Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 22 szer., 8:47 
Heroes Team

Psycopathic írta:
Hali!
Ez rossz hír :(
Ma dél körül vége?
Nem sokat tudtam tesztelni, nekiálltam a kampánynak, így csak a Haeven-t próbáltam ki, azt is csak 3 féle egységig + ugye pár joinoló egyéb egységek.
Most meg meló van ugye, délutánra meg már ezekszerint nem tudok belépni. Ez elkeserítő. Akkor előfordulhat, hogy 28.án a public beta-ra is kapunk kulcsot?

Nimbus-> elküldenéd nekem az általatok összegyűjtött és bejelentett hibákat, bugokat?

Üdv Bátor Harcosok!

Ne keseredj el, mert a kulcsoddal tovább tudsz majd játszani ugyanezeken a pályákon, de csak június 28-ától, amikortól kezdődik a publikus BÉTA. Addig átállás van, készülnek a több ezer (tízezer?) fős PUBLIKUS BÉTA-ra. A részletek pedig majd később, hogy hogyan tudod a kulcsod újra használni, ez a kliens marad vagy másikat kell letöltened, stb. Írd meg privátban az e-mail címed, ahová a hibaleírást kérted és elküldöm Neked. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 22 szer., 14:06 

Cerberuszról azért annyit hozzátennék , hogy a 3 fej nem annyira 3 .
Mitikus lények esetében a külső gyakran nem fix és ezért több verzióban létezik.
Cerberusz esetén ábrázolták két fejjel is (amforákon) és egyes történetek a fejek számát 50-100-as söt magasabb nagyságrendre teszi .

Véleményem szerint a két fej lehet egy korábbi ábrázolás vagy a lényt ihlető kutya fejeinek száma .(elvileg születhet 2 fejü kutya )

Tehát a szerzők nem eltérnek hanem egy másik verziót használnak mégha nem is szándékosan .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 22 szer., 14:29 

Kép
Duck and Cover
Rank 1-es passzív képesség
A falak és tereptárgyak által nyújtott fedezék hatékonyabb védelmet jelent az összes saját egység számára.

Kép
Reinforcements II
Rank 2-es képesség
Csatánként egyszer egy saját Core vagy Elite egység erősítést kaphat. Az erősítésként kapott lények elvesznek a csata után.

Kép
Tactics III
Rank 3-as passzív képesség
A harc elején az egységek elhelyezése után láthatod az ellenség formációját és annak függvényében két egységedet megcserélheted. Ha mindkét hős rendelkezik a képességgel, akkor mindketten használhatják a képességet, de nem láthatják előre, mit cserél az ellenség.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 22 szer., 17:27 

Nekem a Kampány része tökéletesen megy , bár a Confluxra nem joinolt, és a megszerzett XP a jobb felső sarokban lenullázódott.
Most akkor mi a helyzet ezzel?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 22 szer., 17:36 
Heroes Team

Örülsz neki, hogy tovább játszhatsz a nyílt bétáig. :lol: Szerintem akkor jön majd egy komolyabb upgrade, lehet, hogy az egészet újra kell rakni, és akkor indul majd a nyílt béta. 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 22 szer., 20:02 

HÉT KÉPE

PAUL ROMERO INTERJÚ

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 0:39 

Nimbus írta:
Örülsz neki, hogy tovább játszhatsz a nyílt bétáig. :lol:

örülök neki, csak nehogy aztán problémázzanak később, hogy tovább nyúztam a játékot a kijelölt határidőnél ^^"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 8:10 
Heroes Team

Határidőt inkább, reportolás és hibajavítás miatt kellett mondaniuk. Az NDA még köt, így aztán nem érdekli őket, hogy mit csinálsz a korlátozott lehetőségeid mellett egy három hónapos verzióval. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 8:24 

Nimbus, Vologya> kaptatok visszajelzést a beküldött reportra ?
Végigolvastam, jópárat én is tapasztaltam.
Amúgy ennyire jóban vagytok a BH teammel, hogy ennyire nem hivatalos stílusban írtatok nekik ? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 10:20 
Heroes Team

Psycopathic írta:
Nimbus, Vologya> kaptatok visszajelzést a beküldött reportra ?
Végigolvastam, jópárat én is tapasztaltam.
Amúgy ennyire jóban vagytok a BH teammel, hogy ennyire nem hivatalos stílusban írtatok nekik ? :)

Üdv Bátor Harcosok!

Igen kaptam, megkapták, köszönték szépen, lassacskán feldolgozzák... A sokkot is, ami a stílusból fakadóan érte Őket... :P Igen, azt mondhatom, hogy jóban vagyok a Black Hole-os társasággal... :) A stílus pedig Nimbi érdeme illetve a többi tesztelőé, el sem olvastam csak utólag és elnézést is kértem a kissé szabatos fogalmazások miatt... :roll: Persze gondolom, hogy ettől még a lényegi tartalmat értették a fejlesztők... :roll: Aztán hogy mi kerül bele a végleges játékba ebből, azt nem tudom megmondani, majd látjuk! :) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 11:01 
Heroes Team

Gyerekök... mit gondoltok kinek írtuk ezt a cuccost? Ugyanolyan 20-35 éves emberkéknek akik mi is vagyunk. :wink: Akik egymás közt ugyanígy emberi nyelven egyeztetnek. Mindazonáltal az irományban véleményem szerint semmi sértő, vagy személyeskedő gondolat nem volt.

Továbbá alapszabály egy ilyen "belső" report összerakásakor, ami több embertől származik, hogy a megjegyzés / hiba leírás, akkor a legértelmezhetőbb, ha az eredeti szövegezést megtartja az aki az összefoglalót szerkeszti. Ugyanis óhatatlanul is deformálódhat az információ, pláne, ha az még további szűrőn is átmegy. Pl., ha valaki azt írta, hogy valami "egy kalap kaki", akkor azt ott kell hagyni, mert ezek az emóciók igenis fontos visszajelzések a fejlesztőknek, és kihagyva ezeket, elvesztheti a súlyát a téma mire ahhoz az emberhez ér, aki majd javítja, és esetleg alulpriorizálja azt emiatt. Szóval emiatt teljesen felesleges elnézést kérni, szerintem. :wink:

Éppen ezért csak az olyan megjegyzéseket töröltem, aminek véleményem szerint nincs érdemi jelentősége. A zárszó pedig azt gondolom, hogy teljesíti azokat a kívánalmakat amire gondoltok.

Nem beszélve arról, hogy ezt visszaküldtem azon 8 embernek akik részt vettek a zártbétában véleményezésre (amit aztán Vogyi gyorsan ki is küldött, amivel végülis szerintem nincs gond), de Krityó bátyó nyugtázásán és Vogyi köszönetén kívűl, semmi visszajelzés nem született. :oops: :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 12:24 

Nimbus :) Én nem mondtam hogy sértő lett volna vagy bármi, nyílván hasonló korú emberkék kapják mint mi, csak nyílván másképp ír egy ember egy hivatalnak, mint egy havernak. Persze ez más eset, csak érdeklődtem a rilésönsippről :)

Amúgy Ti (Nimbus, Vologya és a többiek) milyen platformon értekeztek?
Szívesen írtam volna én is véleményt, bár sok időm nem volt megnézni a játékot, és meghallgattam volna a ti véleményeteket is. Skype, msn , Teamspeak?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 12:35 

Sziasztok!

Nem tudom lehet e még béta kulcsot kérni, ha lehet még örömmel fogadnám.:)

Üdv: Veryape

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 16:35 
Heroes Team

Krityó mondta a köszönetet... :wink:, mert ő a jól nevelt srác! :lol:

Hogy értekeztünk? Körlevél formájában...

Hali:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 23 csüt., 17:58 

Kép
Heroic Charge
Rank 3-as képesség
Célpont saját egység lépésszeáma megnő és minél több mezőn halad át a támadás előtt, annál jobban nő a sebzése.

Kép
Stand Your Ground
Rank 1-es képesség
Célpont egység 1 extra visszatámadást kap és a Might Defense tulajdonsága megnő.
A hatás 3 körig tart.

Kép
Warlord's Command
Rank 2-es képesség
Csak olyan egység lehet a képesség célpontja, amely egység ebben a körben még nem cselekedett. Ez a lény azonnal elhasználhatja a körre vonatkozó cselekvését.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 24 pén., 10:15 

Vologya írta:
Igen kaptam, megkapták, köszönték szépen, lassacskán feldolgozzák...!

És a köszöneten kívül jeleztek valamit azóta? Pl hogy ezt meg azt ők is tapasztalták, vagy már javították is, esetleg a Public Betában már javítva van stb?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 24 pén., 10:43 
Heroes Team

Ez azért nyilván nem mehet ilyen gyorsan. :) Már az is nagy eredmény, ha a héten feldolgozzák az összes hasonló feedback-et, azaz rendszerezik és priorizálják a hibákat, valamint kiszűrik a használható észrevételeket és ötleteket.

A legjobb feedback az lesz, ha netán már a nyíltbétában, vagy a végleges verzióban visszaköszönnek a dolgok. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 24 pén., 12:18 

Nimbus írta:
Ez azért nyilván nem mehet ilyen gyorsan. :)

Gondoltam hogy nem adtak minden pontra kitérő választ :) Csak ha valaki fejlesztő, és épp azt a részt csinálja, akkor első olvasatra is tudja, hogy ja hoppá, ezt már meg is csináltuk ám, vagy igen, ezt már mi is észrevettük :)
Persze lehet, hogy ők se mondhatnak semmit 28.-ig. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 24 pén., 12:38 

Kép
Archery
Rank 1-es passzív képesség.
Megnöveli a saját egységek távolsági sebzését.

Kép
Counterstrike II
Rank 2-es passzív képesség
Minden saját egység plusz 1 alkalommal támadhat vissza az adott körben.

Kép
Resilience
Rank 3-as passzív képesség
Ha egy saját lényt 3-szor megtámadnak egy csata során, akkor a csata további részére megnő a Might Defense tulajdonsága és az életereje.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 24 pén., 17:57 

Pio/Nimbus, kösz a biztatást, a hivatalos forumon is kaptam hideget/meleget, de szerencsére ott is voltak racionalisták, akik észérvekkel jöttek, ami hatott is. Szerintem mindenkinek érdekes lehet, aki vmiért dünnyögott a játékkal kapcs. és bizony elég sok H3 "fajtalankodás" előjött, amit anno nem is gondolt át az ember, mert egyszerüen jó volt a game :-)
szerk.: tul.képp lehet tényleg az a baj, h túl sok infot megkapunk előre :lol:

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5861060878/m/4481062239

Végezetül lenne egy kérdésem a benfenntesek felé:
van info arról, h lehet-e majd kapni angolul a játékot itthon? Esetleg anno, mint 5-t Vologya mester közbenjárásával? Ill ha igen, lesz-e jelentős csúszás az itthoni angol nyelvű megjelenésben, mert akkor inkább megrendelem online majd.

Kösz előre is.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]