Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 127  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 6:31 
Heroes Team

ShurTugal írta:
Jou, nincsenek neked túl kis veszteségeid? :D Valahogy úgy érzem igencsak top 3-as lesz az a Titános, elementálos alakulat :lol:

A 2 varázslós csapattal még vannak bajaim, ott még valamit ki kell találnom...

Titi: pedig ha tudnád mien jó prayer, bless, haste, precision kombót toltak a genie-id elsőre :D A titánomra persze :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 7:46 

titi írta:
HunLorcs az én csapatomra azért nem hat a villám, mert kemény vagyok. Ennyi :P

Sokan vagyok, kemény vagyok, ennyi :D Egy Titi-féle támadáscsapat leírása :P :twisted:

Meg ha már úgy se varázsolsz a geniekkel, erre rávehetnéd az "offline genie"-ket is :P

T-Rex írta:
ShurTugal: nem lesz ott kisebb a veszteséged :twisted:

De, megcsináltam :lol: A 12DK + tölteléket lefaragtam 4DK + töltelékre :P Most már 24,77% helyett csak 12,49% veszteséget okozol :P Ha mégegyszer jön egy luck vagy DD lemegy ez 6-8%-ra is, mert a gép a csontvázakat üti mindennel, úgyhogy tudok wait-elni és előütni is gyönyörűen :lol:

És amíg a Heroes Magyarország oldal nem volt hajlandó betölteni (ma valahogy nem mindig akar bejönni...), 2DK + töltelék lett a veszteség, 9,42% :P Lassan átlagba is 10% alá kerülök.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 9:36 
ISTEN

Sziasztok!

Örülök, hogy ilyen részletes elemzéseket generált a verseny.
Utánanéztem, hogy az elmúlt évek 1 fordulós offline H3 támadásain mekkora veszteségekkel lehetett a dobogóra felférni.
Verseny Részvétel 1.hely 2.hely 3.hely
2004/1 31 1.02 1.65 2.63
2004/2 35 0.00 0.00 0.00
2005/2 32 0.07 0.18 0.19
2006/1 27 1.52 6.02 6.75
2006/2 36 0.11 3.87 5.02

A többfordulós, csoportmeccses támadásoknál a következő volt a helyzet:
Verseny Részvétel 1.hely 2.hely 3.hely
2005/1 38 1.17 1.23 1.66
2007 24 1.14 3.05 5.11
2008 21 1.96 2.51 3.52
2010 20 0.00 0.00 0.17

Jóval 10% alatt kell tehát teljesíteni a dobogóért!

kiki

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiki 2013 júl. 03 szer., 13:08-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 11:01 

Azt hiszem HUNLorcs ellen sikerült a létező legkisebb veszteségemet elszenvedni :)

Mind a 61 DK-t leraktam alulra, utána 4 darab 1-es csonti stack majd egy 12-es és legfelülre a 2 Ghost. A chain lelőtt 13 DK-t és 3 db csontvázat, a főnix megütötte a maradék 1 db csontit, a firebird pedig a 12-esből lekapott 8-at. A Ghost leütötte a firebird-et, a DK-val pedig úgy kellett leütnöm a Főnixet hogy ne érje el a 27 szatír, viszont egy 1-es szatír-stack elérje, mert különben jön a chain. Varázsolni először shield-et akartam, de rájöttem hogy a magic arrow sokkal hasznosabb, mert azzal le lehet lőni az 1-es stormokat.

A következő kört már én kezdtem és a Ghost-al lecsaptam 1 szatírt, magic arrow a storm-ra, a DK-val a 27-et, ezután az 1 szatír leütötte a maradék 4 csontvázat.

A harmadik körben a Ghost leütötte az utolsó szatírt.

Így redukálódott 27,84%-ról 21,19%-ra a veszteség a villámos alakulat ellen :P De még ezzel se kerültem átlagban 10% alá :? Azt sajnos sehogy nem tudom elérni hogy egy csontváz is megmaradjon, mert a főnix a maradékot tuti leszedi, még ha úgy is állok fel hogy chaint éljenek túl.

Dragon öregített kutyái is ráharaptak a csontvázakra így 4 DK, 2 Ghost és 16 csonti veszteséggel 12,49%-ra tornásztam le a dögöket :)

Így számításaim szerint most 9,99%-on állok :P Szerintem a hó végi hajráig már nem játszom ezzel, ötletem sincs hol tudnék még pár %-ot javítani. Majd hátha valami iromány folytán feltűnik valami kijátszható dolog :P Most ezek a veszteségek (%-osan csökkenő sorrendben)

HUNLorcs : 13 Lovas, 16 Csontváz
Kiki : 7 Lovas, 2 Sárkány, 16 Csontváz
Bakos Zsolt : 7 Lovas, 2 Sárkány, 16 Csontváz
Jou : 6 Lovas, 2 Sárkány, 16 Csontváz
Titi : 6 Lovas, 2 Sárkány, 10 Csontváz
Dragon : 4 Lovas, 2 Sárlány, 16 Csontváz
T-Rex : 2 Lovas, 2 Sárkány, 16 Csontváz
Warheart : 1 Lovas, 2 Sárkány, 16 Csontváz
Embertervez : 1 Lovas, 2 Sárkány, 6 Csontváz
Bobibubi : 2 Sárkány, 16 Csontváz
ArchDruid : 2 Lovas, 1 Sárkány, 6 Csontváz
Doom3D : 1 Lovas, 1 Sárkány
Dreegar : 5 Csontváz
Teki1986 : -

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 15:33 

Kicsit pihentetve a dolgot, újra elővéve a mentéseket, 1-2%ot sikerült még fogni. HUNLorcs 1 lóval kevesebbet szed le az elején, Dragon kutyáinak is kisebb az étvágya. Négy ember ellen tudok 0%ot, még másik 5 ellen is 10% alatt van a veszteség, de a griffek a gólemekkel karöltve széttrollkodják a statomat. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 17:37 

Embertervez

Hála az exp. tactic-nak a mágia elemek elsőre megleptek. Vittek is 27 BK-t, de egy kis ügyeskedéssel sikerült csapdát állítani nekik.
5 darab 1-es wraith és 1 darab 5-ös wraith volt külön. BK alul, így nem érték el. Lecsaptak 2 wraith-et, és megtámadtam 1 darabbal. Lovas teleportál oda, mert a tünci megtámadta az 5-öst. A BK 44 elemet csapott le és sikerült úgy állni, hogy a mágia elem megtámadta a 2 darab 1-est.
Így a BK egy csapástól bedarálta.

Teljes veszteség: 9 wraith

------------------------------

HUNLorcs serege eddig a legnagyobb troll csapat :D
Bocsánat, hogy ezt írom, de ez az igazság. Sehogy nem tudom levinni 15 BK és 10 Wraith alá. Ha egybe pakolok mindent, akkor inkább levillámozza magát is, csak azért, hogy ne legyen nekem
jobb :lol:

Teljes veszteség: 15 BK és 10 wraith

------------------------------

Jou

Eleinte mindent rosszul csináltam. Felvettem az exp. resit, nem kellett, luck sem. Így elsőre 8 BK és 6 wraith bukott. 2 BK a 6-os titántól, a többit a fránya tűz elemek ölték le.
Aztán jött egy ötlet. Legyen exp. water (3 manás teleport rules! :D ) exp. armorer és tartsuk életben a banyákat. 4 banya halt meg a titánoktól, bevártam míg a 32-es tűz csapat lép és
beteléztem a 7-es titán elé a BK-kat, le is csapták azokat. Persze, a 6-os nem nézte ezt jó szemmel és lecsapott 2-t + 1-et a másik 32-es, amit idézett. Hála a titán nagyobb sebességének.
Itt jön a csavar :D

A banyáknak életben kell maradni. Sikerült lecsapni a másik titánt is, utána BK elteleportál máshova, hogy ne érjék el. Banyák védekeznek és éheztetik a varázslót. Így volt egy kisebb
fogócska és mivel a gargok a lovagot csapták, nem tettek benne kárt. A mágus lőtte a banyát, ami meggyógyult rögtön. A BK-nak várnia kellett így 2*32 elemet csapott le és utána a banyáknak
köszönhetően teleportált el onnan. Hála a wraitheknek (ha jól számoltam) 2*32-es tűz elemtől
mentettek meg :)

Teljes veszteség:
4 wraith
3 BK

-------------------------------

kiki

Griffek :/
Nem is kellene több szó. Ez a szó magába foglalja a kegyetlenséget is :D

Annak örültem, hogy nem volt taktikája, nekem volt, így a BK-t levédték a wraith-ek, de nem értek itt sokat. Anti ment az angyalra, így a haste lemaradt a
griffekről. A mana meg elfogyott, mert sok wraith élte túl. Igazából az az egy szem balliszta volt a legnagyobb gondom (leszámítva a griffeket, addig, amíg nem kaptak egy átkot a nyakukba :D ). Dupla ütésével szedte le a BK-kat és nem akart belepusztulni a magic arrow-ba sem. 5 darabot varázsoltam rá, mire a földön maradt... A BK nem mehetett oda, mert a griffek körbe bástyázták őt és a háromszázakárhány griff veszélyesebb volt és hiába volt exp. armor, nem értünk vele semmit :D

Teljes veszteség: 23 BK és 10 wraith

--------------------------------

ShurTugal

A várva várt csata :D
Alig vártam, hogy kiderüljön. hogy mi lesz a csata eredménye. 2 stack-re volt osztva a DK, a BK-k egyben voltak. A sarik támadták a wraith-eket, amiből 2 stack meghalt, jöttek a DK-k és az egyiket megtámadta a wraith, amit meg is csapott a BK. Egy ütésre 7 DK maradt, a másik nehezebb eset volt, mert kapott egy shield-et és a nagyobb sebességnek köszönhetően a 7 DK, elkapott 2 BK-t. Utána jött a finomság. Az ép DK luck-al kapott el 10 BK-t és a shield miatt 12 DK maradt életben.
Gondoltam, hogy fogócskázok velük, de a nagyobb speed miatt előbb jöttek, mint a BK.

Teljes veszteség: 14 BK és 10 wraith

++++

Eddigi hp veszteségem:

ArchDruid : 13,96%
Bakos Zsolt: 13,96 %
Bobibubi: 16,20%
Doom3d: 4,69%
Dragon: 18,43%
Dreegar: 1,34%
Embertervez: 1,5%
HUNLorcs: 18,43%
Jou: 4%
kiki: 27,37%
ShurTugal: 17,31%

Eddigi legnagyobb veszteséget okozta nekem:
kiki

Eddigi átlag hp veszteség (nem teljes):
12,47 %

MEGJEGYZÉS:
inkább kétszer a pokol kutya falka, mint egyszer a Griff >.<

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T-Rex 2013 júl. 03 szer., 17:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 17:39 

:lol: :lol: Azért vicces hogy kb. mindenkinek én okozok a legtöbb veszteséget, és közben azért kűzdök hogy ne legyek utolsó... :lol: Hiába, offline TT-n először veszek részt, és csak azt néztem h az AI is tudjon vele játszani valamennyire... :P

T-Rex: Igen, ezt nevezik troll csapatnak... :P :P

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HUNLorcs 2013 júl. 03 szer., 17:41-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 17:40 

A griffek rosszabbak voltak. Ellenük az ütés elvonás sem használ >.<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 17:44 

T-Rex írta:
A griffek rosszabbak voltak. Ellenük az ütés elvonás sem használ >.<

Most csak úgy általánosságban mondtam... azért olyat nemigen látsz aki olcsón (pláne veszteség nélkül :P :P) megússza az én csapatomat, mégis én vagyok az aki garantáltan nem szállhat harcba a jó helyezésért... :P elég vicces helyzet. :lol:

Ja, és Kikit én pl. egész olcsón megúsztam, mert a villámot sajnos a madárkák sem védik ki... :P A gólemek viszont igen, és itt viszont elszámítottam magam... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 17:56 

(((csak úgy halkan, 3 zárójelben kérdezem, hogy mi van akkor, ha én CRTRAITS.txt-ben átírom a behemótok HP-jét 3000-re, és úgy játszom le a csatákat, mentek, és visszaküldöm a mentést?
Aki betölti, és ellenőrzi, az sehogy se fogja tudni kitalálni... :D :D :D )))

De nem vagyok ilyen ganyé, csak gondoltam megkérdezem... :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 18:20 

HUNLorcs írta:
:lol: :lol: Azért vicces hogy kb. mindenkinek én okozok a legtöbb veszteséget, és közben azért kűzdök hogy ne legyek utolsó... :lol: Hiába, offline TT-n először veszek részt, és csak azt néztem h az AI is tudjon vele játszani valamennyire... :P

T-Rex: Igen, ezt nevezik troll csapatnak... :P :P

Ne reménykedj én a tündéreken kívül semmit nem vesztettem ellened :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 19:00 

Valami nem megy rendesen a fórumon.

Ideiglenes megoldás:

Katt egyszer a "mehet" gombra, utána (pl) "versenyek" fórum és egyszer fogja elküldeni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 19:46 

Megvan a hiba forrása a csapatösszeállításomnál. A hidráknál a sebzés átlaga helyett a minimum és maximum sebzés összegével számoltam. Tévedtem tehát egy kettes szorzóval.
Előfordul. :oops:
(Maradhadtam volna a gólem + teleportnál.. )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 20:01 

doom3d írta:
Megvan a hiba forrása a csapatösszeállításomnál. A hidráknál a sebzés átlaga helyett a minimum és maximum sebzés összegével számoltam. Tévedtem tehát egy kettes szorzóval.
Előfordul. :oops:
(Maradhadtam volna a gólem + teleportnál.. )

Látod, a matek nem mindig a leghasznosabb szempont egy csapat összeállításnál :P

Egy ötlet és egy kis teszt néha többet segít, mintha egy képletet írsz rá :wink: Vagyis szerény véleményem szerint :)

Háháhá, gyurmázz még azokra a Dread Knight-okra T-Rex :lol: Viszont azt néztem hogy Jou ellen hogy lett olyan kis veszteséged? De aztán láttam hogy nálad fele annyi elementált idéz :? :shock:

Sajnálom, de ma elég sokszor nem tölt be az oldal, de most úgy látom háromszor küldte el a hsz-omat :?

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsee 2013 júl. 03 szer., 21:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 20:33 

T-Rex írta:

Ideiglenes megoldás:

Katt egyszer a "mehet" gombra, utána (pl) "versenyek" fórum és egyszer fogja elküldeni.

Nem tudom, hogy csinálta a tűzzel. Akárhány alkalommal loadoltam csak 32-t idézett meg.

És ne aggódj, lesz az még kevesebb veszteség is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 23:06 

Reszkessetek, átlag 40% alá kerültem.. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 23:22 

Én szerintem ha nagyon összeszedem magamat, akkor 5% körülre tudok menni. Most 6%-on állok, de van pár csata, ahol tudnék faragni. A griffek és a 88 black knight sokat levett eddig :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 03 szer., 23:40 

Sikerült a gólemeket/dzsinneket kicsit hülyébb csatázásra késztetnem, így egész elfogadható a veszteség Titi ellen. Sajnos lassan már rémálmaim lesznek a griffekkel

Csapattervezéskor úgy gondoltam a gép ennyire képes lesz, hogy elnyomja a csata elején az egyetlen varázslatát, aztán a championokkal neki rongyoljon, akinek kell, de elkalkuláltam magam ezek szerint, pedig a csaták jelentős részét elvileg az enyémek kezdik.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bobibubi 2013 júl. 04 csüt., 0:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 0:16 

Igen, Bubinak az én lovagjaim nagyobb kért okoznak mint T-Rexéi :lol: !!!

Mellesleg rájöttem valamire, ami talán hoz pár %-ot :P

Bubi, szépen fogyol ám :D Nekem most Bakos Zsolt ellen sikerült megóvnom 1 lovagot :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsee 2013 júl. 04 csüt., 0:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 0:25 

Na, most szó szerint leluckoltam a gólemeket, maradt 57 lovam.

Na, addig babráltam a kis táblázatommal, amíg sikerült elrontani, de itt a helyes:

Kiki 44,72%
HUNLorcs 31,71%
Dragon 10,57%
ShurTugal 8,94%
Titi 7,32%
T-Rex 7,32%
ArchDruid 7,32%
Bakos Zsol 3,25%
Jou 3,25%
Doom3D 1,63%
Dreegar 0,00%
Embertervez 0,00%
Teki 0,00%
Warheart 0,00%

Ez kereken 9% átlagban.

A meccsek legnagyobb részén szerintem már nincs hova fejlődni, vagy max 1-1 championnal maradna meg több übermák esetén. szóval nincs nagyon más feladat július végéig, mint egyszer le luck/morálozni a griff barátaimat, ott egy elfogadhatóbb veszteséggel jelentősen javulhatna a statom.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 127  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]