Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 419 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 26 csüt., 16:52 

Sziasztok,

A mapokról: 1vs1-ben legyenek a Csizu által átalakított mapok, legyen eredeti klasszikus ToH-os map (ssth-val egyetértve ezek az igazi élvezetet nyújtó pályák :)) és persze mehet a random is. Fix mapoknál semmiképpen se legyen WT! Tőlem lehet open map is egy klasszikus battle of honor vagy desert war igazi móka. 2vs2-nél a random jebus bevált. Más template nem nagyon van 2vs2-re, de azért a remény hal meg utoljára, hátha találtok 1 játszhatót. Ilyenek vannak, mint a Vortex, de az nem túl jó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 26 csüt., 21:06 

ssth írta:
NG: Simán belefér 3 játszma egy este. Első nap még kibírod alvás nélkül!

Nem az első, hanem az utolsó előtti napra gondoltam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 27 pén., 23:30 

Ha a random WT-ben lesz akkor nem hiszem hogy a felsoroltakon kívűl mást be tudsz tenni. Szerintem abban is van ismeretlen és lehet hogy jó nem?

http://forum.heroesworld.ru/showthread.php?t=6313

Chrome automatikusan fordítja, sok sok info a template-kről és mely ToH-os mappokat használták az oroszok versenyre és hogyan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 28 szomb., 15:24 

Sztem ott is be lehet, csak adatait a templateket felsorakoztato txt fajlba kell masolni (amit megjelenit opcio kepernyo).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 29 vas., 10:18 
Heroes Team

Vogyi: Küldj át nekem légyszíves egy csokor térképet, amelyeket elképzeltél versenyeztetni. Vagy ha rám bízod, összegyűjtöm szívesen (TOH, open-map és Csizus).

Javaslom, hogy tervezzük meg a nap melyik szakaszában mennyi időt terveznél a meccsre és aszerint válogassunk pályákat. Az open-map is elnyúlhat, a zárt pálya pedig befejezhető előbb.. kergetőzni lehet mindenhol, amíg nem kongatod meg a "főcsata" harangot. A kiszámíthatóbb játékidő ütemezése végett javaslom, hogy kicsit tervezzük meg és szabályokkal kontrolláljuk - amennyire lehet - a partik befejezését.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 30 hétf., 6:07 

1 vs 1:
jellemzően 3 meccs van egy nap - persze jelentkező függő - tapasztalatok alapján az első lehet hosszabb lélegzetvételű, a középső pörgősebb - 5 kor kötelező, világszínvonalú foci - az esti megint lehet hosszabb ( kellő mennyiségú alkohol ekkor kerül elfogyasztásra, tehát az idő intervallum elvész a részletekben).
Ehhez lehet igazítani a térképeket, felőlem bármi lehet, kicsit preferálnám a Toh mappokat, szerencse faktor, ide vagy oda, a lényeg, hogy a térkép/főhős szabály kivitelezhető legyen morgás nélkül.

2vs2
a full random valóban érdekes lehet, kicsivel több izgalmat hozhat, mint a "Testvér Háború; Klánok harca" és egyéb rongyosra játszott mappok, itt is a várválasztás, főhős kérdés leszervezése az igazi probléma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 30 hétf., 8:55 

Adler írta:
1 vs 1:
5-kor kötelező, világszínvonalú foci - az esti megint lehet hosszabb ( kellő mennyiségú alkohol ekkor kerül elfogyasztásra, tehát az idő intervallum elvész a részletekben).

Te is tudod, hogyan kell az újoncokat odacsábítani :twisted: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 30 hétf., 13:22 

focizni kötelező, az ivás terhét Pistával levesszük a vállaidról, csak hozzál valamit:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 30 hétf., 17:02 
Heroes Team

Csizu írta:
Vogyi: Küldj át nekem légyszíves egy csokor térképet, amelyeket elképzeltél versenyeztetni. Vagy ha rám bízod, összegyűjtöm szívesen (TOH, open-map és Csizus).

Javaslom, hogy tervezzük meg a nap melyik szakaszában mennyi időt terveznél a meccsre és aszerint válogassunk pályákat. Az open-map is elnyúlhat, a zárt pálya pedig befejezhető előbb.. kergetőzni lehet mindenhol, amíg nem kongatod meg a "főcsata" harangot. A kiszámíthatóbb játékidő ütemezése végett javaslom, hogy kicsit tervezzük meg és szabályokkal kontrolláljuk - amennyire lehet - a partik befejezését.

Üdv Bátor Harcosok!

Rendben Csizu, átküldök majd néhány térképet a héten. Természetesen tegyél hozzá az általad említettekből is!

A 2vs2 tervezett időbeli elosztása 16 fő esetén:

7-e (vasárnap):
1. meccs 8.30-17.00 ( 8.5 óra végcsatával )
2. meccs 17.30-2.00 ( 8.5 óra végcsatával )

8-a (hétfő):
1. meccs 9.00-17.30 ( 8.5 óra végcsatával )
1vs1 1. forduló 19.30-24.00 ( 4.5 óra végcsatával )

9-e (kedd):
döntő/helyosztók 9.00-17.30 ( 8.5 óra végcsatával )
1vs1 2. forduló 19.30-24.00 ( 4.5 óra végcsatával )

A 2vs2 tervezett időbeli elosztása 20 fő esetén:

7-e (vasárnap):
1. meccs 8.30-17.00 ( 8.5 óra végcsatával )
2. meccs 17.30-2.00 ( 8.5 óra végcsatával )

8-a (hétfő):
1vs1 1. forduló 19.30-24.00 ( 4.5 óra végcsatával )

9-e (kedd):
1vs1 2. forduló 19.30-24.00 ( 4.5 óra végcsatával )

10-e (szerda):
döntő/helyosztók 9.00-17.30 ( 8.5 óra végcsatával )
1vs1 3. forduló 19.30-24.00 ( 4.5 óra végcsatával )

Az 1vs1 további küzdelmei és a napi játékszám létszámfüggő!!! Ez lehet napi 2 hosszabb vagy 3 hosszabb-rövidebb-hosszabb beosztású térkép. (az, hogy melyik open, melyik closed, de legyengített átjáró védőkkel az részletkérdés szvsz...)

A lényeg, a 2vs2 meccsei max. 8.5 órára, az 1vs1 meccsei pedig 4.5 órára vannak tervezve végcsatával (szerintem minimum 30 percet kell egy végcsatára rászámolni alaphangon!), ehhez kell a térképeket megtalálni illetve a templatekat. (És ne felejtsük el, hogy a random térképeket a helyszínen generáljuk, az is valamennyi plussz idő...) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 30 hétf., 17:42 

WT az esetek 90%-ában nem generál hibásat. Gyenge terepet lehet hogy generál, de akkor így jártál :) A generálás így nem vesz el időt :)

Template-k: 2vs2-re néztem a 8mm6-ot, gépi playerek nélkül, szerintem az érdekes lehet. Valaki aki ért hozzá nézze meg, hogy mit szól hozzá :) Itt szerintem 2000es kezdőidő és 400 plusz idő az ideális.
1 vs 1-re szerintem a panic, balance, jebus 3asból lehetnének a mapok. Balance és panic mehet 2000es kezdő időről és 300 plusz idővel körönként, viszont a jebusra több idő kell szerintem. Mondjuk 400-500 plusz idő. Ott a kemény csaták húzzák el az időt nagyon.

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 30 hétf., 17:54 

titi írta:
WT az esetek 90%-ában nem generál hibásat.

Ezzel vitaba szallnek.. Ugyanolyan szarokat csinal mint sod, viszont meg mindig idotakarekosabb sokkal (persze azoknak akiknek belefer 1 legy, vagy 2 boblin loss meg ilyenek..)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 30 hétf., 18:10 

noname írta:
titi írta:

Ezzel vitaba szallnek.. Ugyanolyan szarokat csinal mint sod, viszont meg mindig idotakarekosabb sokkal (persze azoknak akiknek belefer 1 legy, vagy 2 boblin loss meg ilyenek..)

Én még nem restartoltam WT-vel soha. Lehet sírni, lehet panaszkodni, de játszható minden esetben szinte. SOD-on 50%-ban restart volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 30 hétf., 23:15 

Adler írta:
focizni kötelező, az ivás terhét Pistával levesszük a vállaidról, csak hozzál valamit:)

Nagyon figyelmesek vagytok, de megbirkózom a teherrel :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 01 szer., 21:52 
Heroes Team

A Táborban MINDENKI vendégem egy, nagy belűek két sörre (vagy kiskorúak, ill. sört nem szeretők egy "málnára")!!!! 8) :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 01 szer., 22:51 

ssth írta:
noname írta:
titi írta:

Én még nem restartoltam WT-vel soha. Lehet sírni, lehet panaszkodni, de játszható minden esetben szinte. SOD-on 50%-ban restart volt.

játszható és 'balancos' nem ugyan az, de kinek mi. Személy szerint én azt szeretem, ha mindkét playernek hasonlóak a feltételek. Persze ez heroes 3 ba sose lesz, de mégis van mikor lehet tenni az ügy érdekében.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 02 csüt., 7:34 
Heroes Team

Sziky írta:
játszható és 'balancos' nem ugyan az, de kinek mi. Személy szerint én azt szeretem, ha mindkét playernek hasonlóak a feltételek. Persze ez heroes 3 ba sose lesz, de mégis van mikor lehet tenni az ügy érdekében.

Szerintem van némi eltévelyedés abban a tekintetben, hogy mit jelent a "balance" szó a H3 esetében. Semmiképpen sem azt jelenti ugyanis, hogy mindig mindenkinek pontosan azonos a feltételek adódnak egy játék során, mert valljuk meg ez azért elég unalmas lenne. A H3 nagyszerűsége ellenben mégis a nagyszerűen eltalált "balance" miatt adódik, ami jelen esetben azt jelenti, hogy az adott map százalékos formában mindenkinek ugyanazt az esélyt adja meg arra, hogy nyerjen, kezdve az artifactok leosztásától, a guardokon át a kocsmában talált hősökig. Értsétek ezt úgy, hogy szerencsére ezeken a dolgokon kell gondolkoznunk egy map szerkesztésénél, és nem azon, hogy miként ellensúlyozzuk egyik vagy másik vár gyengeségét! :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 02 csüt., 11:57 

Egyetértek Nimbussal. A random mapok 90%a tökéletesen balanced. Ha valakinek kánaán jellegű kezdőterepe van, annak ezt ettől még ki is kell szednie, ami értékes napokat vesz el, miközben ha az ellenfelének full csöves pályája van, akkor ő, lévén semmi dolga, jóval hamarabb tör ki hogy a középen található cuccokat besöpörhesse. Nyertem már 0 dwellel és seggüres tereppel is úgy hogy az ellenfél 88 mino kingel érkezett csatázni a harmadik héten, és vesztettem már úgy is hogy 9 hive és 3 cons volt a terepemen 3 impdwell ellenében. A mapon mindenre megvan az ellenszer, a trükk csak hogy meg kell szerezni : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 03 pén., 10:15 

A balance egy dolgot jelent ebben a nagyszerű játékban, azt hogy bármelyik vártípus képes legyőzni bármelyik másikat, s ha megnézzük, hogy mennyi vártípus van, akkor tudjuk, hogy miért is játszunk ezzel a játékkal, több mint egy évtizede.
( ja, mindez úgy, hogy egy meccs végetér belátható időn belül)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 03 pén., 15:45 

NG írta:
Adler írta:
1 vs 1:
5-kor kötelező, világszínvonalú foci - az esti megint lehet hosszabb ( kellő mennyiségú alkohol ekkor kerül elfogyasztásra, tehát az idő intervallum elvész a részletekben).

Te is tudod, hogyan kell az újoncokat odacsábítani :twisted: 8)

Engem spec nem ez csábított a táborba :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 03 pén., 15:48 

Adler kicsit elvagy tévedve balance egész játékra vonatkozik nem csak várakra lol. Ez érdekes meglátás volt részedről x év hiros után.

90% balancerol meg akkor beszéljetek ha pl toltatok 1 olyan gammel amit több tíz ezren játszanak akar száz ezren és még többen ez mért van? azért mert sokkal szarra lehet magad keresni és ez mért nincs így heroes 3 mal? és mással igen? azért mert pénzt nem adnak olyanért aminél nem csak a tudás számít.

Ezért Hirosnak köze nincs a 90 % hoz ez a gazdag szegény terep
ilyenekkel lehet köríteni megmagyarázni de attól még tény és való h NEM ugyanazok A feltételek Vannak Mindkét Playernel ÉS a BALnce Erről szol. !!

Meg beszéltek itt ennyire meg annyira balancos játék közbe meg 10 emberből 9 töl láttam mindig olyan komenteket h ezt dobta a gép hát nem volt szerencsém stb.
Valamint ott van ranglista nincs 1 90% win ratio ha nem tévedek top 10 be 90 még talán 70 sincs akkor miről beszélünk? ha annyira balance lenne legalább 1 v 2 player lenne aki magasan kiemelkedne a többiek közül mert ilyen mindig van kész. ennyi.

Ettől függetlenül nagyon jó game és nagyon sokan szeretik de ezért nincs a mai napig olyan hátszele stb mint egyes gameknek mert eléggé luki függő.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 419 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]