Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 169 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 30 kedd, 8:43 
Heroes Team

Szia Scounderel!

Bocs, de szerintem a varázslat nélküli játéknak semmi értelme.
Egyébként az eddig "megvehetetlen" dolgok árának csökkentésével egyetértek.

Üdv. Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 30 kedd, 13:35 

Üdv!
Szerintem is inkább csökkenteni kell a nagyon magas varázslat árakat, de az Orb of Inhibition kicsit túlzás 500ért, mert akkor hol marad a might and magic.
Persze lehetne rendezni olyan versenyt is aminek az lenne a címe, hogy Orb of Inhibiton, mindenkinek alapbol bentlenne ez a tárgy és meglátnánk ki tud csatázni :D :D :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 30 kedd, 15:24 

megamikor írta:
Üdv!
Szerintem is inkább csökkenteni kell a nagyon magas varázslat árakat, de az Orb of Inhibition kicsit túlzás 500ért, mert akkor hol marad a might and magic.
Persze lehetne rendezni olyan versenyt is aminek az lenne a címe, hogy Orb of Inhibiton, mindenkinek alapbol bentlenne ez a tárgy és meglátnánk ki tud csatázni :D :D :lol:

Ha nagyon lecsökkennénem a magas szintű varázslatok árai, akkor nagyon eltolódna a varázshasználó hősök irányába az egész...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 30 kedd, 15:59 

Sziasztok!

Éppen erről van szó. Az árlistát kell úgy finomra hangolni, hogy lehessen indulni varázslós és harcos hőssel is kb. azonos esélyekkel. Pontosan ehhez kellene egy kellőképpen eltalált árlista amely ezt elősegíti. Én egyenlőre Mugger bátyó jelzését várom a szavazásról, mert addig felesleges árlistázni, ha a többség esetleg reformpárti, mert akkor ahhoz kell az árakat rendelni. Ha jól tudom a jövő hétre lezárul a szavazás és jöhetnek a konkrét árlisták.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 01 szer., 20:40 

Ahoj!

Én így in medias res, mindennek a közepébe belerondítva, annyit monanék, hogy magam is inkább a tartósítottélelmiszeratív :lol: pártba sorolnám magam, újításként csak annyi sirámom lenne, hogy mi lenne, ha belevennénk a játékba a fluxot is... Ma már úgyis szinte mindenkinek lehet Complete-je vagy SoD-ja...

Várom a lehurrogásokat... :D

Uff! Beszéltem.

Ja, még beleköhögve ebbe a varázslós-hősös-vitázósba még annyit mondanék, hogy ööö a varázsló hősnek az az előnye, hogy az 5-600-as Lightningjára nincsen defense/offense megvonás/bónusz, max a resistance, vagy az immunity nyaklánc, a might hős meg azért might hős, hogy bezúzza a villámokat szóró varázsló arcát. Na. :D Továbbá ebben a játékban nincsenek akkora Att-Def különbségek, hogy az 1000 Gargoyle-m 10-20-at sebezne mondjuk a Championökön. Nemde?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 02 csüt., 13:02 

Mugger írta:
cooper írta:
Ahoj!

Én így in medias res, mindennek a közepébe belerondítva, annyit monanék, hogy magam is inkább a tartósítottélelmiszeratív :lol: pártba sorolnám magam,

Szia Cooper!

Biztos én vagyok nehéz felfogású, de fogalmam sincs arról, hogyha Te "tartósítottélelmiszeratív" párttag vagy, akkor melyik véleményt támogatod??? Szereted a szeletelt, tartós kenyeret, vagy mi? :lol:

Üdv. Mugger

Hali!

Hát ez nem volt olyan jó szóvicc ezexerint... :( Nálam a tartósított élelmiszer a konzervet is jelenti... :lol:

Legközelebb visszafogom magam... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 02 csüt., 13:20 

Ahoj!

Akkor leírom mégegyszer. Én is inkább a konzervatív (alapjaiban nem változtató) pártba sorolnám magam, újításként csak annyi sirámom lenne, hogy mi lenne, ha belevennénk a játékba a confluxot is... Ma már úgyis szinte mindenkinek lehet Complete-je vagy SoD-ja... és belekerülne valami plusz is a támadásversenybe. Lehetne újra kombinálni az új lényekkel.

Várom a lehurrogásokat...

Ja, még beleköhögve ebbe a varázslós-hősös-vitázósba még annyit mondanék, hogy ööö a varázsló hősnek az az előnye, hogy az 5-600-as Lightningjára nincsen defense/offense megvonás/bónusz, max a resistance, vagy az immunity nyaklánc, a might hős meg azért might hős, hogy bezúzza a villámokat szóró varázsló arcát. Na. Továbbá ebben a játékban nincsenek akkora Att-Def különbségek, hogy az 1000 Gargoyle-m 10-20-at sebezne mondjuk a Championökön. Nemde?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 05 vas., 12:11 

mizu Mugger bátyó!?

nem értünk csövesül ?? :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 07 kedd, 0:04 

Mugger írta:
Bizonyára Bogpista kidolgozott egy variációt, azt közkinccsé -vitaalappá-tesszük s mindenki az alapján javasoljon változtatásokat az összevisszaság elkerülése érdekében.

Sziasztok!

Az az igazság, hogy még nincs kész a konkrét árlista, vártam a szavazás befejeztét. De pár napon belül elküldöm majd a variációmat. A tiltott hősök kérdésével akkor mi a helyzet? Feloldásra kerülnek? Ha igen, akkor azokra is kalkulálok értékeket, hogy mennyibe kerüljön mondjuk Mephala.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 07 kedd, 4:46 

Hi!

A tiltott hősöket is leszavaztuk, vagy nem? Mindenestre szerintem továbbra is tiltottak legyenek.

Üdv: Ssth!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 07 kedd, 12:26 

Sziasztok!

Én úgy látom, hogy valahogy be kellene hoznunk a tiltott hősöket is, csak előszőrre nagyon nehéz lesz belőni az árukat.

Az lenne a kérdésem, ha nekem van egy árlistám, akkor az hova küldjem el.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 09 csüt., 10:55 

Halihó!

A tiltott hősökről nem volt szó. Én a magam részéről maximálisan támogatom, hogy bekerüljenek!

ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 09 csüt., 13:33 

Mugger írta:
Sziasztok!

Bogpistának hála, elkészült az árlista alap, kérnék mindenkit, hogy véleményezze - természetesen nem "XY monster vagy varázslat, túl alacsony" szintű véleménnyilvánításra gondolok -, lehetőség szerint összefogottan, indokoltan, konkrét változtatási javaslattal ellátva. Ha többen is ugyanazt és ugyanúgy változtatnátok, feltesszük szavazásra s a többség majd eldönti, hogy mit, hogyan szeretne változatni!
Az eddig tiltott hősök árait is kidolgozta Bogpista, bár még nem 100%, hogy részt vesznek a játékban (úgy tűnik a többség szeretné!), azért kritizáljatok nyugodtan, de csak építő jellegűen! :lol:

A link:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... riacio.zip

Üdv. Mugger

Helló!
Bocsi, hogy általánosságban fogom kritizálni a listát, de sajnos nekem koncepcionális problémáim vannak vele.
1. A lényeknél az upg. lények árai nem sokkal térnek el az alap lények áránál. pl A monknál szvsz, nem 5 arannyal többet ér a Zealot. Ha 1200 az Arcangel, akkor mundjuk a Arch Devil ára is lehetne legalább 1050a.
2. A tiltott hősök árai jók, feltéve, hogy a 4 szintű varázslatok árai így maradnek. (Szerintem sok a ress. ért a 6000, én 5000-ben látnám a jót).
3. A varázstárgyak kialakítása nem koncepcionális.
pl. sisakok/páncélok +1pow 125, +2 power 200.
A sandao of saint legalább 1500-nak kell lennie 825-ért +2 all nagyon olcsó.
És még sorolhatnám.
És megérkerdezném Muggetől, hogy kinek küldjem az én általam elkészített árlistát.
Szvsz az lenne a jó, ha első körben mundjuk felkerülne 3-4 árlista, amelyeket a hozzám hasonló vállakozó kedvüek elkészítenek, azok közül elfogadni a legjobbat, és esetleg azt tovább finomítani.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 169 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]