Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 10 csüt., 11:21 

Játék képek alapján csodásak ezek a naga egységek. Japán,kínai thai-földi indiai hangulatuk van. Hashima szigetén élnek. Védekezésben erősek és a Víz Mágiaágban, speciális frakció képességük a Megbecsülés/tisztelet mely erősíti a védelmi értékeiket talán a beszámolóból ez jött le legalábbis. (A barbár-ork Strongholdal érdekes csaták lehetnek ott a támadáserősödik a frakció képességgel )

Elite lehet kb az 5-6. egység ez a Deep naga szamuráj szerű 4 karú 4 szablyás egység. :) Úgy látszik akkor maradt a Water spirit is akkor lesz egy külsőre eléggé hasonló Vízelementál is? :)

Szóval a lényeg az hogy szuper lett ez a nép is. Gondoltam hogy ők jönnek több ok is volt rá már az 5. rész óta. Úgy látszik akkor a Víz varázslatok a védekezés lesz az erősségük illetve ahogy mondták az 1-1 ellen harcmodor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Naga
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 10 csüt., 11:59 

http://www.youtube.com/watch?v=jXBFRdIy4NQ

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 10 csüt., 12:05 

Itt található a gyűjtői változat bemutatása. Nagyon sok mindent adnak a játékhoz majd. Elő lehet már rendelni. Asszem kb 14990 ft.

http://www.youtube.com/watch?v=owH3Y6hK8JI

Az a kínaias zene nagyon szuper a Gyűjtői videónál. Remélem ez egy Sanctuary téma Romeroéktól. :)

A pólón az a lény az átdolgozott Főnix?

Milyen lova lesz a Nagaknak? Ez a kék féle valamilyen kétéltű? :)

Ja úgy látszik akkor a Nagaké a Dzsungel akkor kié a havas és az őszi 'síkság' féle táj? )őszi talán orkoké).

http://www.heroworld.net/screenshot/h6/20110310-09.jpg

Jé ezt láttátok a Naga hős a vízben is mehet? Logikus lenen náluk de elég nagy előny lenne talán. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 10 csüt., 14:22 

Még csak az kéne, hogy ők varázslat vagy arti nélkül támadják be a váramat a víz felől :shock: :lol: Az durva lenne...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 10 csüt., 21:28 

Mélyen egyet értek veled T-Rex, szerintem csak ép azt fényképezték le amikor a vízen járás varázslatot használja, vagy az egy tulajdonos nélküli lény. de engem az érdekelne nekik mit találnak ki katapultnak, és miért pont nagák, nem mintha bajom volna vele, csak kíváncsi vagyok a dolgok miértjére. Amúgy szerintem nem ők lesznek a kedvenceim, maradok a jó öreg és megbízható nekróknál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 10 csüt., 21:35 

Én meg a Heavennél. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 10 csüt., 22:01 

Naga katapult: Egy hatalmas vizí kígyó, mely megfogja a köveket és elhajítja, ala küklopsz (h3), csak ez úgy működik, mint a katapult.

Ez csak egy agyszülemény a fejemből :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 11 pén., 10:16 

Elég nagy csalódás lenne ha kihagynák a Dungeont. Mióta ez a játék van mindig volt ilyen frakció. Elég népszerű, szerintem sokaknak lenne hiányérzete ha kimaradna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 11 pén., 11:27 

Majd kiegben lesz remélhetőleg.

http://www.youtube.com/watch?v=UCoDyBnO ... r_embedded

Egyébként itt egy zenés új Paul Anthony Romero videó. :)

Állítólag már 1-2 hónapja felrakta a Youtubera de a éles szemű Ubisoft leszedette. :) Már Romero is szivárogtat? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 11 pén., 13:01 

Barbar írta:
Elég nagy csalódás lenne ha kihagynák a Dungeont. Mióta ez a játék van mindig volt ilyen frakció. Elég népszerű, szerintem sokaknak lenne hiányérzete ha kimaradna.

Nemcsak hogy voltak ráadásul a kedvenceim mindbe :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 11 pén., 14:01 

Legyen a Dungeon a 6-dik frakció (ha, lesz/van még egy frakció)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 11 pén., 17:50 

http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc& ... 6581097419

A Gépigény. Nem nagy de prociban azért elég erős körökre osztott stratégiához képest AMD oldalon értem csak erősnek mert Pentiumnál ajánlottan is 2GHZ kell az azért durva jó optimalizálás. (csak újabb core 2 duo fajta) Nem tudom nem e elírták e.
Főleg hogy az adatlapok szerint majd 1 évvel korábbi kiadású az E6400 proci mint az minimumnak írt E4400 Core 2 duo. Lehet hogy az Intel írta mellé a kiadás dátumát? :)

A többi része nagyon korrekt gépigény szerintem. Az 1 giga videókártya ami még érdekes, de gondolom az csak magas felbontásnál kell majd nekem meg az nem igény annyira egyelőre. (a full HD pl) De se ramból se videókártyából nem kér erőset a gépigény. Grat a magyaroknak. Csak az AMD felé is húzhattak volna picit. :) Sok játéknál meg az Intelnél kér többet az igény és az AMD-től kevesebbet ez a fura.

Most már lassan Windows 7-et éri meg felrakni majd mert a 64 bit és az egyéb előnyök miatt. (1 giga videóram + 3-4 giga Memória miatt pl. )

http://www.youtube.com/watch?v=M1fYFEIIZ9U
Újabb Paul Romero videó talán más sötétebb várak témái vannak benne pl Nekró. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 11 pén., 21:35 

Szerintem ez a frakció a legjobb eddig, és sokkal jobbak az új egységek is mert tényleg újak és nem "kényszer gyártotta egységek". (bár, nekem a nekró új egységei és az emberek új egységei tetszettek, csak a pokol egy kicsit....furcsa, de ott pl. a succubus tetszett).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 11 pén., 22:00 

Nem tudjátok, magát a Black Holet nem lehet kérdezni a munkájáról, mert engem érdekelne néhány dolog pl:. milyen programokat használnak, meg ilyesmik. :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 12 szomb., 17:12 

Sziasztok!

Elsősorban Vologya mestert kérdezném az előrendeléssel kapcsolatban. Neten még nem rendeltem semmit, de ideje elkezdeni. :D
A Gyűjtői Változatot néztem ki, viszont szeretném ha magyar nyelvű lenne a játék. És a megrendelésnél úgy van kiírva, hogy "Might and Magic: Heroes VI Collectors Edition (angol)". Egy másik szöveg: "Várható megjelenés: 2011. június 24. (magyar felirattal)". Tehát akkor ez azt jelenti, hogy maga a játék magyar feliratú, viszont a további tartalom angol nyelvű? Illetve fizetni hogyan és mikor kell?

Előre is köszönöm a választ! :)
WT.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 12 szomb., 21:54 

Készítettem egy magyar feliratos verziót a Sanctuary videóból azoknak, akik esetleg nem értik. ITT ELÉRHETŐ.

WhiteTiger: nem én vagyok az illetékes, de úgy tudom, hogy a Gyüjtői Változat sajnos csak angol nyelven fog megjelenni nálunk is. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 12 szomb., 22:59 

pio írta:
Készítettem egy magyar feliratos verziót a Sanctuary videóból azoknak, akik esetleg nem értik. ITT ELÉRHETŐ.

WhiteTiger: nem én vagyok az illetékes, de úgy tudom, hogy a Gyüjtői Változat sajnos csak angol nyelven fog megjelenni nálunk is. :(

Köszönöm a választ. Ezt azért sajnálom, nagy dilemma számomra, hogy mi legyen. :? Amúgy jó lett a videó, köszönöm (azt is :) ).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 13 vas., 0:03 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Éppen a 2. Heroes Mugger Emlékversenyről jövök, ezért a következő napokban sem leszek sűrűn netközelben...

Köszi a segítséget Pio! Sajnos csak angol nyelvű verzió lesz a Collector Editionból, sajnos a magyar felirat szöveg benne maradt a normál változatból... Hamarosan javítjuk! Köszi! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 13 vas., 10:28 

Imádom az új frakciót!! Nagyon tetszik az alapötlet, a cápaharcosok néznek ki talán kicsit furán, de összességében számomra "nagyon bejövős" a Sanctuary! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 13 vas., 12:01 

Kell szereznem egy erősebb kártyát meg ramot :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]