lanyizoli írta:
Azért az nem semmi ha kb 1 szinten tudtál lenni Filivel és a figyelmetlenséged miatt buktad csak.... Én kb ugyanezt csináltam az előző döntőben ellene...
Üdv!
Zoli az "előző" döntőben neked is mondtam a hibád után, hogy töltsük vissza és folytassuk élesben! Te nem fogadtad el a felajánlást.
És most Nimbus ellen is csak ugyanígy tettem, felajánlottam, ha úgy érzi, hogy az elején nagyot hibázott, hát kezdjük újra, és mehet ettől még élesben, részemről semmi gond, a játék a fontos.
Visszatérve a meccsünkre, Nimbus jól leírta a történéseket.
Annyit viszont hozzáfűznék, hogy nem olyan nagy hiba kocsmát húzni ezen a pályán (Brimstone aranya) az elején, mert a 2. hős seregével együtt akár már az első héten ki lehet törni középre, és nem kell mondani ezzel milyen hatalmas előnyre tehet szert az ember (ellopni a másik hajóját, + rengeteg nyersanyag stb..).
Ennek Zoli a nagymestere, amit ugye Shien ellen alkalmazott először, ekkor kapta a taktika a "Lányi csel" nevet.
Én szándékosan nem mentem ki első héten, mert nem szerettem volna visszaélni ezzel. Szép kényelmesen fejlődgettem, gondoltam legyen első héten meg a városháza, piac, nővér, fényszellem, és a gyalogos, aztán már baj úgysem érhet. Ezután én is a 2. héten mentem ki középre (ekkor 5. szintű voltam), és ott ért az első meglepetés, hogy Nimbus 6-os szintű volt, valamint magas volt a fenyegetettsége! Aztán ment a vízre, nekem meg még nem volt 2. hősöm sem. Hopp.....!
Itt egy kicsit gyorsítanom kellett, megvettem a 2. hőst ami épphogy kiért a vízre, mielőtt Nimbus mindent össze nem szed előlem, de így sem sok jutott már.
A főhőssel meg, amit csak lehetett betámadtam, így tudtam fordítani szintben 9-7-re. Mivel jól láttam Nimbus minden mozdulatát, azért sikerült folyamatosan kontroll alatt tartani meccset, de el kell ismerni, hogy éppenhogy csak. Mindíg komoly fenyegetettséget jelzett rá, és szintben is kiegyenlített engem.
Kitudja mi lett volna a vége, ha nem hibázik szegény újból. Aztán sunyin egy kishőssel "bevettem" a várát, és ott már a falnak köszönhetően könnyedén tudtam nyerni.
Csak gratulálni tudok Nimbusnak, mert egy jó kis meccset tudtunk játszani, és ha többet tud esetleg a jövőben foglalkozni ezzel, akkor nagyon megnehezítheti a dolgunkat.
Mégegyszer kösz a meccset.....