Vologya mester, kedves Heroes Team!
Lenne egy apró javaslatom:
Gondolom a Blackhole-os srácok folyamatosan gyűjtik a hibákat, bugokat, rendszer-gondokat, ötleteket a következő patch-hez.
Mi lenne, ha esetleg csinálnátok ennek egy külön Fórum-könyvtárat? Akkor nem veszne el a sok egyéb vélemény, megjegyzés, ingyom-bingyom között nekik a lényeg és többen - gondolom - szorgalmasan írnánk oda a tapasztalatainkat értelmesen, normálisan és célratörően megfogalmazva, hogy könnyű legyen javítást, változtatást eszközölni!
Grimmjow89 írta:
Hali
Bocs ha előttem már írták, de
Offline módban 3 hibát találtam eddig:
- A luck egyik frakciónál se működik, hiába adja be ütés előtt, nem ad bónusz sebzést
- A Haven Naplovas egységének a roham képessége nem működik nem ad semmilyen bónuszt.
- A Necropolis Csontváz egysége is beadja a fejlettebb Csontváz dárdás Webbing Spears nevű képességét
És persze ha SLI re van állítva a videó a gépen akkor szaggat a játék még a legalacsonyabb beállítások mellett is míg, ha kikapcsolom akkor akadás nélkül megy medium on.
1.1.1 es verzió van fent
A hibák lehet hogy előfordulnak online is, de úgy még nem próbáltam.
Grimmjow89 bejegyzése jutatta eszembe, hogy a szerencsével valóban nagy gondok vannak a játékban, azt én sem nevezném valahogy szerencsének, hogy ha az egység alapból tud minimum mondjuk 48-at sebezni, hogy luckkal is beadja a 48 sebzést... vagy ennél kevesebbet.
A nekrós csontvázakkal kapcsolatban meg... Valaki a Blackhole-osok közül nézze már meg legyen olyan kedves a
csonti által sebzett egység adatlapját, mert ott a webbing spears pont nem negatívként tünteti fel a lassítást, hanem pozitív előjellel. - Ettől függetlenül a lassítása működik, csak a kiírás rossz.
Meg a Sanctuary kampány második pályáján Irinával volt egy meglepő élményem... Betöltöttem a pályát, mondom csak úgy brahiból elkalandozok egy picit, hogy elsőre egyáltalán lássam, mire is számítsak. Jobba a szárazföldön kéne lenne egy kis várnak, nah ez a vár a körülnézéskor csak egy kis kőkocka volt... Mondom jó, majd meglássuk, mit hoz élesben a helyzet: ma elkezdtem rendesen tolni a pályát és mit látnak szemeim: a kőkocka helyén ott a vár... lol...

- Szóval azért tényleg vannak fura dolgok még a játékban, de majd szépen kigyűjtjük őket, a srácok meg reméljük kijavítják!
Üdv Erik