Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 26 kedd, 22:27 

Sajnálnám ha elmaradna a meccs, de többet már nem tudok tenni. Kérlek jelezd, ha lenne valami teendőm ez ügyben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 26 kedd, 23:06 

Sikerült beszélnem vele,de úgynézki nincs ideje a meccsre mert elfoglalt mostanában.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 27 szer., 0:01 

OK, köszi Dave!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 27 szer., 12:25 

Szeretném jelezni hogy sajnos nem jó a gépem így előreláthatólag hó közepéig (júli15) )nem tudok játszani, sorry.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 28 csüt., 21:08 

Sziasztok,

Az erre a fordulóra érvényes deadline vasárnap 14:00. A Noname-Bozso és az ARY-Dave összecsapás nyertese Bozso illetve Dave. (játék nélkül)
A Titi - Dreegar összecsapás kapott halasztást. A halasztást Titi kérte, még mielőtt Dreegar jelezte, hogy rossz a gépe...
Ezeken az összecsapáson kívül aki nem játssza le addig, annak a meg kell jelenni vasárnap és játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 28 csüt., 21:49 
Heroes Team

Pityu, mi TH-val holnap este tervezzük lejátszani a meccset, és ha nem megy végig vasárnap du./este fejeznénk be. Ergo tőlünk mindenképpen kapsz eredményt a héten!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 28 csüt., 22:06 

Én benne vagyok, hogy később játsszuk le a meccset Dreegarral, ha már működik a gépe, nehogy ezen múljon már...

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 28 csüt., 22:10 
Heroes Team

Én Merlinnel szombatra beszéltem meg, pont szabadnapos leszek, valamint ősem dolgozik. ( persze ha a 2. csoportosok is számítanak ide :P)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 28 csüt., 22:49 

Még jó hogy számítunk Jou! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 28 csüt., 22:55 

Akarod mondani: Még Jou, hogy számítunk! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 30 szomb., 11:26 

Sziasztok!

Tegnap játszottam Nimbi cimbivel az OB meccsemet. Az ilyen meccsekért szeretem a heroest. Itt teljesen mindegy volt, hogy nyerek vagy kikapok (pedig kikaptam), mert nagyon jó kis végcsata sikeredett.
Nimbi Necro - Charna volt, én pedig a Dungeon - Ysra kombót választottam. Sikerült is 700 csontot összehozni a végcsatára az ellen 1200-ával szemben. Skillekben kicsit talán én voltam gyengébb, de összességében mondható, hogy kiegyenlített volt. Recanter figyelt így mass bless, haste majd villámokkal operáltam. Az ellen is hasonlóképp cselekedett, mass slow, haste majd villámok voltak a repertoárban. Meg persze a mindent eldöntő blood lust :)

Kicsit fáradt voltam már végcsatánál, talán ha jobban sikerül koncentrálni, akkor sikerül nyernem. Ádáz csata ment a pályán a lény rengetegek között. Volt egy köröm amikor rossz morált kaptam a blackkel, majd utána jó morált kapott a mino king. Még sose volt olyan végcsatám, hogy egy körön belül jó meg rossz morált is kaptam volna, úgyhogy jót nevettem magamba, meg persze elsőre néztem is hogy mi a fene van.

Csak kiemelnék részeket hogy hogy sikerült az 1200 csontit majd egy kör alatt leamortizálnom, mondjuk a 127 evil eye közelre nagyobbat ütött mint golden bowwal messzire. De persze Nimbinél is ott figyelt 74 vampire lord meg 36 dread knight és meg is szedtek rendesen. Egy szó mint száz a végére maradt 1 blackem kb 50 hp-val. Neki 1 ghost 50 hp-val 21 wraith, 25 walking dead meg 21 csonti. A ghosttal már lépett a körben és a wraith nem érhetett el. Ezért úgy döntöttem levillámozom a walking deadot és hagyom hogy megüssön a csonti. Itt lehet a ghostot kellett volna, csak féltem, hogy nem élem túl a két kupac lény támadását. A csontik levitték 30 hp-ra az életemet, de visszakézből meghaltak. Majd jött Nimbi, blood lust a ghostra és azzal kicsinált. Pedig ha túlélem, akkor már vége és nyerem, de nem kalkuláltam ezzel a verhetetlen spellel.

Köszönöm Nimbinek a játékot és gratulálok neki. Jól tolta nagyon!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 30 szomb., 11:37 

Szép csata lehetett :) Annyit fűznék hozzá, hogy a mino-nak minden esetben pozitív a morálja, semmiképpen nem lehet változtatni rajta :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 30 szomb., 11:46 
Heroes Team

titi írta:
Szép csata lehetett :) Annyit fűznék hozzá, hogy a mino-nak minden esetben pozitív a morálja, semmiképpen nem lehet változtatni rajta :)

De, 0-ázóval lehet :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 30 szomb., 13:27 

titi írta:

Tudom én, csak még nem volt olyan csatám, ahol egyébként rossz morálom lett volna :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 30 szomb., 13:33 

teljesen nyilvánvaló, hogy a csontik úgy kellettek abba seregbe, mint egy falat kenyér.....
"...rossz morált kaptam a blackkel..." mégis hány db black kapott rosz morált, azaz maradt ki abban a körben?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 30 szomb., 13:58 

Adler írta:
"...rossz morált kaptam a blackkel..." mégis hány db black kapott rosz morált, azaz maradt ki abban a körben?

Mind a 11 db :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 30 szomb., 21:08 
Heroes Team

ssth írta:
Adler írta:

Mind a 11 db :)

...bár a mino nagyobbat ütött, ráadásul, pont a már beütött csontokat tudta így megütni mégegyszer a mino ráadásul luckkal. Írtam is ekkor, hogy visszajött. :)

No de nézzük az elejéről, mert bár TH már összefoglalta nagyjából a meccset, néhány dolgot még hozzátennék. :)
Pl. Azt, hogy az első héten vért izzadtam a bányáknál, mivel Charna-n kívűl semmi értelmes hős nem jött, és a refuk sem kényeztettek el túlságosan, mivel a legjobb lény az efreet volt, de az is csak a szigeten.
Ráadásul a az utopiám mellett megláttam egy plussz hatos kardot, és mivel "csak" several nagaqueen védte, neki mentem... Moral hegyek után végül hoztam a csatát, de annyi csontot és egyéb sereget vesztettem, hogy a 1.2.1-ig nem is tudtam szinte semmit ütni.
Th közben tette a dolgát és 1.2.2-nél szedte a lion shieldes devileket, ahova én csak 1.2.4-nél értem. Ezt követően szerintem nagyjából hasonló sebességgel haladtunk, így a 2 nap előnye végig megvolt. Sajnálatomra minimumos utopiám volt, ami nem is annyira az artik miatt volt gond mintsem a pénz miatt.

Egyébként kiszedtem a titánokat a sátor előtt, és készültem középre amikor megjött TH. Az alsó vártól futottam ekkor vissza további 1 napi pénzt várva seregre. Ha a másik átjárón jön kiszedem a középső utopiát is, de nyilván nem véletlen jött ott. :)

Köv nap TH feljebb jött majd csata. Feltettem a recantert, mivel féltem TH nagyobb powerétől, és spelljeitől, mivel nekem csak animatem volt.
Ellenben volt léggömböm, aminek köszönhetően 900-as villámot küldtem csatába TH 750-esével szemben. No és ha belegondolok ez döntötte el a csatát, mert az én stackjeim így többet bírtak mint az övéi, és a végére maradt annyi, hogy közben a blackkek is elfogyjanak. No és igen a bloodlust, durva volt! :) 39-ig sebzett így az 1 szem megmaradt ghostom.
Iszonytatóan izgi csata volt... szerintem mindketten legalább kétszer temettük a csatát, pl. TH akkor amikor az ő 700 csontija szinte 1 ütésből lesett amikor az enyémek elérték, majd rögtön aztán én amikor az ő minoi két ütésével, majd az evileyeai 1 kör alatt szinte nullázták majd az összes csontomat... :P
A döntő mégis az volt, hogy kellő időben szálltam rá a feketéket bontani... Az utolsó pillanatig kiélezett küzdelemben nagyon nagyot vívtunk.

Köszi meccset! Ilyen végcsatát évek óta nem vívhattam (kb. 1 órás volt csak a végcsata...). 8)

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2012 júl. 01 vas., 16:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 01 vas., 16:16 

Mielőtt kiborul a liszt, letoltuk mi is a meccset Karesszal, részletekkel nem szolgálok, mert fun ból folytattuk és még nincs vége.
Sajnos elbukta a hősét az első hét végén, igy nekem jár a 3 pont.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 01 vas., 16:45 

A Kiki - T-Rex , Embertervez - GJodie meccsek is halasztódnak, mert akármennyire is próbálkoztak, nem tudták a játékot elkezdeni. :? Megpróbálkoznak majd helyváltoztatással, hátha úgy működik. Ha akkor se sikerül nekik, akkor sajnos mindkét érintett fél 0 pontot fog kapni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 01 vas., 22:15 
Heroes Team

A Merlin elleni meccs, röviden ( többet ez nem érdemel most sajnos :) )

Az első nap öröm volt, volt jeddite, scolaros hős, cipő, de főhős nemjött, csak 2. hétre Orrin személyében. Végigküzdöttem a 3. hétig a térképet, pénzem alig volt, hiába vettem ki mindent, ennek ellenére szépen kitudtam gyúrni magam, földmágia nélkül is. 4. héten utópia, minimumos volt, és beis borult minden bili itt ( Merliné fullos volt ), szal gyorsba kirohantam a sivatagimhoz, ahol figyelt 1 golden bow, ami ott is maradt utópiástul, mert Merlin Tyrise is ott figyelt teljes arzenálban ( 15 ark és társai, 38 power és persze csén mint kötelező termék :), mind2 relic golyóval, nehogy problémám legyen belőle, reanter meg hírből se volt ). Esélyem nemvolt, hiába voltam ütésben überdebrutál, nemvolt miből kivegyem a másik várat abszolúte.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]