Sziasztok,
OB 1. forduló
Erők csatája 3.
Bogpista (Inferno - Ignatius) - Csizu (Fortress - Tazar)
Infernot választottam ide a démonok miatt, mivel 3 vár is van a területen. Ignatius jött be hősnek. A taktikám az volt, hogy gyorsan elfoglalom a várakat és majd démonozok. A második vár meglett a 4. napra, de sajnos Necro vár volt

Ez nagy pech, ebből a várból nem jön démon... Elfoglaltam az aranybányát is, majd a vár mellett +5-ös kardot őriztek M.geniek. Megtámadtam őket, de mivel vittem a necro várból a lényeket, így volt jópár low morálom és elég sok impet buktam. Szerencsém volt, mert a witch hutokban jó skillek voltak: Fire magic+logistic+wisdom amiket felvettem, illetve az egyetemen ott volt a mágia tanszék, ahol felvettem a föld mágia kurzust. Ezen kívül jött még offence, meg a pathfinding a scholartól az alap tactic és resist mellé. lvl7-en tele volt a skillfám. A 2. héten skillnövelőket foglaltam, meg az alsó várat és az ottani törpekincstárat. 1 droid 6 efreettel kiszedte a lvl4-es lények mögül ami volt. Végig figyelni kellett a láncolatokra, mert a terv az 131-nél az ArchDevil volt és hogy majd azzal kiszedetm a dobozt. Sajnos nem volt olyan láncom amin keresztülment volna kétszer, így csak 132-nél értem oda, de ez Csizunak elég volt ahhoz hogy megelőzzön. Rafinált módon húzta a sec várát ami dungeon volt és annak a lényeivel, meg a fortress lényeivel leverte a blackeket. Ezután tudta upgradelni is a lényeit (igaz csak a hidrák+gorgonok+wyvernek maradtak) Nálam 5 AD, 10 szultán, meg némi strongholdos sereg 1 herotol. Megütköztünk. Nála már volt mass slow, nálam csak advanced, mindegyikünknek 14-15 manája volt. Én 2 devil + 1 szultán mínusszal, ő 8 wyvern + 6-7 gorgon mínusszal végezte a csatát, mikor Csizu fizetett és lépett. Láncon hoztam még sereget és megindultam az ő pajzsa felé. Ez azért is volt fontos, mert az enyimet titánok őrizték

Az övé előtt green dragon, amiben persze volt 5 gold is, de meglett kis veszteséggel. Ezután visszavonulót fújtam, mert közben kiderült, hogy a lvl4-es varim egyike resu, ami kellett is, mert az utópia előtt arkok figyeltek. A necro vár miatt a 3. váramat kellett húzni, itt csak 1 kicsit sikerült, de az is jól jött démonnak.
A csata a 213-nál volt a sivatagban.
Ignatius: 30 15 25 16
7AD, 17ESZ, 23PL, 103HD, 54 cerberi, 95 magog, 189 familiar
Tazar: 16 24 15 9
8CH, 16wyvern, 13MG, 14Minoking, 28 evileyes, 28 MedusaQ, 53 légy + szerkezetek
Mint kiderült Tazarnál pirigömb figyel, ezen kívül +2 speed, meg a 3 lövész (volt artillery skillje) Azért nálam is volt +1 speed, meg ugye a devil és a szultán sokkal gyorsabb a forti lényeinél, kivéve ugye a legyet. Mint kiderült golden bowja is volt Csizunak, így az első körben levadásztak 2 Devilt. De jöttem előre amennyire lehetett. Első körben a Mighty Gorgont vettem célba és sikerült is jól leamortizálnom, aztán a Hidra is kapta az áldást. Csizu a piteket ütötte, mert azzal kicsit jobban előrementem, de nagy volt a HP többletem és a 3. kör elején már tisztán látszott, hogy itt nem veszíthetek, mivel nem követtem el hibákat a csatában. Így hiába játszotta Csizu jól a partit, kevésnek bizonyult a démoni horda ellen. De mindent összevetve izgalmas meccs volt remek taktikai húzásokkal mindkét oldalon.
Köszi a meccset!