Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Heroes tábor
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 03 vas., 16:17 

Braddy_Barr írta:
Nem tudom melyik topicban kéne, de mikor, és hol lesz a heroes tábor?

Versenyek/XI.Heroes Tábor topic

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 03 vas., 18:26 

Barbar írta:
Az animációkat nézve hát nem is tudom... Jók meg viccesek, de szerintetek nem teszik komolytalanná a játékot?

Igen, ezek a gitáros animációk nekem se nagyon passzolnak a Heroesba, dehát ennél nagyobb bajunk ne legyen a játékkal kapcsolatban. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 03 vas., 19:00 

Szerintem azért nem baj, hogy vannak, de nekem pl. a H5 animációi közül a dzsinné tetszett a legjobban, szerintem sokan tudják, mire gondolok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 03 vas., 21:11 

Igen csak gondold el: egy küklopsz vagy, a csata közepében vérre vágyva, te akkor pillangókat kezdenél kergetni? :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 03 vas., 23:20 

Miért? Jó lenne :lol: Havonta egy-egy napot csak kibírnak, mondjuk azt, hogy a hold állása hatással van a hormonjaikra, elméjükre. Mekkora lenne az, hogy a cápa előad egy gitár szólót és utána támadja meg a küklopszot :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T-Rex 2011 ápr. 05 kedd, 19:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 04 hétf., 7:40 

A cápa inkább nagybőgőzött :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 04 hétf., 13:46 

Idézet:
Szerintem azért nem baj, hogy vannak, de nekem pl. a H5 animációi közül a dzsinné tetszett a legjobban, szerintem sokan tudják, mire gondolok.
Már hetek óta játszom megint a heroes 5-tel, de hosszú órák agyalása után se jöttem rá, hogy milyen animációra gondolsz, úgyhogy mondd el kérlek mert bedilizek. :P

Idézet:
Igen, ezek a gitáros animációk nekem se nagyon passzolnak a Heroesba
Nekem erről az idióta wowos animációk jutottak eszembe...és ez nagyon negatív dolog.

Idézet:
Igen csak gondold el: egy küklopsz vagy, a csata közepében vérre vágyva, te akkor pillangókat kezdenél kergetni?
Én azt néztem, hogy az a lepke méretarányosan majdnem akkora, hogy megenne egy goblint. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 04 hétf., 15:41 

light írta:
A cápa inkább nagybőgőzött :)

Nem azt jelenti, hogy egy másik alkalommal nem fog gitározni :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 04 hétf., 19:13 

Rekordgyorsasággal került ki új szavazás a Celestial Heavensre.
Sajnos most lemaradtunk a szavazatok számában.
Az új kérdésre A SZOKÁSOS HELYEN szavazhattok, a játék zenéjére vonatkozik és a már megszokott 1-től 6-ig terjedő skálán kell értékelni.

Az előző szavazás eredményei:
Kép

--------------------------------------------------------------

Új Michael képek a hivatalos francia oldalról:

Kép
Kép
Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pio 2011 ápr. 04 hétf., 20:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 04 hétf., 23:00 

Idézet:
Már hetek óta játszom megint a heroes 5-tel, de hosszú órák agyalása után se jöttem rá, hogy milyen animációra gondolsz, úgyhogy mondd el kérlek mert bedilizek. icon_razz.gif

Csatánál várj 1 kicsit mielőtt lépnél a lényeddel és figyeld a képernyőt! Pl a Dzsinn tördeli az ujját, Árnyboszorka csapdos az ostorával... :)

Nálam sajna eléggé csúszni fog a 6.rész debütálása :( Fránya rendszerkövetelmény és anyagiak :S

Azért örülnék, ha valaki eltudná magyarázni, hogy miről is fog szólni a 6.rész, mert én már nagyon elveszítettem a fonalat ezekkel a dimenziókkal :D Az ok, hogy 400évvel az 5.rész előtt és, hogy egy bosszúálló angyal leakarja rohanni az emberi világot, de hova lettek az elfek a sárkányok? Remélem a kiegészítőkben viszont láthatjuk őket :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 04 hétf., 23:13 

És a varázslók? Őket se hagyjuk ki :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 04 hétf., 23:45 

Az, hogy egy frakció nem játszható távolról sem jelenti azt, hogy eltűnt volna, például az tudható, hogy a neromanták komoly harcot folytatjnak a létjogosultságukért a játék idején a wizardokkal.
Most a történet középpontjában a testvérek állnak és azokat a frakciókat vezérelhetjük majd, melyekhez ők "csapódtak".
Később DLC-k és/vagy kiegészítők formájában biztos érkezni fognak majd további várak, történetek, ha sikeres lesz a játék.
Precíz, pontos ismereteink csak a legalapvetőbb dolgokról vannak és szerintem ez így is van jól. Bevallom őszintén a sztoriról direkt nem igyekszem minden részletet összevadászni, megjegyezni, legyen meglepetés.
Azt tudni lehet, hogy rengeteg mellékszálas, összetett történet lesz, amin több sorozatíró is dolgozik és a játékmenet jóval RPG-sebb, küldetésközpontúbb, sztoriorientáltabb lesz az eddig megszokottnál.
Annyit tudni még egy lengyel interjúból, hogy nagyjából 500 oldalnyi szöveget tartalmaz a játék, szóval egészen biztos, hogy lesz mit feldolgozni... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 05 kedd, 10:53 

http://www.heroesofmightandmagic.es/por ... article=10

Itt egy angol cikk, összefoglaló a Budapesti tesztről asszem egy spanyol gyerkőc írta. Megemlíti Vologya mesterünk is, aki segített neki eligazodni asszem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 05 kedd, 12:13 

Én ezért azt is sajnálnám ha a dungeon kimaradna. Mióta heroes-al játszok kedvenc frakcióm :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 05 kedd, 12:42 

Szerintem felesleges temetni őket is! Ne feledjük a kiegészítőket! Az is lehet, hogy majd szakítanak a hagyományokkal és kiegészítőkként két "új" várat kapunk. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 05 kedd, 13:42 

Vagy kétszer annyi kiegészítővel fogják a zsebünkből kihúzni a pénzt. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 06 szer., 10:26 

Akkor majd vársz 1kicsit míg 1 csomagba rakják az összeset és majd barátibb áron megveszed :D

Lenne még egy elképzelésem amit inkább már csak a kiegészítőkbe férne bele. A 3. részben a Dungeon-ben láttunk olyan épületet aminek segítségével más egységet is vehettünk. Az elképzelésem ehhez csatlakozna miszerint minden várnak lenne ilyen épülete és az adott fajhoz kapcsolódna. A sok régi de kimaradt lényeket ilyen módon vissza lehetne csempészni a játékba. Hetente változnának az elérhető lények pl az Infernonál egyik héten démon a másikon gog a harmadikon efreet a Rampartnál más fajta kentaur, törpék,pegazus és így tovább a többi várnál. Így akár vagy 10lénye is lehetne egy várnak és kedvünk szerint változtathatnánk a csapatokat. :) Vélemények?? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 06 szer., 10:32 

Én örülnék neki, mert viszontláthatnám a Behemótot :lol:

csak magaddal kibabrálsz!
Add fel, s halálod,
lesz a legszebb rémálmod!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 06 szer., 11:44 

Jó ötlet a "lényvevő" hely a várban. De azzal nem lehetne nagy seregeket összehozni, ha csak néhány havonta ismétlődnének. Bár vészhelyzetben bármi jól jöhet :) Arról nem is beszélve, ha a játék elején szerencsénk lehet egy Behemóthoz.
Nekem olyan ötletem támadt, ami eddig még egyik heroesban sem volt, hogy lehetne kombinálni a lényeket. Például a kentaurra ráülne valamelyik harcos, ami így erősebb lehetne vagy egy lassabbat előrébb vihetne stb.. De így együtt a két lény csak egyszer jöhetne egy körben. Persze erre is lehetne kivétel :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 06 szer., 11:45 

Glacius Van Thomas, az ötlet remek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]