Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 25 szomb., 19:01 

Teki vs. Bozso 1-0
Necro - Necro
Isra - Tamika

Isra egy jó kis morálnövelő cuccal kezdett, de kárpótolt a vár előtt egy fegyver. Elég gyéren fejlődött Isra szerencsére jött tactic az elején és utána összejött még wisdom armorer resistance és basic water magic fából. 2. héten kezdtek el a droidok csatázni itt Bozso nyert és beváltotta a quest artit. Kiszedtem a nyakláncot 1 sárkány és pár lich veszteséggel majd abandon mineban buktam egy dreadet is. A nyaklánc mellett speed köpeny volt így, de még így is csak vánszorogtam a mocsárban és társaiban. Majd a sötétség határán mozogva próbáltam ütéstávolságba kerülni Bozsohoz, ami sikerült és 5 lovasa bánta majd fizetett. Ezzel szinte meg is nyertem a meccset mivel középről minden kiszedtem és a nyakláncot is kivettem előle, így a főcsata csak formalitás volt. 300 csonti vs. 750 a többiek közel azonosak voltak.

Köszi a játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 26 vas., 12:36 

4. forduló Dwellers

Teki (Necro - Isra lvl13, 17/14/9/8, 80 mana)

vs

Bozso (Necro - Tamika lvl15, 11/20/9/9, 90 mana)

Bár utálom az open mapokat, igyekeztem felkészülni amennyire lehet. Sejtettem hogy mirror meccs lesz, így nem volt mindegy az első pár nap, a quest arti és a main góré. Mindenesetre megterveztem az első hetet, így e szerint vágtam bele.

Sajnos rögtön az első pillanatban hátrányba kerültem, Tekinél kezdésnek bejött Isra, míg nálam Tamika volt a csúcs. Az egyik witch hutból jött air, viszont a játék során, talán épp emiatt egyszer sem ajánlotta be az earth-t. A bányákat második napra bevettem, a gyűjtögető droidok mentek a felszínen és mindent felszedtek ami elérhető távolságban volt. Tamika közben már úton volt a beváltóhelyhez, míg egy droid az összes lénnyel és MA-val lezúzta az Arkot. Itt igaz, hogy elbuktam az aprólékokat, de sietni kellett. 1.1.7-nél be is váltottam, Tamika kapott logot, beválasztottam a wisdomot is, hátha lesz animate és indultam csontokat termelni. Sajnos azonban egyetlen használható artifaktot sem kaptam, míg Isra ekkor már bőven előttem járt értékekben, noha én szedtem ki a quest artit...

Második hét elején felhúztam az Amplifiert, már volt expert necromancy, így mindenből a maximumot hoztam ki. Sajnos azonban minden minimumos volt: imp cache, abandoned mine, dwarven treasury, stb. Fel is tűnt hogy a tesztek során a 3. hét közepére már vagy 500-600 csontom volt, most pedig alig volt 200. Nem tudtam hova tenni a dolgot, úgy éreztem hogy mindent megtettem, mégsem gyűltek a kis rohadékok. Ráadásul a mage guild 3 nem adott animatet, így a 190-es ice bolt és végül az expert haste volt a legerősebb fegyverem.

Középen a +6-os pajzsot several efreet sultan védte. Muszáj volt megszereznem a 3. hét elején, mert Isra ekkor már rám vert értékekben, mint kiderült ekkor már kiszedte a +3 all nyakéket, amit én még nem mertem. El is értem a pajzsot, felszedtem és már indultam is a Ghostok ellen, ám hogy gyorsabban haladjak, csak a lovasokat és a power licheket hagytam Tamikánál. Ekkor Isra épp elért full sereggel. Exp taktikja volt...300 csonttal...tudtam hogy bajok lesznek. Pénzem nem sok volt, így csak 5 lovas elbukása után tudtam fizetni. Ez sorsfordító volt, alig volt lóvé, nem tudtam már haladni, Isra előrenyomult és dominálta a mapot. Így már képtelen voltam kiszedni a nyakéket is, miközben ő mindent kiszedett, én pedig örültem hogy a lényeimet ki tudtam venni, majd a 4. hét vége felé összecsaptunk. Tényleg csak formalitás volt, igaz, minden tőlem telhetőt megtettem, semmi esélyem sem volt.

Isra: 4 Bone D., 12 Black K., 16 Lich, 28 Vampire L., 17 Wraith, 48 Zombie, 792 Skeleton

vs

Tamika: 5 Bone D, 8 Dread K., 17 Power L., 23 Vampire L., 392 Skeleton

Gratulálok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 02 vas., 17:36 

Merlin vs T-Rex
Fortress vs Necropolis
Wystan vs Septiena
MErlin nyert

Kép

Amikor az ember megörül annak, hogy az első héten sikerült a black knight az jó. + az is, ha olyan hős jut a kezébe, akivel eddig minden csatát megtudott nyerni. De, ez a csata nem olyan volt.

A necro tényleg jól tudott haladni ezen a pályán. 1 nap megjött Vidomina és rögtön cseréltem. Jól haladtunk együtt, de nem úgy ahogy kellett volna. Exp. necro, épület és passzívval is csak 30 farkalósból 4-5 db csontikat adott. Még 300 impnél is 100 db környékit adott, így sem volt gond, 3 hét végére 500 csontival rohangásztam. Artik terén semmi extra. Fa/érc csille, egy kék nyaklánc (+4), egy kesztyű és egy +3 luckos pakli.

Mage guild sem dobott semmi használható varit, össz-vissz egy villámot. Örültem volna egy prayernek, mert a prayer+haste és a csonti sereg halálos kombó tud lenni.

Sajnos, hiába voltak sokan. Az ellenség olyan könnyen szelte át őket, mint a kés vajat.

Ilyenkor döbben rá az ember, hogy nem tud játszani :_D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 02 vas., 20:31 

5.héten a 3jegyű csontváz az nem sok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 03 hétf., 1:13 

3. hétre lett ennyi :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 04 kedd, 9:19 

Van térkép az 5. fordulóhoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 04 kedd, 10:35 

Karesz mikor érnél rá lejátszani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 05 szer., 20:19 

Úgy tűnik jó a hétvége,de majd egyeztetünk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 08 szomb., 1:04 

Nem felejtettük el a meccset Embertervez-zel. Tudjuk, már időn túl vagyunk, de ha lehet, még 1 kis türelmet kérünk. Talán jövő héten összejön. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 09 vas., 18:49 

ssth vs Teki 0-1
Stronghold vs. Tower

Ezen a mappon egyértelműen a varázslatokra építettem Daremyth személyében jó kis varázslós hősöm lett. Th nem vette el a bányáimat aminek örültem, ő inkább a 2. város és dwelling irányába ment első héten, nekem pedig a bányák plusz golem factory volt a cél. 2. héten a földalatti sereg takarított és bevette a várost ahol el is kezdtem húzni a mage guildet, prayer,meteor lett onnan. Sajna túl sokat cseréltem a titánért és nem is tudta kihasználni eléggé, de szépen fejlődtem. 3. héten Th már középen volt és full sereggel elérte a főhősömet a területem közepén... 1 titánnal sikeresen menekültem majd próbáltam kivenni a sereget. A titán felhúzása anyagi csődöt okozott így csak a golemek tartottak ki és közben varázsolgattam. Th sajnos megmenekült 1 orc-al. Majd az új héten középről szintén full sereg rajta volt 2 nap alatt ért be a váramba ahol kivette a maradék seregem, de szerencsére ez csak arra volt elég hogy szorosabb legyen. A közel 70 golemet nem bírta leszedni időben így nyertem.

Köszi a játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 09 vas., 20:06 

Gratula Tekinek!
Az én részemről csak annyival egészíteném ki, hogy sajnos elég sok lényt buktam. Az első héten egy lépésen múlt, hogy nem értem be az ogre dwellbe. Második héten a random relikem szandál volt. Ezt 10 gold dragon őrizte, ami szintén megszedett kicsit, mivel nem volt curem. Aztán 1-3-1nél mentem neki az efreet sultánoknak. Itt sajnos a master geniem kicsinált 1 macit, mivel frenzyt rakott rá és nem volt dispelem. Aztán a legnagyobb bukás az Teki efreet sultánjainál volt, mivel nem vettem észre, hogy láván vannak így ők kezdtek. Az enyimék füvön voltak így nem is figyeltem, hogy az ellené nem azon. Kénytelen voltam a várban betámadni Tekit, de elég jól meggyengítettem így még bíztam abban, hogy a pénzhiány miatt talán elég lesz az új heti sereg. Sikerült 1-2 toweres lénnyel is kiegészülni így elég izgalmas lett a harmadik számú végcsata. Sajnos a golemekkel nem tudtam mit kezdeni így Teki nyert.
Kösz a gamet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 13 csüt., 18:35 
Heroes Team

Dreegrral kedden (18.-án) este játszuk. Köszi a türelmet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 16 vas., 4:21 

Embertervez vs PiF 3-0
Neco vs Necro
Broghild vs Isra
Dwellers

A vagonból sikerült előhúznom első nap egy +4 es pajzsot és mivel jött a tavernből egy beastmaster meg is született a fejemben a kamikaze taktika, hogy átviharzok vele a mocsáron át az ellenfél területére, a ládákon feltápolom aztán a második héten meg beszorítom PiF-et, mivel egy gyenge nekrós hős nem lehet ellenfél egy tápolt bestiamesternek akármekkora serege is van. Ebből lett a teljes katasztrófa, miután a lovasaimat szép sorban elbukdácsoltam azok nélkül meg kuka az egész terv, főleg hogy pénzem se volt mert csak az xp-t szedegettem. Közben Pif szépen kiszedegette a terepét a necro speces hősével így mikor odaért 132-nál a közelembe már nagyobb serege volt, szerencsémre nem tudta egyesíteni a 3. heti populációjával, ha ez sikerül akkor végem. Így a dupla nekrómból kivettem a licheket és a maradék lovasok meg pár csonti veszteséggel szétlőttem Isra seregét, ezzel nagyjából kiegyenlítődtek az erőviszonyok, de a hősöm már sokkal jobb volt. Kiszedtem a sárkánypáncélt Pif közben újjáépítette a saját seregét, és miután 2 lépéssel PiF +3-as nyakéke előtt elfogyott a lépésem ő lecsapta a medvéket felvette a nyakláncot és megtámadott. Hasonló nagyságú seregeink voltak annyi különbséggel, hogy neki 6 sárkány nekem meg 23 lich sorakozott fel fő csapásmérőként. Végül a shield a stoneskin meg a magas defem miatt nem nagyon tudott kárt okozni bennem, így kissé igazságtalanul, de én nyertem

Thx a játékot és több szerencsét legközelebb!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 16 vas., 13:07 

Semmi pánik, még mindig van esélyem a csoportelső pozícióra. Mindössze annyi kell, hogy
1. megnyerem az összes hátralévő meccsemet,
2. Karesz és T-Rex is megverik Dave-et,
3. NG győz Karesz ellen
4. a többiek körbeverik egymást
5. meg persze Karesz és Dave valahogy begyűjtenek kétszer -1 pontot...

...szóval nem is olyan sok kell :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 17 hétf., 15:36 

PiF

legutóbb, kikaptam Dave ellen :cry:
De, érted megteszek mindent! ERÁTHIÁÉRT :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 20 csüt., 13:34 

A Coldwar térképen a föld alatt a kék küklopsz barlangot 4 ősbehemót őrzi Savage módban (soha nem csatlakoznak), viszont a piros oldalon random számú van Agressive módban (lehet h csatlakoznak).
A mauzóleumot őrző szellemsárkányok esetében az egyik oldalon gyarapodnak, a másikon nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 21 pén., 11:34 

Pista!

Én próbáltam Adlert elérni, írtam neki pm-et, és e-mailt is, egyelőre nem válaszolt, úgyhogy szinte biztos hogy kérünk egy kis halasztást.

Remélem megoldható! Amint sikerült felvenni a kapcsolatot egymással, szólok!

Köszi

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 21 pén., 13:57 

Sajnos csak havonta 1x válaszol. Nem hiszem hogy egy hamar lejátssza a meccseit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 22 szomb., 13:20 

A coldwar mapon a pirosnak van kezdetben mage guild lvl 1,míg a kéknek nincs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 feb. 23 vas., 12:54 

NG (Dungeon - Arlach) - Pif (Tower - Ayden) 3:0

Elméláztam varázsló hősön, de mivel Jéger volt egyedül (bár néha nem jött volna rosszul a terepen a miszticizmus, several giantnek 12 manával mentem neki, lots mighty gorgonnak nullával), így választottam Arlachot. A földet elsőre megkapta, ráadásul buzogány (!) volt a várnál, úgyhogy első nap már 9-es attack-kal rohangált...igen, szerencsém is volt végig, de jól is játszottam, semmit nem hibáztam, a randomisten egyenlőbben is oszthatná a mannát és akkor nem játszottam volna ily' gyalázatosan az elmúlt meccseimen.
Szép lassan bejött Deemer és Jeddite, Fafner scholarját fel is toltam expertre, majd rájöttem, hogy nincs wisdomja :D sebaj, Jeddite-nek is feltoltam, aztán Arlach level 17-ig sem kapott wisdomot :D a végén csak bejött, a föld után armorer jött, tactics és sorcery (logisticot level 16-nál kínált, de a színes kapuk mögül kihalásztam a csizmát és kesztyűt, akkor már nem szorultam rá).
2-1-2-nél átmentem a szultánokon, Pif még sehol, úgyhogy megnéztem, mi védi az utopiákat (giant, benne 12 titánnal, valamint chaos hydra), majd be is köszöntem. Összességében ami használható, szandál, Sentinel pajzs, Titán mellvért. Átmentem a fehér határon és Ayden már ott is volt. A/D-ben csaknem 20-20 volt a különbség, a 702 manapont volt figyelemre méltó. Utólag kiderült, dupla várral gazdálkodhatott, ami inkább csak a 14 titánon volt tetten érhető (emitt 10 fekete figyelt).
Kezdetnek kapott egy ezres meteort a genie, ballista, titán hármas, aztán jött a fekete leves, berserk a scorpicore-ra, medúzára, minotauruszra. A scorpival addigra már waiteltem talán és a következő körre is úgy maradt :shock: amelyben aztán szerencsére a ballistát bántotta, mi meg még az első körben rohamra indultunk. A genie varázsolt egy fire shieldet a titánokra, hogy ne legyen olyan egyszerű az élet. 2. kört mass slow-val kezdtük, a 105 evil eye-ból meg maradt 20 egy kiadós implosion-nek köszönhetően :shock:
Zúztunk azért rendesen, a minotaurusz morálozott (nálunk +3 és +3 luck, odaát 0, 0), a gólem volt kedves beállni a gargoyle mellé, ja és a 350 troglogyink is csapásmérő egység volt a javából. A légelementálért kár volt, azt egy villámmal eltüntettük, egy újabb imploval a scorpikat is el le lehetett volna radírozni. Pif jól küzdött a nagy különbségek ellenére, jó kis derbi volt ez!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]