Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 1:28 

Rasnoras192 írta:
Üdv mindenki!Ma vettem meg a Heroes VI-ot. Felraktam,pach-eket letöltöttem , és bármit csinálok elindítás után egyfolytában csak csatlakozik a confluxhoz órákon keresztül vártam ,fórumokat bújtam de megoldást nem találtam sehol.Csatlakozás a Confluxhoz üzenet látható folyamatosan. Eléggé lelombozó, hogy megveszem a game-et 10khuf-ért és még játszani sem lehet vele normálisan.Offline meg egy csomó dolog és újítás kiesik, nagy Heroes fun vagyok és mióta az első része kijött tolom, de ez most felkavart :x
Utolsó reményem ti vagytok hátha tudtok rá megoldást ami nekem elkerülte a figyelmem. Hivatalos fórumokon is említik a problémát de megoldást sehol nem találtam. Előre is köszönöm a segítségeteket!

Üdv: Rasmoras

Egy gyenge tipp, de hátha: tűzfalon való engedélyeztetése nem kavar be esetleg?

Fejtörés

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 1:38 

Azért köszi de nem. Az első dolog volt amit kipróbáltam a sok közül. Portokkal is próbálkoztam.Mindenféle kompatibilis beállításokkal + rendszergazda ként való indítást is de semmi.
Csak nálam merül fel ez a probléma magyar országon ?külföldön elég sok helyen jelen van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 8:49 

Rasnoras192 írta:
Előre is köszönöm a segítségeteket!
A Telekomnál vagy előfizetve az internetre? Ha igen, akkor a szolgáltatónál van tiltva a Conflux kommunikációjának a portja. Egy másik fórumon is ez volt a probléma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 9:03 
Heroes Team

FD "kolléga" két hsz-e törölve. Ok: Lásd fórum etikett.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 10:14 

Köszi V-kony de t-home-om van és át vittem haverhoz is egész gépemet neki invitel-je van és ott sem volt jó.Esetleg ha tudnál linket adni arról a fórumról, hogy elolvashassam hátha.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 10:41 

Az életelszívás ( vagy hogy is hívják ) érdekesen működik. Ugye eddig úgy volt hogy csak közelharcnál, de most néha távharcnál is működött. Vagy ha most táv.-nál is működik, akkor nem mindig.
Megelőző megjegyzésként CE 1.1.1 :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 10:45 

ShurTugal írta:
Vagy ha most táv.-nál is működik, akkor nem mindig.
A sebzés valahány%át adja vissza, így nem mindig gyógyít, vagy ha nem sérültél eddig, akkor sem gyógyít.

Nekromantáknál nekem csak 1 bánatom van, mégpedig, hogy a csata után nem éleszti fel automatikusan a csapat egy részét a hős. Nagyon kedveltem ezt az 5. részben. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 11:56 

Mugger emlék hét (Nekro/1):

Kép

Direkt link a képhez

Szerkesztette: Trunks

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 12:01 

Rasnoras192 írta:
Köszi V-kony de t-home-om van és át vittem haverhoz is egész gépemet neki invitel-je van és ott sem volt jó.Esetleg ha tudnál linket adni arról a fórumról, hogy elolvashassam hátha.

Neadjisten fent volt előtte a h6 beta a gépeden ?
Mert ha igen és fent van még mindig , akkor azért nem megy.

Szóval unistall h6. Uninstall h6 beta. Install h6 ... és voila ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 13:41 

Ez jó, hogy megemlékeznek Muggerről.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 13:44 

Van pár érdekes hét. Itt van ugye Mugger emlékhét, Vologya mester hete, A Tábor hete és a Fekete lyuk és a Hétbetű hete :wink: .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 14:19 

Rasnoras192 írta:
Üdv mindenki!Ma vettem meg a Heroes VI-ot. Felraktam,pach-eket letöltöttem , és bármit csinálok elindítás után egyfolytában csak csatlakozik a confluxhoz órákon keresztül vártam ,fórumokat bújtam de megoldást nem találtam sehol.Csatlakozás a Confluxhoz üzenet látható folyamatosan. Eléggé lelombozó, hogy megveszem a game-et 10khuf-ért és még játszani sem lehet vele normálisan.Offline meg egy csomó dolog és újítás kiesik, nagy Heroes fun vagyok és mióta az első része kijött tolom, de ez most felkavart :x
Utolsó reményem ti vagytok hátha tudtok rá megoldást ami nekem elkerülte a figyelmem. Hivatalos fórumokon is említik a problémát de megoldást sehol nem találtam. Előre is köszönöm a segítségeteket!

Üdv: Rasmoras

Nekem anno azért nem indult, mert a béta "ubigémlancser"-t nem szerette; ne csak a bétá-t, az esetleges régebbi Ubisoft Game Launcher-t is töröld le.

@V-kony: A Necro frakcióképessége a 3. szinten működik, csak a másodikon nem... Sajátságos taktikázásra ad lehetőséget :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 14:46 

V-kony írta:
Nekromantáknál nekem csak 1 bánatom van, mégpedig, hogy a csata után nem éleszti fel automatikusan a csapat egy részét a hős. Nagyon kedveltem ezt az 5. részben. :(

Az is táp, hogy csata közben éleszted vissza az elhullot egységeket, DE :D
van spec épület, amit ha felhúzol, akkor a csatában elhullott ellenséges egységekből saját egységet csinálhatsz (persze nem ingyen / többe kerülnek, mint alapból), és ezt pár napon belül lehet csak megtenni, utána már nem alkalmasak a felélesztéshez. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 16:42 

Üdv mindenkinek! Nekro pálya első részén lehet szerezni küldetés gyanánt dinasztia fegyvert ( Arachne fegyvert). A megszerzés után eltűnik és nincs a dinasztia fegyvertárban. Azért mert küldi volt, vagy mert bugos?

További jó játékot mindenkinek!

UI: Nekem nagyon bejön az újítássokkal együtt. :):D Így tovább fejlesztők. Érdemes volt megvenni a gyűjtői változatot. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 17:10 

Véraláfutás írta:
van spec épület
Tudom, ez is jó, de jobban kedveltem az INGYEN feltámasztást csata után :D
Csak az a gond, hogy megszoktam már ezt a nekróknál és most a kastélyosoknál ilyen nincs és nehéz volt megszokni, hogy az elhullottakat nem lehet újra betenni a csapatomban.
Viszont ez a Kastély faji képesség semmit nem ér :( Sokkal jobb, a nekróké. Ezt maximum a griffek támadásánál lehet használni, hogy a légből támadáskor ne sebződjek :D

papirus: Ott van, csak a fizikai fegyvereknél. Anasztázia nem tudja használni, szürke lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 17:33 

V-kony írta:
Véraláfutás írta:
van spec épület
Tudom, ez is jó, de jobban kedveltem az INGYEN feltámasztást csata után :D
Csak az a gond, hogy megszoktam már ezt a nekróknál és most a kastélyosoknál ilyen nincs és nehéz volt megszokni, hogy az elhullottakat nem lehet újra betenni a csapatomban.
Viszont ez a Kastély faji képesség semmit nem ér :( Sokkal jobb, a nekróké. Ezt maximum a griffek támadásánál lehet használni, hogy a légből támadáskor ne sebződjek :D

papirus: Ott van, csak a fizikai fegyvereknél. Anasztázia nem tudja használni, szürke lesz.

Üdv. minden Heroes rajondónak! :)

V-kony. Köszönöm az infót. :) Én a játék során egy másik hőssel vívtam meg azt a csatát ami a dinasztia fegyvert adta. Meg csináltam az a csatát Anasztáziával is és így megkaptam. :) Ezek szerint nem mindegy hogy melyik hőssel veszem fel a fegyvert. Ha ez nem bug akkor mindenki figyeljen erre.

Ja és lenne még egy kérdésem a dinasztia fegyverekkel kapcsolatban. Akkor kap XP (TP), ha hordja a hős vagy a csaták alkalmával használni kell?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 18:41 

V-kony írta:

Azért attól jóval több helyen lehet használni :) És 4. fokozaton az sem mellékes hogy feléleszt x egységet + 1 körig nem tudnak ütni ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 20:09 

Magix írta:
Azért attól jóval több helyen lehet használni :) És 4. fokozaton az sem mellékes hogy feléleszt x egységet + 1 körig nem tudnak ütni ...
4. szintig még nem jutottam el vele, még csak most fejeztem be a 2. pályát a kastély kampányban, azaz a 3. szintjén tartok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 21:44 

Véraláfutás írta:
V-kony írta:

Az is táp, hogy csata közben éleszted vissza az elhullot egységeket, DE :D
van spec épület, amit ha felhúzol, akkor a csatában elhullott ellenséges egységekből saját egységet csinálhatsz (persze nem ingyen / többe kerülnek, mint alapból), és ezt pár napon belül lehet csak megtenni, utána már nem alkalmasak a felélesztéshez. 8)

Nem. A saját elhullott egységeidet tudod újra feltámasztani a várban, nem az ellenségét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 22:19 

Üdv mindenkinek!

Lehet, hogy találtam bugot a játékban. Se a Anasztázia hőhőssel se a szellem lényekkel nem tudom megtámadni az árnyelementált. Van valamilyen képessége az árnyelementálnak, ami miatt nem támadható?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]