Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 24 pén., 20:47 

desztillacio írta:
valaki segítene nekem, hogyan tudnék játszani valakivel online? Melyik rész, milyen progival stb. Ha hosszú az e-mail-em desztillacio@freemail.hu

Köszi.

H5tel kapcsolatban Hamachit tuti rakd fel. Viszont kis hazánkban nem sok embert tudok, aki viszonylag sokat nyomna H5 multi partikat. (nekem talán hétfő este 11 környékétől, meg sz-cs lenne rá időm, de még ez se fix) Ha külföldi partner is jó, a heroescommunity.com-on remélhetőleg nagyobb eséllyel találsz kihívnivaló embereket.
H3mal kapcsolatban majd a többiek válaszolnak, ha magyar játszópartnert keresel, akkor az old schoolra számíts.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 24 pén., 21:02 

Akkor várok embereket akik H5 vagy H3-mal tudnának játszani akár napközben is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 24 pén., 23:00 

H3hoz telepítsd fel a gameranger progit ha partnert akarsz keresni,de ha itt is találsz akkor töltsd le a hamachit ha szükséges(nem muszáj ha megy anélkül is),multiplayer-->tcp/ip és go. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 25 szomb., 0:30 

Csak arra vigyázz, hogy a hamachi megszakíthatja a gamerangerrel futattot játékokat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 25 szomb., 16:38 

Csizu vs Dave
Stronghold vs Tower
Tyraxor vs Iona
Balance L
WT
1.héten semmi érdekes nem történt,elég csöves terepem volt,egy pénzes épület sem volt a területemen.2.hét elején kiszedtem egy nagabankot egy másik zónából,aztán teleport haza(retreat),és 126nál betámadtam a blokkomat,pack chaos hidrát.elbuktam elég sok mindent,magik,gólemek fele,nagákból 3 eltávozott a seregből.Geniet nem is húztam,nem volt rá pénz.Gargoylet meg nem tudtam kivenni.Innentől fogva már tudtam hogy az egyetlen esélyem a hp hátrány leküzdésére a hive area,amit 131kor meg is találtam,lots efreeten keresztül bementem,és elkezdtem kipakolni a wyverneket szépen.Egy consot is találtam 3 angellel.137nél Csizu elfoglalta a váramat,142kor elkaptam egyik droidját akinél 3 angel volt,aztán 143kor megtámadott a saját terepén:
Kép
exp hasteztam,leütöttem behemótokból 2t,birdekből 15öt,úgyhogy bizakodtam.Aztán jött a fordulópont,mégpedig Csizu levakította a wyvernjeimet,nekem pedig se cure,se dispel :x
Szörnyű volt végignézni,ahogy exp blinddal lebontja a wyvernjeimet amíg el nem fogy a manája,maradt 15,de az 50 orkkal és 2 küklopsszal már nem bírtak el,mert el sem érték első körben vakságuk után.A végén túlélte 30 ork az ellenfélnél,szoros csata volt.A mage guildekből meg már kezd elegem lenni :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 25 szomb., 17:11 
Heroes Team

Ha Tyraxorral szétvarázsolták a toweredet, meg is érdemled. :lol: :lol: Ne fogd rá ilyen könnyen egy mage guildre... nézd meg inkább hol mit hagytál el. :idea: :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 25 szomb., 17:49 

3 várból egyikben sem volt cure,dispel :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 25 szomb., 18:06 
Heroes Team

Nekem sem curse, pedig jól jött volna pár helyen :wink: Tudtam, hogy hájvozol és így is készültem. Egy körön belül vonultam vissza a 3 anglel-vel és a főhőssel (hogy meg tudjalak támadni) és elfelejtettem a játék azon butaságát, hogy az először visszavonult hőst kitúrja a kocsmából a második menekült.

Furcsa volt, hogy 5 törpekincstárat, 1 naga bankot, 1 medusa storet (azaz mindent, ami fellelhető volt) fosztottam ki és pénzem alig volt. Persze utólag látható, hogy az ogre és a cyclops fölösleges volt.

A varázslatoknál ügyelj arra, hogy más hősöktől is megtanulhatod a spellt. Érdemes utánanézni kiknél van alapból cure és dispel varázslat, könnyen benézhetnek a kocsmába. A towernél a tanítás intézménye pedig annyira alap, hogy nem okozhat problémát megtanulni, bárki legyen is a főhősöd.

update: a Cure vari fellelhető lett volna a conflux (itt meg is volt építve a MG 2) és a tower váradban is. Valszeg figyelmen kívül hagytad, hogy 2-es szintű spellről van szó. A Dispel is ott figyelt..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 25 szomb., 18:39 

:(
Gondoltam hogy valamelyik fluxban meglesz,de nem gondoltam rá hogy hasten és shielden kívül más varira is szükségem lesz :(
Jó,nem hibáztatom a guildet,saját hülyeségem volt beismerem,ebből a hibából is tanultam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 25 szomb., 19:07 
Heroes Team

Jól mondja Csizu... Még valamikor kezdetekkor játszottam, asszem Botival, vagy Benyoval és igencsak meglepődtem, amikor befoglaltam az egyetlen várát, ahol csak a lvl1-es guild volt felhúzva. Nagy arccal bizakodva vártam a csatát, majd amikor "hazaért" a főhőse és csatáztunk, volt nagy meglepi mikor sült az első chain, majd amikor a harmadik körben még az angyalok is felkeltek a sírból, akkor elszakadt a cérna... Akkor tanultam meg, hogy bizony érdemes figyelni a droidok varázslataira, és a scholarra is. 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 25 szomb., 20:44 

Amugy WT-ben megkapod osszes visszavonult host.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 25 szomb., 21:00 

desztillacio írta:
Akkor várok embereket akik H5 vagy H3-mal tudnának játszani akár napközben is.

szia,

én bennelennék néhány partiban. Igaz régota nem játszottam multit, kiestem a gyakorlatból, és régen sem voltam nagyon jó.
Ennek ellenére megpróbálkozék vele.

Skype playerkehu
e-mail ambrusch gmail
bárkivel szívesen játszom. Általában napközben is ráérek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 26 vas., 2:17 

Dave vs HUNLorcs
Inferno vs Castle
Marius vs Loynis
Random Jebus WT

Loynissel kezdtem, de mindjár az első nap be kellett látnom hogy hibáztam, mert elfelejtettem hogy a WT-ben nem kapom meg a prayer speckót... :lol:

Kép

A váraimat hamarabb megszereztem, meg az arkangyalt is megvettem a második hét közepén, de ennek ellenére sok pandora's boxot nem szedtem fel időben, így aztán Dave hamar jött is, én meg látva a veszélyt, gyáván bebújtam a váramba :P A serege gyengébb volt, és a csata még pozitívan is indult számomra, a wyvernek javát meg a wyvern monarchokat (ördögöknek is nagy részét) viszonylag gyorsan lekaptam, de a jóval magasabb skilljeinek (no meg a bitangerős implosionjának :lol: ) köszönhetően megérdemelten nyert (noha csak a sok nyavalyás démonnak köszönhette, a többit azért elpusztítottam :P) Gratula neki!!! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 26 vas., 8:25 
Heroes Team

HUNLorcs írta:
Loynissel kezdtem, de mindjár az első nap be kellett látnom hogy hibáztam, mert elfelejtettem hogy a WT-ben nem kapom meg a prayer speckót... :lol:

4th spell hero mindenütt tiltott...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 26 vas., 8:52 

Nimbus írta:

WT-ben fölösleges tiltani. Ez már a múlté Nimbi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 26 vas., 11:16 

Annyit tennék hozzá,hogy 126ra mentem be csak középre,marius sajna firet meg watert kapott,mindkettőt úgy hogy másik skillnek eagle eyet választhattam... :? Viszont középen már sim cityztem nem figyeltem és összevissza mászkáltam.Kiszedtem aztán egy utópiát(2est) kaptam 5all kardot a másik relic nemtom mi volt,szedtem még fel szandált,aztán 145kor végre átmentem az ellenfélhez,aki húzta az időt,de nem tudta elkerülni a vereséget annak ellenére sem,hogy beült a várába és én lusta voltam devilt felfejleszteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 26 vas., 11:55 

Azt nem tudom mit kéne másképp csinálnom ahhoz hogy én is előbb be tudjak menni középre... :lol: pedig vettem rendesen nyolc hőst és viszonylag hamar fel is szedtem a nyersiket, és mint írtam, arkangyalom elég hamar lett. :roll: Tud valaki adni valami tippet? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 26 vas., 12:22 
Heroes Team

ssth írta:
Nimbus írta:

WT-ben fölösleges tiltani. Ez már a múlté Nimbi.

Ez ok, nem is erre vonatkozott a megjegyzés, hanem arra hogy valaki erre számít. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 26 vas., 12:58 

Szerintem nem mindenki tudja ezeket a szabalyokat. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 26 vas., 13:23 

haliho,

senkinek nincs kedve megpróbálni velem?
Ha valakinek még mond valamit, player néven elég régóta tagja vagyok a közösségnek

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]