Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 328 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 ápr. 26 szomb., 16:44 

Jaj még az előző 1v1-re írtam . :D Ott törölhetitek.

Grat Glace!

Esélytelen voltam icon_biggrin.gif Azt hittem erő hőssel vagy ezért is választottam én is erő hőst egál lett volna kb, de eleve e két nép azért sok erő lénnyel rendelkezik. ( Dungeon és a nekró). De aztán meglepődtem, hogy mágia hőssel vagy hát ezért is volt 18 as mágia erőd és "gyenge" tűzlabda, tűzcsóvád. icon_biggrin.gif Pont a mágia védelmem volt csak 4-es a többi 10 körül vagy afelett. Embereim elégtek mint a vaj! icon_biggrin.gif

3 sárkányhoz meg gratula én pont nem tudtam a kristály hiány miatt pedig elfoglaltam a bányát elég korán. Mondjuk így is majd 1-et megöltem belőle egy ütéssel pl vámpírral vagy lich-el ha azt ütöm amíg nem érte embereimet lángtenger. icon_biggrin.gif

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 ápr. 26 szomb., 17:53 

Jegyeztem köszi!!!

Fili-Nimbus meccs?

Illetve Fili majd írd meg mikor toljuk mi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 ápr. 27 vas., 9:28 
Heroes Team

Fili : Nimbus - 1 : 0
Kastélynépe : Mocsáriszúnyogok - 1 : 0
Brimstone aranya

Tulajdonképpen az 5. napon eldőlt a hivatalos meccs, mivel akkor vettem észre miért nincs elég aranyam. A kocsmát sikerült felhúzni a piac helyett. Ez megpecsételte a sorsát az 1. heti építkezésnek ezen a pályán, és mivel itt különösen fontos, hogy a második héten kimenjen az ember középre, ezért panaszkodtam kicsit Filinek, aki fene nagy jó szívével rögtön restartot ajánlott. Mondtam, hogy csak akkor, ha funban toljuk tovább, a hivatalos meccs meg az övé. Végül újra kezdtük, és Fili erősködött, hogy hagyjuk a pélóba az előző játékot, de ez nyilván nem így megy, de mindenképpen szerettem volna egy jót játszani Filivel, és nem úgy, hogy már eleve kuka a meccs.

A lényeg, hogy az újrakezdést követően, elég jól haladtam, 1.2.1-nél kimentem a víz felé, és összeszedtem szinte mindent, amit nem védett komolyabb sereg. Ennek köszönhetően, mint később kiderült, végig partiban voltam Filivel szintben. A 3. héten azonban különös dolog történt. Kezdődött azzal, hogy nem tudtam megtámadni senkit a főhősömmel, de nem jöttem rá, hogy valsz azért volt, mert már eleve nem neki adtam oda a seregeket. Itt töltöttünk Filivel, h lássam mi a gond. Ekkor eljátszottam ugyanazt (azaz megint nem jó hősnek adtam oda a sereget), ekkor már gyanus volt, hogy ez nem bug, hanem én vagyok a láma. Mindenesetre vesztettem jó másfél napot az idétlenkedéssel. Azonban az igazi fekete leves csak eztán jött, mivel nyomaveszett 5 darab fejlesztett nagámnak. Ezt elég nehezen tudtam megemészteni és nem értettem hova tűnhetett (dissmisseltem, vagy mi?? :) ). Amíg én ezekkel idétlenkedtem (és közben míg Fili lépett nem figyeltem a monitort), Fili egyetlen gyíkhuszárral bemasírozott a váramba, és mivel nem tudtam rögtön visszafoglalni, ezért másnapra már be is teleportált a főseregével. Mivel már a 7. napon jártunk ezért nem volt értelme csámborogni, arra várva, hogy hátha kijön, lépéskényszerben voltam így betámadtam a saját váramban Fili főseregét.
Nem mondom, hogy nem hiányzott az az 5 naga, de nem ezen múlt... Fili oktatott a főcsatában, én meg megint csak pislogtam, hogy bár hasonló seregekkel érkeztünk, ugyanolyan szintű hősökkel, ráadásul én még láncvillámot is dobhattam az elején, mégis csak az én seregem fogyott... Ki érti ezt... :)

Köszi Fili a meccset, és türelmet! :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 ápr. 27 vas., 13:32 

A szokásos szórakoztató Nimbus mesélés! Köszönjük! :D

A Mocsáriszúnyogok Nagakat takarja tejhát! Jó álnév! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 ápr. 27 vas., 15:04 

Azért az nem semmi ha kb 1 szinten tudtál lenni Filivel és a figyelmetlenséged miatt buktad csak.... Én kb ugyanezt csináltam az előző döntőben ellene...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 ápr. 27 vas., 19:54 

5. forduló:

ftpocok (naga) vs shien (dungeon) - 0 : 1
Neelsham sebhelye

Nekem nagyon klappolt minden az egész meccsen, pocok meg kevéssé célirányosan mászkált az elején, így bár szépen építkezett a várában én nagyobb területet bejárva lefejlődtem és tudtam merre jár a főhősével.A 3. hét hétvégére időzítve a támadást megleptem a védtelen várát (csak egy kis hős volt bent minimális sereggel).
Így elég sima lett a meccs, nehezebbre számítottam pocok ellen.

Köszönöm a meccset.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 ápr. 27 vas., 22:42 

lanyizoli írta:
Azért az nem semmi ha kb 1 szinten tudtál lenni Filivel és a figyelmetlenséged miatt buktad csak.... Én kb ugyanezt csináltam az előző döntőben ellene...

Üdv!

Zoli az "előző" döntőben neked is mondtam a hibád után, hogy töltsük vissza és folytassuk élesben! Te nem fogadtad el a felajánlást. :lol:
És most Nimbus ellen is csak ugyanígy tettem, felajánlottam, ha úgy érzi, hogy az elején nagyot hibázott, hát kezdjük újra, és mehet ettől még élesben, részemről semmi gond, a játék a fontos.

Visszatérve a meccsünkre, Nimbus jól leírta a történéseket.
Annyit viszont hozzáfűznék, hogy nem olyan nagy hiba kocsmát húzni ezen a pályán (Brimstone aranya) az elején, mert a 2. hős seregével együtt akár már az első héten ki lehet törni középre, és nem kell mondani ezzel milyen hatalmas előnyre tehet szert az ember (ellopni a másik hajóját, + rengeteg nyersanyag stb..).
Ennek Zoli a nagymestere, amit ugye Shien ellen alkalmazott először, ekkor kapta a taktika a "Lányi csel" nevet. :wink:
Én szándékosan nem mentem ki első héten, mert nem szerettem volna visszaélni ezzel. Szép kényelmesen fejlődgettem, gondoltam legyen első héten meg a városháza, piac, nővér, fényszellem, és a gyalogos, aztán már baj úgysem érhet. Ezután én is a 2. héten mentem ki középre (ekkor 5. szintű voltam), és ott ért az első meglepetés, hogy Nimbus 6-os szintű volt, valamint magas volt a fenyegetettsége! Aztán ment a vízre, nekem meg még nem volt 2. hősöm sem. Hopp.....! :lol:
Itt egy kicsit gyorsítanom kellett, megvettem a 2. hőst ami épphogy kiért a vízre, mielőtt Nimbus mindent össze nem szed előlem, de így sem sok jutott már.
A főhőssel meg, amit csak lehetett betámadtam, így tudtam fordítani szintben 9-7-re. Mivel jól láttam Nimbus minden mozdulatát, azért sikerült folyamatosan kontroll alatt tartani meccset, de el kell ismerni, hogy éppenhogy csak. Mindíg komoly fenyegetettséget jelzett rá, és szintben is kiegyenlített engem.
Kitudja mi lett volna a vége, ha nem hibázik szegény újból. Aztán sunyin egy kishőssel "bevettem" a várát, és ott már a falnak köszönhetően könnyedén tudtam nyerni.

Csak gratulálni tudok Nimbusnak, mert egy jó kis meccset tudtunk játszani, és ha többet tud esetleg a jövőben foglalkozni ezzel, akkor nagyon megnehezítheti a dolgunkat.
Mégegyszer kösz a meccset..... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 ápr. 28 hétf., 20:12 

5.forduló: (április 26 szombat-május 11 vasárnap)
Fili-lanyizoli
Nimbus-sonáj70
Hahakocka(nekró)-Glacerenard(Dungeon) 0-1 (Ősök csendje)
ftpocok (naga) vs shien (dungeon) 0-1 (Nelsham sebhelye)
Teki-wareszpapa

Fili mi mikor játszuk le?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 ápr. 28 hétf., 21:37 

lanyizoli írta:
5.forduló: (április 26 szombat-május 11 vasárnap)
Fili-lanyizoli
Fili mi mikor játszuk le?

Zoli, ha lenne rá lehetőség, én a meccsünk jövő hétre tolnám, nem kell azt annyira elkapkodni.
Persze, ha csak benne vagy..... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 ápr. 29 kedd, 19:47 

Nekem nagyon mind1 mikor játszuk le fáradt vagyok minden nap így nem tudok koncentrálni se nem nagyon leszek ellenfél most neked... Akkor jövőhéten írj hogy mikor

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 01 csüt., 8:19 

Nibus szia MImikor tudnánk le játszani az 1vs1 -et üdvözlettel jannyi70

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 04 vas., 8:29 
Heroes Team

sonáj70 írta:
Nimbus, szia!
Mi mikor tudnánk lejátszani az 1vs1 -et?
Üdvözlettel jannyi70

Privát üzenetet két napja nem olvastál... :) Jelezz vissza privátban, hogy megfelel-e neked amit javasoltam, vagy próbáljunk másik alkalmat keresni.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 05 hétf., 19:41 

lanyizoli írta:
Nekem nagyon mind1 mikor játszuk le fáradt vagyok minden nap így nem tudok koncentrálni se nem nagyon leszek ellenfél most neked... Akkor jövőhéten írj hogy mikor

Üdv!

Ha nem jön közbe semmi, akár szerdától elkezdhetjük a meccsünk.
Természetesen, ha neked is megfelel.... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 06 kedd, 10:04 
Heroes Team

Jannyi írt, hogy kórházba kell mennie min. 1 hétre, de bizonytalan meddig.
Így nem tudja mikor tudnánk lejátszani a meccset.

Azt gondolom ilyen bárkivel előfordulhat. Részemről nincs akadálya, hogy elhalasszuk a meccset későbbre úgy, hogy ne zavarjuk a többi meccset, persze Zolinak erre rá kell bólintania.

Jannyi: Jobbulást! Jelezd, ha harcra kész vagy! :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 06 kedd, 18:54 

Sziasztok!!! Fili szerda nem jó csütörtök este jövök ha leszel mehet!!!

Tekivel beszéltem a versenyeken! Neki max a hónapban jó a játék utána külföldre megy dolgozni ahol nem lesz net. Arra jutottunk akinek van kedve és ideje az előre letolhatja Tekivel a meccseket!! Én kezdeném is! Teki hétvége jó neked?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 06 kedd, 19:57 

Hétköznap 8 után általában jó, a hétvége ritkán de akkor egész nap.
Most hétvégét még nem tudom, programom lesz de nemtudni mikor lesz vége

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 06 kedd, 22:36 

Akkor én meg a jövő hetet stoppozom le ha jó valamikor estefele Tekinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 07 szer., 14:19 

lanyizoli írta:
Tekivel beszéltem a versenyeken! Neki max a hónapban jó a játék utána külföldre megy dolgozni ahol nem lesz net. Arra jutottunk akinek van kedve és ideje az előre letolhatja Tekivel a meccseket!! Én kezdeném is! Teki hétvége jó neked?

Zoli!

Ha nem nagy kérés kiírnád, hogy a sorsolás szerint a Teki elleni meccseken ki lesz p1 illetve p2?
Szerintem nem mindegy.... :lol:

Valamint a csütörtök este nekem is jó, lejátszani a meccsünk!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 07 szer., 15:21 

Most akkor ma szerdán jó a 2v2 Fili? Glacier és Dwalin?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 07 szer., 22:01 

Sziasztok holnap megírom a Teki elleni mecsek p1-p2 beosztását illeve a kövi fordulót!!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 328 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]