NG (Dungeon - Arlach) - Pif (Tower - Ayden) 3:0
Elméláztam varázsló hősön, de mivel Jéger volt egyedül (bár néha nem jött volna rosszul a terepen a miszticizmus, several giantnek 12 manával mentem neki, lots mighty gorgonnak nullával), így választottam Arlachot. A földet elsőre megkapta, ráadásul buzogány (!) volt a várnál, úgyhogy első nap már 9-es attack-kal rohangált...igen, szerencsém is volt végig, de jól is játszottam, semmit nem hibáztam, a randomisten egyenlőbben is oszthatná a mannát és akkor nem játszottam volna ily' gyalázatosan az elmúlt meccseimen.
Szép lassan bejött Deemer és Jeddite, Fafner scholarját fel is toltam expertre, majd rájöttem, hogy nincs wisdomja

sebaj, Jeddite-nek is feltoltam, aztán Arlach level 17-ig sem kapott wisdomot

a végén csak bejött, a föld után armorer jött, tactics és sorcery (logisticot level 16-nál kínált, de a színes kapuk mögül kihalásztam a csizmát és kesztyűt, akkor már nem szorultam rá).
2-1-2-nél átmentem a szultánokon, Pif még sehol, úgyhogy megnéztem, mi védi az utopiákat (giant, benne 12 titánnal, valamint chaos hydra), majd be is köszöntem. Összességében ami használható, szandál, Sentinel pajzs, Titán mellvért. Átmentem a fehér határon és Ayden már ott is volt. A/D-ben csaknem 20-20 volt a különbség, a 702 manapont volt figyelemre méltó. Utólag kiderült, dupla várral gazdálkodhatott, ami inkább csak a 14 titánon volt tetten érhető (emitt 10 fekete figyelt).
Kezdetnek kapott egy ezres meteort a genie, ballista, titán hármas, aztán jött a fekete leves, berserk a scorpicore-ra, medúzára, minotauruszra. A scorpival addigra már waiteltem talán és a következő körre is úgy maradt

amelyben aztán szerencsére a ballistát bántotta, mi meg még az első körben rohamra indultunk. A genie varázsolt egy fire shieldet a titánokra, hogy ne legyen olyan egyszerű az élet. 2. kört mass slow-val kezdtük, a 105 evil eye-ból meg maradt 20 egy kiadós implosion-nek köszönhetően
Zúztunk azért rendesen, a minotaurusz morálozott (nálunk +3 és +3 luck, odaát 0, 0), a gólem volt kedves beállni a gargoyle mellé, ja és a 350 troglogyink is csapásmérő egység volt a javából. A légelementálért kár volt, azt egy villámmal eltüntettük, egy újabb imploval a scorpikat is el le lehetett volna radírozni. Pif jól küzdött a nagy különbségek ellenére, jó kis derbi volt ez!