerült kiesnem...

És persze jó számot is kellett írni 1 és 1000 között,
én ezt is elrontottam...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 15:10 

Üdv.

Pont tovább jutottam. Hál'l istennek. Lehetett volna akár 0% is, de Morphose ellen nem jött ki az expert air. Szivacs. Majd legközelebb kijön.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 15:59 
Heroes Team

Üdv,

Ha jól látom a helyzetet a továbbjutottak között szerepel 7 lövős, 7 pixies és 4 "gyalogos" csapat.
Azt hiszem most inkább nem jósolgatom az esélyeket :shock: .

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 16:12 

Kertics írta:
Üdv,

Ha jól látom a helyzetet a továbbjutottak között szerepel 7 lövős, 7 pixies és 4 "gyalogos" csapat.
Azt hiszem most inkább nem jósolgatom az esélyeket :shock: .

Arra ráérünk, ha meglátjuk hogy ki mit vásrolt a 2. körre.
Van 1-2 csapat akikel szívesen összekerülnék. Pl. Magic Csapata ellen ebben a körben a pixie-im egy csapásra agyonütötték volna a devilehet, anélkül, hogy köpni+nyelni tudtak volna.
PErsze lehet hogy köv. körre kitalál valamit, amitől kemény ellenfél lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 17:04 

sziasztok!

warlock! nem ez a lényeg! Ryck is nullára verte...

de Magic MINDENKIT nullára vert...

üdv!

ps: recanter cloak rulez!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 17:10 
Heroes Team

Hi!

A jóéletbemán... Annyira tolja mindenki ezt a recanter's dumát, hogy a végén senki nem vesz, mert úgy van vele elég ha párszor beszívnak a ressurectesek. Azonban ami tény, hogy jelenleg a 18 emberböl 3 embernek már van ressurectje... (és könnyen lehet, hogy ez a szám még szaporodni fog.), ellenben EGYETLENEGY DARAB RECANTER'S CLOAK SENINCSEN!!!. :? Szal így tessék gondolkodni... :evil:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 17:35 

Hi!

igen mi is most számoltuk össze...

de ha nem találtok ki vmit akkor én is veszek...

királyi üdvözlet

ryck a HAL

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]