Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 20 szer., 12:02 

Pista!

Felmerült egy olyan gondolat, hogy az eliminációt megcsinálhatják a felek napokkal a meccs előtt, hogy fel tudjanak készülni az adott pályára, vagy ezt szigorúan közvetlenül az összecsapás előtt kell?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 20 szer., 14:31 

Csizu írta:
Csizu (Castle - Sorsha) vs. ArchDruid (Rampart - Crag Hack)

Semmi különös nem történt, összeszedtem a nyersanyagot, bányákat bevettem, majd gondoltam egyet és átmentem a túloldalra teljes sereggel. CH jött lefelé, megütköztünk. Nem volt különösebben izgalmas csata, serege egy része elvérzett másutt, így egyenes út vezetett a fővárosig, amelyet bevertem, majd a játék véget ért.

Köszönöm a partit!

Üdv.

Csizu

Csizu elég szűkszavúan számolt be, én kicsit kiegészíteném a saját verziómmal!

Kezdő hősnek kaptam egy druidát, ami nem volt megfelelő. Jött Jenova (+350 arany), utána Loynis (Prayer), majd Deemer (Meteor Shower) végül felbukkant Crag Hack, ő lett a főhősöm. A pályán a random monstákat elég szerencsétlenül kaptam, csupa archmágus, medusa queen, dragon fly és silver pegasus. Nekem csak törpjeim, dendroidjaim, elfjeim és sima kentaurjaim voltak. A silver pegasusaimat tartogattam a végső csatára, a többi lényem meg lassú volt mint a tetü, Spell Power, Knowledge skilljeim 1-1 voltak, így varázslat még szóba se jöhetett. így egyik szörnyit se mertem átütni, mert a seregem nagy része ott maradt volna. A tengeren szintén ótvar artikat adtak a hajótöröttek (+3 kard, +3 pajzs, +1 sityak). Skillek ugyanilen szerencsétlenül jöttek: witch Hutból Diplomacy jött, aminek semmi haszna, Universityből az egyetlen értékelhető az Archery volt, amit felvehettem CH-val.
Ami talán hasznos lehetett volna, az a Bowstring (+10% archery), Boots of speed, és lovaglókesztyű, valamint a Bilincs, amit kaptam a váram mellé....
A tervem az volt, hogy szerzek valahonnan expert scholart, hogy átadhassam a Prayer és Meteor shower varikat CH-nak és kiúszom vele a tengeren lévő szigetre Föld és Vízmágiáért, de erre már nem került sor!
A harmadik hét elején megjelent Sorsha délen néhány Thunderbird és Champion társaságában, és elkezdett fosztogatni.
Pénzem alig volt, nem tudtam a teljes seregemet kivenni, így fél sereggel indultam el CH-val dél felé, hogy elijesszem Sorshát. A skilljei ekkor még igen hiányosak voltak! (Mindössze expert archery, expert scholar, expert offense volt)

Útközben még tápolni akartam CH-t néhány csatával, hogy izmosodjon hát megtámadtam pack Pit fiendet, ami 2x5 Fiendből és 1x5 Pit lordból állt. a Pit lord morálozott, átrongyolt a pályán és leverte az elfjeim felét... Aztán megtámadtam még Several Championt, ami szintén morálozott, és megölte a maradék elfeket és kentaurokat.

Íjászok nélkül az expert archery + a Bowstring semmit se ért...
Harmadik hét közepén került sor a fő csatánkra. CH így festett: 14 att, 8 def, 1 sp, 2 kn. A seregem 3 zöld sariból, 15 dendroid guardból, 45 törpéből és 15 silver pegasusból állt. Unikornisokat, grand elfeket és a többit pénzhiány nélkül nem tudtam megvenni, ottmaradtak a váramban.

Sorsha ezt tudta: 15 att, 7 def, 1 sp, 1 kn
Mikor megtámadott, már nem csak championjai voltak, hanem 3 angyal, 10 champion, 15 monk, 20 swordsman, 36 royal griff 30 marksman, 20 pikeman. Mikor rámrontott, a bilincs CH kezében volt, szóval már ott tudtam hogy ennyi.....
Ha mindez nem lett volna elég, pechszériám a csata közben is folytatódott: Sorsha 10 championja morálozott és lerohanta a 15 fámat, így azok ütni se tudtak. Swordsmanjai szintén morált kaptak, két ütésből aludni küldték az összes törpömet. A zöld sarik és a pegazusok nem bírták sokáig....

Volt még egy kisebb csata, mikor Sorsha elfoglalta a főváramat amit a seregem maradéka őrzött, de esélyük zéró volt...

Gratula Csizunak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 20 szer., 15:53 

Bozso84 írta:
Pista!

Felmerült egy olyan gondolat, hogy az eliminációt megcsinálhatják a felek napokkal a meccs előtt, hogy fel tudjanak készülni az adott pályára, vagy ezt szigorúan közvetlenül az összecsapás előtt kell?

Hali,

Az eliminációnak pont az a lényege, hogy ne lehessen rákészülni, hogy milyen várral leszel. Én nem támogatom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 20 szer., 15:54 

OK, akkor úgy lesz! Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 20 szer., 17:37 

ssth írta:
A Cruiser! Mikor érsz rá játszani? Van valami msn elérhetőséged?

Hello!
az msn-em nem jó..vmi gebasz van vele, de ha küldesz pm-et vagy írsz e-mailt a lengyel94@freemail.hu-ra akkor meg is tudjuk beszélni a részleteket ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 20 szer., 17:55 

Csizu mikor érsz rá?

2.forduló nem másik map lesz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 20 szer., 21:45 

Hunlorcs, készülj a harcra, s vele a kudarcra! Adj vmi elérhetőséget pls : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 21 csüt., 3:18 

Dreegar írta:

Annyira jó mikor mindig kifogom a lehető legnehezebb ellenfelet, nehogy már esélyem legyen a továbbjutásra... :lol: Ráadásul még HME-re sem jelentkeztél (eddig), ahol lenne esélyem revansot venni. :P Am sztem már ott vagyok az ismerőseid közt msn-en. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 21 csüt., 10:43 

HUNLorcs írta:
Dreegar írta:

Annyira jó mikor mindig kifogom a lehető legnehezebb ellenfelet, nehogy már esélyem legyen a továbbjutásra... :lol: Ráadásul még HME-re sem jelentkeztél (eddig), ahol lenne esélyem revansot venni. :P Am sztem már ott vagyok az ismerőseid közt msn-en. :wink:

Arra jelenleg 15% esély van, ha sikerül beosztást cserélni a kolegával akkor tudok menni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 21 csüt., 14:23 

Am. én is mindig a lehetetlent kaptam ki :D először Teki..majd jött Süni most meg Ssth :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 21 csüt., 23:21 

Th már rengeteget felejtett, egy kis gyakorlással könnyebben levered mint vak a poharat :lol:

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 22 pén., 23:48 

Hát erre a játék előtt sem mertem fogadni..ugyanis egyértelmű volt a főcsatán az eredmény :D

Ssth Inferno (Ignatius) vs. A.Cruiser Fortress (Tazar)

Akkor beszámolnék a részemről :) Az első két napon a bányákat befoglaltam..kivéve a kristályt ,mert arra nem volt szükségem(bár tuti hiba volt)..3.-4. napon elfoglaltam a 2. várat és felfedeztem a térképet szárazföldön és vízen is.Majd a 2.hét első napjára már elfoglaltam az aranybányát(egy kis csata is volt már akkor köztünk)..és meg volt már a fővárban a kastély és a hidrán és a baziliszkuszon kívül minden+2000 ft/nap.A 2.héten 2000 re mentem a másik várban és a fővárban megvolt a baziliszkus is (hidrát kihagyni nagy hiba volt)meg fejlesztettem egy-két lényt.A főhőssel kalandozgattam de nagyon keveset csatáztam és nem fejlődtem, ami a legnagyobb hiba volt, bár nem mertem támadni egy-két helyre..már ez is mind1 :Da 3.héten már a 2. váram el is veszett és már akkor mentem vissza utánpótlásért :) a főcsatára a 4. héten került sor akkor már láttam h Ignatius barátunk eléggé tuningos volt hozzám képest, így a védekezés is kevés volt..ki lettem lakoltatva :D szép játék volt Grat Ssth!! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 23 szomb., 8:29 

Röviden az én oldalamról is a game.
Úgy döntöttem, hogy első héten kihajózok a foheroval a szigetre. Ott bevettem a quest artit, valamint a fire és a föld csuhást. 1.2.1-re pont hazaértem és bevertem a pandora dobozt. Eztán jöttek a hidrák, majd mentem a relikért. +3allt gold dragon őrizte így várnom kellett 1-3-1ig. Utána mentem középre, ahol megvolt a library, +5def pajzs és a +4 att/def páncél. Közben csináltam hébe-hóba démonokat is, de csak olyan 70 körüli lett. Harmadik hét végén még sikerült kivennem az ellen titán kardját és a negyedik hét elején támadtam be a várba. A nagy különbségek meg a mass cursenek hála nem sokat sebzett így sikerült győznöm.

Köszönöm a játékot! Jó kis droid csatákat vívtunk az aranybányákért :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 23 szomb., 11:26 

Az biztos :D
Rem. nem baj h minden napot elmentettem (tudtam h kikapok) és játék után átnéztem egy kis tanulgatás képpen :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 23 szomb., 11:36 

Az jó dolog sokat lehet belőle tanulni :)
De egyébként van autosaver program ami automatikusan csinálja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 23 szomb., 11:58 

Egy külön progi?? vagy az alap ami benne van??mert az csak felülírja az előző mentést.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 23 szomb., 16:40 

Külön progi,de ha ezt letöltöd és feltelepíted akkor is meglesz sok más időspóroló cuccal együtt:
https://sites.google.com/site/heroes3hd/eng/download

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 23 szomb., 20:45 

Köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 24 vas., 16:53 

Karesszel lejátszottuk a meccset, én Ivor rampart ő Neela Dungeon. Bebukta a főhőst 2. héten.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 03 vas., 19:37 

Csizu nem jelentkezik egyelőre...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]