Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 09 hétf., 16:03 

Azt elvileg külön be kell állítani.

csak magaddal kibabrálsz!
Add fel, s halálod,
lesz a legszebb rémálmod!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 09 hétf., 23:58 

A WoG-ban a magognál, mi a true teleport?
Válaszokat köszönöm előre is :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 15 vas., 15:13 

Leszedtem a TOE-hez rajongók által készített módot. Az a baj hogy ez dds fájl formátumban van. Hová kell beilleszteni hogy működjön? próbáltam már datába, ushermods ba de nem ment. A válaszokat előre is köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 15 vas., 17:22 

Valószínűleg a H5mods mappába kell betenni, mert én ott találtam .dds fájlokat.
Többet csak akkor tudok mondani, ha elmondod a mod nevét, vagy hogy honnan szedted le. A neve nélkül elég nehéz meghatározni, hogy hova kell beilleszteni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 15 vas., 17:36 

http://psatkha.narod.ru/creature_246.html

Itt van például a gnoll. Az egyiket betettem a data mappába a másikat meg hová kell bemásolni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 15 vas., 23:14 

Próbáld meg ide:
C:\Program Files\Ubisoft\Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East\UserMODs
és
C:\Program Files\Ubisoft\Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East\data

Annak idején Vladimir-t cseréltem le Sandro képére és a fájlokat ide és ide másoltam be. Sandro remekül mükődik csak angol a leírása...
Ha, sikerült írj, 16-án én is megpróbálkozok vele.

Abban reménykedek, hogy ezek a lények nem cserélik ki valamelyiket, nincs sok kedvem újratelepíteni :lol: :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 16 hétf., 11:49 

Így már be vannak másolva, csak az a gond, hogy ezek semleges lények tehát nem lehet azonnal megnézni hogy működnek-e. Majd játszok vele pár napot akkorra szerintem kiderül, hogy behozta-e vagy sem. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 16 hétf., 16:10 

Vologya írta:
Nálad lehet a gond, Nálam megjelenik a letöltés gomb minden H3 pályánál, ami az oldalon fenn van... Baráti üdv!

Ha a Pályakereső/listázó által szűrt listát nézed, akkor valóban hiányzik a Letöltés gomb a térképeknél (alapnézetnél ott van).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 23 hétf., 17:43 

Sziasztok
A kísértet mód összejött,köszönöm a segítséget.

Lenne egy újabb probléma-hamachin keresztül próbálunk játszani h3-at,csak nem tudom a becsatlakozásnál melyik ip-cím a jó.Ha tudjátok mondjátok már meg hol nézem meg az ip-t hogy biztos jó legyen.
Előre is köszönöm

Még annyi lenne hogy h5-nél hogy neten játszanánk hol kell megcsinálni a kapcsolatot-ezt úgy értem hogy meg van a hamachi kapcsolat de a játékban melyik opcióra kell mennem pl.LAN vagy hova,ezt nem tudom mert még nem próbáltuk.

Kérlek benneteket valaki segítsen már.Még egy kérdés- a Heroes 5-ben mi szükséges a Townportal megtanulásához.

Köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 01 szer., 18:08 

Átok a kék halálra,- szét szedte a H5 ToE-met. :evil:

A kérdésem, ha egy orosz ToE-t szerzek meg, akkor a magyarítás ugyanúgy működhet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 01 szer., 19:16 

T-Rex írta:
Átok a kék halálba szét szedte a H5 ToE-met. :evil:

A kérdésem, ha egy orosz ToE-t szerzek meg, akkor a magyarítás ugyanúgy működhet?

A kérdésedre ugyan nem tudok válaszolni, de a H5 Gold Edition most 4000 forintért kapható, szerintem érdemes meggondolni a beszerzését. A ToE-t külön 2700-ért láttam.
Egyéként semmiféle kék halálnak nem szabadna a telepítőben kárt okoznia (hogy másik verziót kelljen beszerezni), úgyhogy nem teljesen értem, mi történt :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 01 szer., 19:52 

Már megoldodott, ismerősőm kölcsön adta az orosz játékát (szegény, legalább hasznos lesz neki az orosz :D )
Magyarosítottam, most egyenlőre megfelel nekem. Csak egy sounds.pak fájlra van szükségem (angol verzió) a többit privátban.

Nem tudom, egyszerűen játszani akartam vele és hibát észlelt, amióta kék halálom van (kb. egy hónapja), azóta a Baldur's gate 1, Newerwinter Nights, Heroes 3 is elszállt, de ez nem ebbe a topikba való. Csak a fentebbi válasz :P :wink: .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 05 vas., 19:14 

Sziasztok, sokszor probáltam már számolgatni csata közben, de nem értem miként adodik hozzá a Hös ATT és DEF pontja a lényekéhez...

Vegyünk egy példát:

A Hösömnek ATT 3 DEF 3 képessége van!
Legyen vele 1 Pegazus (A9 D8 AD5-9 HP 30) akire BASIC BLESS-t varázsolok a maximum sebzés miatt.

Az ellenfél Hös ATT 1 DEF 1 képességgel rendelkezik.
Legyen nála 1 Törp (A6 D7 HP20) és 1 Dendroid (A9 D10 HP30)

A kérdésem: Mennyit fogok sebezni a Törpön és a Fán?

Sajnos nem tudom hogy tevösik össze a HÖS ATT DEF pontja a lény képességeivel... Amikor támadok mindig csak a lény att def pontját nézem és az ellenfél HPjét, ami tudom h nem jo, de hiéba számolgatok sosem annyi a sebzés amennyire számitok!

Ha valaki érti segithetne, köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 05 vas., 23:03 

Ha jó vagy angol nyelvterületen, akkor a következő linket nézd meg:
http://heroescommunity.com/viewthread.p ... &TID=11801

A lényegi dolgok összeszedve magyarul: ha a támadónak nagyobb az attackja, akkor a támadás és védelem különbsége 5%-okat számít. (ha 1 a különbség, akkor 5%, ha 10, akkor 50%...) Ez plusz sebzésként adódik hozzá a lényed sebzéséhez, de a lényed maximum 4x akkorát üthet, mint alapból ütne.
Ha a védelem nagyobb, akkor a különbség (kb) 2%-okat számít. (ha 1 a különbség 2%, ha 10, akkor 20%...) Ez sebzés csökkentésnek számít, azt hiszem erre is van egy limit, mennyivel kissebbet üthetnek, de nem tudom.
(a kb 2%-ot azért írtam, mert nem pontos, a mért eredmények nem támasztják alá a sejtéseket. Illetve olyat is számoltak már, hogy valamelyik lénynek 2,2 volt az igazi sebzése, és azt a játék 2-re kerekítette lefelé...)

formulával: X-szel jelölöm a lények számának, és a sebzésének szorzatát. (att-def)*0,05*X a plusz sebzésed. Ez a plusz sebzés maximum 3x akkora lehet, mint X.
(def-att)*0,02*X a sebzés csökkenése.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 06 hétf., 9:59 

Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy a letölthetö HOMM3 pályák milyen játékos nehézségi szinten vannak tesztelve. És melyik játékos nehézségi szint az ajánlott a játszáshoz?
Ha márt valaki kérdezte, akkor bocs, de visszaolvasva nem találtam meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 06 hétf., 15:32 

Hali,
Gondolom ismeritek páran a H3 HD modot,amellyel HD felbontású és sokkal élettel telibb,recsegésmentes zenéket kapunk.
Na most nálam a menü,város,csataképernyő csak egy nagyon pici ablakban jelenik meg ami nagyon frusztráló és így nem sok értelme van az egésznek
Ezt lehetne valahogyan orvosolni?
Ha mégsem nem tudjátok elérhetőek e a HD zenék különálló modként?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 16 csüt., 21:18 
Heroes Team

Ali-B

Belépett: 2011 Jún 14

Hozzászólás elküldve: 2011 Jún 14 K, 19:57:10
Hozzászólás tárgya: Heros III szeverkereső az X-fire-en!!!

Nekem ezzel az a bajom hogy, felismertetem vele hogy telepítve van a gépen de mégsem rakja ki a szervereknél mint a többi játékot, mint pl: MOHaa, vagy CoD...
Mi lehet a probléma???
A válaszokat előre is köszöntem... :D

TorNiol

Belépett: 2011 Jún 14

Hozzászólás elküldve: 2011 Jún 14 K, 12:23:29
Hozzászólás tárgya: Heroes V - Elqrtuk

Sziasztok!

Ma van 1 éve, hogy birtokomban van egy HoMM 5 Gold Edition, vagyis egyben van az alapjáték és a két kiegészítő. A kiegészítők mennek is rendesen, de az alapjátékban nem tudok játszani. Megtudná nekem valaki magyarázni, hogy miért?

Több hiba is van a Heroes V-ben. Dióhéjban:
1. Hammers of Fate :arrow: Wulfstan kampány :arrow: 4. pálya: kigyulladt gép a pálya bal felső sarkában
2. "Sárga játékos" helyett"Sárga játélkos"-t ír.

Ez még rendben is volna. Csakhogy egy dolgot nem értek: az egyjátékos módban van egy olyan fül, hogy"SAJÁT HADJÁRAT". Ez meg mi az őszödi böszmeség?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 17 pén., 16:17 

Saját hadjáratnak minden olyan hadjáratot nevez, amit nem a játék tervezői raktak bele.
Külföldi fórumokon érdemes körülnézni, állítólag nagyon jókat lehet találni. (Zárójelben csak annyit, hogy az egyik ilyen hadjárattervező, Marzhin aka Julien Pirou ma a H6 vezető pályaszerkesztője)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 18 szomb., 6:26 

Nekem az lenne a problémám,hogy Heroes 3 complete és tegnap felraktam és szépen elindult játszottam vele , de est már nem indult el állandóan kidob az asztalra :S miért ????????,

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 18 szomb., 7:49 

Windows7?

Ha igen, akkor jobb gomb a heroes3.exe-n, ott tulajdnoságok és a kompatibilitásnál tedd át XP-re :wink:

Ha nem Win7-ed van és még nem kezdtél el semmit, megpróbálhatod az újra telepítést. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]