ssth írta:
Adler írta:
"...rossz morált kaptam a blackkel..." mégis hány db black kapott rosz morált, azaz maradt ki abban a körben?
Mind a 11 db

...bár a mino nagyobbat ütött, ráadásul, pont a már beütött csontokat tudta így megütni mégegyszer a mino ráadásul luckkal. Írtam is ekkor, hogy visszajött.
No de nézzük az elejéről, mert bár TH már összefoglalta nagyjából a meccset, néhány dolgot még hozzátennék.
Pl. Azt, hogy az első héten vért izzadtam a bányáknál, mivel Charna-n kívűl semmi értelmes hős nem jött, és a refuk sem kényeztettek el túlságosan, mivel a legjobb lény az efreet volt, de az is csak a szigeten.
Ráadásul a az utopiám mellett megláttam egy plussz hatos kardot, és mivel "csak" several nagaqueen védte, neki mentem... Moral hegyek után végül hoztam a csatát, de annyi csontot és egyéb sereget vesztettem, hogy a 1.2.1-ig nem is tudtam szinte semmit ütni.
Th közben tette a dolgát és 1.2.2-nél szedte a lion shieldes devileket, ahova én csak 1.2.4-nél értem. Ezt követően szerintem nagyjából hasonló sebességgel haladtunk, így a 2 nap előnye végig megvolt. Sajnálatomra minimumos utopiám volt, ami nem is annyira az artik miatt volt gond mintsem a pénz miatt.
Egyébként kiszedtem a titánokat a sátor előtt, és készültem középre amikor megjött TH. Az alsó vártól futottam ekkor vissza további 1 napi pénzt várva seregre. Ha a másik átjárón jön kiszedem a középső utopiát is, de nyilván nem véletlen jött ott.
Köv nap TH feljebb jött majd csata. Feltettem a recantert, mivel féltem TH nagyobb powerétől, és spelljeitől, mivel nekem csak animatem volt.
Ellenben volt léggömböm, aminek köszönhetően 900-as villámot küldtem csatába TH 750-esével szemben. No és ha belegondolok ez döntötte el a csatát, mert az én stackjeim így többet bírtak mint az övéi, és a végére maradt annyi, hogy közben a blackkek is elfogyjanak. No és igen a bloodlust, durva volt!

39-ig sebzett így az 1 szem megmaradt ghostom.
Iszonytatóan izgi csata volt... szerintem mindketten legalább kétszer temettük a csatát, pl. TH akkor amikor az ő 700 csontija szinte 1 ütésből lesett amikor az enyémek elérték, majd rögtön aztán én amikor az ő minoi két ütésével, majd az evileyeai 1 kör alatt szinte nullázták majd az összes csontomat...
A döntő mégis az volt, hogy kellő időben szálltam rá a feketéket bontani... Az utolsó pillanatig kiélezett küzdelemben nagyon nagyot vívtunk.
Köszi meccset! Ilyen végcsatát évek óta nem vívhattam (kb. 1 órás volt csak a végcsata...).