Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 419 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 15:44 

Azért mindig nem...Castle 3-4 conssal és vége a játéknak kb.
Bár ha ellenérv van meghallgatom :wink:
Gondolom Dreegar se véletlenül tette be ezeket a szabályokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 16:18 

bogpista írta:
Hát éppen ezt akartam elkerülni, hogy ne a kupában lévő szabályok legyenek, de úgy látszik csak engem zavartak ezek... :? :shock:

Tavaly se voltak ezek a szabályok, csak az FMG, ami szükséges. Titi jól fogalmazott, a map mindig kompenzálja a másik oldalt. 8)

Emlékszem rá tavaly, hogy a random mapokon az lett megszavazva az 1vs1 első fordulójában,hogy all randommal kezdünk. Én is erre szavaztam, de aztán például a Te csatádat látva Dreegar ellen... A várak közötti különbség dönthet a meccsről, ezért is lenne értelme pont annak, hogy előre mondjuk meg, mivel legyünk. Aztán utána csak saját magadra vess a hibás várválasztás után!!!
Nem akarok senkit sem megbántani, de ha már valaki véleményt alkot például ebben a témában, legyenek ÉRVEI, akár PÉLDÁI. Az utcán szembejövő nyugdíjas néninek is feltehetem a kérdést, ő is tud választani a kettő közül :shock:

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 16:32 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Megtaláltam a 2. HME-re írt RANDOM szabályzatot, bemásolom ide:

1. Hősválasztás - kiválasztjuk, Várválasztás (fordulófüggő) - ha első fordulóra esik lehet elimináció, egyébként választás útján...

2. No hit and run: Azt jelenti, hogy az ellenfél hősével találkozva meg kell adni az esélyt az ellenfélnek a reagálásra. Tehát ha már 1 HP veszteséget okoztunk az ellenfélnek az adott körben, akkor már nem menekülhetünk el a csatából addig, amíg az ellenfél szóhoz nem jut legalább 1x abban a körben. Ha nem okozunk HP veszteséget természetesen elmenekülhetünk minden további nélkül.

3. No joiners: Ha diplo nélkül áll be valami, dismisselni kell.

4. No grail: Nem áshatod ki a grált, bármi is történjék.

5. FMG - Fight Misplaced Guards: Nem vehetsz fel értékes tárgyakat/épületeket/pandorákat/nem mehetsz be új zónába ha elférnél ugyan az őrző szörny mellett, de egyértelmű, hogy az téged hivatott abban megakadályozni. Ha több őr is van, elég egyet megölni. Ez az aranykupacokra, kincsesládákra és nyersanyagokra nem vonatkozik, az artifactokra/épületekre viszont igen.

6. No upg from cons/hives: Nem fejlesztheted tovább a conservatory/dragonfly hiveból kapott lényeket akkor sem, ha megtehetnéd. Ha castle vagy, akkor az 5 ark 5 sima angelt is eredményezhet.

7. Max 1 Lvl7 dwell, no Lvl7 from pos, except dungeon: Maximum 1 Lvl7 dwelled lehet és Portal of Summoningból csak akkor vehetsz ki Lvl7-es lényt, ha Dungeon várral vagy.

8. No DD/Fly: Semmilyen körülmények között nem használhatod az említett spelleket, akárhogy is jutsz hozzá. Town Portalt természetesen igen.

9. No Hill Fort/Cartographer: Nem használhatod a Hill Fortot és a Cartographert.

10. No Necro/Conflux except Jebus: Jebus templatet kivéve nem választhatsz Necro vagy Conflux várat kezdésként és nem használhatod a Necromancy skillt. Droidoknál igen.

11. Draw Conditions: Döntetlen helyzetben (pl. Piros Gömb, morálnullázó, 5 Angel vs 150 Demon és rossz terep) a játékosoknak felváltva kell támadniuk egymást amíg valaki nem győz. Megfelelő pozícióba helyezkedés wait+üt+üt értelemszerűen engedélyezett.

12. Mindkét játékosnak 1 lehetősége van restartot kérni, de legfeljebb a játék 2. napján jeleznie kell szándékát.

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 17:20 

Szerintem már korábban leírtam az érveimet, és az h én írtam ezeket a szabályokat egyértelművé teszi h mellettük vagyok. Aki nem emlékezne:
CONS-HIVE upg& max 1 lvl7 dwell : noname és karesz printscreenje: 40 arkangyal. Most komolyan, ki veri azt le? Hősöket nem muszáj tiltani ha nem akarjátok, az all random megfelel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 17:46 

Én toltam már pár wt(randomot) és wt kapcsán azt hiszem teki(lehet dreegar volt a tettes nem tudom :D) neve ugrik be, ö másolt valamelyik fórumba be szabályokat wt-röl és szerintem azzal a kiegészítéssel h no broghild szinte tökéletesnek bizonyult, részemről. Várat meg válasszatok elimináció útján az a legtisztább szvsz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 18:30 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Ne feledjétek, hogy a H3 és H5 Támadás csapatok beküldési határideje:

2011.07.16. 20:00 óra!!!

Az eddig beérkezett csapatok: (Frissítve: 2011.07.15. 18:45 óra)

H5 Támadás:

Vologya Mester
Ati
Zsombi
Warheart
Lord Shaba
Dreegar
rt
Teki1986
Bogpista

H3 Támadás:

Vologya Mester
Adler
Ati
Zsombi
Warheart
Lord Shaba
Dreegar
rt
ssth
Teki1986
Bogpista

Várom a csapataitokat, ne hagyjátok az utolsó pillanatra a beküldést, köszönöm! Baráti üdv!

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2011 júl. 15 pén., 18:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 20:01 

A HIVE/CONS upgrade az valóban nem kell, de a lvl7 dwell az nem akkora sztár. Benne van a területed értékébe a dwelling. Ha tiltod, akkor a másiknak kedvezel.

Süni te meg kevered a szezont a fazonnal. Én nem szavaztam tavaly a random vár indulásra pontosan azért ami lett belőle. Szerintem a random várválasztást senki nem támogatja. Kivéve NG-t, mert ő napszúrást kapott :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 20:48 

bogpista írta:
A HIVE/CONS upgrade az valóban nem kell, de a lvl7 dwell az nem akkora sztár. Benne van a területed értékébe a dwelling. Ha tiltod, akkor a másiknak kedvezel.

Süni te meg kevered a szezont a fazonnal. Én nem szavaztam tavaly a random vár indulásra pontosan azért ami lett belőle. Szerintem a random várválasztást senki nem támogatja. Kivéve NG-t, mert ő napszúrást kapott :D

A 40 arkangyal nekem elég meggyőző a lvl7 dwell tiltása kapcsán,egyébként sem támogatnám :P

Nem,nem és nem :) Ezek szerint megint félreérthető voltam, tisztában vagyok vele mire szavaztál tavaly, Dreegar utolsó mondatában is ott az "all random" kifejezés, én örülnék neki,ha mindenki a válasszunk várat opciót támogatná,de nem biztos,hogy így van :roll:

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 20:49 

2 lvl7 dwell erősebb mint 2 cons upgvel. A random várválasztás baromság, lásd a táborban pl Nimbusnak esélyt sem adott a map azzal a várral meg ha jól emlékszem Vologyának sem, míg én ha nem csinálok semmit akkor is szinte biztos lett volna a győzelem (necro egy arra 100%osan király mapra)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 23:01 

Egyebkent ha wt-vel toljatok randomot mehet a necro is, meg flux is annyira butitva van, hogy jo legyen, csak dreegar sod alapjan irta a szabalyokat. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 14 csüt., 7:08 

Süni írta:
bogpista írta:

A 40 arkangyal nekem elég meggyőző a lvl7 dwell tiltása kapcsán,egyébként sem támogatnám :P

Nem,nem és nem :) Ezek szerint megint félreérthető voltam, tisztában vagyok vele mire szavaztál tavaly, Dreegar utolsó mondatában is ott az "all random" kifejezés, én örülnék neki,ha mindenki a válasszunk várat opciót támogatná,de nem biztos,hogy így van :roll:

Az a 40 arkangyal a 2. hónapra jött öszze azt azért ne tessenek elfelejteni... A táborba ilyen nem lesz :)
Mindenesetre én nem örülnék ha tiltanánk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 14 csüt., 11:04 

Akarmikorra jott ossze 40, nekem 7 black jott ossze arra.
A sajat tereped ertekerol meg annyit, hogy nem az a fo ertek, hanem a kozepso resz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 14 csüt., 13:43 

Várválasztás szerintem úgy legyen ahogy szokott lenni. Minden kör előtt választ valaki a 8 várból mindegyik mapra. Lehet látni előre hogy milyen mapok lesznek, szóval lehet okoskodni előre is. Hero is úgy legyen ahogy eddig, mindenki egyszer játszik a táborban.

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 14 csüt., 14:12 

Várat válasszunk úgy ahogy eddig. Táborba nem kell elimináció. 1 forduló 1 vár. Hőst is válasszunk. 1 hős egyszer játszik.
No fmg, no joiners, no cartographer, no hill fort, no dd, fly, arma. De elvileg WT-ben ezek nem is jönnek, csak SOD-ban.

Lvl 7 dwellből jöhet több is. Cons/hive upgrade tiltás is jöhet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 14 csüt., 17:54 

Én már találkoztam WT-ben misplaced guarddal(csak így megjegyeztem :P )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 14 csüt., 20:01 

Elnézést, fmg-t akartam írni no nélkül. :) Tehát fmg legyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 15 pén., 16:12 

Titi és Ssth leirta a lényeget, csatlakoznék hozzájuk.

A falon ott lesz az egész rendezvény menetrendje, szépen mindenki - egy világosabb pillanatában, akinek van/lesz - eldönti, hogy milyen várral fog indulni az adott mappon, gorét meg azokból választ akik jönnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 15 pén., 20:49 

Sajna se H3 se H5 nincs az itthoni gépemen így csak elméleti csapatokat raktam össze. Nagyon kiváncsi leszek mire lesznek képesek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 16 szomb., 15:00 
Heroes Team

Halkan kérdeném: Miért köllött kipusztítani az árlistából a hősökről szóló infokat? Korábban minden kiderült az árlistából: spec, alap skill, varázslat. Ti komolyan emlékeztek minden hős minden bizbaszára? Értetlenségem azért is látványos, mert ugye ez már meg volt, semmit nem kellett volna melózni vele, hogy most is meg legyen... :?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 16 szomb., 15:29 

Nimbus írta:
Ti komolyan emlékeztek minden hős minden bizbaszára?

Én igen :)

ui.:Elküldtem a támadáscsapatot,remélem megérkezett.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 419 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]