Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 11 csüt., 22:06 

Sziasztok!

A Vámpírúr küldetésnél járok, elég nehéz, főleg hogy Findan még mindig nem tudja a feltámasztás varázslatot. Csak a Fény szavát. :(

Rögtön az elején elakadtam. A végigjátszásban az van, hogy a 2. hét 1. napján támadjam meg a helyőrséget az új sereggel. Na most milyen sereggel, hiszen épphogy van valamim. Egy hét után nem lesz seregem. Vagy valamit félreértelmeztem???

A lényeg az hogy az én kis "seregemmel" nem nagyon tudok legyőzni 80 vámpírt, 650 zombit és 40 lidércet. Ahhoz csoda kéne.

Valakinek vmi tipp, hogy hogyan is kéne nekiállnom feltámasztás varázslat nélkül?

Köszike!

Ui: nem kezdeném elölről, mert ez már a 2. nekifutásom az egész kampánynak, csak azért hogy gyakorlott fénymágiám legyen :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 13 szomb., 9:14 

gayana18 írta:
Sziasztok!

A Vámpírúr küldetésnél járok, elég nehéz, főleg hogy Findan még mindig nem tudja a feltámasztás varázslatot. Csak a Fény szavát. :(

Rögtön az elején elakadtam. A végigjátszásban az van, hogy a 2. hét 1. napján támadjam meg a helyőrséget az új sereggel. Na most milyen sereggel, hiszen épphogy van valamim. Egy hét után nem lesz seregem. Vagy valamit félreértelmeztem???

A lényeg az hogy az én kis "seregemmel" nem nagyon tudok legyőzni 80 vámpírt, 650 zombit és 40 lidércet. Ahhoz csoda kéne.

Valakinek vmi tipp, hogy hogyan is kéne nekiállnom feltámasztás varázslat nélkül?

Köszike!

Ui: nem kezdeném elölről, mert ez már a 2. nekifutásom az egész kampánynak, csak azért hogy gyakorlott fénymágiám legyen :(

Szia!

Ha adhatok egy ötletet, akkor sose végigjátszás szerint játszd a játékot először; az csak egy útmutató, de nem feltétlenül kell követned. De ha már így alakult, akkor a pályához részemről csak annyit, hogy az a fontos, hogy elképesztő gyorsasággal haladj a pályán; azaz vállald be a nehezebb csatákat is, különben az ellenfél sokkal jobban megerősödik, mint amennyire gyorsan neked menne, hiszen neki sokkal több vára van. Ezért javasolták azt, hogy ha tuod, akkor már rögtön szabadulj ki a saját kis részedről, hogy tudj haladni, várat elfoglalni, mert hatalmas a pálya!

Fejtörés

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 15 hétf., 9:32 

gayana18 írta:
Sziasztok!

Köszike!

Nehéz eset, de én mindenképp úgy próbálnám, hogy igyekszem feltápolni a lényeimet tömeges fény varázslatokkal, Avengerben mindhárom lényt beteszed, a lidércek ütéseit próbáld meg apró húsfalakkal elvonni (1-1 pixi vagy hasonló) és bízol a szerencsében.
Ha gondolod, megpróbálhatsz még egy hetet várni, úgyis vissza kell menned valamikor Avengert állítani (csont sanyikra és ha 1.x verzióval játszol, akkor csontikra) és bízni abban, hogy a gép nem tudja olyan gyorsan húzni a várait, mert nincs elég nyersanyaga, bár a délkeleti sarokban lévő vár elég jól indul, az alvilágiakat általában nem húzza, a nyugatiakat meg nem tudja mindet.
Ja és első két hétben szvsz minden lehetséges pénzedet lénytermelőkbe öld, meg városházába. MGvel meg fejlesztett épületekkel várj!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 17 szer., 12:34 

Hello mindenki!

Hmm... Találtam egy érdekességet és nem tudtam melyik topicba írjam. Még ez tűnik a legmegfelelőbbnek.

H5 TotE : Ork kampány 5. küldetés:
"A két főhősöd, Gotai és Kujin mostanra nagyon erős lett, ideális felállás ha Kujint meghagyod várad védelmére, míg Gotai-t ez ellenség felé irányítod majd."

Ezt a végigjátszásban láttam ezzel viszont van egy kis problémám, mégpedig , hogy én csak Gotai-t kaptam a pályára Kujinnak híre-hamva sincs. Lehetséges, hogy a dolog nincs hatással a játékomra csak érdekelne, hogy ez tulajdonképpen micsoda? :D Valami bug? Vagy Kujint egy bizonyos pont elérésénél kapom meg? Vagy valamit rosszul csináltam?

Előre is köszi, remélem valaki felhomályosít ez ügyben :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 17 szer., 17:51 

Egy angol leírásból értették félre, a lényeg az, hogy Kujin csak a Zehir-es kampány utolsó pályályán fog megjelenni, az ork kampány 5. pályályán csak Gotai-t kapod meg, ami szvsz bőven elég, széttarol mindenkit. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 17 szer., 18:08 

Oh, így már világos, kösz :D
Bár nem mondom jól jött volna egy extra lv. 26-os hős :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 24 szer., 19:40 

Sziasztok!

H5 :arrow: ToE :arrow: utolsó pálya. Itt azt olvastam, Gotai 900 küklopszát adjam Kujinnak, de ő azonnal az Inferno várhoz megy. Akkor most mi van?

Epic Rap Battles of History on Youtube!!!! Very fun!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 24 szer., 20:08 

Amikor Kujin megindul a vár felé kattints egy tetszőleges másik célpontra és akkor megáll :)

Ja és szerintem beéri egy olyan 2-300al. A többi mehet Zehirnek és könnyebb lesz a pálya :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 26 pén., 9:16 

Ja, de igazság szerint, ha jól fejlesztetted Kujint meg Zehirt, akkor maradhatnak is a küklopszok Gotainál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Heroes V scenario taktikai kérdés
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 29 hétf., 19:00 

Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok , hogy ismét elkezdtem a Heroes V-t csak , hogy belemelegedjek a VI részbe.
Nagyon régen nem játszottam és nem vagyok egy heroes császár.
Röviden a gondom:
Maahir's Gambit című scenário
Normal modban probálom végig játszani de egyelőre túl erős ez nekem.
Defeat Zoltan.. küldetést megoldottam
3x mentem neki mire sikerült elverni de eszméletlen veszteségek árán.
Nagyjábol összeszedtem magamat (2-3 heti populáció) de olyan arcokkal jön a gép ellenem, hogy elképesztő.. nagy nehezen összeszedtem 3 heti katonamennyiséget a teljesen kész váramból.. de sajnos 3 ezer skeleton arhcer és 26 black dragon ellen vajmi esélyem van ..nem számítva az aprót ugye..

Ultimate artificer-Expert light magic-Expert luck-Expert Sorcery-Advanced Enlightment és basic leadershipem van

Lehet itt rontottam el valamit
A csatákat eléggé körültekintöen vívom beleszámítva hogy minél hatékonyabban végezzem és minél kevesebb veszteséggel..
Valamilyen taktikát ha tudtok ezzel kapcsolatban adni azt megköszönném
Vagy egy tanácsot a Hősőm felépítésében..
Köszönettel
C

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 30 kedd, 16:11 

Nekem az lenne a kérdésem, hogy hol és hogyan tudnék Multit játszani H5tel?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: HELP!
HozzászólásElküldve: 2011 szept. 16 pén., 12:57 

hell all! lenne egy nagy gondom: egyszerűen sehogy sem indul a HeroesV... nem tudok rájönni mi lehet a gond... eddig elindult... most újra lett telepítve a Windows... előtte másolt, most eredeti XP-m van... az előző ugyanilyen másolt XP-vel simán futott a játék... és most nem... elindítom bejön a kép az elején, mögötte elsötétül a kép, eddig rendben... aztán kijön: "A Heroes of Might and Magic V hibát észlelt, ezért leállt..." kezdetű hibaüzenet, és már próbálkoztam a videókártya illesztőprogramjának frissítésével, a játék többszöri újratelepítésével, patch-eléssel, 2 féle crack-el, és semmi... és más játék, pl.: Sims2 összes kieg.-gel, GTA SA, simán futnak, ugyan úgy... HELP ME PLEASE!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 szept. 19 hétf., 14:09 

kösz, h senki sem írt... megoldottam a problémát... :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 szept. 19 hétf., 17:24 
Heroes Team

DarkAvenger írta:

Üdv Bátor Harcos!

Valószínűleg ennyi információból senki sem tudott segíteni Neked, ezért nem kaptál választ... Azért örülök, hogy megoldódott a problémád. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 szept. 19 hétf., 20:57 

DarkAvenger írta:

Én küldtem neked levelet :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 szept. 28 szer., 16:51 

Segítséget szeretnék kérni, mert én kikészültem. Az a bajom, hogy fölraktam a H5-ös alapjátékot, és most a kiegészítőt is föl akartam rakni, de azt írja ki nem találja az alapjátékot. Mit tegyek :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 szept. 28 szer., 18:31 

Verziók és a nyelvek egyeznek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 szept. 28 szer., 21:30 

nyelvek nem verzió nem, és nem az eredeti helyre instaláltam hanem D lemezre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 szept. 28 szer., 23:22 

Még egy kérdés.
A Heroes 5 Hammer of Fate-t vagy a Heroes 5 Tribes of the East-et telepítetted?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 03 hétf., 11:52 

Sziasztok!

Olyan kérésem lenne, hogy valaki be tudná-e linkelni a H6 demójának a letöltési linkjét. Előre is köszi.

(Torrenten én is megtaláltam, de korábban volt szó itt a fórumon, hogy sok nem maga a demó hanem valamilyen vírus, ezért szeretném, hogy linkeljétek már be pls ti honnan szedtétek le.)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]