forum top

× Minden, ami Heroes of Might and Magic

emo heroes 6 nem indul

Több
2021 márc. 28 09:49 #3918

Sziasztok!

Sajnos nem indul a heroes 6, csak tölt, de semmi sem történik. A játék eredeti, ubisoftos, nemrég vettük meg.
Tud valaki segíteni? Előre is köszi!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2021 márc. 28 23:25 #3919

Szia!

Én is ezzel a problémával küszködök. Találtam pár megoldást, hátha neked beválik valamelyik.

Az egyik:

Menj a Dokumentumok > Might & Magic Heroes VI mappa > keresd meg azt a mappát ami a neved vagy a felhasználó neved a gépen (pl.: user vagy istván) > nyisd meg a "Profile Data" -t notepaddal vagy jegyzettömbbel.
Ott keresd ki ezt a sort: <gfx_Fullscreen2>Fullscreen</gfx_Fullscreen2> és írd át erre: <gfx_Fullscreen2>Windowed</gfx_Fullscreen2>

A másik megoldás, ha az első nem válik be:

a játék mappájában (pl.: d - programfiles - ubisoft game launcher - games - might and magic heroes vi) megkeresed a játék exe file-át (game és a might and magic heroes vi), jobb kattintás - tulajdonságok - kompatibilitás és bepipálod a "program futtatása rendszergazdaként" és a "teljes képernyős optimalizálás letiltását" valamint a kompatibilitási üzemmódnál átállítod win7-re vagy 8-ra. Próbáld ki mind a kettőt és amelyikkel beválik. Ubi forumain a kommentelők elmondása szerint volt akinek a win7-es, másnak a win 8-as megoldás vált be.

Fontos megjegyeznem, hogy nekem a fentiek közül egy sem működött, de neked hátha fog, mert mint említettem fentebb, sokaknak beváltak ezek a módszerek.

Szerk.: Megtaláltam félig a megoldást. Azért félig, mert nem tudom pontosan melyik file okozza a hibát. A lényeg, hogy ha a fekete képernyő fogad a játék indítása után, a fentebb leírtakat hajtsd végre. A fekete képernyőre az első opció megoldás kell legyen.
A másik hiba ami nálam előfordult, hogy ha elindítod a játékot, de az a drága jó ubisoft connect-es végtelen töltős ablak fogad téged a megoldás amit egyenlőre találtam, hogy törlöd az ubisoft connectet (a játékot nem muszáj, felkínálja lehetőségként az ubi törlésekor, de ne pipáld ki), majd újra telepíted. Nekem ez megoldotta a problémát és a játék hibátlanul fut.

Szerk2.: A játékot nyugodtan átállíthatod teljes képernyősre ablakos üzemmódból miután sikerült elindítanod, csak ne felejtsd el következő indításkor újra átírni a profile data-ban fullscreen-ről -> windowed-re.

Utolsó szerkesztés: 2021 márc. 29 00:42 Írta: zerw.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szaboist1

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2021 márc. 30 15:22 #3922

Szia!

Nagyon köszönöm, 1k köszi és hála :D!!! Ubisoft connect-et letöröltem, újra raktam és jó!! Szuper vagy!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2021 ápr. 01 16:42 #3923

Szia!

Annyi a baj, hogy minden gép újraindításkor üjra kell a ubisoftot telepíteni... De nem gáz..:D Így is elindul és jó! ;)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2022 márc. 14 08:42 #3991

Ki kell csak kapcsolni a teljes képernyős optimalizációt az indító exe fájlban ki kell tickelni pipát kivenni ennyi s utána jó lesz. Ez azóta van sajnos amióta a Win 10 egyik frissítése kijött... s a régi gamek egy részét szívatta....

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!