H5 "hozzánemértő-belekotyogás" ( azért betippeltem egy TOP5-öt ) :
Alyr: Eddigi három versenyemből kétszer ezen-féle csapattal indultam én is

Hunter + Treant fejlesztett kiadásban, Uni Horn Bow-val megtámogatva, Törpés cuccok meg ballisztás hős. Mondjuk a 147 Master Hunter-t kicsit kevésnek érzem, meg mellé a 10 fát is, de ha jön a luck bármi lehet
Chris: Tavasszal is Bajnokokkal meg most is

A taktika nem bonyolult, odarohan-üt és vagy győz vagy nem

Kérdés a mostani mezőnyben eredményesebbek lesznek e a Bajnokok mint múltkor
Coradiel: A szadomazó-asszonyságok jó sokan vannak, bár a tavaszi csajoktól azért eltérnek. Bár azok elsőre jobbnak tűntek, ezek vagy 20-al többen vannak. De majd kiderül kit fenekelnek el a drágák, avagy kik páholják el a hölgyeket
HUNLorcs: Itt van Laci bácsi és kardos hordája. Laci bá miatt jár +10 A/D, ezek a páncél-matyik meg igen jól bírják a strapát, meg kétszer is ütnek. Egy-két jól irányzott luck-al rendet fognak néhol teremteni a srácok

Nem tudom, de megkockáztatok egy TOP5-öt
Jou: Nem tudom miféle ördögi skillkerékkel áll elő Jou, de biztos vagyok benne hogy a Helmar - Birodalmi Griff kombónak van valami rejtett fegyvere
LordShaba: Háh, nem villámos repülő sírkövek

Jó cucc az a Vámpír Lord + Blind, nem igazán van élőholt sereg a másik Vámpíroson kívül, ezért igencsak többen vannak a vérszívók, mint látszik. Tetszetős ötlet, nem is tudom melyik "Twájlájt-Team" lesz a jobb

Szerintem TOP5
Magix: Ez a csapat is kegyetlen töccik. Kékrák meg arcane armor, Dzsinnek meg minden. Amúgy se könnyű lebontani azt a 48 cicát, pláne így

Szerintem TOP5
Pukkandur: 
Black Dragon

és Puppet Master. Ez is jó cucc, a lehető legjobb és legszebb lény, meg egy ultra-szemét varázslat

Nem rossz
ShurTugal: A másik cicás csapat. Ha minden összejön lesz 5 luck meg +12 A/D, már ha lesz idő felrakni mindent. Amikor kitaláltam nagyon jónak tűnt, de kezdek kételkedni e csapat sikerességében

Majd kiderül mi lesz.
Titi: Játékbeli tapasztalataim alapján a berserk egy gyorsan fogyó egység, meg vadásznak is rá, de lvl 4-es lényből 250 azért szép szám

A lovag meg egy olyan "tuti bejön a jó skill" hős, de nem tudom kinézni így hirtelen mennyire erősek avagy nem a törtpikék.
Vologya: 80 darab

szép szál lovas. Ha a 80 paci nyom egy luck-ot ott el is dőlt a meccs, meg luck nélkül is igen nagyot ütnek, meg rengetegen vannak. TOP5
Warheart: Itt a másik "Twilight-Team"

Jó sok vámpír, meg szép varázs-repertoár. Nagyon tetszik a cucc, szerintem biztos TOP5 ez az alakulat is
És ennyi volt