Egy rakat attack + def artival, mellé prayer és haste? Akkor is?:D
---------------------------------
Egy általam írt rövid összefoglaló arról, hogy mire számítok a TT-n. Ezek változhatnak a csatázások folyamán! Nem mindig tükrözik a valóságot!
Bic
Amikor megláttam a seregét... Ledöbbentem. Ennyi katonával a nekromanta csapatom nem rendelkezik.
Bár, érdekes lesz a csata. Abban reménykedek, hogy nem tudnak a csapatomban túl nagy kárt tenni.
--------------------------------
Bozso
A serege erőteljesen hasonlít az inferno-s seregemre. Magas hp miatt a démonkák komoly gondot okozhatnak, míg az efreetek az ütés elvonás miatt lesznek púpok a hátamom
Csizu
Stronghold feelingem van. Nálam lévő stronghold seregemben lévő hős több támadó artival rendelkezett. Behemótok komoly gondot fognak okozni, mint mindig. Hála a def reduct-nak

.
Dave
Orkjaitól nem félek. Egészen addig, amíg közelükbe nem megyek. Bár... Az unlimited lőszer miatt kénytelen leszek. Bár... Ez a csata elég gyorsan buktába fordulhat, ha nem vigyázok...
-------------------------------
Dragon
Csak azt tudom mondani, amit Bozso-nál. A démonok gondot fognak okozni. Azt viszont látni, hogy a démonok idén kedvencek lesznek
Dreegar
Gólemjei izgisek lesznek. Varázslók ellen tök jók és harcosok ellen érdekesek lesznek. A sokasságuk talán döntő lesz a csatánkban.
Jou
A mágusok nem lesznek ellenségeim, ha ügyesen alakítom a csatát. Bár, megtanultam azt, hogy ne becsüljem le a mágusokat (no melee penalty miatt), nem tartok tőlük nagyon. Annál inkább tartok az elementáljaitól :/
------------------------------
Kiki
Bár, nem értem minek az expert necromancy. De nem is ez a lényeg... Ha bejön a luck + a DK dupla sebzése, akkor szép rendet fog vágni mindenkinél. Ehhez nagy szerencse kell.
Laca
Ha ügyesen játszik, akkor könnyen (akár ember veszteség nélkül) nyerheti a csatákat. Nagyon ügyesnek kell lennie. Azokat a csapatokat, akik nem érik utól őket, azokat simán lefogja nyomni.
Merlin
A legutóbbi H3TT-n volt egy hasonló csapat. Akkor az angyaloknak nem okoztak gondot a nehézlovagság tagjai (sok hp miatt). Most ez másképp lesz, mivel harmad annyi élete van egy bazinak, mint egy angyalnak. Félő, hogy a távolról támadás szépen fogja rítkitani a csapatom sorait.
Nimbus
Teljesen ugyanaz, mint Kiki-nél. Ügyesség kell. Legtöbb csapat úgy fog elhullani, mint egy légy. Annak aki velük fog megküzdeni, talpon kell lennie nagyon. Különben még egy katonát sem fog leütni belőlük...
ShurTugal
Fáiról legendákat hallottam. ha lekötöznek néhány "csapatot", akkor ott gondok lesznek a túléléssel. Jól fognak jönni olyan lényeknél, mint a vámpír vagy a hárpia, de behemótok ellen már nem hatásosak
-----------------------------
Ssth
Gog-ok érdekesek lesznek. Nem láttam őket túl sokat harcolni, még single-ben sem, mert egyből upgradeltem őket
Ha nem érik el őket, akkor tudnak ütni rendesen. De, ha egyszer elérik őket...
Szilupa
Teljesen ugyanaz, mint Kiki-nél. No comment. A démonok mellett a vámpír népség a legkedveltebb lény... Nem is értem, hogy miért
Teki1986
A titánok nem tűnnek soknak, egészen addig, amíg nem klónozza őket. Bár, szerencse, hogy egy ütés kell nekik, hogy meghaljanak. De, ha nem éred el őket egy-két körön belül, akkor már gondot okoznak.
Titi
Sok a hp-juk, magas védelem és még gyorsak is. Bár, nem ijedtem meg tőlük, de félek, hogy mire lesznek képesek. Itt sem értem, hogy minek az expert scout, mert helyébe mehetett volna még egy-két garg.
Warius
Friss hús:D
Az egyetlen egy sereg, akitől nem tartok komolyabban (sajnálom Warius). Nem tudnak az íjjak akkora kárt tenni seregben, amekkorát tudnának.
T-Rex
A legutóbbi
angel vs basilisk és
angel vs medusa csatából tanulván idén többet foglalkoztam a sereg(ekk)el. 8 várat raktam össze és a Fortress serege került ki győztesen. A múltkori H3TT alapján dobtam össze a csapatot. De egy-két dolgot változtattam benne. Nem tetszenek a basik, így fejlődtek egyet. Melléjük lett volna még egy speeder genie, aki a csapatok nagy részét lekezdte volna, de mint kiderült a Fortress-ben genie nem engedett, így bekerült egy pár extra basi a csapatba. Dragon fly jobb lett volna, erre mondják azt, hogy:
"Késő bánat, eb gondolat"
Bízom benne, hogy kellemes (illetve kellemetlen) meglepetéseket fognak okozni
Kellemes csalódás volt az, hogy nincs piros gömb és nincs túl sok mágus hős. Csak az a sok BarbárHősHarcosLovag ne lenne