Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 17 pén., 9:27 
Heroes Team

Pedig Szentgróton van szélesebb net is! :wink: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 17 pén., 10:50 
Heroes Team

Mobilneten simán megy a game (tesztelve), viszont a klienst ajánlatos nem azon keresztül letölteni Kb. 4 GB...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 17 pén., 17:01 

Kép

Kép

Kép

Kép

Nagyban egyelőre csak a Darkness Elemental érhető el.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 17 pén., 22:35 

Bár enyém a legutóbbi hozzászólás is inkább írok ennek egy újat, hogy mindenki észrevegye:

INFORMÁCIÓK A BÉTATESZTRŐL

Jó hír, összesítettük Vologya Mesterrel a listát és úgy néz ki, hogy ha a Ubisoft megtartja a szavát és ad annyi kulcsot, amennyit ígért, akkor mindenki, aki jelentkezett be fog jutni a tesztre.
Persze ez még mindig nem 100%, de azért már közel áll ahhoz. :)

Ezen kívül Cepheus írt egy QnA-t, amiből kiderülnek a részletek. Úgy néz ki, hogy a stresszteszt menetrendje az alábbi lesz:

- a kulcsokat és a hozzáférést a bétához JÚNIUS 20-ÁN (hétfőn) kapjátok
- a stresszteszt JÚNIUS 22-ÉN (szerdán) fog véget érni
- a tesztelésre azt a verziót fogjátok megkapni, ami jelenleg is fut a VIP bétán. Hangsúlyozom, hogy ez nem a végleges open beta verzió és vannak benne bőven hibák, hiányosságok, ne lepődjetek meg rajta.
- a tesztelés során semmi különös dolgot nem kell csinálni csak játszogassatok. A stresszteszt alatt hibákat se nagyon kell jelezni, mivel ez egy igen régi verzió, amit régóta tesztelnek a VIP tagok. A nyílt béta viszont mindenkinek új lesz, ott majd számítanak a hibajelentéseitekre is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 18 szomb., 13:29 

3 Neutral lény magyar leírása.: (lesz még kb 3)

Levegő Elementál (Elit egység)

A mély szakadékokban, sziklaszirteken s magas hegységekben, hatalmas fennsíkokon a sárkány erezetek mentén az ádáz szelek hatalmas elemi energiával rendelkező porszemeket gyűjtenek s hordanak össze magukkal.
Megfigyelték, hogy amikor összesűrűsödnek Levegő elementálokat hoznak létre.
Váratlan feltűnéseik kapcsolhatóak még az Ashan földjét korbácsoló hatalmas s heves erejű viharokhoz, hurrikánokhoz, tornádókhoz is.
Ritka változatai a levegőelementáloknak születhetnek Ylath Levegő Sárkányistenség magas rangú papjainak haldokló utolsó leheletéből is. Ezek a szellemek szokatlanul erősek és általában fajtájuk uraiként tekintik őket.

Főnix madár (Bajnok egység)

A Főnixek ősi szellemek Asha Élettel teli mivoltához kötődnek s épp ezért bensőségesen kőtődnek a teliholdhoz. A Főnixek megtestesítik az ősi életerőt, a halhatatlan örökké újjászülető erőt. Ha egy Főnix meghal az anyagi világon/síkon a lelke azonnal nem távozik el hanem visszatér a Hold fészkébe s inkább ott testesül meg újra megfiatalodott Főnixként egy hulló csillag lendületével s sebességével. Újjászületésének procedúrája alatt eredeti hatalmának egy része azonnal alárendelődik a tiszta fény hatalma alá. Ennek oka az, hogy habár ez a csoda egy igazán bámulatos látvány, a legjobban nagy távolságból látható fényessége okán.

Föld Elementál Elit egység)

Közkeletű nevén Kőtömegként is ismert Ashan népének túlnyomó többsége közt, egy Föld elementál általában a sárkányerezetekhez közeli ásványi lelőhelyekből emelkedik ki és a legerősebb fajták pedig a nagy földrengések és földcsuszamlások idejében születtek.
Ezeknek a keménykötésű szellemeknek mindig csak egy része áll kőből/sziklából, a kő típusa és ezzel együtt az elementálok külseje pedig változatos a különböző lelőhelyek területeitől függően.
Ennek következtében egy Földelementál megtalálása/felfedezése drágakövekkel jár együtt úgy, mint arannyal, ezüsttel vagy még inkább e világi ásványi anyagokkal, mint pl. gránittal, kvarccal vagy akár porral, sárral és fával.

A maradék eddigi hivatalosan bejelentett neutral lény magyar leírása:

Tűz Elementál (Elit egység)

Amikor Arkath a Tűz Sárkányistenségének haragja s dühe oly naggyá teljesedett, hogy áttörte a Tűz elementáris síkja és Ashan Földje közti véd határvonalat, ez a dühhel teli erő megalkotott egy olyan hullámokban előretörő elementáris mágiát mely a rosszkedvű s meggondolatlan tűz elementálokat hozta létre.
E tüzes elhatározottság intenzitása az oka az Elementél erejének s személyiségének nagy mértékű kiteljesedése. A legtöbbjük spontán erdőtüzekből születik, mások rendkívüli lávafolyásokból vagy vulkánkitörésekből. A tűz elementálok melyek Ashan bugyrainak legmélyén születettek a Sheoghba vezető kapuktól nem messze bizonytalanok s alkalmanként Urgash a Káosz Sárkányának befolyása beszennyezte őket Egy tűz elementál felemelkedhet Arkath legközelebbi követőinek szívéből is vagy egy szent parázstartóból, melyet egy Törpe Rúnapap imái áldottak meg. Törpe kovácsok gyakran idéznek tűzelementálokat, hogy segítsenek nekik legendás fegyvereik s páncéljaik kikovácsolásában.

Angolnasárkány (Főnök egység)

Ezek a lények Shalassának a Víz sárkányistenségének földi megtestesülései, gyakran bukkanhatunk rájuk a halandók számára szent és tiltott helyek védelmezőiként.
Egy angolnasárkány mestere a mágikus erőknek ahonnét nevét is szerezte és a legnehezebb s legszükségteljesebb időkben idézik meg őket a Shalassahoz legközelebb állók.
A természet oly Erejét képviselik, mely ellen csakis a leges legbátrabb seregek mernének szembeszállni egy csatában.

Sellő (Elit egység)

Az 512 YSD, évében a Hét Város varázslói megalkották a vadembereket, hogy őrzőik s szolgálóik legyenek, s hogy néha eljátszogathassanak velük.
Félig emberekként s félig delfinekként a Sellőket eredetileg őrizőkként, felfedezőkként és a Varászlók partjainak tengerészeként használták fel.
Sajnálatosan az Ezüst Városok földjei főleg sivatagokból álltak s ezért a Sellők legtöbbje nagyon kevés létszükséges vizet láthatott s így fokozatosan őrájuk ruházták át a kis feltűnő állatkák levadászásának mesterségét. Ennek eredményeként habár a Sellők nem játszottak aktív szerepet az Ork lázadásokban/felkelésekben, több mint boldogok voltak, hogy eltűnhettek a kíváncsi szemek elől e lázadások utóhatásaiban. Azóta többé-kevésbé szabadon élnek a tengerekben, mint természetes ragadozók és még kevesebben érdeklődtek irántuk.
Egy dologban azért kérlelhetetlenek: Utálatuk a Varázslók iránt s bizalmatlanságukban minden szárazföldi lakóval szemben.
Csakis a Nagak és a legbölcsebb s legtiszteletteljesebb tengeri kapitányok reménykedhetnek irigykedve, hogy megszerezhetik a tiszteletüket ezeknek a könnyelmű és veszélyes lényeknek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 19 vas., 15:26 

remélem engem semmiféle stressz nem fog érni, miközben kipróbálom:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 19 vas., 19:46 

Lehet még jelentkezni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 7:42 

Krityó írta:

Igen, csak a gépem, ami a követelményeknek mefelel, Ausztriában leledzik egy kis faluban, ahol az idom nagy részét töltöm :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 10:29 
Heroes Team

light írta:
Krityó írta:

Igen, csak a gépem, ami a követelményeknek mefelel, Ausztriában leledzik egy kis faluban, ahol az idom nagy részét töltöm :)

Viszont akkor a kis részében letöltöd a játékot, aztán a nagyrészében meg tesztelsz. :wink: 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 17:34 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Aki kért, annak elküldtem a Privát BÉTA-hoz szükséges kulcsokat és infókat. Jó stressztesztelést Mindenkinek! :wink: Aki kapott kulcsot, a hírek szerint továbbviheti a június 28-ai Nyílt bétára is. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 19:19 

Sziasztok, rég nem fórumoztam, meg nem heroes-oztam, és elég késve értek el hozzám a HoMM6... izé, bocsánat M&M:H6? (vagy hogy kéne írni) hírek...
most is csak azért ugrottam be, hogy mint szociálpszichológusnak a fórum olvasóinak panaszoljam el bánatom, biztos már sokan elkeseregték előttem, de hátha megnyugszom... :x
-nincsen towerszerű: wizzardok/gólemek/gremlinek/titánok az alapban
-nincsen rampartszerű: elfek/druidák/egyszarvúak az alapban
- nincsen dungeonszerű: hidra/feketesrákány/minotaur az alapban

sárkányok nincsenek is, csak az az import-kínai műsárkány.. szegény már előre szidom, pedig nem az ő hibája...

kvázi 3 kedvelt factiont nyírtak ki az alapból, egyedül a necrok maradtak, akik még voltak a 2-ben is... de ott sincs már bonedragon

megkapod a két legkevésbé fantasyt... a medieval európát (haven/inferno - ezeket már a 3.ban sem szívleltem) kapsz vmi ázsiai humbukot, ami talán még jó is lehet, de inkább meglepetés v expansion kellett volna (ill. tegyük hozzá, h az ázsiai kultúra gazdagságához képest elég vérszegény), meg az orkokat, ami ugyan volt a 2/3/5ben, de már ott is inkább töltelék...

ezen kívül kinyilatkozták, h nekik jogukban áll megerőszakolni a görög mitológiát... (2 fejű kerberosz??? wtf???) úgyhogy le is járatják magukat... legalább más nevet adtak volna neki, ez így nyulás, nem adoptálás, és nem is kreativitás...

kérem a tisztelt tesztelőket, főleg a régi motorosokat, h azért mondják el, ezeket az igen komoly fájó pontokat mennyire ellensúlyozza a gameplay, és az általam a projekt egyetlen pozitívumának vélt/várt "több RPG elem"

lehet hogy marad a 3 és az 5 a 7. részig, ami ezután a sztenderdizálós, amerikaihülyeséges-globalizációs attack után val.szeg csak akkor lesz jó húzás, ha az ubi behal és más valaki megveszi, és mint ahogy az 5. résznél még az UBI is tiszteletben tartotta a múltat, úgy majd az új kiadó is visszanyúl a gyökerekhez...

szerk: a zene hálisten' "maradt a régi színvonal", ami ennél a sorozatnál szinte mindig egyenlő a "kiválóval"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 20:04 

Kép
Diplomat
Rank 2-es passzív képesség
Az ellenséges csapatok csatlakozási esélye megnő az áruk pedig lecsökken.

Kép
Mentoring
Rank 2-es passzív képesség
Ha a hős találkozik egy társával, akkor az megkapja a mentor XP-jének legfeljebb 50%-át.

Kép
Pathfinder
Rank 1-es passzív képesség
A hősnek nincs szükséges mozgáspontra ahhoz, hogy felvegyen nyersanyagot, benézzen egy épületbe és ehhez hasonló cselekvéseket végezzen.
3 Rankon át fejleszthető képesség, a Rank 2-es verzió csökkenti a lassulás mértékét nehezen járható terepen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 20:06 

A többieket majd megkapod kiegészítőkben ha lesznek szerintem s ne aggódj ezek a népek is szuperek. :) A stratégiai taktikák szintén jól eltaláltak lettek úgy vélem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 21:43 
Heroes Team

Silver: Ne sírj! Kis túlzással a H6 már bétának jobban leköt mint a H5 minden kiegészítőjével együtt, szal no para! :) :wink:

Két fejű cerberus?? Tényleg... basszus... most hogy alszom ma este... :shock: :shock: nahh jól van Nimbi tovább kell menni! Tovább kell élni!!! 8) :lol: :lol: Őszintén? Pont lesz@rom hány feje van azoknak a szerencsétlen kutyáknak... :lol:

Azért örülnék, ha már csak ilyen hibákat lehetne reportolni. Egyébként meg előtted a lehetőség, és magad is reportolhatod, bár ne várd, hogy hiba1-ként fogják besorolni! ;)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: jelentkezés
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 22:31 

Én is szeretnék jelentkezni, ha még lehet.
Amennyiben nem, hát nem.
Köszönöm a mielőbbi választ.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: jelentkezés
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 23:01 

laciszabi írta:
Én is szeretnék jelentkezni, ha még lehet.
Amennyiben nem, hát nem.
Köszönöm a mielőbbi választ.

Erre a tesztre már nem lehet jelentkezni, de azért érdemes megadni Vologya Mesternek az adataidat, mert ha esetleg újra kap kulcsot akkor tud Neked is küldeni egyet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 23:48 

Lenyomtam 2 órát ezzel a bétával, valami paladinnal bohóckodtam........
1680*1050 ben fullon minden, de ez nem szép, mondhatni gagyi 2011 ben, zenét lesz*rom, azt levettem.....

ingame jövünk megyünk, bár néha mellékattintottam, amikor felakartam venni valami cuccot, -1 movement point (anyád), ládák, bányák, ok

csata, nekem full h5, én nem találtam meg, hogy lehet e forgatni a kamerát, biztos nem, mert felesleges, mire összeraktam a csapatot, nyomtam néhány botrányosan lassú csatát, addigra meguntam, bár a Griffek jópofák voltak:)

Hero
valami paladin volt, de szerintem túl sok lehetőség van, amire lehet tenni, főleg csak egy talent pont van/szint, bár lehet ez igy jó, sokszinű hősök fognak majd szaladgálni, aztán majd kiderül, mi az ami egyáltalán ne kell soha.

Város/falu (ja a grafika itt is megütött, ilyen település a Warcraft3 ban volt anno)
építkezés biztos nem egy agyműtét, de a régi játékos venne egyből - 1 nap - 3 herot, hagy haladjon a gazdaság, itt nem sikerült egy hét után sem, de gondolom ez nem lesz jellemző.......

Az ugye nem komoly, hogy single player játékhoz is kelleni fog internet?

Gondolom a multiplayer - ha lesz, játszható verzió - az fog valamilyen ladder t használni az ubi oldalon, mármint az online játék.

Sajnálom, hogy 2011 ben nem sikerül olyan pörgős játékot kiadni, ami megfogja az embert ebben a szegmensben, lehet tényleg eljárt az idő ezen stílus felett.
Külön beh*nyt*m azon, hogy újrajátszhatóak a csaták, igy bármelyik retardált képes akár agyatlanul is tolni egy kampányt.....

Azért még - 2 raid között - fogom tolni, hátha én láttam rosszul a dolgokat, s akkor megkövetek mindenkit, de egyenlőre az a véleményem, hogy kedvenc részünkhöz képest ez egy kalap f*s.

Visszahelyezve: 2011 június 29 (20:51)
Mod: Trunks

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 21 kedd, 1:59 

Amire számítottam.Semmi sem lepett meg. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 21 kedd, 4:49 

4giga a béta. 3x próbáltam meg letölteni, explorerrel, firefoxal majd flashgettel és mindháromszor megszakadt. Munka után fáradtan már csak erre vágytam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 21 kedd, 7:11 
Heroes Team

Konkrétumokról szerintem még nem kellene írni, szerintem volt nektek is titoktartási rész amit el kellett fogadni... :P :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]