Lassan tiz oldalja nem irtam beszamolot, igy most gyorsan potolom a hianyt kettovel.
non vs Sziky @ Spider / WT
Castle - Gunnar vs Conflux - Monere
Varak random, tobbi valasztva
Mivel nem tudtuk milyen template is ez, Caitlinnel kezdtem, de rogvest valtottam Gunnarra, volt alvilag/felvilag, el lehetett szorakozni, amit lehet picit tulzasba is vittem, ezert aztan bunhodtem, mert Sziky koma beverte a blokkom amit fo blokknak lehet kb. elkepzelni (horde sultan), es elcsipte a fohosom. GG
(1 nap hianyzott volna, hogy beerjek varba upgradelni/kivenni maradekot, utana lejatszottuk csatat a lelki bekem kedveert, es eleg meggyozoen nyertem)
http://imgur.com/s9ngz
non vs Sziky @ Balance / WT
Necro - Clavius vs Dungeon - Shakti
Varak random, tobbi valasztva
Ugy erzem nem kaptam rossz terepet, sot, azert annyi bakit elkovettem ismet, hogy uj zonaba nem vittem par csontot, igy az ottani var eleg kesore lett meg.. Hetvegere lett minden + cita, de lehet wight nelkul castle-el sokkal jobban jarok.

Csak nem tudtam mennyire lesz ra keret, de azert orultem, mint majom a farkanak, hogy a bone-ok csak jok lesznek valamire.
2. heten bevertem horde master geniet (sajnos slow nem jott, de tudtam hasznalni shieldet es death ripplet), de teleport tuloldan pack green, pack devil, es mindkettot utni kellett, nem igazan akartam rizikozni, kicsit eltotyogtam meg otthon, majd 3. heten mentem tovabb wyvernezni. 7. szintu blokkok elott volt egy par nap szunet, igy load utan elfelejtettem, hogy van haste-m es sorceryt huztam (a resist, meg a ballistics melle ugyis jol mutat).

Kozben Sziky el akart kapni, de nem igen tudta merre menjen, keringozott o is, mikor alkalmat lattam, hogy tudom egyesiteni a seregeim, es tudva, hogy Sziky azert annyira nem all kemenyen, kijottem 54 vywern, es egyesitettem is. Majd elcsiptem Shaktit.
(100 vmennyi zombi, 60 trotyi)
Tacticssal beallt sarokba, megvarta amig ellovom mass stone skint, majd tolt mass blesst, menni kellett elore, lottem a mass shieldet kezdodott a melee, a wyvernjeimbol hastes minok 10-et hasitottak, szemek 5-t, de az elso hullamom is jol utott (death, wyv, bone) majd jott a hulladek, vampir, csont, wraith, es hatul probalt csatlakozni a zombie hadero is.
Folyt a kuzdelem, Sziky fogyott, en is, nem igen neztuk a plafont, utott egymast rendesen, be is neztem egy izben, death-el nem tudtam utni minojat, mert sajat wyvernnel elalltam az utat.

3x resisteltem le (exp.) a blindot, volt mar mismoral is (thx. bone dragon) es lassan Sziky elfogyott. Par hibam (nevezetesn air magic be nem huzasa) miatt akar le is verhetett volna.
GG