Merlin (Tower - Tyraxor, lvl18, 23/23/22/18, 400 manna)
vs
Bozso (Castle - Ignatius lvl19, 30/41/30/31, 310 manna)
3-4 tesztelés után kirajzolódott, hogy mikor mit kell tennem, igyekeztem e szerint haladni és az egész napra pontosan működött.
Kezdő hős azonban csak Krellion vagy Ignatius lehetett volna, végül utóbbi mellett döntöttem a resist miatt. Sajnos azonban annyira rosszul jöttek a skillek, hogy a 2. hét végén már eléggé kétségbe voltam esve. Se offense, se armorer, se earth, se air, semmi...Saját hibám is volt, hogy a felajánlott fire magic-et nem fogadtam el 4. szinten, de erre csak később jöttem rá...
Lényeg a lényeg, hogy 6. napra volt Angel, így 2. héten körbeszántottam a pályát, 131-nél Arkangyal és box, majd indultam a +5All kardért és 141-re odaálltam a garrison elé. A szigetemre egyáltalán nem mentem ki.
A garrison mágia nélkül is sima volt (eddigre már 24-es defensem volt), majd rohantam a föld alá, két nappal később már megvolt a box. A másik két relic használhatatlan volt (TG és Sárkánysisak) így rámentem a Cartographerre és a 2 libraryre.
2.1.1-nél már láttam Merlint, elkapni azonban nem tudtam mert se log, se kesztyű, se csizma, semmi, így roppant lassan haladtam. Ő is épp ekkor szedte össze a seregét, ám arra gondoltam hogy mágia és varázslatok hiányában eszem ágában sincs kimenni a cursed ground-ról, viszont sejtettem hogy Merlinnek meg nem lesz kedve bejönni...Ezt szóvá is tettük, végül kicsit visszahúzódtam, épp addig hogy ő már ne láthassa merre vagyok. Bíztam benne, hogy végül csak elszánja magát és bejön, így is tett és pechére már nem volt elég moove-pontja, hogy elhagyja a cursed ground-ot. Ekkor támadtam:
9 Titán, 17 NagaQ, 25 M.Genie, 44 ArchM., 54 IronG., 87 O.Gargoyle, 266 M.Gremlin
vs
9Ark, 14 Champion, 27 Zealot, 36 Crusader, 71 R.Griff, 62 Marksmen, 127 Halberdier
Tartottam tőle hogy bajban leszek ha ott van exp earth/air, de mivel az első varázslat mass curse volt (resistemnek hála az Ark épp hárított), tudtam hogy ettől nem kell tartani. Merlin be akarta védeni a Titánt, de a championok jó elhelyezése és a +1speed + basic haste combó ezt lehetetlenné tette, amivel kb. el is dőlt a csata. Golden Bow (+artillery skill) is volt nálam, így a zealot+marksmen+ballista is keményen ostromolt, míg végül bedaráltam a Titánokat (naga szóhoz sem jutott kb.) és Merlin feladta.
Elmesélte, hogy exp. Berserk vált volna rám, ha nem cursed groundon vagyunk...hát mondanom sem kell, örülök hogy így alakult.
Köszi a meccset
Bozso
|