Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 419 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 01 pén., 23:11 
Heroes Team

1vs1_2vs2_11Tabor_Terv.zip
H3_Tamadas_XI_Tabor.zip
H5_Tamadas_XI_Tabor.zip

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 02 szomb., 0:18 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Ma este e-mailben is megkapják az érintettek az 1vs1 és 2vs2 tervezett térképeit, valamint a H3 és H5 támadás árlistákat illetve adatlapokat. Gepy fenti hsz-éből közvetlenül is letölthetitek.

1vs1: Sok térképet kaptatok, melyek tartalmaznak 1 hősös, Csizu féle és eredeti TOH-os térképeket. Nézegessétek, ezek közül fogunk játszani legalább 8-10 térképen, a többi pedig a helyszínen random templatek-on lesz legenerálva illetve lejátszva.

2vs2: 3 fix és 1 random térkép lesz, ahogy tavaly is, lehet nézegetni.

A H3 és H5 támadás adatlapok beküldési határideje:

2011. július 16. 20:00 óra

Kérek Mindenkit, hogy ne az utolsó pillanatra tartogassa a csapatok beküldését! Köszönöm! Jó csapatépítést Mindenkinek! Kérdések esetén keressetek! Kösz a választ Davenek Bogpista! :) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 04 hétf., 20:20 

A 2vs2 mapoknál a Conflicting views esetében kicsit sokallom a 15 black illetve gold dragont.
Az 1vs1 nél a tohos mapok közül pedig a follow the arrowot sürgősen vegyük ki. Még csak nem is hasonlít egy 1vs1 pályára.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 05 kedd, 9:44 

A dragon legyen 12, de maradjon növekedő számú, ja az arrow elég vicces,legyen helyette Battlemania:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 05 kedd, 11:34 
Heroes Team

ssth írta:
A 2vs2 mapoknál a Conflicting views esetében kicsit sokallom a 15 black illetve gold dragont.
Az 1vs1 nél a tohos mapok közül pedig a follow the arrowot sürgősen vegyük ki. Még csak nem is hasonlít egy 1vs1 pályára.

Üdv Bátor Harcosok!

TH, nem emlékszel tavaly ki javasolta a TOH-os mappok között a Conflicting views nevű térképet? :shock: :wink: :P Kivesszük... És rendben, levesszük a Dragonok létszámát is... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 05 kedd, 16:20 

Vologya írta:
TH, nem emlékszel tavaly ki javasolta a TOH-os mappok között a Conflicting views nevű térképet? :shock: :wink: :P Kivesszük... És rendben, levesszük a Dragonok létszámát is... :wink: Baráti üdv!

Nincs semmi gond a pályával csak sok a dragon :)

Köszönöm az észrevételek javítását!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 05 kedd, 17:16 
Heroes Team

ssth írta:
Vologya írta:

Nincs semmi gond a pályával csak sok a dragon :)

Köszönöm az észrevételek javítását!

Üdv Bátor Harcosok!

TH: Azt már meg sem említettem, hogy a Follow the Arrow-ot is TE javasoltad... (Nemrég néztem meg...) :roll: :shock: :P :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 08 pén., 2:00 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Kisorsoltam a 2vs2 és az 1vs1 tábori térképeit azok közül, amelyeket közzétettünk Csizuval. (Bocs Csizu, hogy kihagytalak, most volt időm rá...) Most leírom Nektek a térképek listáját, a többit hagyjátok figyelmen kívül! (Természetesen a táborig nem árulom el, hogy melyik fordulóban melyik térkép fog szerepelni!!!) Ezek átnézésére, esetleges hibajavítására 2011. július 23-án 20:00 óráig van lehetőségetek. Íme a lista:

2vs2 torna:

4 db térkép (3 fix, 1 random):

Circle of War
Conflicting Views
Rise Up
Random Jebus

1vs1 torna:

14 db térkép rájátszással együtt (5 eredeti TOH, 4 random, 3-3 Csizu féle illetve 1 hősös térkép került a programba):

Random Jebus, Panic, Balance (valamelyikből 2 db, a többiből 1-1)
Coast to Coast
Dragons Lair
Hourglass3
Magic Masters Closed 1
Mágus Mesterek Kizárva
Might Masters Closed 1
Plagued Land
The Duel
The Hive
The Showdown3 EDIT

A terveim szerint tartjuk a korábbi menetrendet, mely szerint hosszabb-rövidebb-hosszabb térképet játszunk majd napi rendszerességgel. Jó volna eldönteni, hogy a táborban szerepeljen e a WT vagy sem... Vélemények?

A H3 és H5 támadás csapataimat legkésőbb 10-én 24.00 óráig elküldöm Gepynek és GJodienak. Utána küldhetitek a csapataitokat! Kérdés, óhaj-sóhaj esetén keressetek bátran! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 08 pén., 13:04 

Fix mapokhoz felesleges a WT,de randomhoz szerintem mindenképp legyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 08 pén., 20:42 

Fix 1.4
random wt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 08 pén., 23:43 

Én is arra szavazok, hogy fix mapokon 1.4 legyen. Randomokon jobb a WT, meggyorsítja a játékot. Jobb a generálás, gyorsabbak a körök a quick combat miatt, szóval szerintem mindenképpen legyen.

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 09 szomb., 9:37 

Fix: 1.4
Random: wt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 10 vas., 11:25 

Fix: 1.4
Random: wt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 10 vas., 11:39 

Fix: WT, random: SOD!! :D
Sztem eldőlt a kérdés. Másik: van tartalék monitor? Az enyém megadta magát, és amit most használok az nem férne be a kocsiba..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 10 vas., 14:34 

Ööö, milyen rájátszás lesz?

Edit hozzáteszi, hogy The Duel nevű pályát nem lát a feltöltött térképek között.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 10 vas., 17:38 
Heroes Team

NG írta:
Ööö, milyen rájátszás lesz?

Edit hozzáteszi, hogy The Duel nevű pályát nem lát a feltöltött térképek között.

Üdv Bátor Harcosok!

Ugyan Mindenki nem nyilatkozott még, de pár olyan emberrel is beszéltem, akik nem írogatnak a fórumba, szóval a
- fix térképeket ROE 1.4-el játsszuk,
- a random térképek pedig WT verzióval mennek majd.

Dreegar: Ha nem kell az összes gépet vinnem, akkor tudok Neked vinni majd monitort.

NG: Amikor mindenki mindenki ellen játszott az 1vs1 versenyben, akkor kialakul egy sorrend. A rájátszás azt jelenti, ha van még idő játszani (hisz azért IS megyünk le!), akkor egy ráadás fordulót is lejátsszunk, amelyben 1 helyezést javíthatsz vagy ronthatsz a végső sorrenden. (pl. 1-2, 3-4, 5-6 stb. játszik még egyet és ha 2. megveri 1-t, akkor Ő lesz a bajnok és így tovább, remélem érthető!) :)
A Follow the Arrows 2 map helyett került be a The Duel (eredeti TOH-os map), hogy meglegyen a választék a térképek darabszámában, egyébként innen letölthető:
http://www.toheroes.com/h3maps/theduel.zip

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 10 vas., 18:05 

Ez jó hír, mert akkor lesz még egy esélyem megszerezni a 13. helyet! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 10 vas., 21:07 
Heroes Team

Vologya: a Hourglass 3-at szerintem sűrgősen vegyük ki a listából. 2 v 3 évvel ezelőtt játszottam ezen a térképen és elég rossz vicc. Van másik térkép is, ami szerepelhetne (TOH-os) helyette és ez már egyébként is egy lejárt lemez..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 10 vas., 21:23 
Heroes Team

Csizu írta:
Vologya: a Hourglass 3-at szerintem sűrgősen vegyük ki a listából. 2 v 3 évvel ezelőtt játszottam ezen a térképen és elég rossz vicc. Van másik térkép is, ami szerepelhetne (TOH-os) helyette és ez már egyébként is egy lejárt lemez..

Üdv Bátor Harcosok!

Nem gondolnám, hogy gond lenne ezzel a térképpel. Jól bejáratott, népszerű map... Talán az egyetlen negatívuma, hogy az első részével már többször játszottunk, talán a 3. rész még nem is szerepelt a programban... Az, hogy esetleg 1-2 embernek nem tetszik, az nem kellene azt jelentse, hogy rögtön kukába dobjuk... (Mellesleg megjegyzem, hogy megkaptad Tőlem korábban, mint lehetséges térkép és akkor nem jelezted, hogy sűrgősen vegyük ki...) De döntsön a többség... Többiek, vélemény? Maradjon vagy cseréljük valamelyik másik TOH térképre? Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 10 vas., 21:56 
Heroes Team

Igen Vologya, de nem is válogattam be a játszandó térképek közé :)
Akkor elmondom mi a problémám és egyben a tapasztalatom: rengeteg olyan lény van a térképen, amelyek beállhatnak a seregedbe. Titi ellen az egyik táborban olyan meccset vívtam, ahol 7 Angel állt be hozzá (úgy hogy Castle-vel volt). Sem neki, sem nekem nem hagyott jó szájízt a meccs végére az a tény, hogy a beállt 7 angel döntötte el a küzdelmet (ezt ő is elismerte).

Személy szerint nem értem miért van szükség agyon nyúzott és olyan mennyiségű szerencsefaktort tartalmazó térképekre, ahol a taktika, gyorsaság kiváltható azzal, ha a tengeren találsz egy megfelelő relicet vagy a fenti példánál maradva beáll hozzád lény. Ha ilyen térképen játszunk, akkor kis túlzással már a DD-t és a Fly-t sincs értelme tiltani, azaz mehetne teljesen "No Rules" alapon. Vagy engedjünk meg mindent vagy korlátozzuk, de ez az egyveleg szerintem a legrosszabb.

Ettől függetlenül mindig a többség akarata érvényesül és ezt tiszteletben tartom én is. Más kérdés, hogy nem kötelező vele egyetértenem :)

Próbáltam úgy összeválogatni a TOHos térképeket (ha már szükség van rájuk), hogy a ereszd el a hajam feelingű térképek mellett szerepet kapjon a néhányak számára fontos taktikai elem is.

Alternatív lehetőség: ha már TOH-os térképek és a Homokórának maradnia kell, akkor javaslom, hogy fektessünk le külön szabályokat minden térképtípúsra és versenyszámra is (2v2 körül is vannak viták minden évben, meg kellene fontolni őket).

Ennek szerepét magamra vállalom szívesen, aki tud és akar segíteni, azt köszönettel elfogadom.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 419 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]