Süni írta:
Vologya:
Gyakorlatilag minden évben ugyanabból a kb 10-15 2vs2 mapokból kerül ki az a néhány amin aztán játszunk...
még másfél héttel ezelőtt felvetődött egy olyan map(talán circle of war) amin tavaly is toltuk
Elég kevesen próbálkoznak fix 2vs2 mapon, ergo alig fog új előkerülni, tehát mi is csak mindig ugyanazokból tudunk választani...
nemzetek csatája, vagy a sivatagi háború(talán 3 éve), ezek egyszer biztosan voltak már
1vs1nél még talán nagyobb a mozgástér, de ott meg vagy abszolút használhatatlan az eredeti verzió multira, vagy ****** sokat kell melózni vele,mire valamit ki tudsz hozni belőle, vagy közel korrekt mapot tudsz előhúzni(ritka mint a fehér holló), ezt úgy értem, hogy kicsi a valószínűsége, hogy több,mindenki számára ismeretlen(multira alkalmas) mapot találjon valaki, sőt még át is nézze ...
A 12 2vs2-re jelentkezői közül pedig Dragon talán kevésbé érzi a randomot(nincs elég tapasztalata) Nimbus fixen jobbnak gondolja magát(de randomon is képes bármire) talán Karesznek sem megy annyira a random, de ha jó napot fog ki, akkor számolni kell vele, ebből következtetve egy Dragon-Karesz páros ha összejönne, nem biztos hogy örülnének, bármely más kombináció esetén lesz 1 tapasztaltabb randomos a másik mellett, de ez csak az én véleményem

Üdv Bátor Harcosok!
A 2vs2 térképeket szinte sohasem én javasoltam, ergo fogalmam sincs, mennyi lehet a potenciálisan játszható térképek száma... Való igaz, hogy évről évre előfordult térképismétlés, de mivel 1 évben 1x van 2vs2, nem mondhatnám, hogy az unalomig lettek játszva...
Jól éreztem a 2vs2 résztvevői arányokból, hogy mennyien vannak mellette/ellene, szóval nem ért meglepetés. Nekem, mint táborszervezőnek 1 dolgom van, hogy úgy szervezzek meg mindent, hogy a lehető legtöbb ember jól érezze magát. Lehet, hogy valóban csupán Dragon, Karesz, Nimbus az a 3 ember, aki kevésbé tapasztalt a randomban, de nem célom, hogy keserű szájízzel távozzon valaki (sajnos volt már rá példa), ezért is mertem belepofázni a "nagyok" dolgába. Lassan oda jutunk, hogy ÉN KÉREK ELNÉZÉST...
Szóval legyen úgy, ahogy a többség akarja, Nekem úgysincs más dolgom, mint elkészíteni a szabályzatot, a meccssorrendet, a sorsolásokat, valamint elindítani és befejeztetni a meccseket, mert a gyógyulás rögös útja egyelőre fontosabb, mint kedvenc játékom...
A térképeket pedig TI szerkesztitek majd a randomra, úgyhogy ha valami gond lenne, majd rátok fogom!
Tehát a végső döntés: RANDOM-FIX-RANDOM-FIX-RANDOM-FIX a 6 fordulóra sorrendben.
Baráti üdv!