Üdv Bátor harcosok:))
nagy öröm ez nekem, hogy még mind a mai napig, egyre többen melengetik szívükben ezt a remek játékot (Heroes 3)
Megosztanám veletek az egyik kedvenc pályámat, ne hazsnáljátok az Editort, csak játszatok és olvassatok, sajnos angol,de minimális tudással könnyen érthető!
http://www.maps4heroes.com/heroes3/maps/where_the_beauty_869.zip
Elképesztően nehéz, sok sok hőssel, nagyon trükkös és nagy csatákkal, olykor kilátástalan helyzetben is lehet nyerni, sőt kell is!:)
1 pár hasznos megjegyzést azért adnék:
- legyetek gyorsak, építsetek, foglaljatok mindent, amit lehet, s mihamarabb
- szinte minden nap nézzétek a kocsmát újabb hősökért, van 1-2 nagyon durva, ami az öletekbe hullhat (szükség is van rá)
- a térkép nagyon nagyon nehéz, főleg ha sok időt vesztegettek el, mert az ellenfél elképesztő durva bónuszokat kap, minden nap!!!!
ha bárki kedvet kap hozzá s elakad, szóljon bátran!:)
101 nap alatt vittem végig, de a mostani végigjátszás során szeretném még ezt is redukálni, minden esélyem meg van hozzá!:)
Még pár nagyon nagy név, a teljesség igénye nélkül:
Alexander, the great http://www.maps4heroes.com/heroes3/maps/alexander_the_great_864.zip
wogos térkép, kell hozzá a 3,58f és lehet még 1 kiegészítés is
Venganece is mine ver2. - valami félelmetesen jó SOD-os térkép, lenyűgöző tájjal és hatalmas csatákkal
Unleashing Bloodthirsty ver2. - lásd az előző, ugyan az a szerző, adtam neki tippeket ezért lett mindkettő második verziós, így mégnagyobb kihívás:)))
Jedi story: szintén zseniális, hatalmas csatákkal, bár nem nehéz térkép, de nagyon nagy kaland:)
Time of prophecy WOG-os térkép, igazi kuriózum,csak elvetemülteknek:))
Lord of war SOD-os alapmű, ez volt az a térkép számomra, ami megmutatta mi is ez a játék valójában, nem nehéz,de nagyon élvezetes
The Uprising : véleményem szerint az egyik legjobb SOD-os térkép, gyönyörű táj, rengeteg küldetés, nagy csaták és megannyi trükk:))
The lone Knight: a fenti szerző 1 újabb remek alkotása, szintén hatalmas élmény
Azt hiszem röviden ennyi, de még nem adtam fel hogy Krityó Mesterrel összehozzuk minden idők legjobb térképét:) ha ez csak 2020 után lesz, azt se bánom!:)
Jó játékot minden hozzám hasonló rajongónak!:))