Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 19 vas., 17:17 

Nekem egyre inkább az jön le egybevetve a legutóbbi BB tapasztalatait és az azóta közreadott élménybeszámolókat, hogy a random meccsek nagy része úgy dől el, ki kap wyvern lelőhelyet, így adott esetben még unalmasabb a jó pár ember által támadott fix pályáknál is.
Pista ellen a BB-n Fortress-szel egyet sem kaptam (sőt, összességében egy lizard dwellt...), Dopli a Kupából meg 70 wyvernnel vert ki, amit lehetetlen leverni, anélkül simán lett volna esélyem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 19 vas., 17:24 

NG írta:
Nekem egyre inkább az jön le egybevetve a legutóbbi BB tapasztalatait és az azóta közreadott élménybeszámolókat, hogy a random meccsek nagy része úgy dől el, ki kap wyvern lelőhelyet, így adott esetben még unalmasabb a jó pár ember által támadott fix pályáknál is.
Pista ellen a BB-n Fortress-szel egyet sem kaptam (sőt, összességében egy lizard dwellt...), Dopli a Kupából meg 70 wyvernnel vert ki, amit lehetetlen leverni, anélkül simán lett volna esélyem.

NG a kulcs nem az hogy ki kap, ugyanis alapvetően senki, max egyet v kettőt. A mapokon KÖZÉPEN, mindenki számára elérhetően szokott lenni a treasure zone, ami balanceon rengeteg wyvernt, jebuson minden mást horrort is ad, tehát mindkét félnek ugyanakkora esélye van kiszedni. Ezen kívül, ált aki bemegy, annak elveszik az összes várát, és kemény taktikázással simán meg lehet verni, kaptam már ki úgy hogy 82 wyvernel jöttem ki a sivatagból és az ellenfélnek dwellje sem volt, de egyszerűen nem volt elég pénzem és hősöm a mapkontroll tartásához, egy várostromot meg nem tudtam volna vállalni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 19 vas., 19:40 

Egyetértek Dreegarral.Vannak hátrányai a randomnak is,néhány esetben unbalanced, de véleményem szerint szerethető,mert improvizálni kell minden esetben,hogy hova is indulj el a főheroval...Én most arra gyúrok keményen,hogy a legtöbb esetben be tudjak menni középre 2.héten,hogy legyen esélyem a jobbak ellen is :P Fejlődéshez ajánlom Maretti videóit youtubeon,sokat lehet tőle tanulni még úgy is hogy hang nincsen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 12:50 

A mai nap során ha valaki érzi magában a potenciált, letudtam minden vizsgám szóval jöhet a mehet : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 13:27 

Én itt vagyok,készülj életed legcsúnyább vereségére! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 13:28 

Azon már túl vagyok, Süni ellen, egy hősös pályán, második nap, pack ogre agyonvert :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 13:35 

Dreegar írta:
Azon már túl vagyok, Süni ellen, egy hősös pályán, második nap, pack ogre agyonvert :D

Ha megyek, ezt idén is eljátszhatnád ám...
Meghívlak ebédre, ha megteszed, ennyi a felajánlásom ... :P

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 13:40 
Heroes Team

Dreegar írta:

Egy hősös mapot mindig csak funból játszottam még, éppen ezért mindig lendületből akartam megoldani mindent. Nem sokat játszottam ilyen meccset, asszem összesen vagy 7-8-at, de csak 2 tartott 1 hétnél tovább, mert a többin vagy én vagy az ellenfelem hitt magáról túl sokat az első héten. :lol: Persze soshasem én voltam a béna, hogy is ne... az a fránya luck-morál-luck... az tehetett róla mindig. :P Gondolom így volt ez most is igaz Dreegar? :wink: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 13:45 

kevés volt a potenciál a lots gremlin meg a néhány garg ütésében
én valami ilyesmire emlékszem :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 13:49 

***** kemény voltam, csak kiderült hogy a szabályok szerint nem használhatok varázslatokat sem hiába van könyvem meg arrowom : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 23:13 

Dave(Rampart-ivor) Sziky(castle-monere)
Jebus Wt
Sokadik próbálkozásra végre sikerült elkezdeni a gémet mindig volt valami bug.(ebben csupán annyi h körülbelül első hét vége felé láttam hogy 1 negyedképkocka vizet itt megijedtem írtam is davnek h ha van valami gaz szóljon. Két út blokja volt de közöttük terep része kielégítő valamint megtudta őket kerülni így folytattuk Ut blokbol nálam se volt hiány horde grand elf lots dendrod, neki pack war uni és asszem lots demon)
Moneret megkaptam 7 hösként innentől kezdve monere+castle+jebus :D
Összesen kettő darab sword dwellem volt ettől kicsit letörtem. Első héten elég jól haladtam öltem 110 battle dwarfot treasurit stb. lényeg hét végére kb 23 atakkal rendelkeztem. Itt két választási lehetőségem volt elindulok közép(mivel Blokjaim Lots giant titannal valamint throng pit lord de mivel nem voltam abba biztos h elég csak 1 et leölni vagyis h szabály mint mond erről ezert biztosra mentem.) vagy balra váramtól kifosztok csomó hasznos dolgot. Utóbbit választottam így 4 angal +3 all 10k xp utopia(+10 all) fullos amibe buktam 1 angalt így csak 6 maradt. Valamint 2 libari. Kicsit könnyelmű voltam mivel mar 1.2.4 nél húztam arcot de lusta voltam felupolni őket utopia előtt :( Mindezek után 37 26 20 20 voltam exp off armo log pfat earthal adv tactal és wisdommal. 3 angal upoltam megvártam hetet így 5 arc 50 körüli crusi társaságában mentem közép. Ahol megláttam egyből velem szembe dave blokjat, Saveral feari dragont. Amit kicsit kőnyélműén kezeltem mivel nem vittem mást csak arcot meg sima 3 angalt így okosan elbuktam 5 arcot és 1 simat (? :D) igen. Viszont láttam taverbe dave skiljeit szinte mindene a harmada enyémnek így nem izgultam. Dave kb 3 hét elején látta volna meg sivatag blokjat hacsak nem támadom meg, mivel sivatag előtt volt 19 20 war unija.(amit megtudott kerülni) így vakon azt tervezte h dragon nélkül jön majd be közép hat ez kb fej vagy írás :D pedig volt dragon dwelje mégse húzott még csak 2 héten se. Valamint volt még 2 uni elf fa és 1 2 kisebb.
Mivel ellenél nemvolt dragon így nemvolt kérdéses a csata kimenetele.
GéGé

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 20 hétf., 23:33 

Hozzátenném,hogy nem azért buktam el mert nem húztam dragont(nem is lett volna rá lóvé),hanem mert a pack war uni miatt nem tudtam felderíteni rendesen a terepet-->nem találtam az utat sivatagba-->sem skilljeim se wyvernek nem voltak,sima bukta lett belőle.
Terepem is elég összevisszaság volt,a főherot 3x vettem vissza a várba nem tudtam hova menjek vele egyszerűen...De nem keresek több mentséget,kiakptam és kész :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 21 kedd, 0:23 

Ha az unikat nem bírod leverni a faeriket sem. :)

A szabály pedig úgy van hogy 2 blokknál egyet 3 blokknál 2-t kell leütni hogy átmehess. Kicsit kusza hogy mikor hány angyalod volt stb. de a lényeg hogy nyertél. :) Ne tessék alábecsülni a dragonok erejét. Volt már nekem blokk 3 azure dragon is. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 21 kedd, 12:17 

Nem az a kérdés hogy le bírtam volna-e őket verni,2.héten sima lett volna,de fent az utat pack efreet blokkolta,és kesztyűt is őriztek,így felfele indultam el,remélve hogy ott találom meg a kijáratot.Hát nem így lett. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 21 kedd, 13:32 

Én azt javaslom, hogy a blokkokkal kapcsolatban ne nyilatkozz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 21 kedd, 13:34 

Meddig fogod még emlegetni hogy egyszer lvl1-2es blokkok miatt kiléptem és restartot kértem?Már elnézést kértem miatta,jó lenne lezárni véleményem szerint.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 21 kedd, 14:05 
Heroes Team

Nem szép dolog Dave... ez olyan "Sünis" módszer, ami miatt Süni mai napig "vezekel",, pedig ma már ő az egyik legjobb játékos, vagy ahogy Karesz is bár ő durvább eszközökhöz folyamadott. Azért láthatod, hogy mindketten a mai napig velünk játszanak, mindenesetre felejteni nem tudjuk, és néha kapnak fricskát érte emlékeztetőül, és figyelmeztetésül mindenki másnak. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 21 kedd, 14:17 

Dave írta:
Meddig fogod még emlegetni hogy egyszer lvl1-2es blokkok miatt kiléptem és restartot kértem?Már elnézést kértem miatta,jó lenne lezárni véleményem szerint.

Konkrétan egyetlen egyszer sem emlegettem, és az hogy kiléptél ezek miatt a blokkok miatt az egy dolog, whatever, az pedig hogy a kilpéskor közlöd fél óra csend után hogy elment a kedved a játéktól majd még aznap bereportolsz egy gamet egy másik játékossal az egy másik dolog. De természetesen, nem akarok én senkit bántani, tekintsd úgy mint ösztönzést a jó irányba : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 21 kedd, 14:19 

Multkor megbeszeltunk egy jatszmat, es mondtad jossz porszivozas utan, aztan teged is felszivott porszivo.. :D (vagy debil a messengerem es nem kapom meg, amit irnak)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 21 kedd, 14:21 

noname írta:
Multkor megbeszeltunk egy jatszmat, es mondtad jossz porszivozas utan, aztan teged is felszivott porszivo.. :D (vagy debil a messengerem es nem kapom meg, amit irnak)

De nem reportoltm hogy legyőztem a porszívót :P Mellesleg írtam neked hogy mégsem tudok játszani mert segítenem kell cipekedni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]