Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 23 szomb., 10:17 

NG pajti... Te kérted, hogy 10-től játszunk ma... :)
Remélem nem feledkeztél meg rólam... :P
MSN-en várlak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 23 szomb., 17:11 
Heroes Team

Giant War

Süni (Rampart - ???) vs. Csizu (Inferno - Neela)

Miután megláttam a kék tekintetét, nem volt kérdés, hogy a démoni horda élére őt választom vezetőnek. Elkezdtem a 2. vár felépítését, a 3. vár megvolt 3. napra, majd a környező arany ládák és skill növelő épületeket látogattam meg. A föld alatti witch hut adott logisztikát, így a sebesség is megvolt. Ugyanitt figyelt a Recanter's is..

Az első hét 6. napja táján Süni elbukta főhősét és feladta a küzdelmet, így sajnos nem jutottunk valami messzire..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 24 vas., 11:11 

Ary egyelőre nem jelentkezik...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 24 vas., 13:25 

Lejátszottuk Lacával a 3. kört, hát a random isten nem fogadott kegyeibe engem ebben az OB kiírásban, már ami a hősválasztást illeti. Kezdőnek jött Vey, aztán még Zubint választhattam volna az első 7 hősből, aki a várhoz tartozik, de mindkettő battle mage volt, úgyhogy jegeltem a témát...Jött még Styg [...], Nagash (gondoltam rá, hogy gyártsak csontikat, de aztán elvetettem ezt az ötletet (aztán később megláttam a sec vár mellett a necro köpenyt és csizmát höhö) és végül Nymust választottam, szerencsére a skillek zseniálisan jöttek: tactics level 3-nál, majd föld és logistic (utána a luckot picit kényszerből választottam, nehogy vmi hulladék skill jöjjön, kaptam is 2 lucknövelő artifactot). Level 11-nél be akartam menni a university-be, de szintet léptem és jött a wisdom, amihez nem annyira ragaszkodtam, de mivel a másik hulladék volt, beválasztottam. 2 witch hut is adott airt, felmartam, utána pedig még armorer hullott az ölembe - ezek mind expertek lettek.

A 2 refugee-ból semmi értelmes nem jött (bezzeg a szigeten hét végén zöld sárkány meg hydra...) úgyhogy elég nagy veszteség árán győztem le a 3. várat őrző 22 arch mage-et, akik hatba voltak szedve... Nymus büdösül fejlődött, 1-2-3 körül 3-as attackja volt :D [3 10 2 3] kettővel kezdett ugye és még expert offense-zel is alig sebzett vmit... [adalék: 1-2-1-nél jött a kocsmában Yog és Gundula, az ellennél meg már első héten befigyelt Gurnisson, ehh].

1-3-1-nél felszabadítottam a 2. váram a giantek uralma alól, 1 napra rá felmartam a csizmát és hasítottam az alvilágba (ekkor olyan 14 18 volt az A/D), ahol jópárszor vesztegeltem picit a főhőssel, annyira gyors lett, nem érkezett meg a lánc :D egyik nap meg úgy letelt az idő, hogy volt még némi lépése és a teljes sereg is nála volt, mindezek ellenére 1-3-7-re odaértem az utopiához, de megvártam a másnapi sereget, pici lépést itt is elherdáltam. Gladiust és +4 A/D mellvértet kaptam (meg Cuirasst, de nem azt raktam fel). Húztam a level 4-et a 3. várban, town portal és inferno, haha (az empatikus gép biztos azt hitte, hogy Nymusnak honvágya van, ezért kapott egy fajtaazonos varázslatot), de azért bementem vele, mert egészen eddig csak level 1-es varázslatai voltak :D

Bevertem a devilt, mögötte golden bow figyelt és ha már megkaptam a town portalt, használtam is a második várba és 1-4-3-nál bementem középre (Lacának azt írtam a 3. hét közepén, hogy 1-4-5 lesz, a portal nélkül annyi is lett volna). A sátrat fel se vettem, nem kívántam azzal szöszölni, pláne, hogy Laca utopiájánál mentem át, szándékosan itt is el akartam vágni attól, mint Merlint eggyel korábban a quest artifacttól. De Laca még sehol nem volt, csak egy szintet léptem és 2 nap múlva meg is jelent. A 43-as attackom elképesztő brutális volt, többi érték: 29 19 22 (kb. 107 mana)

15 ősi behemót, 16 küklopsz, 53 madár, 67 ogre, 118 ork, 174 farkas, 316 goblin tette ki a seregemet, a speed nyakláncot levettem, helyette Celestial volt, Lacának viszont volt speed gyűrűje, így Ő kezdett, a tactics-ok kioltották egymást. Írta, hogy tanácstalan, mit tegyen, vártam a mass haste-et, ehelyett a geniek varázsoltak egy frenzyt a nagákra és talán a titánok waiteltek? :shock: ekkor a madaram jött (toltam a mass haste-et és Gurni 22-es védekezése nagyon harmatos volt, attack asszem 34), luckolva megtámadta a nagákat és a 35-ből maradt 3 :!: :shock: a behemót lefelezte kábé a titánokat, a farkas már nem tudom mit ütött, a morálozó orkok meg lelőttek a 49 genieből talán 40-et :o úgyhogy nagyon csúnyára sikeredett az első kör. Akkor picit megijedtem, amikor a 116 idézett légelementál levett 90 farkast (alig maradt belőle), de a csapásmérő egységek (behemót, ogre) szinte érintetlenek maradtak. A madárka kapott egy implot úgy a 3. körben, de a 4. kör elejére lemészároltam mindenkit.

Laca elképesztő peches volt, a hulladék utopiájáról majd beszámol Ő maga, sajna ezt dobta a gép. Köszi a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 24 vas., 13:46 

Nymus jó hős :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 24 vas., 21:58 

NG el is mondta a lényeget.
Az én szemszögemből kicsit a meccs:
Gurni jött az első héten így nekem adott volt, hogy a towerrel járó spelleket megtámogatom egy might hőssel. :) Első nap gremlineket fejlesztettem, hogy legyen mivel hentelni. Lett is, a bányákat szinte mind kivettem, kivéve a gemet :S, beholderek őrizték... :(
Aztán mentem a faluért, majd a falu környékét pucoltam ki. Kicsit elidőztem a devilek mellett, mert minden mozdítható xp-t fel akartam használni Gurninak, adv.wisdomot vártam, mert Solmyr révén és Aine segedelmével érkezett a chain. A terv az volt, hogy a chainnel nekimegyek a devileknek (1-2-3nál jártunk) és erre már nem kell később visszajönni. Sajnos eltököltem itt vagy 2-3 kört emiatt és az áhitott szintnél nem jött adv.wisdom. Így a terv kútba esett mentem tovább. Végigpucoltam a felszínt, majd mentem a föld alá, azt is simán kivettem, minden megvolt szinte veszteségek nélkül. A negyedik hét elején ismét a felszínen kódorogtam.
A vízről jött +6 kard, az egyik tomb +2allt adott. 3 giant kesztyűt őrzött. A szerencsém ennyivel ki is merült. Gurni végig vezetett értékekben, időnként nem is kevéssel és ez bizakodással töltött el. A skillek nem nagyon jöttek, earth nem jött, log nem jött, párszor path-et ajánlott fel, de a jobb reményében elutasítottam, utólag látom már nem kellett volna. Kezdőhősök között Solmyr és Aislinn szintén megnyugtató volt.
A csalódottságom a föld alatt tetőzött és ott tört rám a vereség előszele is. Az utópiám kritikán aluli volt.

Kép

Ekkor láttam, hogy értékekben NG jócskán beelőzött, rájöttem, hogy nem elég a hídrákon átmennem, el kell jutnom a +4all pajzsért. Beugrottam a sec. várba spellekért (impló, air elem) Majd kutyafuttában a pajzsért indultam, közben versenyfutás az idővel, a pénzzel és a szupergyors Nymussal. Folyamatosan view air-eztem (exp. air magic), így láttam merre jár az ellen. Az ördögök leverése után láttam, hogy Nymus a közelben kódorog. Gondoltam nem sok értelme van a másik átjáróhoz menni, mert úgyis beelőz, így áttörtem a behemótokon. 58 db volt, veszteség nélkül ment simán. Földmágiám nem volt... Reméltem elérem az utópiát, de túl messze volt és előző körben ráadásul elfelejtettem a kesztyűt is feltenni.
Így 1-4-4nél mire megvolt a seregem nagy része is (pár gremo és stone golem maradt csak bent) nekirontottam az ellenfélnek. Értékei láttán már ástam a síromat. Ez és az éjjel két órai időpont is rányomta a bélyegét a harcra, hibát-hibára, NG elsöpört.
Ma kipróbáltam autosave-ből mit lett volna ha jobban csatázom. Nos csak akkor nyerhettem volna, ha az ellenfél elront ezt-azt...
NG nagyon jól játszott, egy picit több szerencsével talán két esélyes végcsata lehetett volna...
Ez van. :)

Grat az ellenfélnek! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 24 vas., 22:43 
Heroes Team

Látod Laca, a nyitómeccsen én is vmi ilyesmit éltem át, mikor megláttam a fullos utópia eredményét 8)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 25 hétf., 9:27 
Heroes Team

Egyébként érdekes ez... én szinte sosem örülhettem még ha fullos volt az utópiám. A 3-4-es utópia viszont alig-alig hagyott még cserben. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 25 hétf., 11:38 

Nimbus írta:
Egyébként érdekes ez... én szinte sosem örülhettem még ha fullos volt az utópiám. A 3-4-es utópia viszont alig-alig hagyott még cserben. :)

Valóban. Nekem is csak hármas volt és dúskáltam a javakban. Nem lehet kitiltani az 5-ös utopiát? :D
Amúgy kétszer ugyanazt az artifactot hogyan adhatja be?! :shock: ez szánalmas...csata után beszélgettünk és Laca nem tudta felidézni a 4. artifactot, hát ezért, mert egyikből kettő volt...

Edit kérdezi: és ha a piros gömböt beraktad volna, Laca? +1 speed miatt Te kezdesz, az is izgalmas variáció lett volna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 25 hétf., 13:37 

Mind attackban, mind defense-ben jobb voltál, ezért gondoltam, hogy kellenek a spellek hogy nyerhessek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 25 hétf., 15:22 

NG írta:
Nimbus írta:

Valóban. Nekem is csak hármas volt és dúskáltam a javakban. Nem lehet kitiltani az 5-ös utopiát? :D

Ööö ti mi alapján számoljátok az utópiát? Csak mert ugye 4 féle van 1-4-ig. A 4-es a maxos, 5-ös nincs :) Attól függ mennyi relicet ad, 1-2-3 vagy 4.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 25 hétf., 15:30 

Gondolom black dragonok számát nézik,úgy 1 2 3 5 van :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 25 hétf., 18:07 

Nekem a maxos tópia adott már +6 +5 +4 és +2 allt is kombóba... Nem kell félni tőle.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 25 hétf., 18:18 
Heroes Team

ssth írta:
Nekem a maxos tópia adott már +6 +5 +4 és +2 allt is kombóba... Nem kell félni tőle.

Ahogy Nekem is, de mi különlegesen szerencsés és hatalmas kondával megáldott harcosok vagyunk... :roll: :shock: :oops: :lol: :P :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 25 hétf., 18:37 

Nekem mindig akkor maxos mikor nem tudom beütni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 25 hétf., 18:51 

Dave írta:
Nekem mindig akkor maxos mikor nem tudom beütni :D

Hát igen, minden relatív :D ezt nem is tudtam, hogy ez a négyféle verzió lehet :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 26 kedd, 2:35 

Sziasztok,

OB 3. forduló
Giant war
Bogpista (Stronghold) - Teki (Tower)

Kezdéskor jött Gretchin, majd Neela is. Őket versenyeztettem de mivel gretchin kapott tacticot, majd földet is, így eldőlt a kérdés. A refugeek nem fogadtak a kegyeikbe, nem jött semmi értelmes. Így viszonylag sok lényt buktam a harcok során, fent kezdtem és a 3. vár majd a skillnövelők voltak a célpont. Mindkét várat sikerült fullra húzni, a másodikban nem lett küklopsz, de az nem is lehetett. A küklopsz kellett, mert a devileknél ott figyelt a golden bow és archeryt is kapott Gretchin. A 2. hét elején a második napra kiszenvedtem a szürkét, mentem a devilekhez. Az meglett futottam és mentem a föld alá. Elszedtem a dobozt, majd a nyakláncot. Ezután ütöttem a sátorőrző titánokat is, de már a 3. hét elején jártunk, mentem az utópiának. Tökéletes utópia volt. Adott Sentinelt+DSA+piros gömb. Mentem felfelé, de nagyon lassúnak éreztem magam, sajnos a 2. hét nem úgy jött össze ahogy az kell, így csak 141-nél ütöttem meg a blokkot. Majdnem 90000 aranyam volt, de nem volt elég. A secvárból kivettem mindent és felfejlesztettem, a fővárból csak a madarakat meg a szürkéket tudtam fullra kivenni. Benn maradt rengeteg lény, majd 50 ogre, 100 kutya, 7 kükikirály orkok, goblinok. A kard meg a cartografer felé mentem. Meg is lett láttam Tyraxort fent állt, ő is kiütötte maga előtt a hidrákat. De valami oknál fogva nem raktam fel a piros gömböt. Arra számítottam, hogy nem ér el és hogy majd csak a következő körben csatázunk, mert ő nem lát engem. Igenám, de a Solmyr nevezetű hős view air után arra jött ahol álltam és meglátott Teki. Jött is és megtámadott. Megmondom az őszintét egy valamit elfelejtettem hajnal 1 óra felé, hogy a stronghold ellen van egy kitűnő ellenszer, ez pedig a berserker és mivel semmi szerkezet nem volt nálam a kezdésnek elsütött mass berserker láttán már tudatosult bennem, hogy ez itt akkor ennyi volt. Saját seregemet amortizáltam le ahogy a nagy könyvben meg van írva. Mindezt azért mert nem raktam fel a piros gömböt. Ha piros gömb van fent, akkor a 17 medve meg az 51 madár kiegészülve 26 kükikirállyal és 100 orkkal meg némi kutya ogre goblin kombóval elég lehetett volna legyőzni Tyraxort, akinek nem mellesleg 40-es attackja volt és archery meg armorer is díszítette a skilljáját. Az expert fire és expert air mellett, mert nem volt elég a berserker, a mass slow után mass hastét is tudott villantani, ami végképp eldöntötte a sorsom. Így jár aki nem használja ki amit megkapott a sorstól. Gratula Tekinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 26 kedd, 18:48 

Sziasztok!

Minden így történt ahogy Bogpista leírta. 4. szinten kaptam Fire magicet, amit beválasztottam és elindultam a berserk vagy vereség útján. 1. héten nagáig felhúztam a másik várat is de gyorsan látszott hogy nem lesz elég pénz kivenni a full sereget, így is 21 naga queen és az összes genie bent csücsült a várban. Próbáltam úgy alakítani a hősöm hogy piros gömb esetén is legyen esélyem így volt archery,offense,armory,tactic. Később kiderült hogy a golden bow miatt buktam volna, az sokat számított volna piros gömbnél. Refuge-ban Sárkány jött így bekerült a csapatba és én kezdtem, 4 lényt berserkeltem mielőtt léphetett volna, így már biztos volt a győzelem. Bár nekem sem implóm sem resum nem volt. nem úgy mint az ellenfélnél, de pár kör alatt sikerült levernem a saját lényei segítségével.

Köszönöm a játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 26 kedd, 19:03 

Pista!

Mi a helyzet Noname-mel? Jelentkezett nálad, tudsz róla valamit?

Én hiába kerestem, semmi válasz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 26 kedd, 21:57 

Bozso84 írta:
Pista!

Mi a helyzet Noname-mel? Jelentkezett nálad, tudsz róla valamit?

Én hiába kerestem, semmi válasz.

Én is írtam neki, de még nem reagált. Amíg nem válaszol úgy veszem, hogy nem játszik. A 3 pont természetesen téged illet majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]