Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 56  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 26 hétf., 20:30 
Heroes Team

1000 csonti az még elég kevéske, mindössze 6000 HP... :wink: :D
Annál még a legrafkósabb, legfurmányosabb csapatok is több hp-t hoznak, akiknél nem elsődlegesen a hp számít, ellentétben Dreegar sokszor látott golemjeinél. :) Néztem én is a golemeket, de korábbiakban annyiszor voltam már velük, hogy inkább most maradtam a "romantikánál". :lol:

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2012 nov. 26 hétf., 22:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 26 hétf., 21:42 

Egy rakat attack + def artival, mellé prayer és haste? Akkor is?:D

---------------------------------

Egy általam írt rövid összefoglaló arról, hogy mire számítok a TT-n. Ezek változhatnak a csatázások folyamán! Nem mindig tükrözik a valóságot!

Bic

Amikor megláttam a seregét... Ledöbbentem. Ennyi katonával a nekromanta csapatom nem rendelkezik.
Bár, érdekes lesz a csata. Abban reménykedek, hogy nem tudnak a csapatomban túl nagy kárt tenni.
--------------------------------

Bozso

A serege erőteljesen hasonlít az inferno-s seregemre. Magas hp miatt a démonkák komoly gondot okozhatnak, míg az efreetek az ütés elvonás miatt lesznek púpok a hátamom :)

Csizu

Stronghold feelingem van. Nálam lévő stronghold seregemben lévő hős több támadó artival rendelkezett. Behemótok komoly gondot fognak okozni, mint mindig. Hála a def reduct-nak :D .

Dave

Orkjaitól nem félek. Egészen addig, amíg közelükbe nem megyek. Bár... Az unlimited lőszer miatt kénytelen leszek. Bár... Ez a csata elég gyorsan buktába fordulhat, ha nem vigyázok...
-------------------------------
Dragon

Csak azt tudom mondani, amit Bozso-nál. A démonok gondot fognak okozni. Azt viszont látni, hogy a démonok idén kedvencek lesznek :D

Dreegar

Gólemjei izgisek lesznek. Varázslók ellen tök jók és harcosok ellen érdekesek lesznek. A sokasságuk talán döntő lesz a csatánkban.

Jou

A mágusok nem lesznek ellenségeim, ha ügyesen alakítom a csatát. Bár, megtanultam azt, hogy ne becsüljem le a mágusokat (no melee penalty miatt), nem tartok tőlük nagyon. Annál inkább tartok az elementáljaitól :/
------------------------------
Kiki

Bár, nem értem minek az expert necromancy. De nem is ez a lényeg... Ha bejön a luck + a DK dupla sebzése, akkor szép rendet fog vágni mindenkinél. Ehhez nagy szerencse kell.
Laca

Ha ügyesen játszik, akkor könnyen (akár ember veszteség nélkül) nyerheti a csatákat. Nagyon ügyesnek kell lennie. Azokat a csapatokat, akik nem érik utól őket, azokat simán lefogja nyomni.
Merlin

A legutóbbi H3TT-n volt egy hasonló csapat. Akkor az angyaloknak nem okoztak gondot a nehézlovagság tagjai (sok hp miatt). Most ez másképp lesz, mivel harmad annyi élete van egy bazinak, mint egy angyalnak. Félő, hogy a távolról támadás szépen fogja rítkitani a csapatom sorait.
Nimbus

Teljesen ugyanaz, mint Kiki-nél. Ügyesség kell. Legtöbb csapat úgy fog elhullani, mint egy légy. Annak aki velük fog megküzdeni, talpon kell lennie nagyon. Különben még egy katonát sem fog leütni belőlük...
ShurTugal

Fáiról legendákat hallottam. ha lekötöznek néhány "csapatot", akkor ott gondok lesznek a túléléssel. Jól fognak jönni olyan lényeknél, mint a vámpír vagy a hárpia, de behemótok ellen már nem hatásosak :P
-----------------------------
Ssth

Gog-ok érdekesek lesznek. Nem láttam őket túl sokat harcolni, még single-ben sem, mert egyből upgradeltem őket :P
Ha nem érik el őket, akkor tudnak ütni rendesen. De, ha egyszer elérik őket...
Szilupa

Teljesen ugyanaz, mint Kiki-nél. No comment. A démonok mellett a vámpír népség a legkedveltebb lény... Nem is értem, hogy miért :D
Teki1986

A titánok nem tűnnek soknak, egészen addig, amíg nem klónozza őket. Bár, szerencse, hogy egy ütés kell nekik, hogy meghaljanak. De, ha nem éred el őket egy-két körön belül, akkor már gondot okoznak.
Titi

Sok a hp-juk, magas védelem és még gyorsak is. Bár, nem ijedtem meg tőlük, de félek, hogy mire lesznek képesek. Itt sem értem, hogy minek az expert scout, mert helyébe mehetett volna még egy-két garg.
Warius

Friss hús:D
Az egyetlen egy sereg, akitől nem tartok komolyabban (sajnálom Warius). Nem tudnak az íjjak akkora kárt tenni seregben, amekkorát tudnának.
T-Rex

A legutóbbi angel vs basilisk és angel vs medusa csatából tanulván idén többet foglalkoztam a sereg(ekk)el. 8 várat raktam össze és a Fortress serege került ki győztesen. A múltkori H3TT alapján dobtam össze a csapatot. De egy-két dolgot változtattam benne. Nem tetszenek a basik, így fejlődtek egyet. Melléjük lett volna még egy speeder genie, aki a csapatok nagy részét lekezdte volna, de mint kiderült a Fortress-ben genie nem engedett, így bekerült egy pár extra basi a csapatba. Dragon fly jobb lett volna, erre mondják azt, hogy:
"Késő bánat, eb gondolat"
Bízom benne, hogy kellemes (illetve kellemetlen) meglepetéseket fognak okozni :D

Kellemes csalódás volt az, hogy nincs piros gömb és nincs túl sok mágus hős. Csak az a sok BarbárHősHarcosLovag ne lenne :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 26 hétf., 22:08 

T-Rex írta:
ShurTugal

Fáiról legendákat hallottam. ha lekötöznek néhány "csapatot", akkor ott gondok lesznek a túléléssel. Jól fognak jönni olyan lényeknél, mint a vámpír vagy a hárpia, de behemótok ellen már nem hatásosak :P

Én bízom az Ice Bolt-ban :lol: Bár halvány f*ngom sincs mekkorát sebez, mert ez az egyetlen teszteletlen csapatom... Úgyis az 5 perces a nyerő :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 27 kedd, 0:29 

ShurTugal írta:
T-Rex írta:
ShurTugal

Én bízom az Ice Bolt-ban :lol: Bár halvány f*ngom sincs mekkorát sebez, mert ez az egyetlen teszteletlen csapatom... Úgyis az 5 perces a nyerő :lol:

A 800-as ice boltod csak 2 és fél maci :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 27 kedd, 1:38 

T-Rex írta:
T-Rex hozzászólását lásd fentebb. Ne idézgessünk már egész oldalas hsz-eket, egy soros commentért, pláne, ha egészen egyértelmű, hogy mire vonatkoztatjuk! - Thx, Nimbus

T-Rex, még velem is számolnod kell ám... :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 27 kedd, 7:51 

Azt sem tudom, hogy mifélékkel vagy :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 27 kedd, 16:17 

T-Rex írta:
Warius

Friss hús:D
Az egyetlen egy sereg, akitől nem tartok komolyabban (sajnálom Warius). Nem tudnak az íjjak akkora kárt tenni seregben, amekkorát tudnának.

Vigyázz mert első látásra gyengének tűnnek, de ők az elit, csendes gyilkosok! :twisted: :P :D

(Viccet félretéve, nem tudom, hogy fognak muzsikálni a versenyen, jelen állapotba ez volt a legjobb amit ki tudtam találni ennyi pénzből, lesz ami lesz :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 27 kedd, 19:21 

T-Rex írta:
Titi

Sok a hp-juk, magas védelem és még gyorsak is. Bár, nem ijedtem meg tőlük, de félek, hogy mire lesznek képesek. Itt sem értem, hogy minek az expert scout, mert helyébe mehetett volna még egy-két garg.

Bár én még soha nem játszottam ilyet, de teljesen logikus megvenni az expert scoutingot egy olyan hősnek, akinek megvan a basic. Így minden szintlépésnél tutira valami értelmes skillt tud növelni, nem kap adv scouting/basic scholar meg hasonló választásokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 27 kedd, 19:41 
Heroes Team

Adam megfejtése tökéletes! :) :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 27 kedd, 21:19 

Végülis... Logikus :D
Erre nem is gondoltam :oops:

Legalább, tanultam valami hasznosat :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 27 kedd, 22:59 
Heroes Team

Csao,

Egy kis türelmeteket kérem még, Jou-val dolgozunk a közel 200 térkép elkészítésén, de még egy kis időre van szükségünk. Holnap este (11 körül) szétküldöm a támadás térképeket és kezdődhet a tánc :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 28 szer., 0:10 

Sziasztok,

Ilyet még nem csináltam, de következzen egy elemzés tőlem, bevallom realista leszek és mindenki csapatát úgy értékelem amilyen az valójában. Ha valakit megbántok attól elnézést, nem direkt :)

Bic- sokan vannak, cserébe kicsit ütnek, blindja van amivel sok embert meg fog szívatni, mivel sok csapat nem tudja levenni :) Középmezőny.

Bozsó- átlagos gyalogos sereg sok hp-val és kemény ütéssel, ha a blindot le tudná venni valamivel, akkor jó helyezést érhetne el, de sajnos így középmezőny :(

Csizu- mindenre felkészült. Az íjászokkal, és a sok hp-s seregekkel meggyűlik a baja. Morálokkal jó helyezést érhet el. Középmezőny eleje.

Dave- blindot nem tudja levenni... Sok múlik nála hogy mennyit tud teleportálni. Mivel nagyon jól csatázik így őt is a középmezőny elejére várom.

Dragon- szerintem ez kemény csapat. Sokkal gyorsabb, mint a csapatok nagyrésze. Ha jól csatázik és odafigyel akkor simán elöl fog végezni. Top6.

Dreegar- a favorit. Legtöbb hp, blindol és nem hat rá. Vannak olyan csapatok akik meg tudják verni, de ha a szerencse nem segíti az ellenfeleit nagyon akkor legalább egy ezüst.

HUNlorcs- átlagos íjász csapat, ha tud lőni akkor jó, de egy pofon és vége. Sajnos lassú :( Mellette szól, hogy tud csatázni. Középmezőny.

Jou- tud blindolni, ez sok ingyenpont neki. Kevés elementált idéz, de nem is azok a lényeg :) Okos csapat, ha jól tolja top6.

Kiki- masszív gyalogos csapat, viszonylag gyorsak is. Sajnos semmilyen varázslata sincsen. Ha lenne valamilyen védelme akkor jó helyre is beérhetne, így sajnos középmezőny.

Laca- kevés hp, kevés mana, kis sebzés. Sajnos vámpír lordból ez a gyengébb csapat. Mezőny utolsó része.

Merlin- az előző lovas csapata jobb volt. Lassúak, és kevés a hp. Középmezőny.

Nimbus- ezek keményebbek mint aminek tűnnek. Sebzésük nagy, viszont a pofont nem bírják. Ha Nimbi jól tolja, akkor mezőny első felében lehet. De csak akkor :)

Shurtugal- okos csapat, nekem tetszik. :) A kevés hp-s csapatokat simán veri. De sajnos vannak csapatok amik nem neki kedveznek :( Középmezőny.

Ssth- blindot nem tudja leszedni... Gyalogosok ellen jó, többi ellen nem ér semmit se :) Mezőny hátsó fele.

Szilupa- aki gyalogol azt megeszi. De sajnos aki nem azzal nem tud mit kezdeni. Ez egy jó vámpíros csapat. Középmezőny.

Teki- kemény csapat, szépet lő, fal is van. Középmezőny eleje. Sokat számít, hogy ebben a mezőnyben gyors a csapata.

Titi- ez a csávó 20k- ért vett lényt már megint :) Van két spellje, egy barom heroja, meg egy fejszéje meg egy fapajzsa...

T-Rex- blindot nem tudja leszedni, csapatát szétszedni se... Ez nem sok jót ígér. Egyedül a sorozatos morálok menthetik meg. Mezőny hátsó fele.

Warius- a csapat legkeményebb része az 5 ark. Sajnos a 2x200 íjász nem lő semmit, blindolni lehet és lassú. Kevés hp. Sajnos mezőny hátsó része.

Na ennyi voltam :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 28 szer., 1:25 

Annyi biztos, hogy érdekes csaták lesznek itt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 28 szer., 4:09 

Szerintem meg Titi megint easy-be megnyeri az egészet oszt' cső. :D Pedig mindig ilyen rémegyszerű csapatokat rittyent ide aztán simán üt vele. Néha a kevesebb több, erre jöttem rá :P Dreegar esélyes még talán, habár a gólemekkel remélhetőleg elszórakozom majd egy kicsit mer a sebesség nála problémát jelent. :P Csizu is esélyes szvsz, meg talán még Jou. Én a magam részéről sajnos csak annyit ígérhetek hogy nem fogom hagyni magam, no meg bízom majd a morálban ugyebár... :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 28 szer., 9:20 

Azért laza dolog 1200ért venni 7 győzelmet, jó spell az a blind ^^
Sztem Titi nyer (vagy én ^^)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 28 szer., 12:16 
Heroes Team

Szerintem meg én felszeletelek mindenkit, aztán csá, vagy nem. :P
Mindenesetre abban bízni, hogy nem tolom majd jól, az némi lányos naivitás, de lépjünk túl rajta. :wink: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 28 szer., 15:32 

Küldhetek be inkább egy másik csapatot? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 28 szer., 21:41 

Ha ő küldhet egy új sereg, akkor én kérek 2 bazi értékű dragon fly-t külön :P :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 28 szer., 22:56 

Fél órányi tesztelés után rájöttem, hogy örülhetek ha ezzel a csapattal nem az utolsó leszek :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 29 csüt., 0:17 

No jönnek már a mapok? :)

Warius: Anno első alkalommal én is egy mixelt csapattal jöttem + implóval, jó hátul is végeztem (12-ből 8. helyen), de az első TT általában mindig a tapasztalatszerzésre megy :wink: Egyébként ennek ellenére nemhiszem hogy utolsó leszel, az arkangyalt jól lehet pl. kombinálni egy expert clone-nal mert az is tud feltámasztani.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 56  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]