Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 21 kedd, 14:23 

Elnézést kérek érte mégegyszer.
Mindenki hibázhat,egy újonc meg főleg.
De ez a megjegyzés rosszul esett Dreegartól,ezért reagáltam le így,sorry érte.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 21 kedd, 15:50 

Akkor nem kaptam meg, na sebaj.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 21 kedd, 21:08 

Dreegar írta:
De nem reportoltam hogy legyőztem a porszívót :P

LOL, BAR, muhaha :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 22 szer., 2:23 

Sziky vs Dave
Stronghold vs Fortress
Crag Hack vs Wystan
Nem tűnt rossznak a terepem,rögtön első nap elfoglaltam 2 gorgon dwellt,habár elbuktam az összes gnollt. :P 2 fullos kripta,1 wyvern dwell,1 hidra dwell is meglett 6.nap pack wyvern legyőzése után.122n kiszedtem egy 5x30as consot amiből 30 royal volt 4 hidrával,1 hidrát buktam meg 6x1 lizardot.Azután kiszedtem 3 hiveot,megtanultam fővárban a varázslatokat,sajna slow nem volt pedig volt már exp earthem.Csak 127kor jutottam el odáig hogy betörjek középre,és bizony ellenfelem már megelőzött,és egy utópiát is kiszedett így jelentős skillfölényben volt.131kor csatáztunk,nekem nem volt pénzem unitokra sem,pedig minden pénzadó épületet kiszedtem a területemen,meg csak egy kis sarok maradt ahol nem szedtem fel a nyersiket...A lényeg az,hogy miután elnyomott egy exp.berserket feladtam a küzdelmet.Utólag kiderült,utópia sem sokat segített volna rajtam,és a mapgeneráláskor eldőlt szinte a meccs.Szikynek rengeteg xp-s pandora jutott,ráadásul út mellé,így nagyon gyorsan fejlődött.Dwellek számában kis előnyöm volt,1 hidra 1 wyvern 3 gorgon 1 basilisk vs 2 goblin 1 farkas 1 orc 1 madár 1 behemót.Ellenfelem jól használta ki a terepét,és megérdemelten győzött.GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 22 szer., 23:16 

Ha van kedve valakinek holnap (csütörtök) játszani velem egy barátságos meccset délután 5-től akk dobjon meg egy pm-el vagy akár itt is. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 0:08 

Dave vs Ssth
Stronghold vs Tower
CH vs Fafner
Jebus Cross XL
WT
Első nap nagy filózás volt hogy merre induljak el,jobb v bal,aztán 2.nap megláttam jobboldalt sok lowspeed guardot meg pandorákat,így arra indultam el.3.nap 32 demont levertem,crag szépen fejlődött.Sajna 3.skillnek választhattam ballistic és eagle eye közt :P Legalább megtudtam hogy exp ballisticcel már nem 10,hanem 14 hexa távolságra tudnak büntetés nélkül lőni(tehát szemben lévő alaphelyzetben álló egységet le lehet lőni kezdő pozícióból is bünti nélkül).5.nap nekimentem pandorát őrző lots ogre maginak,és szép kerek 48-an voltak,huh mondom...1 maci 3 madár 80 goblin 12 farkas 12 ork 4 ogre+lvl7es crag hackkal valahogy kiszenvedtem hogy ne dögöljek meg,1 maci 45 goblin 6 ork 4 ogre és 12 farkas árán.Valamennyire kárpótolt a pandorából kapott 15 madár.Aztán még 45 hornedet is levertem,elfoglaltam egy kükidwellt majd csatárlánc segítségével madárdwellt is.Ezeken kívül még 1 goblin dwellem volt.CHval 7.nap menekültem jobb oldalról és a bal oldali rampartba vettem vissza,sajna elfelejtettem megtanítani neki az ottani varikat,de később nem jelentett problémát.Két pandorát még kiszedtem,35 ork chief és 50 sima farkas a jutalom.124re terveztem bemenni középre,mivel a lehető legkönnyebb blokkom volt:lots hidra.Sajna csicska droiddal még kiszedtem egy nem útbaeső 3as consot és ezáltal felbomlott a lánc,nem tudtam CHnak odaadni a sereget,elnéztem egy napot.Meg azelőtt lots troll előtt megállva is vesztettem egy napot,mert droiddal rosszul álltam be.Így 126ra törtem be.Mérges voltam mert horde uni elleni harcban morállal levettek mégegy macit :x Így maradt 1,de szerencsére még volt 29 thunderbird,amivel szépen lehetett aratni.Kiszedtem egy minimumos tópiát 127en,thunder helmet meg shackles of wart kaptam.Aztán spellbinder's hat pack arkangyal mögül,2 hive,aztán egy fullos tópia,ahonnan kaptam titan cuirasst,+5allt,tome of earthet és +2allt.Beültem a középen levő inferno várba manát tölteni,240 lett.Következő nap(134 asszem) találkoztam Fafnerrel,akit skillekben nagyon lehagyott a kukás,Hpban nem volt sok különbség.
Ő statjai 5 8 12 10
Kép
(Utólag loadoltam)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dave 2011 jún. 23 csüt., 0:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 0:11 

Dave ráérsz holnap egy jebus meccsre velem is? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 0:14 

Reggel meló lesz aztán majd meglátom. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 0:18 

Ok, úgyis nekem is délután 5-től jó, akk megbeszéltük. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 12:21 

- Ballistics skill növeli a távolsági lények range-t 1/2/4 kockával, valamint nincs falon át büntetés expert szinten

Amugy mi lett a vege? Nem irtad le. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 12:49 

Már fáradt voltam nagyon és elfelejtettem egyszerűen. :)
Bár szerintem elég egyértelmű ekkora skillkülönbségek mellett,és tome of earthem is volt.TH kihozta a legjobbat a csatából,de a resu+imploval könnyedén nyertem.Ha kiszed egy utópiát talán van esélye,de így nem sok volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 15:48 

Teki1986 írta:
- Ballistics skill növeli a távolsági lények range-t 1/2/4 kockával, valamint nincs falon át büntetés expert szinten

Ugye ez csak a WT-be igaz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 15:49 

Gratulálok Dave-nek. Fafner nem válltotta be a hozzá fűzött reményeket. Skillekben borzalmas volt. Skillnövelő tárgyat nem találtam sehol. A blokkom 16 Black Dragon volt meg 3 Crystal Dragon. Mindkettőt le kellett verni és mivel mindenképp ők kezdtek elég csúnyán megszedtek. A 8-as def nem volt túl izmos a spellekre meg hiába gyúrtam ellenük :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 17:03 

bogpista írta:
Teki1986 írta:

Ugye ez csak a WT-be igaz?

Igen. Ezzel akartak javitani a hasznalhatatlan skilleken.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 23:10 

Rövid beszámoló:
Titi vs Dave
Stronghold vs Inferno
Gretchin vs Marius
Panic L
WT
Első héten semmi érdekes nem történt,szerencsésen megkaptam 2 +350es hőst is,találtam egy head of legiont,így castle+efreet(no kutya) lett hét végére.2.héten már 7 efreetem volt,ami nem rossz.122n elkezdtem démont gyártani,először 65 impből lett 7 démon,aztán 8 kutyából asszem 6 démon,még 35 impből 3 v 4 démon majd consba beölettem 40 körüli gogot,12 démont eredményezve.Sajna 3 várban is építettem mage guildet,2ben lvl2re,de se haste se slow nem jött.131nél találkoztam Gretchinnel,akit meg is támadtam.Nálam 10 pit lord 50 sima démon 11 efreet meg 2 angel volt,nála úgy 60 wolf raider,100 körüli hobgoblin,5 barnamaci( :lol: ),13 thunderbird és 108 lizard warrior+1angel.Úgy 5-6al volt több defenséje meg attakja mint nekem.Csatát quicksanddel kezdtem,mert értelmes varázslatom sajna nem volt...Persze még véletlenül se blokkolt volna akár egy ellenséges egységet is,mindennel ő ütött hamarabb mert volt mass hastéja.Csata végére megöltem 4 macit 30 körüli farkast összes goblint meg az angyalját.Talán ha 2.héten bemegyek a treasure zónámba lett volna esélyem,talán találok egy hastét,plusz volt 2 hive meg 2 pandora.De nem így lett,és ellenfelem nyert,megérdemelten. :)
Képet talán holnap lökök fel,kedvtől/időtől függően,ill. hogy elfelejtem-e,most túl fáradt vagyok hozzá.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 23:18 

valaki esetleg harc?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 24 pén., 13:51 

Dave, akkor este háromnegyed 6-tól ok?

Ha nem jó akkor Sziky felőlem mehet ugyanakkor. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 24 pén., 19:02 

Dave írta:
Csatát quicksanddel kezdtem,mert értelmes varázslatom sajna nem volt...

:shock:

Hát kolléga én nem egy meccsen diadalmaskodtam quicksand segítségével.
Nagyon jó kis spell az. :wink: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 24 pén., 19:30 

Hát,egyetlen értelmes helyre rakott csak,volt középen egy szakadék,és mivel nem értem el az ellent,ő gyorsabb volt,így beálltam a szakadék mellé védve a démonokat,egyik blokk fölött volt egy homok,de arra a thunderbird szállt rá és ütötte le szegény katonáimat :) Sajna eléggé a szerencsén múlik a hatása,mert egyébként szerintem sem olyan rossz vari.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 24 pén., 20:38 

valaki segítene nekem, hogyan tudnék játszani valakivel online? Melyik rész, milyen progival stb. Ha hosszú az e-mail-em desztillacio@freemail.hu

Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]