Nimbus írta:
Az volt a terv, hogy Sünivel ma este befejezzük az elkezdett játékunkat. Most már több mint 2 órája várok rá, de eddig egy "bocs ma nem jó" üzit sem kaptam.

Előfordul, h valami közbe jön, de akkor legalább két soros levélkével tiszteljük már meg a másikat, pls...
Update: 4 órát vártam... Az a helyzet, hogy nekem (és szerintem ezzel nem vagyok egyedül) nem olyan egyszerű időt szakítani a játékra. Munka és család mellett ez sokszor összeegyeztethetetlen. Múlt hét vasárnap "kaptam" egy egész napot, hogy lejátszhassam a meccsemet, sajna Süninek a 2. hét közepe táján (és itt egy ténymegállapítás engedtessék meg: éppen akkor amikor megláthatta egy hősömet a sivatagi portálban az ő térfelén), valami közbe jött és el kellett mennie. Kedd estét tudtam felajánlani a folytatásra, azonban a vendégek túl jól érezték magukat nálunk és mint házigazda nem mondhattam, hogy bocs nekem meccsem van. Így írtam Süninek még kedd dél körül, hogy nem jön össze a folytatás aznap és a mai estét azt követően leegyeztettük.
Most itt tartunk. Csalódott vagyok piszikét... és nem akartam azt írni, hogy ez Süninél sokadik eset, de csak leírtam, bocs... Mind1 megyek lefekszem.
Ez előfordulhat más "párokkal" is a jövőben, ezért volna célszerű szabályozni. Úgy gondolom, hogy többünknek egyre kevesebb ideje van játékra, örüljünk annak, hogy még összegyűlik 10+ ember, akik hajlandóak időt áldozni a heroesra. Bárkinek bármi közbejöhet, de az biztos, hogy elveszi egyesek játékkedvét, ha a meccs lejátszása szakadozik...
Azt gondolom, hogy az, aki regisztrált erre a versenyre képesnek kell lennie a játék elkezdését követően 2 héten belül lejátszania a partit. Ellenkező esetben túl elfoglalt és nincs elég ideje a heroes-ra, ami nem baj, de akkor ne rabolja mások idejét. Ezért javaslom, hogy ilyen esetben a verseny szervezője (jelen esetben Pista'bá

) lépjen fel. Javaslatom:
- ha a meccs elkezdését követő 1 héten belül nem tud egyeztetni a két fél, akkor Pista kijelöl egy időpontot (akár úgy, hogy időpontot egyeztet a két titánnal, amely megfelel nekik) és aki nem jelenik meg, az veszített.
Ugyanis nincs értelme elhúzni 3-4 hétig a meccset vagy még tovább, mert akkor már kizökkenhetsz a parti ritmusából és a többi meccsedet sem lesz idő lejátszani (1 hónap/meccs? - ugyan már).
A Ti esetetekben egyszerű képlet: közbejött valami Süninek, majd Neked is. A következő időpontot ki kell tűzni, itt a fórumon mindenki számára látható módon írásba foglalni és hajrá. Ha valami ismét közbejön, tehát nem tudsz megjelenni a kitűzött időpontban vagy lelépsz meccs közben, akkor veszítettél.