forum top

× Versenyek

emo 22. Mugger Emlékverseny (34. HBB)

Több
2021 ápr. 04 12:34 #3926

Üdv Bátor Harcosok!

Ez egy rendhagyó verseny meghírdetés. Ugyanis a koronavírus járvany miatt a Csili Művelődési központban nem lehetett megtartani a versenyt, de egy szűk csoport részvételével (8fő) Balatongyörökön összegyűlve, a karantén szabályok betartásával megtartottuk eme nemes versengést. A végeredményt majd Norbakk kiteszi ide, amiért köszönet neki! A verseny jó hangulatú volt, mint mindig, köszönet a hely és a szállás, valamint az étkezések biztosításáért Zodmunkdnak és Norbakknak! Gratulálok a győztes Norbakknak és a 2. helyre befutó Ricsepinek, valamint minden résztvevőnek a remek versenyért!

Baráti üdv!


Vologya Mester
A Heroes Team vezetője
Utolsó szerkesztés: 2021 ápr. 04 12:35 Írta: Vologya.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2021 ápr. 12 11:58 #3931

Sziasztok!
Lezajlott (az előírásoknak megfelelően) 8 fő részvételével a 22.Heroes Mugger Emlékverseny(34.BudapestBajnokság), kivételesen nem a fővárosban, hanem Balatongyörökön.
A tornán többen is Heroes életük legjobb eredményét érték el.
Ricsepi ámokfutását csak a döntőben sikerült megállítanom, ahol megjegyzem nagyobb serege volt, nyerhetett volna, ha egy kicsit bátrabb...
Eredmények:
1.Norbakk
2.Ricsepi
3.Zodmund
4.NG
Kis-Balaton, ööö Kis-Pest Bajnok Jou
2.Dragon
3.Pumpás
4.VologyaMester
Beszámoló:
1.meccs Tazar Fortress(kék) vs Dragon(Grindan conflux) MiniNosta 3-0
A kezdőzónámban pack wyvern monarch blokkolt egy kereszteződést, így csak egy AI irányában tudtam elmenni, ahol offroad tudtam haladni. 117re vertem be a monarchokat, így megnyílt az út és sikerült még első héten elfoglalnom egy AI-t.
Második héten bementem egy olyan kincseszónába, ahol 5 tope és 5hive volt+kaptam resut és az első tope +12allt adott. Valamint voltam egy másikban is, de bugos volt a map, csak dd-vel vagy flyjal lehett volna beverni azt a falut.
Harmadik héten már kiszedtem mindent a terepemen és középen is. Majd elfoglaltam Dragon fővárát és mivel ő csak egy kincseszónában járt én pedig már az ő területén lévő kincseszónában is kutakodtam, így sok esélye nem volt.Egyedül powerban volt 20fölötti értéke és mivel nem volt mellette 70wyvern monarchja, arkangyalokkal angyalkarddal, így simán nyertem.
2.meccs kék Shaktii Dungeon vs Ricsepi Fortress Wystan Jebus 0-3
Átlagos mapom volt 1 hive, 1 minimumos cons, +dragon dwell, dungeon faluval+2manticore dwell.116on valamiért megszakadt a sim kör és újra kellett turnölnöm, ahol nem sikerült lehoznom ugyanúgy a csatát és buktam egy sárkányt.DE ezen nem múlt semmi, 123on mentem ki, mert nem volt pénzem lényeket venni.A sivatagban is dungeon vár volt az egyik, így azt hittem jó leszek. De pack fejlett behemót nagyon megtréfált ott sok morál volt itt meg sok unmorál...Így 17skorpiból nem maradt egy sok. Gondoltam majd a sivatag kárpótol, hát nem, mert nem tudtam semmit megütni.Harmadik hétre valamit javult a helyzet, +4 all pajzsom volt értékelhető, sereg akkora lett, mint második héten volt. Ricsepi kijött 141-en kétszer-háromszor akkora értékekkel és kétszer akkora sereggel úgy, hogy a 4.heti sereget ki se vettük.
Mivel ő harmadik kalapos volt, ezért egy esetleges körbeverés során Dragon és Ricsepi jutottak volna tovább a felsőágra.Így izgulnom kellett, hogy Dragon Ricsepi mirror meccsen Ricsepi elverje Dragont. Nagyon izgalmas volt az a meccs, Ricsepi kék volt és a pénzelőnyét kamatoztatta és nyert.
3.meccs mirror helyett jebusoztunk Vologyával, akinek már nem volt esélye továbbjutni, így nem vette véresen komolyan és a flux terepe sem volt jó. Ramparttal könnyen nyertem, igaz ez a map is bugos volt, mert nem volt meg a harmadik váram, mondjuk inkább 3 cons legyen mint harmadik vár:)
Elődöntő: csoport másodikként a másik csoport győztesével Zodmunddal kellett játszanom. kék Thant nekró vs Zodmund Gunnar dungeon MiniNosta(tempalte eliminálás után)
Jó mapnak nézett ki a restratok után(utólag megnézve az egész mapot, nagyon rossz kincseszónák voltak mindkét oldalon), csak Thant nem akart földet kapni soha...de mivel Zodmund bebukta magát, így nem derült ki mi lett volna. 3-0
Döntő: Jöhetett a visszavágó Ricsepi ellen, aki az elődöntőben NG-t verte meg.
Panic piros Shaktii Dungeon vs kék Ricsepi Ivor rampart. 2500+500ért enyém lett a vár+szín. Ricsepinek bent maradt egy restartja. Hosszú utam volt stables ezen segített és nagyon nem volt pénzem, első nap townhallt kellett húznom.3dik nap megláttam egy mino dwellt és a portállal együtt ráálltam a minók szaporítására. A second zónában volt 4 kripta, ami ezeken segített, egy volt 2500as a többi kisebb. Shaktii nem akart földet kapni és egy tekercs adott tp-t, így elkezdtem húzni a guildet, mert Ajiit lépett egy szintet, ami föld volt.Kapott wisdomot is később, 4es guild meteort és chaint adott. Volt +3spell mellvért és volt korona manát növelni. Ricsepi második héten átjött hozzám 11war unikornissal, amit nem tudtam volna leverni a 17egyszerű minóval, mivel itt még nem volt meg az advanced wisdom és expert földem, így elmentem xp-t vadászni. Nem értem miért, de Ricsepi nem foglalta el a nekrós váramat, ahol a guildem volt, ha elveszi, akkor nincs tp-s, mert a tekercs nem működik, ha nincs hozzá guild.
Így marad két napom erősödni, shaktii kiszedett egy3as const, igaz majdnem bebuktam magam ott teljesen, de a minók annyi luckot kaptak, hogy megúsztam a 6manás csatát.Ajiit bevert nagabankot és meglett a pénz, manaduplázás kivettem a sereget és vártam Ricsepit, aki 16 war unicornnal +2sima unikornissal, 50kentaúrral, 20pegazussal 40manaával 11,10,4,4 értékekkel jött is. Ajiit 9,8,5,6 108mana 3angyal 18mino 12szem,10 meduzas és 23trottyossal várta. Ajiit megfeleő pillanatban kapott resistet, a mino resistálta a slowt, az angyal előütötte az unikornist, miután már egy meteort belenyomtam(225ös sebzés), majd morál az angyalnak és luck a minónak és maradt 6unikornis. Így Ricsepi feladta a főcsatát.
Gratulálok Ricsepinek, mert végig nagyon jól játszott!
Végre nekem is sikerült 1v1-et nyernem.
Köszönöm mindenkinek!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2021 ápr. 12 12:00 #3932

Adatbank

Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!