Idézet:
Én ennek nem örülök, mert szerintem ezért olcsóbbak, azok a hősök, akiknek ilyen skilljei vannak. Ennyi erővel Tulajdonképpen nem is kellene hőst választani, hanem egy árlista, amiben választasz hőstipust,speckót,skilleket, és elnevezed ahogy neked jólesik.
Ez nem épp így van, mert a mentések miatt még mindig fix skilleket ajánl fel, és nem is biztos hogy ezek maxra fejleszthetőek. A skillvásárlás azoknak van, akik nem akarják a véletlenre bizni, pl wisdom-ra épitenek hogy beadja és nem kapja meg a varázslathoz, vagy nem fejlődik fel eléggé. A több skill csak azért lett berakva és beárazva, hátha valakinek kell, nomeg régen első fordulóban nem lépett vagy csak pár szintet a főhős.
Idézet:
Én azt hiszem, hogy jelenleg csak a pixie ára lett kicsit elszámítva, de ez a finomhangolásnál eldől. Az, hogy jobb lett az árlista jelzi az is hogy lényegesen változatosabb lett a csapatok összeállítása.
Szerintem ugyanolyan vagy kevésbé változatosabb let, max a gargoyle-k helyett most pixiek- vannak

Idézet:
Igazából szerintem a csapat összerakásnak egy nagyon fontos eleme, hogy hogyan gazdálkodj a helyekkel, artifactokkal, ezért én nem tartanám jó ötlettnek a csak attack, stb választásokat...
Ez tudom, és természetesen drágább lesz minden (az artifactokhoz viszonyítva), és minél több skillt akar majd igy valaki venni arányosan nő majd az ár, az árakat amiket irtam csak példaként irtam, azaz ha 1 attack pl 200 akkor 10 attack nem 2000 lesz hanem pl 5000.
Sajnos az se mindegy hogy 1 vagy több fordulós-e egy verseny, ettol is függnek az árak, pl a resurrection is 1 fordulós árú, a mostanival meg akár mindenkinek lehet resurr-je a 2. körben az meg nem jo ha mindenki élesztget, hisz itt épp az a lényeg hogy az összerakott csapat hogy teljesit mások elen, és nem az hogy mindenki 0-ra jöjjön ki. Most ez nem gáz, ,mert max mindenki vesz majd recanter-t és akkor ezzel ki is van védve, de legközelebb ez is változtatva lesz úgy, hogy ne az élesztésről szóljon a verseny, mert ugy megint nem sok értelme lenne. Vagy a resurr/anim dead megy majd feljebb (es az ilyen hősök) vagy a recanter le

Én az előbbire voksolnék, mert az nem jo ha mindenki tele van recanter-el és a nem élesztő varázslatokat nem lehet kihasználni. A csapatok többsége úgy se élesztős.
természetesen a mostani verseny győztes csapatának fő lényei mint máskor most is 15%-al drágulni fognak, a 2. helyezettnél 10% a 3.-nál 5% lesz az emelkedés, mint minden eddigi versenynél, igy az ujabb versenyekben nem mindenki a győztes kombóval fog jönni. Ezzel is kiegyensúlyozottabb lesz a verseny, és versenyről versenyre finomítódik az árlista. Persze ha valaki a resurr vagy más varázslat miatt nyer (ami lénytől független) akkor nem lesz annyival megemelve a főlények ára.
Ezek a modositások majd ki lesznek téve, és majd lehet rájuk szavazni ki melyiket támogatja/ellenzi. Az árlistára is lehet majd módosításokat javasolni.
Amúgy köv körben nekem is lesz recanter, az fix