Hát ha már így többen elkezdtek ide írogatni akkor már én is csatlakozom.
Kb. 5-6 éve a bátyám haverja elhozta nekünk a H3 RoE-t, addig nem is hallottunk a játéksorozatról. Akkor még nem is tudtam hogy ez lesz a kedvenc játéksorozatom, ugyanis azelőtt szinte csak autósjátékokkal kockultunk.

Aztán ha már így fel lett telepítve a RoE, elkezdtük az első közös játékot a bátyámmal és az öcsémmel, mégpedig a Realm of Chaos szövetséges verzióján (minthogy akkor még azt sem tudtuk, hogy kell kiválasztani a színünket, a piros-kék-barna szövetségben én a Castle-t kaptam, ami az első game feelingjétől azóta is a kedvenc váram

). Talán az volt az egyik legjobb meccs, amikor még minden új volt, persze így ki is kaptunk az AI-tól, de így is megtetszett a játék.

Néhány vicces kis történet az első meccsről:
- Minthogy medúzákkal addig még nem találkoztunk, "túlfejlett nagáknak" néztük őket amikor beléjük botlottunk egy medusa stores-nál.
- Történetesen én szereztem meg hármunk közül a hetes szintű lényt, az angyalt, először. No, erre aztán azt hittem, hogy mindent legyőzök azzal az egy kis angyalkával amit megvettem nagy nehezen, és nekitámadtam az AI egy "árnyalatnyit" erősebb seregének, pórul is jártam.
- Öcsém meg vett egy fortresses hőst, és azt hitte, hogy a lizardman milyen egy hiperszuper egység, csak mert vadul nézett ki.
És még sorolhatnám.
Aztán megpróbálkoztunk más pályákon is, szépen lassan kezdtük megszokni a dolgokat, bátyám közben necrora nyergelt át, öcsém meg én maradtunk castle-el meg ramparttal, aztán már meg tudtuk verni az AI-t, ami nagy élmény volt.

Később aztán a Realm of Chaossal is újrapróbálkoztunk, sikerrel.
Pár hónapig még játszottunk együtt, de aztán a bátyám sajna megunta, öcsémmel is már egyre kevesebbet játszottunk (bár azért vele még játszom néha H4-gyel és H5-tel), úgyhogy megpróbálkoztam az első campaignnal, a Long Live the Quennel, sikerrel.
És így lőn hogy aztán szépen jött a többi Heroes rész is, az alábbi sorrendben: H4, H3 Essential (igen, igen, és akkor még nem is tudtam kik is az a Heroes Team.

), H3 AB, H5, H3 SoD (Complete), H5 HoF+ToE, H4 Complete.
Kicsit összevissza sorrendben.

Remélhetőleg nemsokára a H6 is erre a listára kerül.
H1 és H2 viszont azóta sincs meg, bár gondolkoztam már rajta hogy meg kéne szerezni, csak ahogy néztem a lényeket, nem valami egyenlőek az erőviszonyok.

Bár ki tudja, lehet hogy egyszer még meggondolom magam.
Hát ennyi.

Képes voltam ennyit locsogni erről is.