Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 02 szer., 17:55 

Hmmm... ezt találtam az előbb: (vele játszom az első meccset)

1. Kiki 4556 pont (Félisten) 90

Hogy került egy "Félisten" a 3. csoportba? Vagy inkább úgy kellene kérdeznem, hogy az első kettőben már mindenki isteni? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 02 szer., 18:05 
Heroes Team

Az a helyzet kedves Jodie, hogy rossz listát néztél. :) Az a lista ITT mit sem ér... Felénk kevésbé gyakorlott multisok is félisteneket esznek reggelire. :wink: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 02 szer., 19:09 

Anno Conan nekem azt tanácsolta, hogy nehéz offline pályákon próbálkozzak először, szóval félretrafáltál Nimbi :lol:
Ott tanulhat meg az ember igazán csatázni,minél kevesebb veszteséggel kihozni egy-egy csatát, szóval Kikit nem szabad leírni :wink:

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 02 szer., 20:41 
Heroes Team

Sünike... nem írtam le egy szóval sem senkit... mindössze azt mondtam, hogy a két játéktípus közt ég és föld a különbség. Csatázni meg lehet tanulni, ez tény, de legyen bármilyen skilles a load-olok világában valaki, az első x (x= erősen egyén, és tanulási készség függő) online meccsén tutira elvérzik, ez is tény (ha csak nem magához hasonló kezdőkkel mérkőzik, bár tőlük meg nem sokat tanulhat, max. hamis illuziókba kergeti magát, ahogy azt igen sokan tették hatalmas egoval érkezvén a táborokba, mint pl. én anno :P :)). :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 02 szer., 21:26 

Ezt pedig te írtad: Az a lista ITT mit sem ér...
Több szempontból egyetértek veled, viszont jóval nagyobb esély van arra, hogy odaérjen az "élmezőny" mögé, ha igazán rááll az online meccsekre,,, De ne spekuláljunk, az első meccse után okosabbak leszünk, azonban én fogadnék rá, hogy megnyeri a 3.csoportot. :P

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 02 szer., 21:31 

Szerintem a harmadik csoport egyértelmű favorita GJodie. Több tábor, BB és rengeteg online meccs tapasztalatával a háta mögött behúzza a győzelmet majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 02 szer., 23:37 

Tényleg!

BB-hez hasonlóan kapunk előzetes értékelést és várakozást a csoportokat és a várható eredményeket illetően Nimbustól? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 03 csüt., 7:29 
Heroes Team

Süni írta:
Ezt pedig te írtad: Az a lista ITT mit sem ér...
Több szempontból egyetértek veled, viszont jóval nagyobb esély van arra, hogy odaérjen az "élmezőny" mögé, ha igazán rááll az online meccsekre,,, De ne spekuláljunk, az első meccse után okosabbak leszünk, azonban én fogadnék rá, hogy megnyeri a 3.csoportot. :P

Látod-látod... én a LISTÁRÓL beszéltem és nem az emberről. :P
A többit meg meglátjuk. :wink:

Bozso: Ez nem az én kiváltságom, bárki veheti a bátorságot! :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 03 csüt., 11:35 

Még ha nem is a Te kiváltságod, én is szívesen olvasnék Tőled ilyet! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 03 csüt., 18:45 

ssth írta:
Szerintem a harmadik csoport egyértelmű favorita GJodie. Több tábor, BB és rengeteg online meccs tapasztalatával a háta mögött behúzza a győzelmet majd.

Th... köszi a lelkifröccsöt :D
Azt elfelejtetted leírni, hogy több éve nem versenyzek, és erősen a senior kategóriába tartozom.
A játékélmény és a társaságotok miatt bátorkodtam jelentkezni az illusztris versenyzők közé. Ma este már el is kezdem... vivát Heroes :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 03 csüt., 21:59 

Holnap akár déltől le tudnék játszani egy meccset. Este 8 körül fejezzük be, az a lényeg. Előnyt élvez 1. fordulós ellenfelem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 04 pén., 18:50 
Heroes Team

Laca írta:
Még ha nem is a Te kiváltságod, én is szívesen olvasnék Tőled ilyet! :)

Ez nem ilyen egyszerű... ha túl sokszor írok ilyesmiket (így is évi három alkalom), akkor megunjátok, én meg kifogyok a munícióból. :)
Persze kétségkívűl jól esik, h értékelitek firkálmányaimat. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 04 pén., 20:45 
Heroes Team

Az volt a terv, hogy Sünivel ma este befejezzük az elkezdett játékunkat. Most már több mint 2 órája várok rá, de eddig egy "bocs ma nem jó" üzit sem kaptam. :(

Előfordul, h valami közbe jön, de akkor legalább két soros levélkével tiszteljük már meg a másikat, pls...

Update: 4 órát vártam... Az a helyzet, hogy nekem (és szerintem ezzel nem vagyok egyedül) nem olyan egyszerű időt szakítani a játékra. Munka és család mellett ez sokszor összeegyeztethetetlen. Múlt hét vasárnap "kaptam" egy egész napot, hogy lejátszhassam a meccsemet, sajna Süninek a 2. hét közepe táján (és itt egy ténymegállapítás engedtessék meg: éppen akkor amikor megláthatta egy hősömet a sivatagi portálban az ő térfelén), valami közbe jött és el kellett mennie. Kedd estét tudtam felajánlani a folytatásra, azonban a vendégek túl jól érezték magukat nálunk és mint házigazda nem mondhattam, hogy bocs nekem meccsem van. Így írtam Süninek még kedd dél körül, hogy nem jön össze a folytatás aznap és a mai estét azt követően leegyeztettük.

Most itt tartunk. Csalódott vagyok piszikét... és nem akartam azt írni, hogy ez Süninél sokadik eset, de csak leírtam, bocs... Mind1 megyek lefekszem.

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2012 máj. 04 pén., 22:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 04 pén., 22:41 

Holnap ráérek egy meccsre :) Délutántól szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 05 szomb., 12:11 
Heroes Team

Nimbus írta:
Az volt a terv, hogy Sünivel ma este befejezzük az elkezdett játékunkat. Most már több mint 2 órája várok rá, de eddig egy "bocs ma nem jó" üzit sem kaptam. :(

Előfordul, h valami közbe jön, de akkor legalább két soros levélkével tiszteljük már meg a másikat, pls...

Update: 4 órát vártam... Az a helyzet, hogy nekem (és szerintem ezzel nem vagyok egyedül) nem olyan egyszerű időt szakítani a játékra. Munka és család mellett ez sokszor összeegyeztethetetlen. Múlt hét vasárnap "kaptam" egy egész napot, hogy lejátszhassam a meccsemet, sajna Süninek a 2. hét közepe táján (és itt egy ténymegállapítás engedtessék meg: éppen akkor amikor megláthatta egy hősömet a sivatagi portálban az ő térfelén), valami közbe jött és el kellett mennie. Kedd estét tudtam felajánlani a folytatásra, azonban a vendégek túl jól érezték magukat nálunk és mint házigazda nem mondhattam, hogy bocs nekem meccsem van. Így írtam Süninek még kedd dél körül, hogy nem jön össze a folytatás aznap és a mai estét azt követően leegyeztettük.

Most itt tartunk. Csalódott vagyok piszikét... és nem akartam azt írni, hogy ez Süninél sokadik eset, de csak leírtam, bocs... Mind1 megyek lefekszem.

Ez előfordulhat más "párokkal" is a jövőben, ezért volna célszerű szabályozni. Úgy gondolom, hogy többünknek egyre kevesebb ideje van játékra, örüljünk annak, hogy még összegyűlik 10+ ember, akik hajlandóak időt áldozni a heroesra. Bárkinek bármi közbejöhet, de az biztos, hogy elveszi egyesek játékkedvét, ha a meccs lejátszása szakadozik...

Azt gondolom, hogy az, aki regisztrált erre a versenyre képesnek kell lennie a játék elkezdését követően 2 héten belül lejátszania a partit. Ellenkező esetben túl elfoglalt és nincs elég ideje a heroes-ra, ami nem baj, de akkor ne rabolja mások idejét. Ezért javaslom, hogy ilyen esetben a verseny szervezője (jelen esetben Pista'bá :) ) lépjen fel. Javaslatom:

- ha a meccs elkezdését követő 1 héten belül nem tud egyeztetni a két fél, akkor Pista kijelöl egy időpontot (akár úgy, hogy időpontot egyeztet a két titánnal, amely megfelel nekik) és aki nem jelenik meg, az veszített.

Ugyanis nincs értelme elhúzni 3-4 hétig a meccset vagy még tovább, mert akkor már kizökkenhetsz a parti ritmusából és a többi meccsedet sem lesz idő lejátszani (1 hónap/meccs? - ugyan már).

A Ti esetetekben egyszerű képlet: közbejött valami Süninek, majd Neked is. A következő időpontot ki kell tűzni, itt a fórumon mindenki számára látható módon írásba foglalni és hajrá. Ha valami ismét közbejön, tehát nem tudsz megjelenni a kitűzött időpontban vagy lelépsz meccs közben, akkor veszítettél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 05 szomb., 12:34 

Tetszik az egyedi várválasztásom, látom senki nem követte az én taktikámat. :)

Délután ráérek egy meccsre, MSN-en elérhető vagyok valamint gameranger-en is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 05 szomb., 15:15 

Teki1986 írta:

Semmiféle taktika nem volt, all random ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 05 szomb., 15:36 

Sziasztok,

Mint az elején leszögeztem 3 hét van a játék lejátszására. Ez a gyakorlatban azt jelenti majd, hogy a 3. hét vasárnapján lesz majd 1 időpont, ami a végső határidő. Ekkor aki nem jelenik meg Gamerangeren időben, az automatikusan veszített. Ha egyik fél sincs ott, akkor mindketten 0 pontot kapnak. Nagyon egyszerű és világos rendszer :twisted:
Tehát 3 hét után a party mindenképpen véget ér. Hogy közben mi történik a verseny szervezője nem szól bele.
De azért kérném tartsuk tiszteletben egymás idejét, hiszen egyikünk sem időmilliomos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 05 szomb., 16:11 

Dreegar írta:
Teki1986 írta:

Semmiféle taktika nem volt, all random ^^

Az is egy taktika, az ellenfél félrevezetése. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 05 szomb., 21:16 

Lejátszottuk Titivel a meccset. Fortress-Dungeon Első héten nem lett sarim bármennyire is akartam, emellett logistic nélkül nagyon lassan haladtam. Artifaktok sem támogattak engem Tazar 5-ös attackkal állt 3. héten karddal a kezében, míg Titinek +4 all relic-e és középről a kannát is eltudta hozni, innentől kezdve a varázslatokban bízhattam, de az utópia nem támogatott benne így 6-os powerrel nem sokra mentem.

Gratula Titinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]