Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 419 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 10 vas., 22:28 
Heroes Team

Csizu írta:
Igen Vologya, de nem is válogattam be a játszandó térképek közé :)
Akkor elmondom mi a problémám és egyben a tapasztalatom: rengeteg olyan lény van a térképen, amelyek beállhatnak a seregedbe. Titi ellen az egyik táborban olyan meccset vívtam, ahol 7 Angel állt be hozzá (úgy hogy Castle-vel volt). Sem neki, sem nekem nem hagyott jó szájízt a meccs végére az a tény, hogy a beállt 7 angel döntötte el a küzdelmet (ezt ő is elismerte).

Személy szerint nem értem miért van szükség agyon nyúzott és olyan mennyiségű szerencsefaktort tartalmazó térképekre, ahol a taktika, gyorsaság kiváltható azzal, ha a tengeren találsz egy megfelelő relicet vagy a fenti példánál maradva beáll hozzád lény. Ha ilyen térképen játszunk, akkor kis túlzással már a DD-t és a Fly-t sincs értelme tiltani, azaz mehetne teljesen "No Rules" alapon. Vagy engedjünk meg mindent vagy korlátozzuk, de ez az egyveleg szerintem a legrosszabb.

Ettől függetlenül mindig a többség akarata érvényesül és ezt tiszteletben tartom én is. Más kérdés, hogy nem kötelező vele egyetértenem :)

Próbáltam úgy összeválogatni a TOHos térképeket (ha már szükség van rájuk), hogy a ereszd el a hajam feelingű térképek mellett szerepet kapjon a néhányak számára fontos taktikai elem is.

Alternatív lehetőség: ha már TOH-os térképek és a Homokórának maradnia kell, akkor javaslom, hogy fektessünk le külön szabályokat minden térképtípúsra és versenyszámra is (2v2 körül is vannak viták minden évben, meg kellene fontolni őket).

Ennek szerepét magamra vállalom szívesen, aki tud és akar segíteni, azt köszönettel elfogadom.

Üdv Bátor Harcosok!

Úgy gondolom, kicsit elmaradtál az előző táborokról és egy fontos szabálymódosítás kimaradt a tudnivalóid közül... :roll: Szóval a Diplomacy képesség tiltott és a hasonló dolgok elkerülése érdekében a Lvl 3-as és magasabb szintű lények beállítása is tiltott, hiába szeretnének csatlakozni Hozzád... :wink: Szóval azt gondolom, hogy a legnagyobb aggályod kilőttük ezzel a szabállyal... Én kérek elnézést Mindenkitől, hogy a tábori szabályzatot még nem tudtam aktualizálni és Mindenkinek elküldeni, de meg fogom tenni hamarosan. Természetesen ettől függetlenül lehet plussz szabályokat lefektetni a szokásosokon kívül, ha a többség igényli, de úgy érzem lerágott csont ez a kinek sok, kinek kevés szerencsefaktor, szóval jó lenne úgy összehozni a térképeket, hogy egy egészséges arany középutat találjunk meg a nagyon taktikus és a szerencsefaktort is tartalmazó térképek aránya között! Hiszen a szerencse is ugyanúgy a játék része, mint a DD vagy a Fly vagy a jó illetve rossz Mage Guild, stb... Remélem egyetértetek Velem... (A szabályzat tavalyi verzióját átküldöm Neked és majd eldöntöd, hogy szükségesnek tartasz e további szabályozást megszavaztatni vagy elég a tavalyi...) Baráti üdv!

ui: A H3 és H5 Támadás csapataim elküldtem Gepynek és GJodie-nak, küldhetitek a csapataitokat 16-án (szombaton) 20:00 óráig...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 11 hétf., 8:46 

én mondjuk a The Showdown3 rühellem, de nagyon, a HG3 jó map, igaz tavaly bebuktam a seregem az elején, mert túl mohó voltam, ellenben 2 éve, nagyon izgalmas meccset vivtam ott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 11 hétf., 11:32 

annyira vagyok felkészült, hogy még h3 sincs a gépemen...
röviden és tömören nincs szükség azoknak a mapoknak az újbóli elővarázsolására, amelyeket már a mezőny zsigerből ismer...
ezt azért merem leírni, mert alternatívaként inkább legyen(ek) olyan térkép(ek) ami(ke)t kevésbé ismerünk
a régi kedvencem, a labirintus háború (van e víz mágiád a főcsatában vagy nincs) című történet élénken él az emlékezetemben, szóval Csizu nyugodt szívvel vedd ki.(a hourghlass 3-mat töröld a térképek közül,csak egy másik "példát" hoztam fel:)))
Vologya, a hsz-ed végén ott az a szerencséről szóló mondat nekem nem igazán tetszett, azért válasszuk külön a TÁMADÁSOKAT meg az 1vs1,2vs2 térképeket, az nekem nem nyújt túl nagy élményt ha nekem pár kattintással bejössz a váramba dd, meg fly varázslattal :P

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2011 júl. 11 hétf., 14:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 11 hétf., 13:11 

Sziasztok,

Süni: Már ki vannak sorsolva a mapok, nincs benne a Labirintus háború, szóval ne aggódj :) Nekem is jobban teccett volna, ha a Giant war kerül be meg a Desert war, de a Hive lett kisorsolva meg a Duel, szóval ezt dobta a gép :(

A fly/DD se lesz visszarakva...

Ahol át kell még rágni a szabályokat, az a random mapok tárgyköre. Tekintettel arra, hogy WT-n lesz minden valószínűség szerint.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 11 hétf., 13:30 

Randomon legyenek azok a szabályok szerintem mint ami az OK-n volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 11 hétf., 16:36 

Nekem tetszik a Hourglass3. Egyik legjobb map.
No joiners szabály van életben, ahogy vogyi mondja lvl1-2 lények kivételével. A szabályok akkor is élnek ha mondjuk kapsz egy air könyvet. Ettől még tiltott a fly meg a dd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 11 hétf., 16:47 

A BB-n összeírtunk pár szabályt Csizuval, azt betudod gépelni, vagy kinél van meg?

Még sehol se vagyunk, de megy a sírás. Nem szeressem.

Vologya van amivel elvagyok maradva(adatok, csapatok, stb.)?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 11 hétf., 17:13 
Heroes Team

Teki1986 írta:
A BB-n összeírtunk pár szabályt Csizuval, azt betudod gépelni, vagy kinél van meg?

Még sehol se vagyunk, de megy a sírás. Nem szeressem.

Vologya van amivel elvagyok maradva(adatok, csapatok, stb.)?

Üdv Bátor Harcosok!

Az előző hsz-ekből azt szűrtem le, hogy természetesen vannak térképek, amit 1-1 emberke nem szeret, de nem lehet mindig csak új mappokon játszani... A tavalyi tábori fix térképek közül az idei táborban talán 2 szerepel, szóval nem hiszem, hogy lehetne panasz arra, hogy nem játszunk új térképeken! (Bár lehet, hogy a neten játszóknak ezek a térképek sem újak, csupán a táborban azok...) És a randomnak is egyre nagyobb teret engedünk, ami szintén jó szvsz... Mellesleg Én jobban örülnék, ha a kisorsolt térképek esetleges hibáit tárnátok fel és ne a táborban derüljön ki, hogy esetleg ez vagy az sem jó a mappo(ko)n...

Megnézem, hogy a tavaszi HBB-s papír megvan e még valahol, ha igen, akkor bemásolom a szabályokat ide a fórumba, ha nem, szedjétek össze légyszi újra... Egyébként Csizunak átküldtem a tavalyi szabályzatot, hogy nézze át és ha szükségesnek ítéli, javasoljon szabálymódosítást itt a fórumon, hogy meg lehessen szavaztatni a többiekkel.

Igen Teki, hiányoznak még a korábban elküldött kérdéseimre a válaszaid (ha van adatváltozás, akkor az is), valamint a H3 és H5 támadás csapataid 16-án 20:00 óráig küldheted el...

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 2:51 

Random mappoknál ne feledjük, hogy miután benne vannak a körben, ugyanúgy vonatkoznak a vár/hero szabályok, ergo nem all randomról indul a kreálás, hanem ott is meg kell mondani, hogy mivel szeretnél lenni.
Pista szerintem erre(is) gondolt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 7:16 

Adler írta:
Random mappoknál ne feledjük, hogy miután benne vannak a körben, ugyanúgy vonatkoznak a vár/hero szabályok, ergo nem all randomról indul a kreálás, hanem ott is meg kell mondani, hogy mivel szeretnél lenni.
Pista szerintem erre(is) gondolt.

Erre is természetesen, hogy lesz-e elimináció, vagy a szokásos várválasztós, vagy esetleg ennek kombinációja várható-e.

Meg arr ais gondoltam, hogy lesz-e dwelling korlátozás, cons-hive upgrade tiltás, Lesz-e hőskorlátozás (ugye a WT-nél másképpen vannak a hősök dolgai)
Mi lesz a WT beállítás (gondolom ugyanaz, vagy hasonló mint a BB-n) stb.

Én nem korlátoznám a dwellingeket, lehetne upgradelni a lényeket, nem lenne hőstiltás

A 2vs2 random jebus is WT-n lesz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 8:01 
Heroes Team

Ezért tartom szükségesnek a szabályzat kiegészítését, hiszen ez egy új felállás a táborban, amelyre új korlátozás szükséges. Nem beszélve a 2v2-ről..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 9:57 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Igen, a random miatt tényleg szükség lehet kiegészítés(ek)re, kérlek Csizu, Ssth, Teki, Dreegar, Bogpista akik jobban otthon vagytok a randomban javasoljatok hozzá szabályokat, amelyeket érdemes megvitatni és utána rakjuk bele a szabályzatba ez(eke)t is... Várom a javaslataitokat! Azt gondolom, hogy július 23-áig ezt is össze lehet hozni, tehát ennek határideje is legyen ugyanaz, mint a térképjavítási határidő, hogy utána a végleges (lejavított) térképeket és a szabályzatot egyszerre ki tudjam rakatni Gepyvel illetve el tudjam Mindenkinek küldeni e-mailben. Előre is köszönöm a segítségeteket! :) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 10:24 

Ha az én véleményem számít valamit,én no upg from cons/hives max 1 lvl7 dwell és no Broghildre szavazok.(WT)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 10:41 
Heroes Team

Dave írta:
Ha az én véleményem számít valamit,én no upg from cons/hives max 1 lvl7 dwell és no Broghildre szavazok.(WT)

Üdv Bátor Harcosok!

Minden résztvevő véleménye számít! Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat és lehetőleg ne legyenek vitás kérdések, ahhoz olyan szabályokat kell kidolgozni, amelyeket lehetőség szerint mindenki elfogad. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 11:24 

Ha gondoljatok kupa szabalyzatot, amit dreegar fogalmazott meg, es rabolintottunk mind, alkalmazhatjatok, megjegyzeskent annyit, hogy ha WT-t hasznaltok randomra Marius nagysagrendekkel durvabb tud lenni bizonyos templateken, mint Broghlid.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 13:24 

Sziasztok,

Szerintem: wt ugyanazokkal a szabályokkal mint a kupában. Max 1 lvl7 dwell jó, és szerintem minden hero játszhat. Bár igaz hogy Broghild és Marius elég kemény tud lenni, de a map mindig kompenzálja a másik oldalt :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 13:59 

Az ingame randomba nem akarok beleszólni, majd megmondják a frankót, akik jól ismerik.....
A vár választás más dolog, nem tudom, hogy random hol lesz a lebonyolitási sorrendben - gyengébbek kedvéért a falon kirakott táblázatban - ha első map , akkor lehet eleminálás, ha nem, akkor sima választás, azokból, amik addig maradtak.
A hős kérdés sem tragédia annyira, emlékeim szerint random hero, s utánna lesz egy a main, aki aztán többet nem lehet az, ez a megoldás igencsak kiküszöböli az ultimate herokat, illetve kieegyenliteni az esélyeket az alkalmazásukat illetően.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 14:13 

2vs2-höz: a Circle of war mapon a 2. héten mit lehet csinálni? Mert a garrisonok olyan erősek, hogy azt nem lehet beütni a 2. héten. A 3ikon meg úgyis be kell mert unatkozol, mert semmi sincs a kicsi pályán. De némelyik várral még úgyis igen nehéz.
15 arch devil egy könyvtárért? Meg 50 scorpi és 16 black?
Szerintem ezen a mapon semmit sem lehet csinálni, csak nyomogatni az end turn-t egy hétig kb, de az is lehet hogy 2 hétig. Túl erősek a blokkok és semmit sem lehet csinálni a mapon. A saját terepeden nem tudsz fejlődni.
Lehet csak én látom ilyen borúsan ezt a mapot :) Kiváncsi vagyok a többiek véleményére is, hogy mit gondoltok erről!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 14:26 

Adler írta:
A hős kérdés sem tragédia annyira, emlékeim szerint random hero, s utánna lesz egy a main, aki aztán többet nem lehet az, ez a megoldás igencsak kiküszöböli az ultimate herokat, illetve kieegyenliteni az esélyeket az alkalmazásukat illetően.

Ez jó ötlet. Random vár is lehetne, de gondolom ezért nem fog lelkesedni a többség 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 13 szer., 15:40 

Hát éppen ezt akartam elkerülni, hogy ne a kupában lévő szabályok legyenek, de úgy látszik csak engem zavartak ezek... :? :shock:

Tavaly se voltak ezek a szabályok, csak az FMG, ami szükséges. Titi jól fogalmazott, a map mindig kompenzálja a másik oldalt. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 419 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]