ROE 2011.09
Nagy vonalakban leírom, hogyan haladtam, ha valahol részletezzem, vagy a mentéseket tegyem fel valahova, nyugodtan jelezzétek. Ivor volt a főhős (Orrin jobb lett volna, de nem kaptam meg). Második héten refugeeból jött Ghost Dragon, amivel egy droid tudott némi extra pénzt szerezni, ezen kívül volt 3 pénzes hősöm is.
Később a sok aranybánya miatt elég sok pénz volt, úgyhogy 2500-ért volt pár "town portal" meg elég sok hőst vettem, kellett dismisselni is párszor.
141 - kék sátor -> utána 3 lóval Solmyr (az Adela arcú hős) a rampart fele megy, Gunnar 1 lóval a fortress fele, 2 lóval Ivor fejlődik. Solmyrt nem támadja meg az ellenséges hős, Gunnarnak el kell kerülnie a zöld hőst. Illetve az sem árt, ha a zöld hős nem megy el a refugee campig (első héten black dragon van benne)
121 - Solmyr eléri az első rampartot
124 - Gunnar eléri az első fortresst + új hős eléri a zöld sátrat.
125 - Solmyr eléri a második rampartot
126 - Solmyr kitámad a warlock hősre (aki kedves módon elémjött) és 1-2 chainnel eléggé meggyengíti, Gunnar eléri a második fortresst (trükk: előző kör végén 1 serpent fly + 1 troglodita van Gunnarnál, a gép így kiszámolja, hogy következő körben nem éri el az üres várat, és nem vesz egységet bele. kör elején a trottyost dismiss, és Gunnar eléri a várat), zöld főhős meghal (21 ló, 2 gyík, 7 serpent fly, 3 gorgon védi a várat, maradt 20 ló)
127 - zöld másik hőse meghal (1 ghost dragon, 2 cavalier, 26 marksmen vs 14 gyík, 29 gnoll, 4 basilisk, 3 gorgon, 1 hydra, 6 air elemental; veszteség nélkül blind - dispel harc után), warlock főhős meghal (5 pega + 1 dendroid, megmaradt 3 pega), lett tőle kesztyű + golden bow
132 - Solmyr eléri az első dungeont
133 - Solmyr eléri a második dungeont
134 - lejár a teal 7 napja (mákom volt, mert másnap ki is tudtam venni a főhősét - expert navigation, ballistic, first aid)
136 - Ivor 25 grand elf, 27 marksmen, 5x1 silver pega sereggel leveri a piros sátor előtti szörnyeket
143 - town portalos vár elfoglalása (narancs meghalt, mert lejárt a 7 nap), első barbár vár (7 ark, 20 ló, 8 dragon fly, catapult defend vegig, 1 szúnyog blokkolja a kaput, többi weakness az orkokra + visszaütést leveszik, hogy az arkok gyilkolhassanak, arkok ki-beszállnak és leverik a gép egységeit), még ezen a napon Ivort kivettem a barbár várban és elindult az ogrék felé
146 - megvan a town portal, csatárlánc elviszi Ivornak a sereget (74 grand elf, 25 zealot, 79 marksmen, 15 ark, 31 harpy hag, 35 evil eye, 38 medusa queen). Ivor level 16, 27 att, 20 def, 15 spell power, 16 knowledge, 440 mana, expert archery, offense, water, earth, luck, advanced leadership + 3 harci szerkezet.
Mass bless, mass slow, a harpy hagek fel-le repkednek a túloldalon és csalogatják az ogrékat. Cursed ground miatt nem kaphatnak morált, így elég jól kiszámítható minden.
147 - ásás
SOD 2011.09
Megint csak nagy vonalakban. Az angel wings segítségével itt is lehet trükközni azzal, hogy a gép azt hiszi, egy nap alatt nem érsz el egy várat és üresen hagyja. Kör végén meg kell állni a megfelelő helyen (pl szörnyek mögött) és letenni az angel wingst backpackbe. Kör elején vissza.
Diploval beállnak a farkasok a vár előtt, a gogok és a nomádok.
Ciele dobozokból level 3 -> advanced water magic -> summon boat.
Hajózás után death knightok mögött angels wing.
Necro faluban van town portal.
Confluxban grált felépíteni -> dimension door.
_________________ Adam
|