Sajnos ma véget ért a tábor,fantasztikus volt,köszönöm a szervezést és hogy ott lehettem.
Ma este írnék egy élménybeszámolót a h3 támadás,és 2v2 versenyekről.
2vs2ben sajnos megkaptam a másik újoncot,akinek sajna fogalma se volt a h3 online részéről,így nagyon nehéz volt játszanom normálisan.Gyakorlatilag 2 ember helyett játszottam legtöbbször 1.héten,aztán belefáradtam és csak a sajátomra koncentráltam.Íme a részletek:
Dave(Castle)&Hahakocka(Tower) vs Pumpás(Stronghold)&Vologya(Castle)
Circle of War
Sajnos Titinek teljesen igaza volt,ez egy nagyon fos map,blokkok gyengítése sem ért semmit.Ugyanis 1.héten kiszenvedtem az angyalt,onnantól végigszántottam a terepet,és 131nél SEMMI nem volt a területemen amit ki tudtam volna szedni,így megütöttem a 14 v mennyi blacket 4 arkkal+csalikkal,és elbuktam 3at,a jutalom thunder helmet volt,nem is tudom minek próbáltam meg kiszedni.Mivel 1 arkkal nem igazán lehet semmilyen garrisont beütni,átmentem teleporttal a szövetségesem területére,és gyúrtam a főheromat a skillnövelőkbe.A végén 30+as attackom lett.A végén meg is kérdezte Pumpás hogy hol a gladius,aztán meglepődött mikor mondtam hogy +3as kardom volt mindössze.

4.hét elején úgy döntöttem átmegyek Pumpáshoz az infernos blokkokon keresztül.Meg is történt gond nélkül,elkezdődött a csata,ahol a hp többlet érvényesült,hiába volt meteorom sajna nem ütött elég nagyot.Pumpásnak mindössze 15 ogréja meg kb 30 orkja maradt.Aztán Hahakocka is elbukta a csatát Vologya ellen,hiába volt Crag Hackje,képtelen voltam végig mondani mikor mit csináljon.
Dave(Stronghold)&Hahakocka(Rampart) vs Zsombi(Castle) & Karesz(Stronghold)
Rise up
Itt jól játszottam,gyorsan törtem előre mint az állat,Yog volt a főherom,hátha ostromolnom kell majd.Teljesen előretörtem a havas területre,a vízről mindent kiszedtem,senki nem vette le a border guardot
Aztán Zsombi kijött a területéről egy elég gyenge sereggel amit könnyen vertem a csóró map révén,aztán bevettem a várát és megöltem az utolsó hősét is.Elindultam Karesz felé,de sajnos ez a map is olyan fosul lett megtervezve hogy 2 év volt mire odaértem hozzá,és nem tudtam megmenteni Hahakockát.Aztán középen találkoztunk,ahol már nem is upgradeltem 3 macit mert nem akartam még húzni az időt,így 4 ancient 3 sima maci kombóval mentem.Így is nyertem volna,de egy kiba***** szakadék volt a csatatér közepén,és nem tudtam 1.körben megütni semmi a macival,mert a ballista és a szakadék közt nem fért el.Így aztán megnyerte a csatát,mert nem sokkal,de több hpja volt.
Másnap már esélytelenek nyugalmával játszottam a Dreegar-Ssth páros ellen a Conflicting views-en,ahol én ramparttal csöveskedtem,a többi nem is lényeges azon kívül hogy 1.héten legjobb hősnek edric jött akit 8.nak vettem meg,aranybányát archmagi őrizte és ráadásul a hajót se tudtam időbe bevenni mert 2 erősebb lény állta az utamat oda,így kerülnöm kellett.A végén Dreegar alázott le kb 600 csontival és animatéval.
Helyosztó,utolsó előtti helyért folyt Random Jebuson,Teki-Adler ellen.
Dave(Inferno)&Hahakocka(Dungeon) vs Teki(Stronghold) & Adler (Castle)
Itt minden maradék energiámat beleadtam a küzdelembe,végig mondtam Hahakockának hogy mit csináljon,minden egyes lépését én mondtam,önállóan szinte semmit nem csinált.Én Mariussal toltam,egy közepes,de nem elég jó tereppel.Ugyanis air mágiát kaptam és a blokkom lots ancient maci volt.Volt pár cons a területemen,amik összesen 10 angelt adtak.Kiszedtem egy félreeső utópiát ami sajnos ritka fos volt.Későn mentem be középre,134nél.Hahakocka bement középre 133nál az én segítségemmel persze.Néha már nagyon idegesítő volt hogy ugyanazokat a hülyeségeket megcsinálta többször(pl.defendelés íjásszal,fakupacok felvétele főhőssel,dobozból xp választása droiddal etc etc).Először Hahakocka csatázott Adlerrel,ahol szövetségesem nyert hála a 8 giantnak amit kapott egy dobozból.Aztán nem teljesen fair módon Teki letámadta full sereggel a megmaradt 7 giantet,és utána mi ütköztünk meg.A stronghold erőssége miatt sajna levert,hiába volt 10 angelem,szoros csatában alulmaradtam.
Szóval ja,seggutolsók lettünk 0 ponttal,ami elég bántó mert lehettünk volna 7.-ek v 6.-ok ha csak kicsit szerencsésebbek vagyunk.
H3 támadás:
Talán az én csapatom volt a legalábecsültebb csapat,volt aki utolsó helyre várta.Én nem vártam sokat tőle,főleg az első 2 sima vereség után Bogpista quicksandes titánjai és LordShaba chain lightingos noob csapata ellen.
De utána kiderült,hogy azok a pit lordok igen keményet tudnak csapni az ostorral ha elsül a Frenzy.A rekord ütés kb 7k hp volt.(luck nélkül)
Olyan csapatokat vertem meg,akik ellen sokan azt hitték,semmi esélyem.Jó példa erre Teki red orb+titános csapata,amit elég simán vertem 2x.Vagy épp Rt rengeteg trogja.A legtöbb gyalogos csapatot megvertem,mert én ütöttem először és nagyot.

Bár Titi ellen sajnos nem jött expert air,és 2x kikaptam.Ha jött volna,akkor el tudom vonni az ütést és elég sebzést bevinni,hogy azt követő körben már ne jelentsenek gondot a több mint 10k hpval bíró pikások.Végül a 6.helyet csíptem meg,és külön jólesett hogy Dreegar gratulált érte,és Titi is megdicsért amiért jól csatáztam.Meglehetett volna az 5.hely,ha Magix nem luckol kellő pillanatban,vagy Warheartnak nem jön kellő pillanatban a luck+morál+luck,vagy Titi ellen jön exp air.De ezzel is nagyon elégedett vagyok,mivel a fő stackem soha nem kapott morált az egész támadás során.

(Bogpistával egyenlő pontunk volt a legvégén).
1v1 holnap.