Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 18:41 

Smithchrstn írta:
@Vékony: Az addig oké. De egyszer sem támasztok fel senkit, s ahogy eléri a 2-es fokozatot, szürke és kuka... Mármint nem lehet használni; csak töltődik, és annyi...
Akkor ez nem egy általánosan elterjedt, mert én mindig tudtam használni, sosem találkoztam ilyennel, pedig felment 4x-esre is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 18:44 

V-kony írta:
Smithchrstn írta:
@Vékony: Az addig oké. De egyszer sem támasztok fel senkit, s ahogy eléri a 2-es fokozatot, szürke és kuka... Mármint nem lehet használni; csak töltődik, és annyi...
Akkor ez nem egy általánosan elterjedt, mert én mindig tudtam használni, sosem találkoztam ilyennel, pedig felment 4x-esre is.

Én a kampányt csinálom - nem lehet, hogy ott van valamiért ideig-óráig visszafogva? Mert azért az több, mint szánalmas, hogy a Necro pont a Necromata képességét nem tudja használni :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 18:47 

Smithchrstn írta:
Én a kampányt csinálom - nem lehet, hogy ott van valamiért ideig-óráig visszafogva?
Szerintem nem, mert ha megkaptad, akkor használhatod. Sokat töltöttél már a pályán? Ha nem, akkor érdemes lenne szerintem újraindítani a pályát és megnézni, hogy akkor is ez van-e.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 19:13 

V-kony írta:
Smithchrstn írta:
Én a kampányt csinálom - nem lehet, hogy ott van valamiért ideig-óráig visszafogva?
Szerintem nem, mert ha megkaptad, akkor használhatod. Sokat töltöttél már a pályán? Ha nem, akkor érdemes lenne szerintem újraindítani a pályát és megnézni, hogy akkor is ez van-e.

Az első pálya végén vettem észre, s a másodikon is folytatódott... kilog-oltam, meg minden... most sírok... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 19:16 

Smithchrstn írta:
Az első pálya végén vettem észre, s a másodikon is folytatódott... kilog-oltam, meg minden... most sírok... :(
B*sszus, ez szívás. :(
Talán a 3. szintje ezt megoldja, ha nem, akkor szerintem kezd újra a kampányt, vagy hátha tud valami mást mondani erre, nekem nincs más tippem. :( :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 19:34 

Én egy Achievmenttel kapcsolatban írok. Mégpedig a vár és erődelfoglalóssal kapcsolatban. A leírásában azt írják, hogy az újra elfoglalás nem számít, valóságban meg igenis számít, így sikerült már a második gyakorlópályán megszerezni ezt az acsit. Ugyanis volt egy erőd amit két-három naponta cserélgettem a géppel. :)

Megvan az eddigi legkomolyabb arti: Őrzök mellvértje: az első három támadás nem okoz sebzést. Ez akár egy csatát is el tud dönteni :)

Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 19:47 
Heroes Team

petrus írta:
Hi evribadi,

Eddig nagyon elvezem a kampanyt, a daralos csatak miatt, quick combat opcio ujrajatszas lehetosegevel sokat segit, jobb is, porgosebb is. A csatakban meg eszmeletlen jol lehet taktikazni, sokkal osszetettebb mint eddig barmelyik resz, imadom:) Nimbus haver hanyadik dynasty level vagy?:P En 39. de eddig meg sem neztem , hogy mikre kell gyurni lol

Udv,

Petrus

Hali Petrus!! 8)

Pisilni fogsz a röhögéstől, és frankón lebuktattál, de még nem is telepítettem hivatalosan a H6-ot. :P Már pár hónapja tesztelgetem a cuccot, és nem akarok szerénytelen lenni, de Vologyáékkal szerintem igen sok jó tanácsot adtunk, és szerencsére sokat meg is fogadtak. :) Így aztán nem csoda, ha élvezetesnek találod a játékot... :P :P :lol:
Persze hamarosan neki kezdek én is a "hivatalos" játéknak (itt van már a CE a polcomon, plakát kirakva, stb.). ;)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 19:52 
Heroes Team

Smithchrstn írta:
V-kony írta:
Smithchrstn írta:

Üdv Bátor Harcosok!

Nem akarok senkit megbántani és vádaskodni főként nem, de az ilyen egyedi hibáknál mindig kételyek merülnek fel Bennem... :roll: Ha ezek a hibák áltlánosak lennének, akkor azt nem egy ember reklamálná... :roll: Biztos, hogy eredeti játékban jelenik meg ez a hiba??? :oops: Túl sok a rejtélyes hiba és mindig más és más... :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 20:06 

De Vologya figyelj igen a nem hivatalos verzió gáz de van aki csak azért tölti le mert lusta,és nincs kedve megvenni, de mások mint például én is azért töltöttem le mert nem telik rá de így is élvezetes persze hot seatben a kampány így elég ****

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 20:12 
Heroes Team

Helmar írta:
De Vologya figyelj igen a nem hivatalos verzió gáz de van aki csak azért tölti le mert lusta,és nincs kedve megvenni, de mások mint például én is azért töltöttem le mert nem telik rá de így is élvezetes persze hot seatben a kampány így elég ****

Üdv Bátor Harcos!

Kipróbálod, lejátszol vele pár pályát és ha tetszik MEGVESZED EREDETIBEN! (Lehet, hogy gyűjtögetni kell rá kicsit, de ennyit meg lehet tenni a Might and Magic Univerzum jövőjéért, nem?) Ezek a hibák pedig lehet, hogy szándékosak azokban a nem eredeti verziókban... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 20:17 

ja persze gyüjtögessek mi a szaros kis 70 000-es fizetésemből mert tényleg ennyi 50 000-el megy számlákra és 20 000-ből kéne megélnem 1 hónapig tehát csak legfontosabbakat vásárolhatom meg és már bocs mindenkinek de szeretem a heroest na de nem ennyire

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 20:28 
Heroes Team

Helmar: Az élet néha kemény... hidd el mindenkinek vannak problémái. Azonban nem hiszem, hogy emiatt bemész a boltba és elemeled ami éppen kell, mert éhes vagy. Megtehetnéd azt is nem? Mit gondolsz ez mennyiben más mint a boltilopás? Megmondom: SEMMIBEN sem különbözik!

Nem állítom, hogy én szent vagyok, és kellett némi idő, hogy megértsem, felfogjam, hogy ez bizony ugyanúgy más emberek MUNKÁJA és MEGÉLHETÉSE, mint pl. a kenyér a boltban...

Ma már minden amivel játszom, és amit használok jogtiszta... ha valamit nem engedhetek meg magamnak, akkor nem használom ez ilyen egyszerű... persze a torrent lehetőségeit ismerem én is, de attól, hogy tálcán kínálják az eszközt amivel lopni lehet, és egyelőre nincs komolyabb következménye, attól még nem biztos, hogy ez így rendjén van...

No és még1 dolog nagyon fontos, és ezt talán még te is elfogadod. Ahhoz, hogy bizonyos hibák feltárásában segíthessünk tudnunk kell, hogy az amivel játszol eredeti verzió-e, mivel a tört verziók olyan hibákat tartalmaznak, amikkel mi bizonyosan NEM találkozunk, így aztán erre ezen a fórumon keresni megoldás bizonnyal botorság. ;)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 20:39 

OFF
Helmar: Mióta is tudtuk, hogy jön a Heroes 6? Tavaly Július óta. Én azóta gyűjtöttem rá, havi 1 ezrest eltettem. Egyetemista vagyok, az ösztöndíjamból és diákmelóból élek, amikből lejön az albérlet meg a rezsi, kaja, innivaló, bérlet... stb.
Összesen havi kb. 5 ezrem marad meg, abból lett minden hónapban levonva 1 ezres, így a maradék 4-ből gazdálkodhattam csak havonta.
Szóval tudom milyen is az, mikor be kell osztani a dolgokat, de ami számomra fontos, arra félretettem. Nem mentem el bulizni, inni, nem cigizek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 20:58 

a lényeg az hogy azt kihagytam hogy nekem egy fiam is van egy magam nevelem és így elég nehéz eltartani őt is és magamat is

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 21:40 
Heroes Team

Eltértünk a tárgytól, talán törölnöm is kellene pár hozzászólást, de mégsem teszem. Talán mert mégis kapcsolódik kicsit a tárgyhoz, ha nem is közvetlenül...

Helmar, hidd el értjük. Remélem Te is értessz minket.

Szerintem ezt lezárhatjuk és visszatérhetünk a játékhoz.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 22:20 

V-kony írta:
Smithchrstn írta:
B*sszus, ez szívás. :(
Talán a 3. szintje ezt megoldja, ha nem, akkor szerintem kezd újra a kampányt, vagy hátha tud valami mást mondani erre, nekem nincs más tippem. :( :(

Én is erre gondoltam, tolom tovább, oszt meglátjuk :-)

Vologya írta:
Smithchrstn írta:
V-kony írta:
Smithchrstn írta:

Üdv Bátor Harcosok!

Nem akarok senkit megbántani és vádaskodni főként nem, de az ilyen egyedi hibáknál mindig kételyek merülnek fel Bennem... :roll: Ha ezek a hibák áltlánosak lennének, akkor azt nem egy ember reklamálná... :roll: Biztos, hogy eredeti játékban jelenik meg ez a hiba??? :oops: Túl sok a rejtélyes hiba és mindig más és más... :roll: Baráti üdv!

Üdv Bátor Harcos!
Ember, ha warezolt lenne, biztos nem lenne vele ennyi gond :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 22:30 
Heroes Team

Smithchrstn írta:
Üdv Bátor Harcos!

Te már csak tudod... Bizton állítom neked, hogy aki megvette máris sokkal kevesebb hibával találkozhat, mint aki lopott verziókkal játszik... és az arány csak romlani fog! ;)

Vologya pedig nem a haverod az 'isiből', tessék tisztességgel megszólítani!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 23:50 

Nimbus írta:
Smithchrstn írta:
Üdv Bátor Harcos!

Te már csak tudod... Bizton állítom neked, hogy aki megvette máris sokkal kevesebb hibával találkozhat, mint aki lopott verziókkal játszik... és az arány csak romlani fog! ;)

Vologya pedig nem a haverod az 'isiből', tessék tisztességgel megszólítani!

Kedves Nimbus!
Az alábbi sorok a primordiális filantrópia jegyében, afféle szabre születtek.
Az intelligencia rudimentalitása az empirizmus; nem feltétlenül szikonfata vagy infámis az, aki olyat tapasztal, melyet más induviduum nem. Természetesen nem kell minden gondolatnak ponderábilisnak lennie: mindenkinek joga van a negálásra és hipotetizmusra, de a tudomány mai állása szerint szimplex és posszibilitását tekintve ignoráns az, aki ismeretlenül ítél; ab esse ad posse, ahogy a művelt orosz mondja...

Ui.: Vologya urat nem állt szándékomban megsérteni, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az általa használt megszólítást alkalmaztam. Ennek ellenére meglehet, hogy valóban ismerem az "isiből", mert hát majd két évtizede tanítok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 1:12 

Amúgy nem az Individuum szóra gondoltál, Smithchrstn? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 22 szomb., 1:27 

Üdv mindenki!Ma vettem meg a Heroes VI-ot. Felraktam,pach-eket letöltöttem , és bármit csinálok elindítás után egyfolytában csak csatlakozik a confluxhoz órákon keresztül vártam ,fórumokat bújtam de megoldást nem találtam sehol.Csatlakozás a Confluxhoz üzenet látható folyamatosan. Eléggé lelombozó, hogy megveszem a game-et 10khuf-ért és még játszani sem lehet vele normálisan.Offline meg egy csomó dolog és újítás kiesik, nagy Heroes fun vagyok és mióta az első része kijött tolom, de ez most felkavart :x
Utolsó reményem ti vagytok hátha tudtok rá megoldást ami nekem elkerülte a figyelmem. Hivatalos fórumokon is említik a problémát de megoldást sehol nem találtam. Előre is köszönöm a segítségeteket!

Üdv: Rasmoras

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]