Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 261 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 15 vas., 22:43 

Ha meg igazán sz*rban vagy, akkor is még ott a mágia! Egy Berserk, vagy Blind akár csodát is tehet... :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 15 vas., 23:25 

Na helo! Nekem nagyon tetszik a fortress meg a Tower
Nagyon hangulatos lenne,ha a jönnek a skillek esélyük is lenne a többi várnak Castle (főként ezzel,mert most ezt sikerült túl erőssé tenni) és a tówerrel szemben( ugye senki nem gondolja hogy a hidrának van eséllye a titánnal szemben-szerintem hülyeség volt a főembereket ilyen erősre megcsinálni ,nem mintha néha nem jönne jól ,de nem ártana ,ha szinte nem csak rajtuk múlna a győzelem mint eddig.)Ezzel kapcsolatban szerintem túl sok képességet, skilt szerezhetnek a hősük pl a későbbiekben a varázslós hősök se érnek túl sokat. Még rengeteg mindenről írnék szivesen ami bosszant,de már unom az írást amúgy is tudjátok miről beszélek.Csak fel akartam eleveníteni a régi fájó sebeket, amit a 3DO vagy mi még nem orvosolt,csak tetézett a heroes4-el. :evil:
Lehet, hogy ezt nem ide kellett volna írnom,de itt is elolvashatjátok.Jó heroes 3azást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 16 hétf., 9:28 

Eszembe jutott, hogy a hidrának legalább ötven hp val kevesebje van a kelleténél, az ördögnél valamennyivel keveseb hiányzik,a sárkányok is túl gyengék ezt úgy értettem hogy az angyal a főnix (gyorsaságuk miatt túl erős) a titántól meg a képessége miatt gyengébbek valamivel(attól eltekinte, hogy rá lehet nyomni a clont).A főemberek akkor is túl erősek.És mindég elfelejtema necrot,talán mert túl gyengének gondolom.Talán mert a szellemsárkánytól hiányzik legjobban 100hp és nagyon lassú.A h2 is gondok voltak-vannak ezzel kapcsolatban a, paladintól és a tűzmadártól is hiányoltam 100 hp ét, de a paladintól többet.....Nagyon sok mindent nem érzek megfelelőnek.....De a h2 lényegtelen-nagyon el lett méretezve inkább a h3 ban kéne valami javítással orvosolni (szerintem).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 16 hétf., 9:54 

Ne vegyétek sértésnek, de Predator hozzászólásával kell egyettértenem. Hiába van ott a fortress-nek a Mighty Gorgon, ha jószerével az az egyettlen ütőkártyája, miközben a Tower részéről szinte csak ászok sorakoznak fel(jó tudom elfogul vagyok) :) :) ... Lehet ezen vitatkozni, de tényeleg, ne mérjük már a Chaos Hidra-t a Titan-hoz vagy épp a Wyvern-t a Nagahoz, a mágiatámogatás meg bizony a Tower fel billenti a mérleg nyelvét erősen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 16 hétf., 10:09 

gezsa írta:
Ne vegyétek sértésnek, de Predator hozzászólásával kell egyettértenem. Hiába van ott a fortress-nek a Mighty Gorgon, ha jószerével az az egyettlen ütőkártyája, miközben a Tower részéről szinte csak ászok sorakoznak fel(jó tudom elfogul vagyok) :) :) ... Lehet ezen vitatkozni, de tényeleg, ne mérjük már a Chaos Hidra-t a Titan-hoz vagy épp a Wyvern-t a Nagahoz, a mágiatámogatás meg bizony a Tower fel billenti a mérleg nyelvét erősen.

Igen, mindez igaz. A Titán, a naga, a genie, az archmagi meg a többi is erős, nagyon erős egységek. Viszont iszonyatosan drágák is!!! A Titán az 5000 aranyával, meg a NagaQ az ő 1600-ával eléggé húzós. Nagyon nehéz kivenni az egységeket a várból. És nem csak gyengén felszerelt mapokon! Nyersanyaggal és arannyal jól ellátott pályákon is okozhat gondot az az iszonyatos költség. A Fortress viszont az egyik legolcsóbb vár. A Mágiáról meg annyit, hogy gyorsan el kell vele foglalni 1-2 tower várat, máris kiegyenlítődik ez a különbség :) Félreértés ne essék én szeretem a towert is, de ne nézzük le annyira a fortresst. Azért ha a chaos hidrát valaki ügyesen használja komoly fejtöréseket okozhat, a Mighty Gorgonról nem is beszélve. :lol:
Ja és a Hidrával nem a titánt kell támadni, a wyvernel meg nem a nagát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 16 hétf., 10:51 

Az olcsóságról csak annyit, hogy Mighty Gorgon-t majdnem olyan "könnyű" kifejleszteni, mint a Titánt. 8) 8) 8) ... Azt meg, hogy kit kivel támadsz az nem csak egyedül rajtad múlik ugyebár, multiban álltalában azt akit tudsz, de leginkább azt akit hagynak, okos ellenfél nem fogja otthagyni a Titan-t védtelenül :D Inkább beáldozza a Master Gremlinek-et.
Visszakanyarodva a drágasághoz, nekem legrosszabb esetben meg szokott lenni a második hét végére az összes lénylakás, de nem ritka a Giant megszerzése már a hetedik napon. Kifejlesztés tényleg nem olcsó, de az alpok megvannak elég könnyen, onnantól meg már csak némi türelem kérdése, aki ismeri a H3-at az tudja hogy egy idő után úgyis dől a lé, akkor meg már mind1 az ár, volt olyan, hogy az eredetileg pénztermelés céljából elfoglalt Castle várat felgyúrtam Arkangyalig és símán kivásároltam őket is, szóval no comment :lol: :lol: :lol:
Hősök? Hát itt patthelyzet van, meg ugye multiban alapból kidől a két legjobb hőse a Tower-nak, de még mindíg marad neki inteligence meg armourer speckós, de ugye ilyen a másik oldalon is van.
Utóirat: NEM becsülöm le a Fortress-t, csak épp nem a legerősebb. Szóljatok, ha valótlant írtam volna :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 16 hétf., 11:14 

gezsa írta:
Az olcsóságról csak annyit, hogy Mighty Gorgon-t majdnem olyan "könnyű" kifejleszteni, mint a Titánt. 8) 8)

Ez azért nagyon erős túlzás :)

gezsa írta:
Utóirat: NEM becsülöm le a Fortress-t, csak épp nem a legerősebb. Szóljatok, ha valótlant írtam volna :wink:

Senki nem mondta, hogy a legerősebb. Ezt soha senki nem is mondta. Csak mi, akik kedveljük a fortresst nem szívleljük az olyan megjegyzéseket, hogy pl. "azért nem szeretem a fortresst mert sz ar"
Mindent összevetve valóban nem erős annyira, de attól még jó!
A tower az egyik legerősebb vár és megfelelően ellátott multi pályán az egymás elleni versengésbe is brutál. Multiplayerben valóban nem a legjobb a fortress, de megfelelő skillekkel egy kis fifikával aki ügyes még nyerhet is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 16 hétf., 12:25 
Heroes Team
Heroes Team

Pisti majdnem mindent leírt amit én írtam volna.
Annyit tennék hozzá hogy ha sok a nyersanyag természetesen
a Tower-el szemben esélytelen a Fortress, de ha kevés
akkor fordítva:
a mágia meg a jó lények - túlzás nélkül - semmit nem érnek a jóval
nagyobb sereg ellen ( - mert drága a Tower, ezért lassú - kifejleszteni.)
Gezsa: max. a Giant kifejlesztését lehet hasonlítani a Gorgon-éhoz,
a Mighty-t a Titánhoz már csacskaság.

Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 26 csüt., 10:57 

Mindig is utáltam, hogy egy két várnak csak nyersanyag hiány esetén vannak elfogadható esélyei(pontosaban azt, hogy annak akkora jelentősége van,pl: miért nem lehetett a h2 kiegyensúlyozottabb).Végülis ez a heroes jelenleg-kicsit elüt a játék hangulatától, hogy valami olcsó és ****(de az elején jó), vagy drága+kincs és verhetetlen.Remélem az 5-ben nem így lesz-nem lesz a nyersanyag ennyire rosszul megoldva.Na legalább a h3 ban minden főegység nem csak pénzbe került.De a siloba bele piszkáltak.Kicsit nehéz összekapni a gondolataimat, mert rengeteg van.Néha nem is bánom, hogy nincs akkora egyensúly, csak azt mondom a váraknak a harcmezőn kell különbözniuk,meg a várban(más épületek), a játéktudásnak kell döntőnek lennie.Minden várnak meg kéne adnia minden pályán a nyerési esélyt(egyenlő körül).(ha a titánt taktikával vagy akárhogy elbújtattad, hogy tudjon lőni, akkor álltalában a többi vár esélytelen)(leginkább viszont az dönt, hogy kikezdheti a csatát, vagy kinek van előbb dimenzó dor-ezt nemkéne,hogy egy nap agynél többször lehessen használni).Az armageddons bladét nem is szeretem...pl a confluxt verhetetlené teszi az artifakt vásár és az újáéledés(+clon).Totál felbontja az egyensúlyt. A castle az egységek terén a legjobb(18-as sebesség+morál akár 3is), a tower-háát csak a seb kevés,necro(nem felejtettem el :) kicsit gyenge önmagába,dungeonnak is van vásárlós részlege, a fortressnak jók a hősei,rampart valahol a középmezőnyben-igazán soha nem értettem a várat, teljes diszharmónia-pl sacrifikátét nem lehet a sárkányra nyomni, alapból sincs a várnál,infernó-a tökéletes vár, minden várnak szinte ilyennek kéne lennie, ha vásárólni is lehetne benne, csak ezzel lennék, meg persze tazarral-fortress. A legnyagyobb hiba a szinte korlátlan skill lehetőség(csak ez ne lenne és minden oké) és hogy túl sok képzetséget lehet szerezni, elég lenne 3 esetleg 4.Ja zárásképp, ha kevés a kincs tápos-pénzes váraknál legyünk varázslós hőssel, ha a lerohanás fenyeget(majd te fogsz azzal...-pl nagyon jó erre a towernél az armoros hős).Kiváncsian várom a hozzá szólásokat.Szerintem akkor is a castle a legerősebb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 26 csüt., 11:21 

Ezek mellett is bármelyik várral szivesen játszom.Normális esetben mindegyik várnak vannak esélyei(pl morál szerencse).Csak a 10 es szkillektől felfele elmosódik.Na előbb a barbárokat hagytam ki-a behemót ugye kicsit erős közelharcban.Elmesélem egyik kedvenc történetemet, csak hogy érezzétek a skilleket.Van egy pálya ahol brutális mennyiségű egységgel kezdesz(és szerezhetsz) és a lényeg:Az 50 es dwf és attak, amit szintén boxokból megszerezhetsz.EGY lizárdenemet kb 10000 arkangyal nem ütötte le, de ők le lettek :shock: . most sem tudom hogy bug volt-e. :arrow: autosave,de már a gép összevonta az angyalait és leütötte és a vesztesége-ha jól emlékszem csak párszáz arkangyal volt(több egyes lizárden volt---fortressel voltam :twisted: .Amásik történet, mikor már tök nyerve álltam,de egy kis csapatomat megtámadta egy kb:10x20 (de lényegtelen) szor nagyobb csapat.A csatát töbször is elvesztettem :wink: Aztán kipróbáltam azt a zöld 2 hexszes izét(a leirás szerint rajta nem lehet át lőni--vagy mégis?, átmenni és ütni-ez biztos így van-ezt a varázslatot most tudtam először használni-azóta nem)a lényeg : az ílyászat leszedtem nagy áldozatok árán és az enyémet-amit kb játék eleje óta gyűjtögettem betetten nögé(elé varázsoltam)és onnan a szép skillemmel pillanatok alatt ledaráltam az ellenfelet (azt nem tudom, hogy volt e tárgy semlegesítője vagy hogy az hatott volna e rá(ha tudjátok akkor közöljétek), de nagyon bejött és jelentősen felgyorsította a győzelmem az xl-es pályán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 26 csüt., 12:04 

A forrest jo de sok jobb van nala

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 29 vas., 12:34 

Phoenix írta:
DonJanvari írta:
manticore írta:
Phoenix írta:
Hát igen a várban nekem csak 3 lény tetszik.
A Mighty Gorgog a Monarch Wyvern és a Hydra.
Ez a 3 lény a leg ütősebb ebben a várban,a többi pedig elmehet a fenébe.

Na neee! A Dragon Fly gyorsasága, dispell-je és savja?
A Baziliszkusz erőssége és kővé dermesztése?
Ezek mind semmik? Ugyan, kérem... :-)

Manticore

Könyörgöm, hiába van a dragonflynak dispellje és a többi, ha egy szellő is elfújja.

Ez a bajom nekem is a Dragon Fly-al.

Minden várat szertek mert nem azon hanem a hősökön a varázslatokon múlik! :lol: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 29 vas., 12:37 

Ha tudtok honlapot írjatok! :mrgreen: :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 29 vas., 20:48 

Hülyeség!! A vár valóban csak a hős után jön, meg a map egyéb adventure részletei is segítenek a hősnek, de a vár is fontos!!!

Egy dolog tetszik ebben a várban: Hamar felfejleszthető a 7. szintű devilling. Meg a bikát!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 szept. 07 kedd, 11:57 

Szerintem azért király a fortress, mert random mapon nagyon sok dragonfly hive-ot rak le a gép, ezért nekem általában a 3. héten van 20-30 wyvernem ami már egy jó tárgyalási alap :twisted: . Egyébként a lények spec. tulajdonságai itt a legjobbak szerintem, pl. a wyvern m. mérge 7. szintű lények ellen ideális. Jó poén WOG-ban magic plainen harcolni fortressel :D , csak a dispell saját lényekre is hat. Meg kár, hogy a fire shieldet nem szedi le S. főnixről meg ifritről se.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 szept. 13 hétf., 21:29 

üĐv All!
Csak nemrégen fedeztem fel eme honlapot és értékeit...egy ideig csak olvasgattam és nézelődtem az oldalon, aztán ma regeltem a Fórumban is...
Beléptem...és hát nem kiszúrtam ezt a témát? Hát de:D
Sztem semmi ok nincs arra h akik a Sötétség oldalán állnak ne szeressék a Fortress-t! Nekem az egyik kedvencem ( a Dungeon mellett )...
Már maga a vár kinézete is megfogott, az a mocsaras nagyjából a Természethez kötődő kinézet.....aztán a lények is mind 1 szálig mind külsőleg mind tulajdonságaik alapján elnyeték tetszésemet.....Ha tehetem Fortressel és Dungeonnal játszom....tehát:
Fortress rulezzzzz!!! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 szept. 14 kedd, 9:57 

A Fortress a leszebb vár és zenében is max az infernó jobb (bár ez ízlés dolga), ezt nem vitatom el tőle.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 szept. 14 kedd, 17:17 
Heroes Team
Heroes Team

gezsa írta:
A Fortress a leszebb vár és zenében is max az infernó jobb (bár ez ízlés dolga), ezt nem vitatom el tőle.

Szívemből szóltál Gezsa. 8) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 szept. 15 szer., 10:18 

manticore írta:
gezsa írta:

Szívemből szóltál Gezsa. 8) :)

Uff! Sápadtarcú testvéreim jól szóltak!

Nem csak a zene, nem csak a belső kép, a lények közül is a legszebbek a fortress-ben találhatók. Pölö: Lizard Warrior, Dragon Fly, Greater Basilisk, Wyvern Monarch, Chaos Hydra.

No meg a játszhatóságot sem sorolnám az uccsó helyre, a magas taktikai igényessége miatt!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 szept. 15 szer., 11:17 

Hamár küllem szerint kezdjük el osztályozni a lényeket akkor:

1 szint: Kentaur Capitan
2 szint: Battle Dwarf
3 szint: Garand Elf
4 szint: Archmagi
5 szint: Thunderbird
6 szint: Naga Queen
7 szint: Káosz Hidra

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 261 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]