Végre fent bírtam maradni hogy netezzek egy kicsit tehát most részletesen írok mindent.
A tábor jó volt szerintem ez nem újdonság (nektek)
A hely szép és jó de az éttermet nem szívesen látogatnám többször elég volt egyszer.
Legközelebb több innivalót viszek mert kevésnek bizonyult amit vittem.
És akkor most jöjjön a verseny. Nagyon sokat tanultam tőletek mindenkitől és legközelebb ezt fel is használom ellenetek.
Nagyon szoros volt a mezőny gondolok itt a körbe verésekre és egyéb meglepő dolgokra. Én is megverhettem volna a BAJNOK-ot de elszúrtam így ő nyert. Ilyen remélem legközelebb nem lesz.
A 2vs2-nek a párok kisorsolása jó csak bár így is kialakultak érdekes párok és a fordulók is jól szervezettek. Gondolok itt a vigaszág aranyág stb. Itt fontos a szerencse is hogy ki milyen párt kap. Szerintem én adlerrel nem voltunk álompár.
1vs1-ben pedig a svájci rendszer katasztrófa volt. A Heroes verseny szerncsén alapszik nagy százalékban (gondolok itt dupla vár, utópia, relic a vizen stb.) de ezzel a rendszerrel sikerült megnövelni ezt a számot. Példa erre Kady és én azonos pontszámmal álltunk de mivel az elsőkkel játszott és meg utolsókkal így a 9. helyért játszhattam ő meg a 5. helyért. A vitáról meg ne is beszéljek.
Úgy gondolom hogy a mindenki mindenki ellen elv jó vagy esetleg a csoportokba osztás is jó megoldást jelent mivel nincs nagy szakadék az emberek között.
A tábori támadásban összállíthattam volna jobb csapatot is csak tapasztalat nélkül nehéz. Majd legközelebb jobb lesz.
A Grand Slam ami a végn csak fun game lett. Szerintem elég jól meg lehetne csinálni és a szabályokat is ki lehetne dolgozni utána pedig a leg szerencsésebbb embernek járó serleget ki is érdemelhetné.
A Battle Arena-ból nem lett semmi de nem is bánom mert szerintem hülyeség volt.
Karesz: Global Operation CD-Key kellene azt mondtad majd megkeresed a Net-en.
Boti: A klánnak a honlapját leírnád. megnéztelek titeket az orosz honlapon hát nem valami fényes mutatók
Egyenlőre ennyi hamarosan megint megyek el nyaralni a Balcsira azért írtam ennyit. A kezem is fáj álmos is vagyok. Legyetek jók!