Embertervez
Hála az exp. tactic-nak a mágia elemek elsőre megleptek. Vittek is 27 BK-t, de egy kis ügyeskedéssel sikerült csapdát állítani nekik.
5 darab 1-es wraith és 1 darab 5-ös wraith volt külön. BK alul, így nem érték el. Lecsaptak 2 wraith-et, és megtámadtam 1 darabbal. Lovas teleportál oda, mert a tünci megtámadta az 5-öst. A BK 44 elemet csapott le és sikerült úgy állni, hogy a mágia elem megtámadta a 2 darab 1-est.
Így a BK egy csapástól bedarálta.
Teljes veszteség: 9 wraith
------------------------------
HUNLorcs serege eddig a legnagyobb troll csapat
Bocsánat, hogy ezt írom, de ez az igazság. Sehogy nem tudom levinni 15 BK és 10 Wraith alá. Ha egybe pakolok mindent, akkor inkább levillámozza magát is, csak azért, hogy ne legyen nekem
jobb
Teljes veszteség: 15 BK és 10 wraith
------------------------------
Jou
Eleinte mindent rosszul csináltam. Felvettem az exp. resit, nem kellett, luck sem. Így elsőre 8 BK és 6 wraith bukott. 2 BK a 6-os titántól, a többit a fránya tűz elemek ölték le.
Aztán jött egy ötlet. Legyen exp. water (3 manás teleport rules!

) exp. armorer és tartsuk életben a banyákat. 4 banya halt meg a titánoktól, bevártam míg a 32-es tűz csapat lép és
beteléztem a 7-es titán elé a BK-kat, le is csapták azokat. Persze, a 6-os nem nézte ezt jó szemmel és lecsapott 2-t + 1-et a másik 32-es, amit idézett. Hála a titán nagyobb sebességének.
Itt jön a csavar
A banyáknak életben kell maradni. Sikerült lecsapni a másik titánt is, utána BK elteleportál máshova, hogy ne érjék el. Banyák védekeznek és éheztetik a varázslót. Így volt egy kisebb
fogócska és mivel a gargok a lovagot csapták, nem tettek benne kárt. A mágus lőtte a banyát, ami meggyógyult rögtön. A BK-nak várnia kellett így 2*32 elemet csapott le és utána a banyáknak
köszönhetően teleportált el onnan. Hála a wraitheknek (ha jól számoltam) 2*32-es tűz elemtől
mentettek meg
Teljes veszteség:
4 wraith
3 BK
-------------------------------
kiki
Griffek :/
Nem is kellene több szó. Ez a szó magába foglalja a kegyetlenséget is
Annak örültem, hogy nem volt taktikája, nekem volt, így a BK-t levédték a wraith-ek, de nem értek itt sokat. Anti ment az angyalra, így a haste lemaradt a
griffekről. A mana meg elfogyott, mert sok wraith élte túl. Igazából az az egy szem balliszta volt a legnagyobb gondom (leszámítva a griffeket, addig, amíg nem kaptak egy átkot a nyakukba

). Dupla ütésével szedte le a BK-kat és nem akart belepusztulni a magic arrow-ba sem. 5 darabot varázsoltam rá, mire a földön maradt... A BK nem mehetett oda, mert a griffek körbe bástyázták őt és a háromszázakárhány griff veszélyesebb volt és hiába volt exp. armor, nem értünk vele semmit
Teljes veszteség: 23 BK és 10 wraith
--------------------------------
ShurTugal
A várva várt csata
Alig vártam, hogy kiderüljön. hogy mi lesz a csata eredménye. 2 stack-re volt osztva a DK, a BK-k egyben voltak. A sarik támadták a wraith-eket, amiből 2 stack meghalt, jöttek a DK-k és az egyiket megtámadta a wraith, amit meg is csapott a BK. Egy ütésre 7 DK maradt, a másik nehezebb eset volt, mert kapott egy shield-et és a nagyobb sebességnek köszönhetően a 7 DK, elkapott 2 BK-t. Utána jött a finomság. Az ép DK luck-al kapott el 10 BK-t és a shield miatt 12 DK maradt életben.
Gondoltam, hogy fogócskázok velük, de a nagyobb speed miatt előbb jöttek, mint a BK.
Teljes veszteség: 14 BK és 10 wraith
++++
Eddigi hp veszteségem:
ArchDruid : 13,96%
Bakos Zsolt: 13,96 %
Bobibubi: 16,20%
Doom3d: 4,69%
Dragon: 18,43%
Dreegar: 1,34%
Embertervez: 1,5%
HUNLorcs: 18,43%
Jou: 4%