Mugger írta:
Sziasztok!
Bogpistának hála, elkészült az árlista alap, kérnék mindenkit, hogy véleményezze - természetesen nem "XY monster vagy varázslat, túl alacsony" szintű véleménnyilvánításra gondolok -, lehetőség szerint összefogottan, indokoltan, konkrét változtatási javaslattal ellátva. Ha többen is ugyanazt és ugyanúgy változtatnátok, feltesszük szavazásra s a többség majd eldönti, hogy mit, hogyan szeretne változatni!
Az eddig tiltott hősök árait is kidolgozta Bogpista, bár még nem 100%, hogy részt vesznek a játékban (úgy tűnik a többség szeretné!), azért kritizáljatok nyugodtan, de csak építő jellegűen!
A link:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... riacio.zipÜdv. Mugger
Helló!
Bocsi, hogy általánosságban fogom kritizálni a listát, de sajnos nekem koncepcionális problémáim vannak vele.
1. A lényeknél az upg. lények árai nem sokkal térnek el az alap lények áránál. pl A monknál szvsz, nem 5 arannyal többet ér a Zealot. Ha 1200 az Arcangel, akkor mundjuk a Arch Devil ára is lehetne legalább 1050a.
2. A tiltott hősök árai jók, feltéve, hogy a 4 szintű varázslatok árai így maradnek. (Szerintem sok a ress. ért a 6000, én 5000-ben látnám a jót).
3. A varázstárgyak kialakítása nem koncepcionális.
pl. sisakok/páncélok +1pow 125, +2 power 200.
A sandao of saint legalább 1500-nak kell lennie 825-ért +2 all nagyon olcsó.
És még sorolhatnám.
És megérkerdezném Muggetől, hogy kinek küldjem az én általam elkészített árlistát.
Szvsz az lenne a jó, ha első körben mundjuk felkerülne 3-4 árlista, amelyeket a hozzám hasonló vállakozó kedvüek elkészítenek, azok közül elfogadni a legjobbat, és esetleg azt tovább finomítani.