Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 28 kedd, 19:48 

Titi(Nymus) vs Dreegar(Dace)

Korábban is sejtettem hogy az ide randomolt dungeonnal bajok lesznek, és nem is csalódtam: az egész játék során mindössze egyetlen nap volt amikor sikerült mindent kivennem, a főcsata előtt egy nappal :D Jött Dace főnöknek, azonban a szépen eltervezett útját a skillnövelőkön a következők koszorúzták volna: 2x grand elf, 1x magi, 1x cerberi, szóval inkább lementem bányászni, és első nap lecsaptam gold mine-t védő silver pegasit. A 3. váramat is medusa queen védte, így halogattam a dolgot, míg végre a földalól szedett ghosttal beindult a szekér. 4. napon levertem 22 pit lordot a csizmáért, majd egy wich hutból Grid megtanulta a scholart, Geon megtanulta a slowot, elfutott, előkerült a tower várból és Griddel átadta a főnöknek, aki így 1.2.2-n leverte a +4all-t, majd rohant az alvilágba. itt doboz, pénz, majd fel a resuért, és 1.2.5nél kivégeztem az utópiám, természetesen egy droiddal, mert úgy a laza, buktam is 3 scorpit meg egy minót. Lett piros gömb meg dragon scale, és a lvl3 cuccai között láttam golden bowot, így kezdtem bizakodni. 1.3.1nél bementem középre és lerohantam a kannához, hogy aztán észrevegyem hogy elveszi az a fos event a spellpontom, így nem tudok leverni 60 blacket. Ez 3 napi faszkdásba került, ezalatt Titi lenyúlta a kardot. Végül hazamentem, és ekkor végre kicsöveskedtem a blackdragont, pont amikor Nymus rámtörte az ajtót. Főcsata nem volt, mivel red orb-golden bow-+21 A/D adta magát. GG, köszi a meccset!

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 28 kedd, 20:16 

Az én szemszögemből is a meccs:

Volt egy zseniális tervem a meccsre, amit keresztül húzott, hogy a góré nem kapott földet, így nem tudtam bemenni a 2ik héten középre. Az volt a terv, hogy 122-nél doboz, aztán nyaklánc, és 124-nél ütöm a pajzsot és megyek középre. A föld hiányában (mivel fix resu van a pályán) lelassultam, és nem tudtam a tervem szerint haladni. Az 50 macit középre külön kaland volt leverni föld nélkül és még az se segített, hogy egy 9es és egy 5ös stack maci morálozott :) Így a pattintgatnom kellett, ami nem igazán gyors. Dreegar gyors volt ahogyan szokta, 3ik hét elején kipucoltunk mindent. Ő a kannát középről, én meg a tópiát meg a cartographert. A 2 utópiából semmi értelmes nem jött, a sárkánysapkát tudtam használni kb.... (utólag nem bánom, hogy clone és fire shieldjeim voltak, mert a piros gömb miatt idegesebb lettem volna ha használható spellem van)
Főcsata nem volt, mert csak mészárlás lett volna.
Köszönöm a játékot! Gratula Dreegarnak, jól tolta :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 30 csüt., 11:17 
Heroes Team

Dreegar, ha esetleg tudsz tervezni. Velem a szept 8-9-i hétvégén tudnád lejátszani a meccset. elvileg most van a mi fordulónk, de tudom, hogy még 1 meccs mínuszban vagy.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 31 pén., 11:43 

Pista!

Hétfőn írtam Lacának, hogy mikor tudunk játszani, de semmi válasz :(

Jövő hétvégén nem vagyok Pesten, ezért Merlinnel is most kell játszanom, így várom a tanácsodat, mi legyen a Lacával lejátszandó meccsel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 31 pén., 12:18 
Heroes Team

Laca nem túl sűrűn jár fel mostanában a fórumra, de írta (és pár napja nekem telefonon mondta is, mikor említettem neki, hogy hiányolják a fórumról), hogy a veled való meccset feladta, mivel az ő hibájából nem tudtátok lejátszani a meccset.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 31 pén., 12:42 

Azt tudom Nimbus, írta nekem, de mivel kaptunk egy hét haladékot, gondoltam belefér neki. Remélem azért előkerül :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 31 pén., 12:55 
Heroes Team

No de éppen ezért, én a helyedben előre néznék, és meccselnék Merlinnel, aztán ha Laca mégis válaszol, bőven ráérsz majd akkor gondolkodni mi legyen, de addig is te vagy a favorit.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 31 pén., 13:20 

Nimbus írta:
Dreegar, ha esetleg tudsz tervezni. Velem a szept 8-9-i hétvégén tudnád lejátszani a meccset. elvileg most van a mi fordulónk, de tudom, hogy még 1 meccs mínuszban vagy.

Csizuval már elkezdtük, remélem vasárnap össze is jön h befejezzük (fos a mobilnetem), a szept 8-9ből eddig talán a 8 az esélyesebb, mivel 9 az asszony szülinapja, megpróbálom magam (és internetem) szabaddá tenni akkor!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 31 pén., 16:54 

Nimbus írta:
No de éppen ezért, én a helyedben előre néznék, és meccselnék Merlinnel, aztán ha Laca mégis válaszol, bőven ráérsz majd akkor gondolkodni mi legyen, de addig is te vagy a favorit.

Okay, akkor legyen úgy! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 02 vas., 14:20 

Sziasztok,

Egyedül Bozso volt online az említett emberek közül a mai deadline alkalmával, így az a meccs eldőlt. A másik két meccs: Süni - Titi , Dreegar - Csizu feleinek még lehetőséget adok, hogy a mai napon eredményt adjanak le. Ellenkező esetben minkét fél 0 pontot fog kapni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 02 vas., 14:50 

bogpista írta:
Sziasztok,

Egyedül Bozso volt online az említett emberek közül a mai deadline alkalmával, így az a meccs eldőlt. A másik két meccs: Süni - Titi , Dreegar - Csizu feleinek még lehetőséget adok, hogy a mai napon eredményt adjanak le. Ellenkező esetben minkét fél 0 pontot fog kapni!

Ma este hatra beszéltük meg a meccs befejezését (már elkezdtük)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: OB
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 02 vas., 17:55 

Merlin (Tower - Tyraxor, lvl18, 23/23/22/18, 400 manna)

vs

Bozso (Castle - Ignatius lvl19, 30/41/30/31, 310 manna)

3-4 tesztelés után kirajzolódott, hogy mikor mit kell tennem, igyekeztem e szerint haladni és az egész napra pontosan működött.
Kezdő hős azonban csak Krellion vagy Ignatius lehetett volna, végül utóbbi mellett döntöttem a resist miatt. Sajnos azonban annyira rosszul jöttek a skillek, hogy a 2. hét végén már eléggé kétségbe voltam esve. Se offense, se armorer, se earth, se air, semmi...Saját hibám is volt, hogy a felajánlott fire magic-et nem fogadtam el 4. szinten, de erre csak később jöttem rá...
Lényeg a lényeg, hogy 6. napra volt Angel, így 2. héten körbeszántottam a pályát, 131-nél Arkangyal és box, majd indultam a +5All kardért és 141-re odaálltam a garrison elé. A szigetemre egyáltalán nem mentem ki.
A garrison mágia nélkül is sima volt (eddigre már 24-es defensem volt), majd rohantam a föld alá, két nappal később már megvolt a box. A másik két relic használhatatlan volt (TG és Sárkánysisak) így rámentem a Cartographerre és a 2 libraryre.
2.1.1-nél már láttam Merlint, elkapni azonban nem tudtam mert se log, se kesztyű, se csizma, semmi, így roppant lassan haladtam. Ő is épp ekkor szedte össze a seregét, ám arra gondoltam hogy mágia és varázslatok hiányában eszem ágában sincs kimenni a cursed ground-ról, viszont sejtettem hogy Merlinnek meg nem lesz kedve bejönni...Ezt szóvá is tettük, végül kicsit visszahúzódtam, épp addig hogy ő már ne láthassa merre vagyok. Bíztam benne, hogy végül csak elszánja magát és bejön, így is tett és pechére már nem volt elég moove-pontja, hogy elhagyja a cursed ground-ot. Ekkor támadtam:

9 Titán, 17 NagaQ, 25 M.Genie, 44 ArchM., 54 IronG., 87 O.Gargoyle, 266 M.Gremlin
vs
9Ark, 14 Champion, 27 Zealot, 36 Crusader, 71 R.Griff, 62 Marksmen, 127 Halberdier

Tartottam tőle hogy bajban leszek ha ott van exp earth/air, de mivel az első varázslat mass curse volt (resistemnek hála az Ark épp hárított), tudtam hogy ettől nem kell tartani. Merlin be akarta védeni a Titánt, de a championok jó elhelyezése és a +1speed + basic haste combó ezt lehetetlenné tette, amivel kb. el is dőlt a csata. Golden Bow (+artillery skill) is volt nálam, így a zealot+marksmen+ballista is keményen ostromolt, míg végül bedaráltam a Titánokat (naga szóhoz sem jutott kb.) és Merlin feladta.

Elmesélte, hogy exp. Berserk vált volna rám, ha nem cursed groundon vagyunk...hát mondanom sem kell, örülök hogy így alakult.

Köszi a meccset

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 02 vas., 19:10 

Csizu vs Dreegar 3:0

Nincs sokminden amit írhatnék erről a meccsről... jól toltam, levertem Csizu droidját, elvettem a várát egy csomó napra, kiszedtem mindent, húztam chaos hidrát, erősebb voltam +10 skillel, de egy 3 hetes meccsen Csizu kapot +5 black knight hetet a második héten, valamint két főnixet refuból, ami épp elég volt arra hogy kikapjak (exp slow mellett is előbb jött a madár mint a 7es speedű egységeim így a mass haste meg 400 skeleton szépen le tudott nyomni. Egy ilyen töküres mapon +5 feketelovas mindent eldönt. Ez persze semmit nem von le Csizu teljesítményéből, ő is jól tolta, és ezúttal őt kegyelte Fortuna is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 02 vas., 19:25 
Heroes Team

Plagued Lands

Dreegar (Fortress - Wystan) vs. Csizu (Necropolis - Vidomina)

Tömören Dreegar már összefoglalta a lényeget, saját szemszögemből kicsit részletesebben a meccs:

Elég peches széria van a hátam mögött (tábori meccsek), ezen a partin azonban 3 döntő tényező is engem segített: Vidomina elég gyorsan összeharácsolt közel 500 csontot, amelyből buktam a ghostok ellen és egy maréknyit nem fejlesztettem fel a főcsatára, így csak 410 körül voltak. Saját terepem nem tette lehetővé, hogy Wystanhoz hasonló 13-as attack (nekem 7) és 15-ös defense (nekem 8 ) értékeim legyenek, ezért a nyakláncot el akartam hozni Dreegar elől. A 2. váramat 2 alkalommal is elfoglalta Dreegar, a játék idejének kb. 1/3-ban az ő birtokában volt. Az innen kieső bevételt a city hall és a 2 aranybánya pótolta.

Másik tényező - ahogy Dreegar is említette - a +5 lovas populáció a 2. héten. A harmadik pedig a refuból a 3. héten érkező 2 phoenix volt, amelynek kulcs fontosságú szerepe volt a főcsatában (első 2 körben én üthettem először a csontokkal).

Köszönöm a partit, Dreegar jól tolta, taktikailag is érett játék volt, de ezúttal a szerencse mellettem állt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 02 vas., 20:06 

Én írtam Süninek, hogy mikor játszunk, csütörtökön írta, hogy pénteken szól ezzel kapcsolatban. Nem írt semmit, nem tudom, hogy mi legyen... Ha nulla pont, akkor nulla pont :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 02 vas., 20:30 
Heroes Team

No ne vicceljünk már... Titikém az bizonnyal nem lehet 0 pont!!
Süni csak szöszöl és csövezik... az elején befordult, aztán meg szerintem szándékosan rontotta a ranglista helyezését, hogy ne járjon úgy az idén, mint tavaly a 2vs2-ben.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: OB
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 02 vas., 20:52 

Bozso84 írta:
Kezdő hős azonban csak Krellion vagy Ignatius lehetett volna, végül utóbbi mellett döntöttem a resist miatt.

Krellion is resisttel kezd :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 02 vas., 21:04 

titi írta:
Én írtam Süninek, hogy mikor játszunk, csütörtökön írta, hogy pénteken szól ezzel kapcsolatban. Nem írt semmit, nem tudom, hogy mi legyen... Ha nulla pont, akkor nulla pont :)

Titi

Srácok, ez az 5. forduló meccse volt. Az 5. forduló 07.23-án :!: kezdődött. 6 hét lett volna rá. Illetve elég lett volna ma eljönni amikorra ki volt írva. 13:00-ra volt kiírva, de 14:00-ig vártam ott még. De egyikőtök se jött és ami a legnagyobb baj egyikőtök se jelzett semmit. Nem írtatok se nekem se a fórumba, hogy mi a szitu. Ha írtatok volna, hogy haladékot kértek, mert ez van, vagy az van, akkor nyilván adtam volna, mert aranyszívem van. :) De így nem :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: OB
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 02 vas., 21:14 

bogpista írta:
Bozso84 írta:
Kezdő hős azonban csak Krellion vagy Ignatius lehetett volna, végül utóbbi mellett döntöttem a resist miatt.

Krellion is resisttel kezd :D

Jogos, a tactic miatt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 03 hétf., 15:13 

Sziasztok!

Közeledik a 6. forduló vége! A deadline szokás szerint vasárnap (szeptember 9) 13:00-kor lesz. De ha lehetőségetek van, akkor játsszátok le hamarabb, mivel elég sok (7) mérkőzésről van szó.
Hajrá!

GL HF

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]