Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 18 pén., 21:21 

Miért ne lenne fair?

Ez nem fun-game, hanem hivatalos meccs, aminek tétje van.
A bilincsnek pont ez a lényege, hogy ha valakinek bejön, megpróbálja elkapni az ellenfél főhősét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 18 pén., 21:24 
Heroes Team

Nem kell megvárnod! A győzelmed teljesen megérdemelt, és elvitathatatlan. Az hogy Ati mit szeretett volna még, az saját szociális probléma... nem kellett volna olyan helyen kóvályognia, ahol elkaphatod.
A lényeg, hogy a bilincs az bilincs... azzal bármikor elkapható az ellen főhőse, aki várhatóan ezután feladja a küzdelmet, bár nem kötelező neki, mivel nem "végcsata" volt. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 18 pén., 21:32 

Süni írta:
alkinnal kiszeded a 4all-t, jobban koncentrálsz a démongyűjtésre(ugye ők már versenyben lehetnek a csontik ellen) , a varázstornyod valóban szerencsétlen volt

ami szintén a varázslós némber ellen szól, nincs kitiltva a piros gömb, recanter, és bejöhet valamelyik az ellenfélnek elég sok helyen

azonkívül nem világos nekem,hogy észrevetted-e, hogy a kezdővár alatti várban nem kaphatsz resu,chain,meteor,animate... varázslatokat

implo,föld elementál sehol sem jöhet ezen a mapon

Kétségtelen.
Igazából sajnos ezeket nem néztem meg előzetesen :( eszembe nem jutott, pláne, hogy az első nap kapkodásában döntöttem varázsló hős mellett. Meg annyira bosszant, hogy már 120 meccsen túl vagyok, de mint ha alig tanultam volna belőlük (kis túlzás, de hát na), most is meccs közben napokkal később jutott eszembe, hogy ezt meg azt (más)hogy kellett volna tenni. Azért élveztem a csatát :) peches voltam és majd 7 órán át toltuk, de ismét megéreztem a vér szagát :D

Csizu: köszi!

U.i.: hehe, elrévedtem ezen a sok meccsemen, utánanéztem most és "karrierem" első győzelmét Adler ellen arattam, és melyik pályán? Erők csatája 3 :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 18 pén., 21:57 
ISTEN

Sziasztok!

Akkor jól gondoltam... A probléma arra vezethető vissza, hogy Ati nem olvasta el pontosan a szabályzatot. Az az érv nem áll meg, hogy Zsomborral előtte így játszott, ráadásul a kezdő hősnek is randomnak kell lennie. Nincs harag, ugye Ati, de azért legközelebb gondold át, hogy hogyan reagálsz...

Rövid riport: OB 4. forduló (Fight for Glory), Ati (Necro, Isra) vs. Kiki (Dungeon, Damacon): 0 - 3.
A csata ott dőlt el, hogy Ati nem szerezte meg a Titánok védte +6 all sisakot, így kb. kétszeres skillfölényben voltam + az aranysárkány blokk keserves áttörésével pedig meglett a bilincs is.

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 19 szomb., 11:19 

nem végcsata, csak a bilincs miatt ezt a hőst buktad, hát ilyen a popszakma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 19 szomb., 13:29 

Bezony, sima win a bilincs. Én is elkaltam Th hősét, nálam nem volt bilincs, futott is ahogy kell. Ha lett volna, nyertem volna, nálad volt, nyertél is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 20 vas., 14:45 

Sziasztok,

Mivel mindegyik még nem lejátszott party el lett kezdve és sok le lett belőle játszva, így holnap reggel 6-ig le lehet játszani a meccseket. Egyedül a Merlin-Noname csatáról tudom, hogy nem biztos hogy befejeződik az este, mivel Noname nem jelent meg ma GR-en időben. De mivel Merlin elmondása alapján a 2. hónap elején járnak már a partyban, így jó lenne ha nem a zöld asztalnál dőlne el a 3 pont sorsa, hanem a játékban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 20 vas., 23:15 

Sikerult lejatszanunk Merlinnel a jatszmat, nagyon izgalmas merkozes volt, vegen kis szerencsevel sikerult nyernem, report holnap. Jo ejt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 20 vas., 23:55 

Sziasztok,

OB 1. forduló
Erők csatája 3.
Bogpista (Inferno - Ignatius) - Csizu (Fortress - Tazar)

Infernot választottam ide a démonok miatt, mivel 3 vár is van a területen. Ignatius jött be hősnek. A taktikám az volt, hogy gyorsan elfoglalom a várakat és majd démonozok. A második vár meglett a 4. napra, de sajnos Necro vár volt :( Ez nagy pech, ebből a várból nem jön démon... Elfoglaltam az aranybányát is, majd a vár mellett +5-ös kardot őriztek M.geniek. Megtámadtam őket, de mivel vittem a necro várból a lényeket, így volt jópár low morálom és elég sok impet buktam. Szerencsém volt, mert a witch hutokban jó skillek voltak: Fire magic+logistic+wisdom amiket felvettem, illetve az egyetemen ott volt a mágia tanszék, ahol felvettem a föld mágia kurzust. Ezen kívül jött még offence, meg a pathfinding a scholartól az alap tactic és resist mellé. lvl7-en tele volt a skillfám. A 2. héten skillnövelőket foglaltam, meg az alsó várat és az ottani törpekincstárat. 1 droid 6 efreettel kiszedte a lvl4-es lények mögül ami volt. Végig figyelni kellett a láncolatokra, mert a terv az 131-nél az ArchDevil volt és hogy majd azzal kiszedetm a dobozt. Sajnos nem volt olyan láncom amin keresztülment volna kétszer, így csak 132-nél értem oda, de ez Csizunak elég volt ahhoz hogy megelőzzön. Rafinált módon húzta a sec várát ami dungeon volt és annak a lényeivel, meg a fortress lényeivel leverte a blackeket. Ezután tudta upgradelni is a lényeit (igaz csak a hidrák+gorgonok+wyvernek maradtak) Nálam 5 AD, 10 szultán, meg némi strongholdos sereg 1 herotol. Megütköztünk. Nála már volt mass slow, nálam csak advanced, mindegyikünknek 14-15 manája volt. Én 2 devil + 1 szultán mínusszal, ő 8 wyvern + 6-7 gorgon mínusszal végezte a csatát, mikor Csizu fizetett és lépett. Láncon hoztam még sereget és megindultam az ő pajzsa felé. Ez azért is volt fontos, mert az enyimet titánok őrizték :? Az övé előtt green dragon, amiben persze volt 5 gold is, de meglett kis veszteséggel. Ezután visszavonulót fújtam, mert közben kiderült, hogy a lvl4-es varim egyike resu, ami kellett is, mert az utópia előtt arkok figyeltek. A necro vár miatt a 3. váramat kellett húzni, itt csak 1 kicsit sikerült, de az is jól jött démonnak.

A csata a 213-nál volt a sivatagban.

Ignatius: 30 15 25 16
7AD, 17ESZ, 23PL, 103HD, 54 cerberi, 95 magog, 189 familiar
Tazar: 16 24 15 9
8CH, 16wyvern, 13MG, 14Minoking, 28 evileyes, 28 MedusaQ, 53 légy + szerkezetek
Mint kiderült Tazarnál pirigömb figyel, ezen kívül +2 speed, meg a 3 lövész (volt artillery skillje) Azért nálam is volt +1 speed, meg ugye a devil és a szultán sokkal gyorsabb a forti lényeinél, kivéve ugye a legyet. Mint kiderült golden bowja is volt Csizunak, így az első körben levadásztak 2 Devilt. De jöttem előre amennyire lehetett. Első körben a Mighty Gorgont vettem célba és sikerült is jól leamortizálnom, aztán a Hidra is kapta az áldást. Csizu a piteket ütötte, mert azzal kicsit jobban előrementem, de nagy volt a HP többletem és a 3. kör elején már tisztán látszott, hogy itt nem veszíthetek, mivel nem követtem el hibákat a csatában. Így hiába játszotta Csizu jól a partit, kevésnek bizonyult a démoni horda ellen. De mindent összevetve izgalmas meccs volt remek taktikai húzásokkal mindkét oldalon.
Köszi a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 21 hétf., 0:48 

Erők csatája 3.

Laca (Inferno) – Jou (Castle)

Első napon megjelent a kocsmában Christian így egyértelmű volt ki vezeti majd a démoni hordákat. Hamar leiszkoltam az alvilágba, bevettem a várat, majd fel. Meg lett a devil elég hamar és a segítségükkel vámpírok mögül csizma, majd pegazusok mögül kesztyű lett a jutalmam. (ez még az első héten) Innentől kezdve kicsit megnyugodtam, Christian céltudatosan szántotta végig a terepet. Egy hős felderítőnek köszönhetően láttam a sivatagban a recantert, de hiába futottam érte Jou gyorsabb volt. Az orrom elől halászta el. Bosszúból kivettem középről a pandorát, felupgrade-ltem a lényeket, majd kivettem a pajzsát, amit giantok őriztek. (volt közte 7 titán is) Bénázással buktam itt 8 démont… Ezután visszaindultam. Azon dillemáztam, hogy kivegyem a saját pajzsomat is (goldok) vagy rohanjak az utópiáért. Jou sehol nem volt, gondoltam az utópiára ment ő is… Mivel a pajzzsal sok időt buktam volna inkább az utóbbi mellett döntöttem. Hidrák őrizték az utópiát, exp slowwal meg a golden bow-val erősített ballistával nem jelentettek sok gondot. Az utópia második legerősebb szintű volt. Sentinel és red orb volt a jutalmam. A közeli black marketből felszerelkeztem +1 all-al (:D) és +2 hp-val. Ezután a sok szemetet xp-re váltottam (35k xp… + 3 szint)
Közben megbeszéltük, hogy nyomulunk középre csatázni. Útközben összehoztam még pár démont. A bénázásom és a red orb miatt elbuktam 15 démont…

A főcsata okán épp a +4 all pajzsom előtt sikerült elkapnom Jou hősét, Tyrist 2-1-5-nél. Egy karnyújtásnyira volt az áhított vaslemeztől.

Christian: lvl22, 22/31/11/10, 9archdevil, 29 pit lord, 3 master genie, 13 hell hound, 163 familiar, 101 horned demon, 19 efreet. Emellett olt +4 speedem, +3 hp.

Tyris lvl19, 22/20/12/12, 27 zealot, 32 crusader, 9 arcangel, 61 royal griff, 167 halberdier, 14 champion, 78 marksman. (ha jól emlékszem)

A főcsata igazából ezek miatt egyoldalú volt, Jou nem is igazán küzdött. A ballistám az első körben 7et vett le a zealotból, a démonok 1k fölött ütöttek kisebb lényekbe, meg ilyenek.
Ráadásul a 31-es defense-vel nem tudott mit kezdeni, a red orb miatt spellek sem voltak.

A játékot több alkalommal sikerült lejátszani, mindig csak 40-60 percünk volt rá. Emiatt kicsit szétcsúszott az egész, mindig azon agyalni mit is terveztem előző alkalommal?
A meccset a szerencsefaktor egyoldalúan eldöntötte, én meg csak fohászkodom, hogy ne ez legyen a versenyre az összes mák, mert akkor most mindet ellőttem! :D

Köszönöm a játékot!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: On-line verseny
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 21 hétf., 20:22 

Kedves KIKI !!

Gratulálok a CSODÁLATOS !!!!!!!!!!!!!!!!! győzelmedhez !!! Igazán lenyűgöző és szellemes taktikát alkalmaztál, egyszerűen nem jutok szóhoz a csodálattól, még most sem !!! Fergeteges és rettenthetetlen sereged láttán szinte földbe gyökerezett a lábam, "LEBILINCSELŐ" fantasztikus győzelmet arattál, ez csak a hatalmas hadvezérek tudása !!! Sajnos a bérgyilkosok stílusát alkalmaztad, a helyett, hogy a tényleges erőviszonyokat és a lovagi szabályokat figyelembe véve vívtuk volna meg a csatát.

Na mindegy. Ez nem gond nekem, levontam a tanulságot, és meg van a véleményem az egész akciócskádról.

Csak így tovább !!!
Üdv

Moderálta: Trunks

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 21 hétf., 20:47 

Ati!

Veszíteni is tudni kell! Ez neked szemmel láthatólag nem megy. Gyakorolj egy kis önvizsgálatot, mielőtt az ellenfeledet kezded el szapulni egy SZABÁLYOS ÉS FAIR győzelem után! Aranyapám ebben a játékban ez is benne van! Sehol sincs leírva, hogy az ellenfelednek meg kell várni, amíg te is felkészülsz a csatára.
A versenytől való visszalépésedet pedig nem fogadom el. Pláne azért, mert a mostani forduló után neked csak a tábor után kell csak játszani, ami nem most lesz. Szóval higgadj le és ha majd tisztán látsz gondold át újra. Egyszer fent egyszer lent, senki se nyerhet mindig!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 21 hétf., 20:48 

Na nyugi van ATI!

Hidd el, sokan jártunk már pórul így, sőt még csúnyábban is. Ez benne van a pakliban, készülni és figyelni kell: pl. ezen a mapon, ahol adott a bilincs középen, láthatod, hogy ha felveszi az ellenfél, és akkor már számolhatsz ezzel a lehetőséggel.
Ez sajnos/nem sajnos egy verseny, nem pedig lovagi torna. Ezt el kell fogadni. Fel a fejjel, mindenki átesik ezen, kérdezd a nagy öregeket :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 21 hétf., 21:31 

A játék része ha ilyen módon győznek le, Kikit nem lehet támadni semmilyen szempontból sem.
Az csakis a saját hibád,ha úgy kószáltál középen,hogy nem készültél fel egy esetleges támadásra. Ebből tanulni kell, legközelebb pedig jobban koncentrálni.
Mindenki így kezdte, volt nekem is hasonlóan súlyos félreértésem anno(azt hiszem kezdőként Nimbussal toltam, mentettünk, másnap folytattuk volna, én már előtte megnéztem a mentést, ezt közöltem vele és fogalmam sem volt róla Nimbus miért nem akarja befejezni velem :lol: )

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 21 hétf., 21:56 
Heroes Team

Üdv All!

Laca történetéhez röviden hozzáírom az enyimet :)
első hét a gyűjtögetésről szólt,a hagyományos castle fejlesztést kiviteleztem, majd 2. héten ment a begyűjtögetés innen-onnan, majd 3. héten készültem az utópiára, de végül 1.4.2re értem oda, ami kellett is, mert maxos volt. Ezen a ponton szállt el minden reményem, ugyanis ezzel együtt, ami adott pontokat, az a +4es pajzs volt, meg a +3 all, ami melett volt +3 power meg a +2 S/K köppeny, a 4 relic, és 8+3 lvl3as artiból, amit elérhettem. NEm ide állt a széna, szokott ez így lenni. Grat. Laca, most neked jött ki jobban a dobálózás:)

Ati! A láncos dolog sajnos benne van a játékban, nem szabad olyan helyen kószálni, ahol elkaphatnak, és nincs pont rá, hogy kiugorj belőle. Olyankor lenne illetlenség, ha meg lett volna beszélve az, hogy mentek középre főcsatázni... Ezt pedig nem hallottuk...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 21 hétf., 22:52 
Heroes Team

Süni: Bezony úgy volt az...

Ati: Ez a játék része, ezt el kell fogadni, ilyen alapon ne használjunk resut, implot, vagy ne vegyük fel a mapon az egyetlen kannát... A bilincs egy ragyogó eszköz arra, hogy meglepd az ellenfeled. Ezt a világtörténelem valamennyi hadvezére előszeretettel alkalmazta (bekerítés), ha módot adtak rá! A legnagyobb lovagok is!! :wink:
Számomra a legelső és egyben legemlékezetesebb alkalom a bilincs eme használatára az a 2. táborban (nekem az első volt) adódott, amikor a 2vs2 döntőjében Boti 3 zöld sárkánnyal szaladgáló főhősét kaptam el full seregemmel a második héten. Boti felállt és szívből gratulált a zöld fülűnek, azaz nekem a húzásért és a győzelemért. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 22 kedd, 7:17 

Egyet kell értenem a többiekkel, engem 2 táborral ezelőtt vmi gyökér pályán Adler kapott el úgy hogy alsó hangon 30 skillel erősebb volt a hősöm, de a recanter+bilincs simán kitörte a magányos arkangyalom nyakát, és abszolút megérdemelten kikaptam. Hosszú távon úgyis elválik hogy ki a jobb játékos, ez a játék része : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 22 kedd, 8:18 

Pistám !! ( és mindenki) !!

Ne higgyétek, hogy bármi tüske, harag, vagy más egyéb van bennem, mert nem így van, csak nekem más volt az elképzelésem a játékról.
Úgy gondoltam, hogy a "VÉGCSATA" azt jelenti, hogy a versenyző által megítélt legjobb sereg csap össze az ellenfél seregével.
Hoppá.............tévedtem, semmi baj !!! Ez nem az én stílusom. (mármint, hogy ráugrok a másikra, és nyissz-nyassz........amíg mozog......adjad neki!!)
A táborokba természetesen ha lesz rá anyagi keretem, el fogok menni, és a támadásokba részt fogok venni. (H3-H5)
Pistám !! Veszíteni nagyon megtanultam, még a sportolói múltamból. Ti nem tudjátok, annak idején igazolt tagja voltam a DSE-nek (Debreceni sport egyesület) - atletizáltam. 400-800m. Sokáig megyei csúcsot tartottam 400-on, percen belüli eredményeim voltak. Ez abban az időben kiválónak számított. Sok versenyt nyertem és veszítettem. Úgyhogy megtanultam veszíteni és elviselni a vereséget. a VERSENY SZERŰ vereséget.
Valamint tavaly a táborba, amikor a kutyusaim beleragadtak a futóhomokodba, hááááááááááát........tudod, esküszöm élvezettel veszítettem !! Sőt........majd megszakadtam a röhögéstől.......ekkora trükköt !!! De..........ha észre vettétek (már hatodik éve járunk le a táborba Zsomborral, és remélem majd Ary is lejön most már velünk) SOHA egy szóval sem mondtam senkinek, hogy csatát vesztettem, vagy bárkinek is "beszóltam" volna !!! Mindig szereztem egy-két skalpot (Ssth -Joe - egysze Vologyát is "elkaptam") és óriási csatákat vívtam pl. Magixxal.
De...........sereg-sereg ellen.
Ez az on-line más. Nem játszottam még, és nem tudtam, hogy itt ilyen dolgok is vannak. Hangsúlyozom, semmi bajom, csak ez nem az én stílusom.
Részemről ezzel az "ÜGY" LE VAN ZÁRVA !!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek jó játékot kívánok, a táborban találkozunk, a támadásokon.
ÜDV

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 22 kedd, 10:25 

Ne haragudj Ati, de ha egy futóversenyen az utolsó 50 m-en elbotlasz, miközben egy nagy ellenféllel fej-fej mellett haladtok, akkor elvárod tőle, hogy megálljon és megvárjon, mert az úgy fair? Nem! Ő befut, Te pedig kikaptál.
Ez is ilyen, te hibáztál, ő szemfüles volt, és győzött. Semmi több nem történt, lépj túl. Amúgy ez a tábori H3 meccseken is bármikor megtörténhetett volna.

Ne tégy olyat, amit később megbánnál.

Fel a fejjel!

Semmi nem történt! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 22 kedd, 10:35 
Heroes Team

Ati, ne haragudj, de még mindig vitatkoznom kell veled egy kicsit.
Kiki győzelme igenis vesenyszerű/sportszerű volt, ezt be kell lásd. Ezek a multimapok úgy vannak kitalálva, hogy nagyjából mindenkinek ugyanazt az esélyt adja meg az induláskor. Persze aztán ahogy Adler mondaná, "abból kell főzni ami van". Kiki ezt tette, és pl. Dreegar esete is mutatja, hogy míg őt minden "földi jóval" ellátta a map és brutál hőse lett, addig Adler "csak" egy bilincset kapott, amit ügyesen ki is használt. Azonban itt nagyon fontos megjegyezni, hogy ezt kizárólag azért tehette, mert Dreegar benézte, és LEHETŐSÉGET adott rá! :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]