Csizu írta:
Igen Vologya, de nem is válogattam be a játszandó térképek közé

Akkor elmondom mi a problémám és egyben a tapasztalatom: rengeteg olyan lény van a térképen, amelyek beállhatnak a seregedbe. Titi ellen az egyik táborban olyan meccset vívtam, ahol 7 Angel állt be hozzá (úgy hogy Castle-vel volt). Sem neki, sem nekem nem hagyott jó szájízt a meccs végére az a tény, hogy a beállt 7 angel döntötte el a küzdelmet (ezt ő is elismerte).
Személy szerint nem értem miért van szükség agyon nyúzott és olyan mennyiségű szerencsefaktort tartalmazó térképekre, ahol a taktika, gyorsaság kiváltható azzal, ha a tengeren találsz egy megfelelő relicet vagy a fenti példánál maradva beáll hozzád lény. Ha ilyen térképen játszunk, akkor kis túlzással már a DD-t és a Fly-t sincs értelme tiltani, azaz mehetne teljesen "No Rules" alapon. Vagy engedjünk meg mindent vagy korlátozzuk, de ez az egyveleg szerintem a legrosszabb.
Ettől függetlenül mindig a többség akarata érvényesül és ezt tiszteletben tartom én is. Más kérdés, hogy nem kötelező vele egyetértenem
Próbáltam úgy összeválogatni a TOHos térképeket (ha már szükség van rájuk), hogy a ereszd el a hajam feelingű térképek mellett szerepet kapjon a néhányak számára fontos taktikai elem is.
Alternatív lehetőség: ha már TOH-os térképek és a Homokórának maradnia kell, akkor javaslom, hogy fektessünk le külön szabályokat minden térképtípúsra és versenyszámra is (2v2 körül is vannak viták minden évben, meg kellene fontolni őket).
Ennek szerepét magamra vállalom szívesen, aki tud és akar segíteni, azt köszönettel elfogadom.
Üdv Bátor Harcosok!
Úgy gondolom, kicsit elmaradtál az előző táborokról és egy fontos szabálymódosítás kimaradt a tudnivalóid közül...

Szóval a Diplomacy képesség tiltott és a hasonló dolgok elkerülése érdekében a Lvl 3-as és magasabb szintű lények beállítása is tiltott, hiába szeretnének csatlakozni Hozzád...

Szóval azt gondolom, hogy a legnagyobb aggályod kilőttük ezzel a szabállyal... Én kérek elnézést Mindenkitől, hogy a tábori szabályzatot még nem tudtam aktualizálni és Mindenkinek elküldeni, de meg fogom tenni hamarosan. Természetesen ettől függetlenül lehet plussz szabályokat lefektetni a szokásosokon kívül, ha a többség igényli, de úgy érzem lerágott csont ez a kinek sok, kinek kevés szerencsefaktor, szóval jó lenne úgy összehozni a térképeket, hogy egy egészséges arany középutat találjunk meg a nagyon taktikus és a szerencsefaktort is tartalmazó térképek aránya között! Hiszen a szerencse is ugyanúgy a játék része, mint a DD vagy a Fly vagy a jó illetve rossz Mage Guild, stb... Remélem egyetértetek Velem... (A szabályzat tavalyi verzióját átküldöm Neked és majd eldöntöd, hogy szükségesnek tartasz e további szabályozást megszavaztatni vagy elég a tavalyi...) Baráti üdv!
ui: A H3 és H5 Támadás csapataim elküldtem Gepynek és GJodie-nak, küldhetitek a csapataitokat 16-án (szombaton) 20:00 óráig...